Коритаров: Протестите приличат на движение на летяща чиния

Руски интереси стоят зад разклащането на държавата, заявиха гостите в предаването "Насреща Люба Кулезич" - председателят на парламента при управлението на Иван Костов Йордан Соколов и журналистът Георги Коритаров.

Обратно в новината

Коментари - Коритаров: Протестите приличат на движение на летяща чиния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този мухло и Милен Цветков като ги видя и се сещам за Турски затвор. И двамата ще бъдат булки дълго време.

По налудничавия поглед на Коритаров си личи че пак не си е пил хапчетата. И не, не съм привърженик на световните конспирации. Поради този факт не виждам никаква връзка между събитията. Освен може би глада. Хората са гладни и бедни. Затова се дигнаха на бунт - това са гладни бунтове!!! А причината да се стигне до тези бунтове? Ами питайте Бойко Борисов. Защо той позволи да се стигне дотам? Защото ако беше едно правителство на СДС, не това което ГЕРБ го оформи по свой образ и подобие - предишното, тогава първото нещо което щяха да направят е да махнат паметника на Съветската армия! И нямаше да допуснат масово да има гладни хора!!!

Вярвате ли наистина, че КГБ, който в продължение на почти ПОЛОВИН ВЕК е имал НЕОГРАНИЧЕНА власт в България на абсолютно всички нива в политическия, икономическия и обществен живот, да не говорим със СИГУРНОСТ установени чрез ДС десетки хиляди агенти и доносници, ще се откажат от позициите си в България, само защото се били правили избори и в България и вече имало "демокрация"? А къде отидоха тези десетки хиляди (консервативна преценка) агенти и доносници? Изпариха се във въздуха? Станаха "демократи"? Ако наистина вярвате в това, или наистина заслужавате да останете вечно на равнището на една задунайска губерния или турска провинция, или самите давате обяснение, къде са "бившите" агенти и доносници...

Пропуснах да кажа, че горният ми постинг НЕ означава, че съм съгласен с Коритаров и Соколов, които не ги уважавам особено, между другото, защото няма НИКАКВИ доказателства, че Русия стои зад кризата. Не виждам как Кремъл ще хвърля камък в блатото, като се има предвид, че руските интереси в България са явни, а хаоса след свалянето на Борисов не може особено да допринесе в тяхна полза. Основната ми теза е, че поради редица обстоятелства, българския народ се подава лесно на манипулиране, а проводници на такива манипулации има в изобилие.

ПРОТЕСТИТЕ СА НОРМАЛЕН И ДЕМОКРАТИЧЕН НАРОДЕН ПРОТЕСТ. ДРУГОТО ДЕТО ГО ВИЖДАШ НЕ Е ОТ ПРОТЕСТА, А ОТ ДРУГИ БЛАГИНКИ КОИТО УПОТРЕБЯВАШ В ТЕЧЕН И ТАБЛЕТИРАН ВИД.

Коритаров Пак не си е пил хапчетата

БРИЛЯНТНО!

ДА ТАКА Е БРИЛЯНТНА ГЛУПОСТ. ПАК НЯКОЙ ДРУГ Е ПО-ВАЖЕН ОТ НАРОДА МУ?!

Много ласкателно ако България е в сферата на разработки на руските служби - важни сме значи. За съжаление, не смятам, че сме обект на такива операции. Коритаров няма да коментирам, много добра надстройка, но основата е гнила.

Естествено ,че има външна намеса,както винаги е имало.След Втората световна кой разделяше света?Сега да не би да си мислите ,че ще минем без намеса отвън?Света се е въртял и се върти от огромни икономически интереси.И този път ще ни оправят без да се усетим....

НАЛИ ЗА ТОВА СЕ ВДИГНАХМЕ ДА СПРАТ ДА НИ ОПРАВЯТ БЕЗ ДА НИ ПЛАЩАТ!

