Георги Кадиев вече не е депутат, ГЕРБ го обявиха за достоен

Парламентът гласува оставката на депутата от БСП Георги Кадиев. От ГЕРБ го нарекоха един от малкото достойни хора в левицата.

Обратно в новината

Коментари - Георги Кадиев вече не е депутат, ГЕРБ го обявиха за достоен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошо, лошо - много лошо чичо Гошо! Няма вече кой да плаща на червените форуми тахтаби - мъка , мъка!

Другия достоен, наречен от Софиянски така, за съжаление не е вече между живите!

Аз съм антикомунист,но не харесвам тия плужеци,които са се облагодетелствали от "партията майка мила",а сега не са от там.Щом се отказва от кърмилницата да се откаже и от милионите си и от това ,че станал"работодател".Всичко дължи на партийната си принадлежност.Като е толкова читав да започне от начало и с личните си качества да постигне това ,което е сега.Мърльовци.Направиха си закони за бизнесите си и сега по католици от папата.

бзезински сaсто похвали боко борисов. мрасниците харесват предателите.

Десо смръдлесо, гледай на бат бойко дюкяна и го зарежи Кадиев, има кой да го харесва

нямах в Кадиев докато беше в БСП, зщото си приличше на къртица там. Ако е решил да излезе на светло и да каже , аджеба за какво се бори и започне честно да си отстоява позициите, може и да придобие повече уважение. Но да ти викат "браво" точно от основният политически опонент не е за хвалба. Сега Кадиев може да направи изявление че не им ще браво-то.

Прав си другарю, никакво доверие в Кадиев и кадиевщината. Това е ВРАГЪТ с партиен билет! Единствено доверие трябва да имаме във Великия и непогрешим Вожд и Учител, Другаря Станишев. Той ни е водил, води и ще ни води към непрестанни победи с мракобесническите сили и няма нито една загубена битка в историята!

Да, браво, но нека другия път се кандидатира по любимия мажоритарен принцип! Когато заслужиш похвалите на противника какво значи?

Много сте тъпи това антиренегатите-комунисти.Мислиш ли,че някой чете твоите обширни тъпоумия. Я давай по-накратко.

Като се затрудняваш с четенето на 3 реда, недей ги чети и толкова. Е виж моят трети ред си е напълно незадължителен :)

Ама има време, Гейчо чака целия си електорат да подаде оставка и тогава ЕВЕНТУАРНО и той ще подаде ще я подаде. Дерзай СерГЕЙ - коръбът потъва сигурно.

Лично Аз свалих доверието си от г-н Кадиев. При изборите за кмет така стана, че се озовах в неговия "щаб"...наистина видя ми се интелигентен и някак си своенравно упорит, дори и за някоя друга глупост. Но не харесвам предателите..защо е станал комунист, пък и не малко от кариерата си дължи на БСП. Това го забравят много техни членове, случая с Първанов, Калфин, Татяна Дончева. Такива хора се наричат ренегати. Моят мора п е против това.

я дължи там, както и много други като него, все недоволни, все били най-истите... Едно е ясно - напуска официално лодката на съпартийците си. Толкова. Нито е светец нито грешник.

"Достойният" комуняга, дори умиращ, геройски се въздържа за да спаси властта на партията си.

Леле аз съм гласувал за тоя на изборите!? Ужасс, следващия път ще си отварям очите на 4 мижитурките да ги нямаа.

Прави ли ви впечатление, че всички, които Станишев поотстрани от ръководните постове, се оказаха "инакомислещи"? Първанов,Р.Петков, Татянка, този също е наритан настрани! Добре, нека да са инакомислещи, но защо не са го проявявали, докато са били по горните етажи?Май се нарича лицемерие, а не достойнство!

Е, щом от Герб са казали, че е достоен, трябва да им вЕрваме. Те само истината казват.

още една...алтернатива на хоризонта!!! кой като вас драги гласоподаватели!! има да избирате.....да избирате....

Кадийката тамян кади за да заеме мястото на Станишката! Няма лошо, Станишката дотегна на всички!И на свои, и на чужди, и на себе си дори!

Един достоен човек и като такъв трябва да се срамува ,че е членувал в тази антибългарска партия /ако хвърли поглед назад../,да се събуди ,да и сложи кръст и ако наистина е с леви убеждения да се насочи към истинската социалдемокрация !

"достоен" и от кога и как е заслужил това определение?

Този"достоен" юнак стана милионер покрай служебното си положение и сега спокойно може да се прави на борец за правда.Докато се бореше за пари можеше и да не е толкова "принципен".

Така е... Всеки от партийната върхушка намери своя начин да чопне от баницата... Кадиев в енергетиката, Станишев в консултантството... Чисти и неопетнение хора в политиката просто НЯМА... И със свещ да ги търсиш, все тая...

Колко са елементарни в дебилните си оценки- нагли интересчии.

депутат може и да не е, но си остана милионер. Нама да гладува семейството му и това ме прави щастлив.р

"Хитру мумче излези, как саму съ упрай!"

Забравиха как го плюеха, а сега го хвалят. Смях, смях...

Единственият СЛЕД Татяна Дончева сравнително честен член на БСП!! Добре че НЯМА повече като него!! Иначе ще са много силни!! Пък така със СерГей СтанишеФ са си "гола вода"!! На нас ни изнася!! Дерзай СерГей!! Още малко и 100-летницат ЩЕ РУХНЕ!! БРАВО на ТЕБ!! Да бяхме те търсили НЯМАШЕ да открием МИЖИТУРКА като ТЕБ!!

Жалко, още един конструктивен и достоен политик се махна от комунистите. Останаха само дървени глави.............

