Коментари - Скандал в парламента заради парите на президента | Днес.dir.bg

Скандал в парламента заради парите на президента

Председателят на парламента Цецка Цачева даде извънредни 15 минути почивка на депутатите днес следобед заради спор между Георги Пирински и Яне Янев, който отправи нападки срещу президента.

Обратно в новината

Коментари - Скандал в парламента заради парите на президента | Днес.dir.bg

Коментари

Трябва с гласуване от Народното събрание да бъде възпитан българският президент в скромност! Той трябва да разбере, че когато страната е в оскъдица и хората изпитват нужда, да се харчат по 2000 - 3000 лева, за да отидеш на лов до Варна, е излишен разкош. За да няма екзотични пътувания с екзотични ловувания, президентството трябва да плаща от бюджета си транспортните си разходи! Агент Гоце разполага с огромни средства,с каквито навярно и френският президент Саркози не разполага! Правилно е предложението на Янев, но щеше да бъде още по-правилно, ако се съкрати бюджета на Първанов с поне 2 млн.лв.! Трябва яко орязване на бюджетите на всички висши държавни институции! Хората мизеруват, нямат пари за хляб, за най-елементарното, други умират поради липса на пари за лекарства, а някои ходят на лов, на екскурзийки, по банкети и какво ли още не. Само така ще има солидарност с народа! Иначе това е бюджета на една цяла община с около 7-8 000 души! Предлагам тези средства да отиват всяка година за лечение на нуждаещи се деца - нещо много по-полезно! Предлож за орязване бюджета на президентството трябва да върви заедно с орязване заплатите на депутатите и особено на министрите! Първом да си намалят огромните заплати и пенсии те, депутатите - да дадат пример! Иначе много прилича на злоба срещу Първанов, а не на грижа за бюджета на страната! 5,2 милиона лв. за нищо не правене, и на мене така да ми плащат - милиардер щях да стана! Не забравяйте, че освен тези 4-5 млн. лв тази безпредметна институция харчи и голяма част от парите на НСО, авиоотряда и др. институции, ангажирани с охрана, транспорт, хрантутене, оргии и т.н.! 1 000лв. на месец и ръка да целува! По 14 246,57 лв. всеки божи ден, а други живеят с 300-350 лв на месец! Това са наши пари. Криза е, всички правим икономии. На мястото на Гоце, сам бих предложил да се съкрати една част и да се даде за лечение на онкоболните например! Въпросът е - нужен ли ни е президент, и ако е нужен - какво прави, за да живеем ние по-добре? Моето мнение - драстични съкращения на персонала в президентството и намаляване бюджета им след това с 2/3! Когато народа е добре тогава и на Гоце да дадем! Ние да тънем в мизерия, а Гоце да ходи на лов - да ама не! ТОВА ЛИ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ НАСЛЕДНИК НА АСПАРУХА, АСЕНА, КРУМА, СИМЕОНА И ДР. ДЪРЖАВНИ БЪЛГАРСКИ ВЕЛИКИ УПРАВНИЦИ? ПРЕКАЛЕНО РАЗДУТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗА ТОЛКОВА МАЛЪК ПРОЦЕНТ ЛЮДЕ, АНГАЖИРАНИ В ОБЩЕСТВЕНО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА СТРАНАТА! ВЯРНО, ЧЕ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ С 2 000 000 ГЛАСА, НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ ПРАВИ СМЕТКАТА И ТОЙ И РАЗДУТАТА МУ АДМИНИСТРАЦИЯ! ДА СПРАТ ДА ПОЛЗУВАТ СЛУЖЕБНИТЕ СИ КОЛИ И ОХРАНА ЗА СЕМЕЙНИ ВОАЯЖИ И ДА ВОЗЯТ ДЕЦАТА СИ НА УЧИЛИЩЕ...

Явно Гоце се е самозабравил. Очаквах, че сам ще направи предложение за намаляване на бюджета си. Но той нали е ляв, такива грешки не прави.

