Първанов: БСП употреби ген. Радев, вкара го в хангара

Лидерът на АБВ Георги Първанов заяви, че БСП е употребило ген. Радев и става ясно чий човек е. АБВ очаква подкрепа от "Гергьовден" и може би от Татяна Дончева.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: БСП употреби ген. Радев, вкара го в хангара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това че Първенюв пръска слюнка срещу някой значи че този някой е достоен човек. Ако беше обратното, щеше да го похвали, както вчера хвалеше Фандъчката.

Боко и Първанчо- олигарсите на БГ-помиярите.

Е, тоя мишок не се насити за власт.

И НАХАЛ СЪМ

и през октомври да си дадеш кандидатурата пак ще те оплюем.

Членовете на ексклузивния клуб на водещите развиващи се държави - Бразилия, Русия, Индия, Китай и ЮАР - не успяват да изпълнят предсказанията, че заедно или поотделно ще доминират XXI век. Нещо повече, докато преди притесненията бяха как Западът и всички останали ще трябва да се настроят към тектоничните размествания от възхода им, сега безпокойството е за щетите, които може да причини падението им. В момента Бразилия и Русия са в рецесия, а ЮАР едва расте. Китай, основен двигател на световния растеж, минава през сериозно структурно забавяне и спад на цялостната икономическа активност. Единствено Индия изглежда добре, и то основно защото по думите на доскорошния гуверньор на националната й банка Рагурам Раджан в царството на слепите и едноокият е цар. Помръкването на доскорошните звезди е една от причините Международният валутен фонд, Световната банка и куп други институции да ревизират надолу прогнозите си за световния икономически ръст през тази и следващата година.

Първанов каквото и да говориш за Генерал Радев , АЗ ще гласувам за него ! Вие с калФИН сте помияри и АЗ и много като мен никога няма да гласуваме за теб !

вярвате ли още на този шоп с хитри пресмехулни очички и подигравателна усмивка. Гоце- веднъж предател - винаги предател.

Баце употреби Гоце за да развали достлука със столетницата и го вкара в кочината.

Бих могъл да бъда много по-полезен при една промяна в Конституцията в посока към засилени президентски правомощия, ако искате дори към президентска република, защото тогава бих могъл да дам повече, отколкото съм дал през два мандата, в които имам самочувствието на един успешен президент Ами направо да си направим Путин президент. Защо ще ни е тази кукла.

Най после се намери някой, който да постави Първанката там където му е местото,ъгъла, Левичар бил, няма такова нещо бе Първанка, както няма и полу бременна жена. Партия имал. Каква патия бе Първанка. Един фаитон хора, един файтон кариеристи.Впрочем тази тема е дъга, за сега толкова.

нахален цървул е време да се скрие вдън земя. Отвратителна самодоволна тъпа физиономия.

презряни, гнусни и подли комунисти! само лустрация и конфискация на незаконно-придобитото им държавно имущество ще ги оправи.

Прав си но само не бъркай комунистите с крадците, защото и псевдолеви и десни окрадоха създавеното през соца!

знаем го чий човек е, останалите не ги знаем защото ги крият ..

Иска му се на гоцето 3-ти мандат, ама става само за соло-ташак на оформящата се коалиция ГЕРБ-ДОСТ.

Тая измет няма ли да изчезне от зрението на населението най-накрая???Долен паразит!

Голям мерак го яде Гоцето за президент. Не се наяде.

Абе "Първанов" - ти Го вкара в Хангара бе - НеХраниМайко. И такъв Сии да ти кажа - нали се "Разведе" с Партията, а след това реши, за Тези Избори, Отново да "нанкаш" с нея, като знаеш, Че Не Ти "Става". Ама от тази работа "уцели" Две работи - всички Разбрахме, че Не Ти Става и че на Партията "ангелите са слаби". И за това, ги Пишете тези Избори за вас "протоколни". Възможно е "Слънцето от Банкя" в бъдеще да Ви пусне Гювеч в Политиката - и на теб и на Онова Все още засукано Маце от другото БСП... Тъй ще е, да знаеш...

Гоце, ти употреби БСП за да си два пъти президент ,а сега се правиш на крив макарон.Срам нямаш ,а за фалшивият ти морал да не говорим.

Макар че не сме президентска република, но е позорно който и да е политик, пък особено Първанов да погазват конституцията, като поставят формата пред съдържанието и. Два мандата и край! Това е, на което ни учи опитът ни от развития социализъм. Този наглец обаче иска още, явно за да краде! А иначе имаше вид на интелигентен човек. И как само обиграно атакува Радев, като своите желания представя за действителност.

