Първанов: През април ще решим дали ще подкрепяме кабинета

През април АБВ ще реши дали да продължи да подкрепя политиката на това правителство, каза лидерът на АБВ Георги Първанов пред Нова тв.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: През април ще решим дали ще подкрепяме кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оооо, ще подкрепяш и още как! Та нали ти е за последно да лижеш филията с масло и мед! Повече няма да ти я мажем! Ренегат!

Да не са ти обещали зелените човечета, да дойдат на 1 април?

Тоя още ли е в политиката? За 25 години провален преход, не е ли време някои политици да спрем да ги подкрепяме?

ВРЕМЕТО Е БУРНО И НЕПРЕДСКАЗУЕМО!ЧОВЕКА ЧАКА ДА ВИДИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ПУТКИН ДО АПРИЛ ЗА ДА МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ПО-ПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ!

Партия с маниери на амстердамски работнички !!!

гоце, спечели едни избори и управлявай. иначе трай и оди гони архари

Мам..цата ти предателска!

излишен си Гоцееееее

Този не си ли подаде оставката? Или има обратна захапка и не може да пусне кокала?

И той като пръмовица - все чифте пищови.. ама на гол ГЪЗ!

Другарят Първанов / Гоце /, е най-значимата политическа проститутка, в съвременният политически живот в Република България. На него не му харесва, да бъде в опозиция. Неговият девиз е: " След мен и потоп!" Не го следвайте, защото ще ви пожертва, в потопа ...

Добър ден агент гоце, от вас нищо не зависи какво ще решавате! Вас ви видяхме до сега в продължение на дълги, дълги години, че единственото, което можете е да сте най-качествените доносници, предатели и отрепки, които продадоха Родината си на мафията на кгб.

Ренегат за кокала заедно с бодра кохарта интелесчии. ама той нали се оттегли от АБВ сега какъв го итрае. мазник с плеяда такива като него.

Голям праз.Тебе пък кой те брои за българин бе нискочелия.Твоята работа е по всякакъв начин България да бъде на колене.Сугурно вече сте получили указанията от Сибир за разцепване на АБВ и Атака и сформиране на още десетина две три подривни групи в парламента.Измет със измет-Можеш ли се похвали с поне едно нещо направено от теб в полза роду освен да правиш минети на руснаците.

Гоце , Гоце ренегатче долно и ти от президент ,стигна до изпърдяла въртиопащка.Не си взе поуката от президент Пешо Стоянов с завръщането му в СДС.Вчера подаде оставка от АБВ,днес ще кандидатстваш отново за бос на АБВ.

Типично за елитен български политик със кариера на БКП кадър и на ДС добре обучен и верен на КГБ на КПСС на Москва,има внедрени верни хора във всеки град област. Той знае как да манипулира със бългаската народопсихология,защото простият човек робува на авторитети от миналото!

Айде, след психично волния и ДПС, от руското посолство задействаха и Гоце. БСП не ги споменаваме, те не са спирали да действат.

През април Първанката ще се поиска да го изберат отново, а за баланс ще замрази подкрепата за ББ по някои въпроси. ЛИЦЕМЕРА СИ ОСТАВА ЛИЦЕМЕР!!!

По лицемерие Първанов вече надминава ББ!!!

Чакайте сега, този нали даде оставка и му бе приета?

На Първи април непременно да излезете с изявление. Ама Гоце лично да го прочете пред репортерите.

дрън дрън.....аман от.....

Гоце, нали се сещаш, че ако много се пърчите, на следващите избори няма да има АБВ, а ВГЗ.

Дотогава ще се гласува за натовски контингент в България. Ще подкрепите ли това, или ще застанете на достойна национална позиция? Защото преди време пак излъгахте избирателите си, като казахте, че Натовският център ще е единствен, което ще бъде в България. Нас умишлено и тендеционно ни въвличат във военен конфликт. Каква ще е позицията на партията ви?

Истинската национална позиция е лоялност към НАТО, предвид двете основни заплахи за България - ИД и Русия.

Абе тоя жаден за власт мазник нали щеше да се отказва от постовете си в АБВ? Не вижда ли , че вече всеки негов ход, всяко изказване само дооформят карикатурния му и жалък образ?!?

otkaji se ot politikata mina ti vremeto

Т"ва е бате, Априлски пленум!?

ivo10

Гошо, стига театри бе човек.

jingiby

На 1-ви април ли?

Това ще е Национален празник!?

На Гоце му набиха яко,обръчите от Москва и за това,сега прави всякакви изцепки,за да ги поразхлаби,малко!

Не познааа!!!

Ами човека вижда, че му се изплъзва кокала, а пък идват задачки от Рашън....какво да прави. Зор, брате, зор... Хубаво е да прочете приказката за "Лъжливата сврака". Така е в живота - нема вечно щастие.