GOSPODA DEPOTATI!NAMALQVATE PARITE NA PRESIDENTA,A KAKVI PARI SHE GLATNAT GRUPITE VI ZA PRIQTELSTVO.NQKOI OT VAS SA V POVECHE OT 10TAKIVA.KOLKO PARI NA NAPODA SHE GLATNE TOVA SKITANE?/VLEZ V SAITA NA NARODNO SABRANIE/

Янчо (Янев) и Асенчо (Агов)! Предложението ви за орязване бюджета на президентството трябва да върви заедно с орязване заплатите на депутатите и особено на министрите! Първом си намалете огромните заплати и пенсии вие, депутатите, - дайте пример! Иначе много ми прилича на злоба срещу Първанов, а не на грижа за бюджета на страната.

Спомнете си как сините драпаха да орежат правата на П.Младенов и какво получи в резултат от тези усилия Ж.Желев? Стига с това щом не е от нашите вълците го яли пък после ще го мислим. Президентът е инстутция, ако не я искат да я премахнат, но докато съществува да се уважава независимо от човека на този пост.

добре е ако уважаваш толкова много Праламента да пишеш не на маймуница ок?? и да направиш справка кой я сложи там? сигурно Свети Петър? или един измислен Дон Балон? отговорът е твой

н ебила лежала? хи хи не си в час мнооого ележала и то когато и където трябва разходи се до Плевен да ти поразкажат това онова..и не разсмивай форума

я па предлаам бок банкянски да се вози на тротинетка - по евтино е

аз ако не се лъжа точно институцията перзидент именно а не председател бе наложена от оня цървул грозденски и мангалето дето сега ми се прави на ощипан така , че помним де... айде със здраве ...и с малко , но завинаги...хе хе смешници

много смяташ бре...я да ми сметнеш тогаз разни разходчици до Брюксел?? май само на Фернанделката ще са наполовината на това дето смяташ ....останалите мухльовци и неизброимите трътрляци с тях не ги броя

Още древните римляни са го казали:Дай на народа хляб и зрелище и го остави. Ние се задоволяваме обаче само със зрелища. Като намалим издръжката на Президентската институция с един милион лева и ще забогатее нашата мила Татковина! Аз друго предлагам. Ще ви копна колко депутати има в страните от Европейския съюз. Основната депутатска заплата за м.10 е 2196лв. Сметнете си колко пари ще спечели държавата от съкращаване на броя на депутатите. Приятно четене и смятане:Белгия Бе парламент (Камара на представителите); Членове: 150 10 446 000 души; 1 деп. на 70 000 Италия Итали парламент (Camera del Deputati долна камара) Членове: 630; 58 милиона жители; 1 деп. на 92 000 Франция Френ парламент (Assemblee nationale); Членове: 577; 61 400 000 души 1 деп. на 106 000 Германия Гер парламент (Bundestag); Членове: 603; 82 460 000 жители; 1 деп. на 136 000] Испания Исп парламент (Congreso de los Dipotados долна камара); Членове: 350; население - 44 351 684; 1 деп. на 126 000 Холандия Хол парламент (долна камара Tweede kamer der Staten-Generaal) Чл 150; население -16 297 196; 1 деп. на 106 666 Унгария Засрамиха се преди месец и съкращават депутатите наполовина от сегашните 386 на 199; 10 198 315 жители; 1 деп. на 51 247

Браво, г-н Янев! Но като ги съкратим ще трябва да компенсираме с доброволен труд. И защо ли се струва, че на Вас ще се падне координирането на почистването, а на мен-миенето на коридорите. Всеки за каквото е учил педполагам? А ако съм учил повече от вас? Ще се сменим ли?

Този мандат ще мине. И после президента на ГЕРБ ще е с орязан бюджет. Кой каквото прави, на себе си го прави.

Всички президенти обикалят света. Това им е работата. Американския не си е седнал на задника откакто е в длъжност. А като са толкова загрижени за бюджета сините и Яне да спрат да пътуват. Бюджета на парламента се повиши, но и от тях не сме видели свършена работа.

ПЪЛЕН ПОПУЛИЗЪМ!!!

Абе хора, Георги Първанов за добро или лошо е избран с директен вот на 2 млн. българи, а Яне Янев (който е политически проект за разпиляване на вота и отклоняването му от Герб) и Асен Агов (който беше официален политически коментатор по канал 1 преди 89 година не биха събрали и по 2000 ... Хайде стига са ни правили на глупаци!

Асен Агов - БКП, СДС, ДПС и всичко каквото е на далавера. Един от многото изроди.......