БСП-Радев а, ти всички които ти вярвана и гласуваха за теб-Гоце!

БСП все на "Шумкарство" ги гони вместо да се договярят за участие във властта. А после - защо някои които не са били дори втори на избори били "преяли" с власт.

Защо продължавате да го наричате генерал, като вече си е просто другаря Радев?!

Поради същата причина,порадикоято журналистите продължават данаричат оня дребния народен представител "Генерал Атанасов" и да го канят за интервюта. Така че и аз се питам - след като си вече в запаса, пардон - в резерва - и си просто един от многото граждани на Република България, защото все още ти се иска да те титуловат "генерал"? За да си начешиш егото ли?

ДОКАТО РАБОТИШ И СИ ДОКТОР, КОГАТО ИЗЛЕЗЕШ В ПЕНСИЯ КАК ДА ТЕ НАРИЧАТ- МУНЧО

НАРИЧАМЕ ГО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ЗАЩОТО Е ГЕНЕРАЛ, А НЕ Е НАРКО-ПАДАР КАТО БОРИСОВ!

Сега и трътлестия футболист от Банкя като ви бие един БОЦ и ще се научиш да не си връткате гъзовета навсякъде . Бил си най-успешния президент Първанов такива дивитий ръсят другарите от от АБВ и с какво си толкова успешен ,че не се сещам ... а Чирачков - Калфин с какво ... ще се дупите на всички и на американци и руснаци и на Бойко и на Нинова като Мара обща сте ... Успешен бил Нещастик щото ние не сме видели нищо и нищо не се е подобрило в бита и живота ни от този успех !

много е гнусен - откъдето и да го погледнеш - значи има шансове.

Изборната практика в БГ показва, че Първанов може да печели избори, независимо от социологическите прогнози. А Корнелия може само да губи, въпреки оптимистичните предвиждания на Райчев, Стойчев и червен Колю. За това е по-добре Корнелия да се успокои и да не хвърля къч във въздуха ... Жалко, че генерал Радев се поведе по неудовлетворени женски акъли ... Печелят Борисов и Цветанов

Браво на Нинова, че остави Гоцето с пръст в ... устата, де!

"Според Първанов....... раздялата между БСП и АБВ е голям подарък за ГЕРБ." Коментарът е излишен.

Възприема се като подарен на ГЕРБ , е не толкова голям , но все пак около 1%.Гоцето се си е подводница на ГЕРБ , но сега пък била ''подарена''.

Бих могъл да бъда много по-полезен при една промяна в Конституцията в посока към засилени президентски правомощия, ако искате дори към президентска република, защото тогава бих могъл да дам повече, отколкото съм дал през два мандата, в които имам самочувствието на един успешен президент, заяви Първанов... Ба си нахалника!

Тогава ще мога да затрия много повече българи

Гоце ако имаш снимка от преди да станеш президент и сега сравни ги. От гладна въшка се превърна в дебела свиня, охранена от бсп та ти кои беше бе един доносник и исключително слаб историк От теб вече нищо не става сядай си на дебелия задник и гледай можещите които са много и много повече от теб Така е ти употреби БСП-то а сега ръсиш мозък.Мизерник и разтурник. Такива като теб преебаха СДС-то помниш ли всеки си прави пъртия и се мисли за велик Помниш ли Софиянски, Бакърджиев, надето командира и още и още сега вие с татянчето ръсите мозък след като ви подигнаха комунягите.

Глупости Първанка,глупости! Язък,че съм гласувал за теб! Вие от АБВ се оказахте големи боклуци. С подкрепа под 4% искате да казвате,кой ще кара влака.Да ви имам самочувствието. По скоро наглоста. Нали вие направихте така,че Борисов да се чувства като извънземен. Продължавайте да го крепите!Нямате проблем.А когато видите,че се задават избори;бегом вън от Правителството с викове:Ние сме опозиция! Какво да ви коментирам? Щом достоен човек като генерал Радев оплескахте;работата е ясна.

Първанов бе лидер на БСП в най-тежките години за нея. Извади партията от кризата, след това спечели избори и стана президент - 2 мандата. През това времи Корнелия се навърташе във вече умрялото СДС. После Румен Овчаров я направи свой заместник-министър и я довлече в БСП. Днес Корнелия е лидер. А грешките на Първанов са много. Най-голямата е Станишев. И въпреки това Първанов е за предпочитане пред загубилата ума си Корнелия.

"...БСП употреби генерала...,а ти употреби БСП.

доскоро - по-добър президент от Първанов няма. Два пъти са го избирали за това че е бил незаменим. А сега - милионер, триперлия.