Чета репликите към Коритаров и си мисля - повечето от нас нямат необходимите качества и умението, да правим точни и аналитични оценки за случващите се събития. Акцентираме върху личността Коритаров, а не върху коментарите, които той прави. Четат се - както дяволът чете евангелието... Смятам, че някои от пишещите биха се обогатили интелектуално, ако имат една малка част от интелекта, който притежава Коритаров. А толерантността към "другият отсреща" / независимо, как се казва /, показва коефициентът на интелигентност на опонента.

Бре,тоя Коритаров,пак си извади грозната муцуна от нафталина!!!!Какви руски интереси,какви пет лева,бе МУЦУНО ПРОДАЖНА!!НАРОДА Е ГЛАДЕН,БЕЗРАБОТЕН,ГОЛ И ОБЕЗВЕРЕН!!!И ЗАТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НЕ Е ВИНОВЕН ПУТИН,А ВСИЧКИ,ДЕТО СЕ ГЪЗИХА НА АМЕРИКА И ЕВРОПА 23 ГОДИНИ!

Коритаров,щях и аз да храня по твой адрес,но по-надолу добре са те подредили!

За дезинформация се плаща много скъпо.Коритаров и той прилича на летяща чиния,бил е към БКП -военното разузнаване,сега друга песен пее-от Журналистически разледвания в подзаглавие -Политиците през очите на писателя П.Христозов.

Изглежда пак ти платиха да си отвориш говняната уста....

Цццц Аз пък досега мислех ,че сам съм отишъл на протеста заради тока и пенсията ,а пък то било някакви тайни служби.Ама ,как не съм ги видял.....кога ме заведоха?

Това е, защото си много, много прост!

Да,да...Видях те аз на протестите. Ти си от нашите.Ти и онези другите двама дядовци дето бяха заедно с теб.Вие сте танкисти ветерани. Я си кажи как пеехте песента за тримата танкисти: И добили - песня в том порука - Всех врагов в атаке огневой Три танкиста - три веселых друга Экипаж машины боевой!

Бившият червен шестак Коритаров е един от ярките примери на тоталната деградация на човешката личност.Той е нагледен пример за класически плъх-нагаждач.И нагледно показва как от върл комуняга може да се стане американо-западняшка юдео-масонска подлога.

Какво те учудва?Аз съм същия,както и стотиците бивши комунисти(като бивш милиционер,бивш негър и бивша компаньонка).Например: АЗ,ШестоКЪЩният Шива,Цецка Цачева,Николай Младенов,Фидоошу,Иван Костов,Пръмовата снаха,Луканов и др.Ние сме една плеяда от фурнаджийски лопати,които заграбихме,съсипахме и откраднахме народните богатства, а след това станахме слугинажи на Запада и му продадохме държавата за жълти стотинки. Наш велик учител е катастройчика Миша с белега.Той е главният предател и наш бащица.

Тоя, се скъсахме да го търсим. Как е прескочил оградата?

Ронин и шогун, нямат нищо общо!

... и след това уволниха Кулезич! Тази нещастна телевизийка неможе да се сравнява и на малкото пръстче на Коритаров.

Коритаров, ама ти си бил голям мухльо. Какви световни конспирации се въртят в главата ти? не се ли усещаш че вече си извън вниманието на сериозните хора, които те разглеждат като някакъв палячо който си играе на война. Всичките мекерета от типа на Коритаров и Гордиевски отдавна са забравени със свойте глупави игрички. Вземахте по някой лев от предателства и манипулации, стига толкова защото ставате смешни.

Коритаров е такова головодие откъдето и да го погледнеш,но като един предател на националните интереси беше добре платен на Запад.Той просто четеше това ,за което му плащаха,докато ни унищожиха.За такива като него - лагера"Белене" до края на дните му. Отрепка

ТОЯ ДРЪТ ИНТРИГАНТ ПОСОЧИ ДЕЖУРНИЯ ВИНОВЕН. САМО МВФ И СВЕТОВНАТА БАНКА СА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА, ЛЮБИМЦИТЕ НА АГЕНТА КОРИТАРОВ. Г-н Коритаров, младите хора се събудиха, а вие се скрийте в мухлясалите си рефрени.Преди 23 години тия мантри вървяха, сега никой не ги бръсне. ИДЕОЛОГИЯ ТИ ТОК НЕ ПЛАЩА.