по 14246,57 лв. всеки божи ден.а други живеят с 300-350 лв на месец.въпроса е нужен ли не е президент.и ако е нужен какво прави за да живеем ние по добре.моето мнение драстични съкращения на персонала в президентсвото и намаляване бюджета след това с 2/3 ти.когато народа е добре тогава и на гоце да дадем. ние тънем в мизерия гоце ще ходи на лов и ще чука ученички да ама не.

Настоявам администрацията в президенството да бъде съкратена до 25%. Бюджета също да бъде намален съответно до 25%. Каква е ролята на Президента ни? Само за реклама? Вярно е, че бе избран с гласовете на мнозина, но какъв е сега рейтинга му. Напоследък, под въздействието на БСП прави гаф след гаф. Не е ли по добре да бъде сменен и на негово место поставен действащ, активен Президент. Но конституцията ни забранява да искаме промяна. А тези, стигнали до властта са несменяеми. Идскам да бъде сменена конституцията и властващите баби, с активни, млади, можещи и знаещи хора способни да изведат България от блатото в което и попаднала.

НАПРАВО БЕЗ НИКАКВО КОЛЕБАНИЕ БИХ ЗАКРИЛ ИНСТИТУЦИЯТА! ПРЕКАЛЕНО РАЗДУТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗА ТОЛКОВА МАЛЪК ПРОЦЕНТ ЛЮДЕ АНГАЖИРАНИ В ОБЩЕСТВЕНО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА ТЕРИТОРИЯТА ,ПОСЛЕ НЕ НАМИРАМ ,ЧЕ ЕДНО МОМЦЕНЦЕ,РОДОМ ОТ с.сирищник,А В СЪЩНОСТ ОТ МАХЛА НА с. косачи граовско,пернишко,ЕД ИСКУСТВЕНО ФОРМИРАН ГРАД ПО ЛИНИЯ НА ТРУДОВАТА ПОВИННОСТ,КОМУНИСТ АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,Е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ НАСЛЕДНИК НА ....... АСПАРУХА ...АСЕНА ...КРУМА...СИМЕОНА.. И ДР. ДЪРЖАВНИ БЪЛГАРСКИ ВЕЛИКИ УПРАВНИЦИ!!!!.... НАЙ МАЛКОТО ЗАЩОТО МОРАЛЪТ ИЗИСКВАШЕ ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ НА ЛЮСИ СТОЙКОВ!!!!!

И Господ чу молбата ми...

Еех,5,2 милиона лв. за нищо не правене,що и на мене така да ми плащат-милиардер щях да стана ! На тоя 1000лв. на месец и ръка да целува! И от 2000 000 негови гласоподаватели един милион дърти глупаци вече измряха. Кой ще им гласува на следващите избори-представа си нямам .

А бе ей, Агов, ага ефенди, ти акъл имаш ли? Ти на лов с Гоце ходил ли си? Как така без служебни пари, без президентски транспорт и други работи... Ти знаеш ли, че само бензина, що харчиме на един лов в резервато е повече от тоя на 3-то РПУ за месец. Смешник, не гледайте с Яне в презденската паница. Гоце, стягай се лов ни чека, а теа ги заеби, они че викат, викат и че сопрат. Не закачайте ПРЕЗИДЕНТО, он е от наше село, демек е от народа. Парите на Гоце им притребвали!

Гоце не е шокиран от изявите в парламента понеже има устната подкрепа на Сокола и на Симо. Но Симо е търчи-лъжи и както е видно Гоце се надява само на Соколовите авоари. Питаме се колко от всичките вложители в шоколадената д'ржава са правоверни и колко от тях ще помогнат на Сокола за отмъщение? Николко...Николко от 1000 или 5000 вложители в милка-БАНК. Друг е въпроса, че там спряха инвазията на мераклии за минарета и маАнета а у нас все още има новини на турецки език. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Ккаво трябва да стане или да се случи за да си подаде оставката най накрая Парванов.Вкопчил се е във властта като истински комунист,ще я държи и ще сму1чи до дупка след него и потоп.Имай малко достойнство и си подай оставката,и историята ще те пожали.

Спрямо Янев, Президентът има в пъти повече гласове. Дали е добър президент или лош няма значение! Важното е че е избран с толкова гласове, колкото почти целия праламент. Така че уважение!