стана достоен и с какво точно е заслужил това определение? Какво е направил за страната си? За себе си ясно - милионер е....

Единствения червен който слушах с внимание какво говори.

Щото говореше едно към едно, това което говори твоят лидер. Остана и да не слушаш внимателно! Дори бележки трябваше да си водиш!

Достоен и верен гербер. Не е ли редно да си го приберат? Нямат никакво чувство за благодарностмай.

Сега достоен, утре светец. Вашите отцепници пък са недостойни.

Между достоен и светец, първо ще го миропомажат за блажен. А техните отцепници са "трижди проклети" :))

Кадиев влиза с летящ старт при абв-гоцетата! Ще са си лика прилика!

По същата логика още по-баш-патриоти са отцепилите се от ГРОБ субекти, присъединили се към куклада Додука!

Ако някой мръсен, гаден, долен гербаджия беше подал оставка сега щеше да е пълно с червени тролове обявяващи края на Герб.

Жоро е свестен човек, макар, че в някои случай му пречи егото. Трябва да е по въздържан да не позволява да го използван(т противниците на БСП и заедно с някои от другите да разкарат блюдолизците от партията. Виж да те хвали, патка като тъпото Деси, не е много добре, но какво да се прави, те герберите са си кретени като дебелия им лидер.

Ти си кретен бе кап..т.......

Разнообрази писането защото не си оригинален и Цвъки катовлезе в затвора няма да има кой да те крепи на работа.

Браво, градски!;о)

Кадиев, не е добре да те хвали Десито, нали.........

Нека си пожелаем следващият парламент да е свободен от заразата на комунизма и русофилството!

Хм, истината тук е повече от ясна - всички са комунистически крадливи издънки... Знам че звучи грубо, но това е истината. Комунизмът сам по себе си не е лош, хората са лоши и опорочават идеята му. И всичките тези "другари", които сега са в парламента - от БСП, от ГЕРБ и от ДПС са си чисти партийни функционери на предишната БКП или пък техни преки наследници, както Сергей Станишев е син на Димитър Станишев, или пък Плевнелиев на БКП функционер в Благоевград... Ами то и Кадиев е завършил в Москва, сами знаете кои учеха там едно време. И после някак си всички врати се отварят за него... Ами далаверите на Атанасова и мъжа й? Заради такива хора България скоро няма да се оправи...

Задавам си въпроса кои аджеба не одобряват коментара ми и единственият ми отговор е, че това или са наследници на партийни функционери, подчертавам тук говоря не за редови членове, а точно за функционери на БКП, които са "колели и бесели" по места или платени тролове.

Момче,щом си задаваш такъв въпрос значи се съмняваш в това дето си написал.В такива случаи човек има нужда от подкрепа.Е добре, аз ти я давам и те уверявам че всяка дума ти е вярна.Дефиницията е следната:ВСИЧКИ НАМИРАЩИ СЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БГ ИЛИ ВЛАДЕЕЩИ СОСТВЕНОСТА ВГ Е СВЪРЗАН С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ОТ 89Г.КОЙТО НЕ СВЪЗАН С НЕЯ ПРОСТО НЕ Е ТАМ-ПОЛИТИКА ИЛИ СОБСТВЕНОСТ. В едно грешиш.За комунизма че не е лош.Това може да го каже човек който си няма и хабер от комунизма.Другото име на комунизма е КРАЖБА момче.Отнемане на собственоста от хората е същностна характеристика на комунизма.Никой не ти ще комунизма ако той не ти осигурява собственноста.НАМА ТАКОВА ЖУВОТНО КАТО ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ.СОБСТВЕНИК В БГ БЕШЕ ВИСШАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪРХУШКА.Тя се погрижи сега собственоста да е в нейните наследници.Разбра ли сладък.Кога българите ше разберат нещо толкова просто.Наистина ли толкова не могат да мислят.

ПИПО

Кадиев, беше един от малкото свестни политици в БСП. На мен лично винаги ми е харесвал.

Дуловската кравичка най-напред да погледне себе си. От кога се взе толкова на сериозно и е компетентна по всички въпроси. Какво направи в здравеопазването. Тя мисли, че като влезе в парламента благодарение на любовника вече е най-компетентната и знаеща всичко. Пълна скръб си и не се мисли за много красива и елегантна. Типична провинциалистка от Дулово. Грозно, тъпо и нахално човече - не жена.

Кадиев, Последния Рицар на БСП. Спомням си когато спираше протестиращите пред Позитано....... Жорееее, тогава трябваше да ги поканиш вътре!!!!!!

Много добре ,че това задно колело Кадиев напуска .Нека на негово място застане лоялен на партията си човек , а този най-вероятно са го прикоткали в АБВ-то!

Достойно ест не само да си подаде оставката, но и да закрие фирмата на жена си - една от многото, накацали по жицата и оскъпяващи електричеството. Инак всички са честни, няма спор.

На кметските избори го изкарваха педе#аст, а сега го обявяват за достоен?

Казано е - когато врагът те хвали ,значи не си на прав път!Номоже би тези не са му врагове!

БСП ще се нормализира, като(ако) извади 100 човека като Кадиев... възможно ли е това? Не, не е възможно! затова БСП ще последва съдбата на СДС... Което изключително много ме радва, между другото...

И аз обявих Искра фидосова за достойна монтафонка но това не попречи на Боко да я нарита по дебелия гс?

Абе на тая кой й дава право да се обажда. Да гледа мъжа си да не влезе в затвора.

Дуловското Деси и най-умното, най-красивито, най-способното, най-ценното Кгато Дуловското Деси се изказва ние си водим записки Ураааааааааааааа