Иска президентска република, но тук това е невъзможно вече . Та това са мечтите на прикриващия се още кандидат за баницата, пардон за президентството.

като ги гледам как са се наредили. Гергов, Лечева, Курнелия. Познай какво ги сквързва?

Първанов!

Поведението на Първанов за сетен път доказва че власта и парите развращават и оскотяват и кадърните хора

Запомнихме го Гоце , Президента наш с един трипер и един аркар.

Продължаваш да бръщолевиш какви ли не глупости за БСП На всички стана ясно че ти си типичен ренегат и нанесе тежки щети в лявото пространство Единственото добро ,което би направил е да изчезнеш от политиката

Този е за психиатрията! Телевизиите, които канят такива екземпляри си подценяват аудиторията. Мисля, че по-голямата част от българския народ са интелигентни хора и няма нужда от такива селски психари. Дошъл в града и той президент да става, че и трети път. Руска подлога. Изменник.

Това е другарят Георги Първанов (Архар).

Не Гоце! Тоя път Корнелия те надбавка. Всъщност така трябва на се постъпва с нагли и безочливи ренегати като Седефчов , Калфин и Петков.

Първанов _ нагъл, безочлив, комунист, държавна сигурност, подъл, лицемер, двуличник,, и по-малко да си играе с огъня, защото я виж, че първи я влязъл в него,,

БСП НЕ УПОТРЕБИ ГЕН. РАДЕВ, А СТАНА ТРАГЕДИЯ! ТРАГЕДИЯТА Е ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЗАЩОТО ТРИ МУТРИ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ - БОРИСОВ, ПЪРВАНОВ И ДОНЧЕВА ПЛАНИРАНО, ДА ПЛАНИРАНО СЪТВОРИХА ЦИРК В СРЕДИТЕ НА БСП! ТРЯБВА ДА Е СЛЯП ЧОВЕК, ЧЕ ДА НЕ ВИЖДА И УСЕЩА, ЧЕ ТОВА Е ПЛАНИРАНО ОТ ТРИМАТА! ДА ВЯРНО Е! НО СЕ ЧУДЯ КАКВО ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН ПРАВИ МЕЖДУ ТЯХ, КАТО ДЕКЛАРИРА, ЧЕ Е ЧИТАВ ЧОВЕК И ТОЙ ЛИ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ТЯХ! ВЯРВАЙТЕ МИ, БЕЗПАРТИЕН ЧОВЕК СЪМ И ПРЕДИ ИЗБОРИ ВИНАГИ СЪМ СЕ ПИТАЛ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ, НО ТОЗИ ПЪТ Е ВЪРХА. ВЯРВАЙТЕ МИ ПОТЪРПЕВШ СЪМ ОТ БИВШАТА БКП, МОИТЕ РОДИТЕЛИ, ФАМИЛИЯ СА БИЛИ ИНТЕРНИРАНИ В ПЕРИОДА М.4.1951 Г.-М.5.1954 Г., В СЕЛО С ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ И НИКОГА НЕ СЪМ МИСЛЕЛ ДА ГЛАСУВАМ ЗА БКП/БСП, НО КАТО ГЛЕДАМ СЕГАШНАТА ПОМИЯ ОТ ДРУГАТА СТРАНА /ГЕРБ, АБВ/, ПРИ КОИТО СЕ СЪБРАХА ВСИЧКИ БИВШИ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ НА БКП, АЗ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ, ЧОВЕК СЪМ! ДИР.БГ, ПРЕСТАНЕТЕ С ПОДЛИТЕ СИ СТАТИИ!

Товарищи-Ваша и на никой,друг!...

Пич, да те допълня, ББ е виновен и за войната в Сирия, за земетресението в Италия, за слънчевите изригванияи за каквото се сетиш. Най вече за това какви ги вършат в бесепето.

но честно казано, той повече и не заслужаваще

Който когото и да издигне, няма да е честен и почтен човек, защото из партиите няма такива или ако има, то те са на ниските нива. А и от друга страна, след този, когото и да се издигне ще е по-добре.

Гьоре , ама то участието в избори не е като да станеш сутрин , да се погледнеш в огледалото и да възкликнеш ''Ах колко съм красив".Редят твойте хора ''Най - успешния президент'' , ама щото тъдява сте все неуспешни бе , кой от кой по-неуспешни.

Предател и нагаждач!!!

Първанов: БСП употреби ген. Радев, вкара го в хангара БСП и АБВ употребиха ген.Радев и пуснаха водата в "политическата тоалетна" след него.