А моето разнопосочно тълкуване е, че трябва не да се намали субсидията за президента с 1 млн., а направо да се спре цялата субсидия и да се закрие тази безсмислена за държава с една шепа хора длъжност! Не забравяйте, че освен тези 4-5 млн. тази безпредметна институция харчи и голяма част от парите на НСО, авиоотряда и др. институции, ангажирани с охрана, транспорт, хрантутене, оргии и т.н. мероприятия на т.н. президент! И наистина дейността, с която е известен гоце е бракониерство, помилване на рецидивисти, воаяжи, медиини изяви /по-точно изцепки или мероприятия тип 'партиен секретар/ и .... абе друго май не се сещам! Предлагам тези средства да отиват всяка година за лечение на нуждаещи се деца - нещо много по-полезно!

Първанов, дай ми 100000 от бюджета ти - бълха те ухапала!

Предложете някой друг, най-лесно е да се говори против някой.

Не е лошо да му поорежат крилцата на Гоцео. ха ха ха ха ха

Аз съм за само когато Костов, ББ и др. намалят бюджета на собствените си партии и на бъдещия президент, но съм сигурен, че ако е от тяхната партия ще го направят с 50% по висок.

Само не ман ли ми изглежда че, нещатата тръгнаха към подобрение?

Очевидно на нас ни трябва сега не Тодор Живков, а един истински фюрер. Тогава, прасетата в Белене отново ще има какво да ръфат. Един вика Простаци, друг се рови в имането на Президента. Кой е простака в случая. Ами що някой от вас не каже - жена ми е курва. Но не го казвате. Мълчите си като насрани в къщи. И след ,като ви кажат вечер - я ела да ти ударя една бръсната мечка, че да имам време за сериала какво правите. Бръщолевите глупости. Аман от истински ПРОСТАЦИ.

много пари са за екскурзии и лов?

президента гоце - първанов, е резил за нцията.

Простаците нямат рога, опашки или някакви други отличителни белези, по които да се разпознават. Те си личат по начините на говорене и по маймунското си поведение.

Тоя пък с някакви жалки 5 милиона. Премиершата върти 500 милиона, крадени от нас, и никой не му прави впечатление.

Той има спонсори, де още не могат да ги осъдят. Може и без пари да стои бащата на Триглавия Змей!!!

Откъде Гоце пък е избран с толкова много гласове.Чак толкова турци и цигани няма

Намалете бюджета. Така и така от президента ни файда няма. Имаха тези, които се нарекоха Тройната коалиция, именно по волята на президента. Той си свърши работата, от тук нататък да вегетира.

Как ще намаляват бюджета на Гоце екскурзианта

Що за дивития !!!! Разбира се , че президента (администрацията !!!) трябва да има много пари . Тия в ред ли са!?! Защо първо не си намалят техните заплати и да дадът пример ! Няма да слизам до нивото и речника на Премиера, ама що не си.................. ..............!!!!!!

Трябва яко орязване на бюджетите на всички висши държавни институции. Хората мизеруват,нямат пари за най-елементарното,др умират поради липса на пари за лекарства,а някой ходят на лов,на екскурзийки,по банкети и какво ли още не.Само така ще има солидарност с народа. Иначе това е бюджета на една цяла община с около 7-8 000 души.

MOJE DA E STRUGARKA GLUPAKO AMA NE KRADE OT ZALAKA NA DECATA. TOVA GO PRABYAT MINISTRITE, MNOGO GADNI HORA STE BE A HORA LI STE VECHE??SHTOM DECATA PLASHTAT ZNACHI NE STE.

Хайде спрете се с този присмех към Цачева! Какво като е била стругарка. Не е лежала и някой да я храни , а е работила. И пак много е постигнала. А този дето го сложихте за премиер без 1 работенв ден и ни докара до този хал? Какво ще кажеш ? Или си намери дъвка - Цачева?

prezidenta kaza 4e mu prevezdat po 200 000 lv na sedmiza a sega izlizat pove4e

Парите са народни- да пести тоя самозабравил се бащица на нацията!!!

Че какво друго да прави президента, като няма ни правомощия, ни задължения. Ами на лов ще ходи я. А на лов не се ходи сам. Ходи се с ловна дружинка. Затова му трябват повече пари. Не му пипайте бюджета, де.