първанка, накъде в неделя? не искал да бъде сателит. надяваше се маи да бъде премиер - мечти, мечти... сега се напиня да се върне в бсп-то - а дано ама надали. сега левите не те щат, щото отиде при десните, а десните те траят само заради няколкото гласа... та това е положението - хуже губернаторское - ще ме разбереш, нали знаеш пуски.

Явно с този ход Гоце обрича АБВ да изгуби месните избори преди да са започнали!!

Гоце с това си изказване прави един сериозен реверанс към бившите си съпартийци. Ако и това не е заявка за завръщането му в бсп здраве му кажи. Връща се, оглавява столетницата и изгонва на свой ред творението си Сергей Станишев Момата.

Гоцето -спяща клетка, го активираха.

Кво става с нашия авджия? леля Койка, и баба Тодорка

Айде да не ни правят на гламави. Гоце Трипера ще крепи Тиквата до края на света, защото иначе няма и да помирише повече нито Народно събрание, нито нищо.

Хортуваш така, щото изнасяш от моргата главно триперливи!!

Агентът на ДС, който даде мандат на ДПС да разрушава България през Тройната коалиция. Ти си жалък еничарин, Гоце, и вземи се разкарай. Никой не те ще в АБВ дори...

са в един кюп. Но специално гоцко така се оплел във взаимно изключващи се изявления и действия, че би било абсурд да мине 4-те % втори път.

Всеки ден, във всеки сайт ни занимават я с Гоце я с Калфин. Заприлича на рано стартирала кампания. Лоша популярност преди избори няма. Най-кофти е да не се говори за тебе. Все пак няма отрицателен вот.

Скоро са местните избори и ще видите че два пъти народа не бута за лъжи.

Няма никакъв диалог, премиерът и правителството си правят каквото си искат, каза още той. Ами г-н Първанов ГЕРБ са с 85 депутати , а вие с 11. Те ли трябва да се съобразяват с вас или вие.Сам си отговорете.

Наближават избори и всеки иска да се представи самостоятелно.Това са само "парчета" за пред хората. Очакваме РБ да извърти някакъв пирует... просто така...предизборно.

Но това за самостоятелното участие не е много смислено. Повечето партийки със сринато доверие си мечтаят да се залепят за някоя ракета-носител. Последното нещо, което искате, е да лъсне слабият им резултат през аудоторията.

а бе хора не разбрахте ли, че само заедно ще се оправим

До месец, два, три, най-много година две, ще решиме дали да продължаваме да подкрепяме кабинета. Само предсрочни избори да няма, че ще гледаме НС само по ТВ.

АБВ имашанс да се развие до една истинска Европейска социал-Демократическа партия, каквато в България НЯМА! БКП е комунистическа престъпна групировка и никога не е била демократична социална партия! Но за целта АБВ трябва да се разделят с комунистите в редиците си като Първанов и др.

АБВъ е зачената в грях ченгеджийска групировка.

,,мона лиза,, ами тези всичките дето ги ,,целуват,, и потупват европеици и американците са ,,бивши,,!!! в интернет ,,биографиите,, им са ,,пълни,, след 1990 година !!! за ,,преди този период-,,пустота,,!!! така нареченият ,,партиен вакум,,!!!

Другарят Първанов след конгреса къде мисли да работи? БСП, ДПС, нова партийка? В АБВ му изстина мястото.

може да мине в ,,десният,, клан на ,,бкп-то,, като ,,рб или герб,,!!!

Вера ти не фана, И, едва се милата, от тебе, осткубна! Сега да е тя в П ГРОБ*, като Роси Кирилова, Пернишката кметица ? Бог да я прости, не заслужи това ! Пернишките бабички червени. дедо Ратко

Гоце ни разиграва циркове от комсомолски тип."Бащата на нацията"е силно морален-трудно преглъща коалицията с приятелят си по чевермета-Боко. Но иначе няма проблем да ни зароби с няколко десетки млрд.по команда на др.Путлер с т.н.р. "проекти"Голям шлем(или както го нарекоха руснаците-Голям Член)

Гласуваха за мащабни финансови трансформации, а сега е време да им спретнат едни предсрочни избори и да ги пратят в музея на политическите недоразумения.

Тутманиците гласуваха и не гласуваха за многомилиардния заем. Сега е ред на сценария за предсрочни избори ли? После буфери и после пак безотговорни сговори за нови милиарди?

То не беше чудене, двоумене, консултации, разговори, срещи бла бла бла - абв и паричният фонд са патериците на борисов за този парламент - взимат си комисионните и си продават гласовете, за да не е очеваден БОСТАН ! Долни политически к...урви ! Нямат място в следващият парламент със сигурност - никой не обича предателите !