масоните ли ти пластат наема?

Да прав си!Макарче и управлението на всички до сега също прилича на летяща чиния!Само дето не се знае къде ще се разбие като не се управлява не както трябва!Цялата ви работа е такава!

А пък на мен протестите ми приличаха на едно спонтанно въстание, неорганизирано и неводено от никого, без единна идея, без общи искания, само с един обединяващ гняв. И да се благодарят онези, че народът отдавна е отвикнал да носи оръжия, иначе щеше да си бъде истинско въстание и тогава покрай сухото щеше да изгори и суровото. А като се има предвид, че тъпанарите нямаше да проявят зрелостта, която се прояви в началото на промените и измислените думи "да дойдат танковете" останаха само на думи, сега тези думи сигурно нямаше да бъдат само думи и най-малкото щяха да се насъскат едни агитки на други, каквото вече се случва, не знам...! Сутринта по телевизията се караха, вчера на улицата се биха... - не една крачка от гражданската война. И защо? Заради едни задници, ламтящи за власт!

Ти къде си виждал летящи чинии бе куковицо, да не са те отвличали?

Ей, много прост народ сме. Доностник или не на Коритаров му сече пипето. А коментарите са пълни с невежи изказвания. Не е грешно да се поучим от знаещите!

Ето на това се вика класическо гнусно ченге. Толкова е гнусно, че покрай такива човек намразва всички ченгета, даже и тези, които работят за родината си.

Заради тези двама боклуци милата Любица отнесе свинската опашка! Не че не си го заслужаваше и по-рано! Когато обаче събереш на едно място обратен с агент-провокатор не можеш да очакваш нищо хубаво!

Георгееее. На улицата съм , защото много ми е скъп тока и парното. Какви руски интереси ми навираш бе , абдале

Тоя мръсен доносник как пак се появи. Навсякъде , където има кал има и прасе

Педерасти и долнопробни доносници нямат право да раздават правосъдие.ББ падна заради тоталната си некадърност и безхаберие за обикновените хора.Вече близо 4 год говори едно и също-Станишев,Костов....Тодор живковски популизъм,демагогия,махленсска визия и хитруване.Не може да лъжи цял народ-вечно.Показа се като страхливец-криеше се зад гърба на министрите си,пъчеше се да реже лентички и когато тотално се осра-избяга без да понесе отговорност.Дано пазметта не изневери на хората-както за него,така и за управляващите преди него- олигарсите и ченгетата.

А КОМУНЯГИТЕ НИ МИСЛЯТ ЗА ОВЦЕ - НО ТЕ НИКОГА НЯМА ВЕЧЕ ДА БЪДАТ ПАСТИР НА МОЯ НАРОД !

МНОГО Е ПРАВ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЗВАДЕТЕ ТЪПИТЕ СИ ГЛАВИ ОТ ПЯСЪКА И ВИЖТЕ ИСТИНАТА ПРЕСТАНЕТЕ КАТО ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ ДА ПЛЕЩИТЕ ЕДНО И СЪЩО БСЛ И ДЛС В СИБИР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти ли доноснико ще говориш за летящи чинии и невежество. Този който е бил подлога и предател наи-малко има правото да прави оценки. Обикновените хора имат морал за разлика от теб.

туй дето тук го пишем едва ли някой го чете , ама - а Коритаров ли е Копанаров ли е ако имаше срам от къщи не трябва да излиза камо ли съвети да дава

Знам много добре, как могат, да се неутрализират точно тези руски интереси - осигурете нормални цени, нормално заплащане, закони важащи за всички, изгонете си близките от вимето на народа, пък да видим руснаците, как ще ни разбунтуват.

Хайде да престанем с тези конспирации. Коритаров изглеждаш смешен. Не виждаш ли, че народа е беден. Средствата за съществуване ни са ниски. Какви подозрения може да имаш при това положение. Гледай си предаването и не ни давай ъкъл. Соколов също да престане да се изживява като политик. Да си гледа пенсията.