Коментари - Скандал в парламента заради парите на президента | Днес.dir.bg

Скандал в парламента заради парите на президента

Председателят на парламента Цецка Цачева даде извънредни 15 минути почивка на депутатите днес следобед заради спор между Георги Пирински и Яне Янев, който отправи нападки срещу президента.

Обратно в новината

Коментари - Скандал в парламента заради парите на президента | Днес.dir.bg

Коментари

Трябва с гласуване от Народното събрание да бъде възпитан българският президент в скромност! Той трябва да разбере, че когато страната е в оскъдица и хората изпитват нужда, да се харчат по 2000 - 3000 лева, за да отидеш на лов до Варна, е излишен разкош. За да няма екзотични пътувания с екзотични ловувания, президентството трябва да плаща от бюджета си транспортните си разходи! Агент Гоце разполага с огромни средства,с каквито навярно и френският президент Саркози не разполага! Правилно е предложението на Янев, но щеше да бъде още по-правилно, ако се съкрати бюджета на Първанов с поне 2 млн.лв.! Трябва яко орязване на бюджетите на всички висши държавни институции! Хората мизеруват, нямат пари за хляб, за най-елементарното, други умират поради липса на пари за лекарства, а някои ходят на лов, на екскурзийки, по банкети и какво ли още не. Само така ще има солидарност с народа! Иначе това е бюджета на една цяла община с около 7-8 000 души! Предлагам тези средства да отиват всяка година за лечение на нуждаещи се деца - нещо много по-полезно! Предлож за орязване бюджета на президентството трябва да върви заедно с орязване заплатите на депутатите и особено на министрите! Първом да си намалят огромните заплати и пенсии те, депутатите - да дадат пример! Иначе много прилича на злоба срещу Първанов, а не на грижа за бюджета на страната! 5,2 милиона лв. за нищо не правене, и на мене така да ми плащат - милиардер щях да стана! Не забравяйте, че освен тези 4-5 млн. лв тази безпредметна институция харчи и голяма част от парите на НСО, авиоотряда и др. институции, ангажирани с охрана, транспорт, хрантутене, оргии и т.н.! 1 000лв. на месец и ръка да целува! По 14 246,57 лв. всеки божи ден, а други живеят с 300-350 лв на месец! Това са наши пари. Криза е, всички правим икономии. На мястото на Гоце, сам бих предложил да се съкрати една част и да се даде за лечение на онкоболните например! Въпросът е - нужен ли ни е президент, и ако е нужен - какво прави, за да живеем ние по-добре? Моето мнение - драстични съкращения на персонала в президентството и намаляване бюджета им след това с 2/3! Когато народа е добре тогава и на Гоце да дадем! Ние да тънем в мизерия, а Гоце да ходи на лов - да ама не! ТОВА ЛИ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ НАСЛЕДНИК НА АСПАРУХА, АСЕНА, КРУМА, СИМЕОНА И ДР. ДЪРЖАВНИ БЪЛГАРСКИ ВЕЛИКИ УПРАВНИЦИ? ПРЕКАЛЕНО РАЗДУТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗА ТОЛКОВА МАЛЪК ПРОЦЕНТ ЛЮДЕ, АНГАЖИРАНИ В ОБЩЕСТВЕНО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА СТРАНАТА! ВЯРНО, ЧЕ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ С 2 000 000 ГЛАСА, НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ ПРАВИ СМЕТКАТА И ТОЙ И РАЗДУТАТА МУ АДМИНИСТРАЦИЯ! ДА СПРАТ ДА ПОЛЗУВАТ СЛУЖЕБНИТЕ СИ КОЛИ И ОХРАНА ЗА СЕМЕЙНИ ВОАЯЖИ И ДА ВОЗЯТ ДЕЦАТА СИ НА УЧИЛИЩЕ...

Явно Гоце се е самозабравил. Очаквах, че сам ще направи предложение за намаляване на бюджета си. Но той нали е ляв, такива грешки не прави.

GOSPODA DEPOTATI!NAMALQVATE PARITE NA PRESIDENTA,A KAKVI PARI SHE GLATNAT GRUPITE VI ZA PRIQTELSTVO.NQKOI OT VAS SA V POVECHE OT 10TAKIVA.KOLKO PARI NA NAPODA SHE GLATNE TOVA SKITANE?/VLEZ V SAITA NA NARODNO SABRANIE/

Янчо (Янев) и Асенчо (Агов)! Предложението ви за орязване бюджета на президентството трябва да върви заедно с орязване заплатите на депутатите и особено на министрите! Първом си намалете огромните заплати и пенсии вие, депутатите, - дайте пример! Иначе много ми прилича на злоба срещу Първанов, а не на грижа за бюджета на страната.

Спомнете си как сините драпаха да орежат правата на П.Младенов и какво получи в резултат от тези усилия Ж.Желев? Стига с това щом не е от нашите вълците го яли пък после ще го мислим. Президентът е инстутция, ако не я искат да я премахнат, но докато съществува да се уважава независимо от човека на този пост.

добре е ако уважаваш толкова много Праламента да пишеш не на маймуница ок?? и да направиш справка кой я сложи там? сигурно Свети Петър? или един измислен Дон Балон? отговорът е твой

н ебила лежала? хи хи не си в час мнооого ележала и то когато и където трябва разходи се до Плевен да ти поразкажат това онова..и не разсмивай форума

я па предлаам бок банкянски да се вози на тротинетка - по евтино е

аз ако не се лъжа точно институцията перзидент именно а не председател бе наложена от оня цървул грозденски и мангалето дето сега ми се прави на ощипан така , че помним де... айде със здраве ...и с малко , но завинаги...хе хе смешници

много смяташ бре...я да ми сметнеш тогаз разни разходчици до Брюксел?? май само на Фернанделката ще са наполовината на това дето смяташ ....останалите мухльовци и неизброимите трътрляци с тях не ги броя

Още древните римляни са го казали:Дай на народа хляб и зрелище и го остави. Ние се задоволяваме обаче само със зрелища. Като намалим издръжката на Президентската институция с един милион лева и ще забогатее нашата мила Татковина! Аз друго предлагам. Ще ви копна колко депутати има в страните от Европейския съюз. Основната депутатска заплата за м.10 е 2196лв. Сметнете си колко пари ще спечели държавата от съкращаване на броя на депутатите. Приятно четене и смятане:Белгия Бе парламент (Камара на представителите); Членове: 150 10 446 000 души; 1 деп. на 70 000 Италия Итали парламент (Camera del Deputati долна камара) Членове: 630; 58 милиона жители; 1 деп. на 92 000 Франция Френ парламент (Assemblee nationale); Членове: 577; 61 400 000 души 1 деп. на 106 000 Германия Гер парламент (Bundestag); Членове: 603; 82 460 000 жители; 1 деп. на 136 000] Испания Исп парламент (Congreso de los Dipotados долна камара); Членове: 350; население - 44 351 684; 1 деп. на 126 000 Холандия Хол парламент (долна камара Tweede kamer der Staten-Generaal) Чл 150; население -16 297 196; 1 деп. на 106 666 Унгария Засрамиха се преди месец и съкращават депутатите наполовина от сегашните 386 на 199; 10 198 315 жители; 1 деп. на 51 247

Браво, г-н Янев! Но като ги съкратим ще трябва да компенсираме с доброволен труд. И защо ли се струва, че на Вас ще се падне координирането на почистването, а на мен-миенето на коридорите. Всеки за каквото е учил педполагам? А ако съм учил повече от вас? Ще се сменим ли?

Този мандат ще мине. И после президента на ГЕРБ ще е с орязан бюджет. Кой каквото прави, на себе си го прави.

Всички президенти обикалят света. Това им е работата. Американския не си е седнал на задника откакто е в длъжност. А като са толкова загрижени за бюджета сините и Яне да спрат да пътуват. Бюджета на парламента се повиши, но и от тях не сме видели свършена работа.

ПЪЛЕН ПОПУЛИЗЪМ!!!

Абе хора, Георги Първанов за добро или лошо е избран с директен вот на 2 млн. българи, а Яне Янев (който е политически проект за разпиляване на вота и отклоняването му от Герб) и Асен Агов (който беше официален политически коментатор по канал 1 преди 89 година не биха събрали и по 2000 ... Хайде стига са ни правили на глупаци!

Асен Агов - БКП, СДС, ДПС и всичко каквото е на далавера. Един от многото изроди.......