На тези двамата / както и на Бойко/ ВСЕ ВЪЛНАТА ИМ ПРЕЧИ!!!!!!

Не Вожде, не е вълната. Стълбът, около който расте вълната въобще им липсва.

Като гледам как изпълзяха ченгетата като тоя, като Гамизов и т.н. все ми се струва че тия протести са режисирани от службите - наши и/или американски. Интересно, че още далеч преди протестите, ББ обяви че готви Шменда Стоянова за премиер. Откъде знаел че ще се наложи? А защо "протестращите" се отказаха от исканията за ЕРПтата, а искат ГЕРБ да остане на власт? Май ченгетата оглавиха протестите или всичко си е било замислено от ченгесарите. Цветанов беше един месец в ЦРУ за инструкции. Очевидно пак ни работят както и преди 15 години. Нищо чудно Сорос след това да обяви, колко милиарда е спечелил от спекулации с български активи.

Ти наистина ли мислиш, че България е чааак толкова финансово значима и важна, че и Сорос да спечелел милиарди от финансови спекулации? То който е спечелил до преди 2-3 години - спечелил. България е тотално разграбена, и вече е на доизживяване. Особено след либертарианския модел на управление на подлогата на МВФ, и школата "Кейто" Шимон Фройнд (по баща Дянков).

Нямаш право да говориш измикяр и агент на дс докога ще им дават трибуна на такива ????

Докога агента на ДС, и на още не се знае колко чужди служби ще дава акъл на българите. Да се гледа ченгесарската работа и да не се бърка.

Тука някой написа, че зад ЧЕЗ са Гаспром, Росатом и РВЕ Трансгаз. Само като пояснение, РВЕ Трансгаз се прави на немска фирма, но да не забравяме къде отиде Герхард Шрьодер след като си отиде от премиерското място но Германия. Е какво му е чудното, че на нашите многократни "освободители" Доган им върши работа?! В сайта "Форумът" пише че зад цялата работа от години стои фирмата на КГБ в Австрия "Нордекс", която управлява нашата енергийна мафия. Страшното е, че цяла Европа знае за тази фирма и нейния бизнес, но никой не реагира и са ни оставили сами да се спавяме с тези мръсни милиарди, натрупани от наркотрафик, продажба на оръжие , изнесени пари от бившите соц. страни и т.н. Това показва, че действително нещата не са толкова прости и тези водачи на протестите просто не знаят кой ще обслужат най-накрая - за пореден път.

Много романи четеш. Я кажи къде на най-голямата конспирация.

ОТ ЧЕНГЕТА АКЪЛ НЕ ПРИЕМАМ. ДО КАТО В БГ СЕ ДАВА ТРИБУНА НА КИВОРК-ГАРЕЛОВ И ТОЗИ НИЩО ХУБАВО НЕ Я ЧАКА БЪЛГАРИЯ.

Коритаров е сред най-интелигентните журналисти в страната. И престанете с тия агенти- не виждате ли, че цялата страна е от агенти? И какво от това? Такива са били времената...Това не показва дали един човек е стойностен или не.

Вярно интелигентен е... щом се наглася според политическия климат.Преди доносник сега голям журналист и демократ,а пък после не се знае може пак да е доносник. :-)

Протестът прилича на себе си ,друг е въпроса че искат всички тия да го наяхкат,эатова постоянно се търси от всички кой е лидера эа да го обоэдаят ,а той е духа на протеста на движението нищетата на хората, не е летяща чиния,а се сглобява в движение от хората,раэбира се и от такива интереси на недоброжелатели

"Несъмнено зад тълпата протестиращи стоят руските геополитически интереси" казали АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ

Само че кухненска.

КУРитаров прилича на отвлечен от изъвнземни

Това е нелечимо.. Заблудеността на Бай Ганьо! Важното е, че си вярва :) - докато мляска сланина и смуче ракия.. Скоро Станишев в компания от Костов и Доган ще го набият здраво отзад на крякащите гръмки лозунги и неизпълними искания.