по 14246,57 лв. всеки божи ден.а други живеят с 300-350 лв на месец.въпроса е нужен ли не е президент.и ако е нужен какво прави за да живеем ние по добре.моето мнение драстични съкращения на персонала в президентсвото и намаляване бюджета след това с 2/3 ти.когато народа е добре тогава и на гоце да дадем. ние тънем в мизерия гоце ще ходи на лов и ще чука ученички да ама не.

Настоявам администрацията в президенството да бъде съкратена до 25%. Бюджета също да бъде намален съответно до 25%. Каква е ролята на Президента ни? Само за реклама? Вярно е, че бе избран с гласовете на мнозина, но какъв е сега рейтинга му. Напоследък, под въздействието на БСП прави гаф след гаф. Не е ли по добре да бъде сменен и на негово место поставен действащ, активен Президент. Но конституцията ни забранява да искаме промяна. А тези, стигнали до властта са несменяеми. Идскам да бъде сменена конституцията и властващите баби, с активни, млади, можещи и знаещи хора способни да изведат България от блатото в което и попаднала.

НАПРАВО БЕЗ НИКАКВО КОЛЕБАНИЕ БИХ ЗАКРИЛ ИНСТИТУЦИЯТА! ПРЕКАЛЕНО РАЗДУТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗА ТОЛКОВА МАЛЪК ПРОЦЕНТ ЛЮДЕ АНГАЖИРАНИ В ОБЩЕСТВЕНО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА ТЕРИТОРИЯТА ,ПОСЛЕ НЕ НАМИРАМ ,ЧЕ ЕДНО МОМЦЕНЦЕ,РОДОМ ОТ с.сирищник,А В СЪЩНОСТ ОТ МАХЛА НА с. косачи граовско,пернишко,ЕД ИСКУСТВЕНО ФОРМИРАН ГРАД ПО ЛИНИЯ НА ТРУДОВАТА ПОВИННОСТ,КОМУНИСТ АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,Е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ НАСЛЕДНИК НА ....... АСПАРУХА ...АСЕНА ...КРУМА...СИМЕОНА.. И ДР. ДЪРЖАВНИ БЪЛГАРСКИ ВЕЛИКИ УПРАВНИЦИ!!!!.... НАЙ МАЛКОТО ЗАЩОТО МОРАЛЪТ ИЗИСКВАШЕ ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ НА ЛЮСИ СТОЙКОВ!!!!!

И Господ чу молбата ми...

Еех,5,2 милиона лв. за нищо не правене,що и на мене така да ми плащат-милиардер щях да стана ! На тоя 1000лв. на месец и ръка да целува! И от 2000 000 негови гласоподаватели един милион дърти глупаци вече измряха. Кой ще им гласува на следващите избори-представа си нямам .

А бе ей, Агов, ага ефенди, ти акъл имаш ли? Ти на лов с Гоце ходил ли си? Как така без служебни пари, без президентски транспорт и други работи... Ти знаеш ли, че само бензина, що харчиме на един лов в резервато е повече от тоя на 3-то РПУ за месец. Смешник, не гледайте с Яне в презденската паница. Гоце, стягай се лов ни чека, а теа ги заеби, они че викат, викат и че сопрат. Не закачайте ПРЕЗИДЕНТО, он е от наше село, демек е от народа. Парите на Гоце им притребвали!

Гоце не е шокиран от изявите в парламента понеже има устната подкрепа на Сокола и на Симо. Но Симо е търчи-лъжи и както е видно Гоце се надява само на Соколовите авоари. Питаме се колко от всичките вложители в шоколадената д'ржава са правоверни и колко от тях ще помогнат на Сокола за отмъщение? Николко...Николко от 1000 или 5000 вложители в милка-БАНК. Друг е въпроса, че там спряха инвазията на мераклии за минарета и маАнета а у нас все още има новини на турецки език. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Ккаво трябва да стане или да се случи за да си подаде оставката най накрая Парванов.Вкопчил се е във властта като истински комунист,ще я държи и ще сму1чи до дупка след него и потоп.Имай малко достойнство и си подай оставката,и историята ще те пожали.

Спрямо Янев, Президентът има в пъти повече гласове. Дали е добър президент или лош няма значение! Важното е че е избран с толкова гласове, колкото почти целия праламент. Така че уважение!

А моето разнопосочно тълкуване е, че трябва не да се намали субсидията за президента с 1 млн., а направо да се спре цялата субсидия и да се закрие тази безсмислена за държава с една шепа хора длъжност! Не забравяйте, че освен тези 4-5 млн. тази безпредметна институция харчи и голяма част от парите на НСО, авиоотряда и др. институции, ангажирани с охрана, транспорт, хрантутене, оргии и т.н. мероприятия на т.н. президент! И наистина дейността, с която е известен гоце е бракониерство, помилване на рецидивисти, воаяжи, медиини изяви /по-точно изцепки или мероприятия тип 'партиен секретар/ и .... абе друго май не се сещам! Предлагам тези средства да отиват всяка година за лечение на нуждаещи се деца - нещо много по-полезно!

Първанов, дай ми 100000 от бюджета ти - бълха те ухапала!

Предложете някой друг, най-лесно е да се говори против някой.

Не е лошо да му поорежат крилцата на Гоцео. ха ха ха ха ха

Аз съм за само когато Костов, ББ и др. намалят бюджета на собствените си партии и на бъдещия президент, но съм сигурен, че ако е от тяхната партия ще го направят с 50% по висок.

Само не ман ли ми изглежда че, нещатата тръгнаха към подобрение?

Очевидно на нас ни трябва сега не Тодор Живков, а един истински фюрер. Тогава, прасетата в Белене отново ще има какво да ръфат. Един вика Простаци, друг се рови в имането на Президента. Кой е простака в случая. Ами що някой от вас не каже - жена ми е курва. Но не го казвате. Мълчите си като насрани в къщи. И след ,като ви кажат вечер - я ела да ти ударя една бръсната мечка, че да имам време за сериала какво правите. Бръщолевите глупости. Аман от истински ПРОСТАЦИ.

много пари са за екскурзии и лов?

президента гоце - първанов, е резил за нцията.

Простаците нямат рога, опашки или някакви други отличителни белези, по които да се разпознават. Те си личат по начините на говорене и по маймунското си поведение.

Тоя пък с някакви жалки 5 милиона. Премиершата върти 500 милиона, крадени от нас, и никой не му прави впечатление.

Той има спонсори, де още не могат да ги осъдят. Може и без пари да стои бащата на Триглавия Змей!!!

Откъде Гоце пък е избран с толкова много гласове.Чак толкова турци и цигани няма

Намалете бюджета. Така и така от президента ни файда няма. Имаха тези, които се нарекоха Тройната коалиция, именно по волята на президента. Той си свърши работата, от тук нататък да вегетира.

Как ще намаляват бюджета на Гоце екскурзианта

Що за дивития !!!! Разбира се , че президента (администрацията !!!) трябва да има много пари . Тия в ред ли са!?! Защо първо не си намалят техните заплати и да дадът пример ! Няма да слизам до нивото и речника на Премиера, ама що не си.................. ..............!!!!!!

Трябва яко орязване на бюджетите на всички висши държавни институции. Хората мизеруват,нямат пари за най-елементарното,др умират поради липса на пари за лекарства,а някой ходят на лов,на екскурзийки,по банкети и какво ли още не.Само така ще има солидарност с народа. Иначе това е бюджета на една цяла община с около 7-8 000 души.

MOJE DA E STRUGARKA GLUPAKO AMA NE KRADE OT ZALAKA NA DECATA. TOVA GO PRABYAT MINISTRITE, MNOGO GADNI HORA STE BE A HORA LI STE VECHE??SHTOM DECATA PLASHTAT ZNACHI NE STE.

Хайде спрете се с този присмех към Цачева! Какво като е била стругарка. Не е лежала и някой да я храни , а е работила. И пак много е постигнала. А този дето го сложихте за премиер без 1 работенв ден и ни докара до този хал? Какво ще кажеш ? Или си намери дъвка - Цачева?

prezidenta kaza 4e mu prevezdat po 200 000 lv na sedmiza a sega izlizat pove4e

Парите са народни- да пести тоя самозабравил се бащица на нацията!!!

Че какво друго да прави президента, като няма ни правомощия, ни задължения. Ами на лов ще ходи я. А на лов не се ходи сам. Ходи се с ловна дружинка. Затова му трябват повече пари. Не му пипайте бюджета, де.