Нинова: ЦУМ-гейт е заради отказа ми за коалиция с ГЕРБ

Една от причините да се случва този скандал, да се бие по БСП и по мен персонално, е твърдият отказ да направим коалиция с ГЕРБ, заяви Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: ЦУМ-гейт е заради отказа ми за коалиция с ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжкинята винаги си е лъжкиня.Те в антрето не я пускат а тя си прави устата в хола да влиза. Кой ще те кара тебе в правителство да влизаш.Доста си проста а и партията ти ,така че си стой в антрето и не се обаждаш.

Тая пръдла се чуди каква по-голяма простотия да измисли. Нека да стои начело на партията още година, та БСП окончателно да замине в историята. Това ще е единственото добро, което може да направи.

Тази много се вживява. А пък за лъжите да не говорим... По-лъжлив човек не съм виждала. А този на простак Слави Трифонов /може да е богат, но с парите не ме може да си купи интелигентност/ не му стигнаха парите от простотиите в неговото шоу, ами ламти за още. Колко ли му е платила Курнелия на тайните срещи, за да се прави на борец. И той се вживява като поръчителката си и се чудя как хората им вярват. А кой знае какво е поръчвала на Цацаров пак на тайните срещи, но то ще се чуе и види

Чалгари, комундрели... Кво да очакваш?

Г-жо, Вие сте "това" за БСП, което Костов се оказа за СДС. Спете спокойно, ще останете в историята (и в двата смисъла)!

....тръц на пръц.....

Че кой те е канил за коалиция ? Проявиха уважение лично към теб с публично предложение за председател на НС, за да се внесе спокойствие и баланс в обществото.Ама БСП разбира ли от това ? Болшевишки популистки лозунги , тайни явки ,лъжи. След истеричната си изборна кампания и загубата на изборите, вместо да заемат отреденото им място на опозиция, те отзад се хапят и продължават да наглеят.

НИНОВА Е НАЙ- СЛАБИЯ БКП- ПОЛИТИКАНТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. Сергей Станишев ми бе противен, а Мишо Миков ми бе безразличен, НО в сравнение с тази отвратителна, отблъскваща, противна, вечно лъжеща твар, Станишев е цвете и 1000 пъти за предпочитане!

Ще я призная за лидер,ако изхвърли станишко и вагинин,които стопиха привържениците на БСП.

Баси... от тази вече ми се повръща ! то не бе политическа активност - ама тази се изпече въху студийните прожектори при опитите си да се експонира пред обществото ! Ако бях комунист, който никога няма да бъда... бих искал тази овца да се разкара, поредния крал - крал СтаниШеф... Само приказки и глупости, и никакви реални дела !

Наистина голяма част от избирателите ви искаха от вас да направите усилия в тази насока , но вие с лека ръка ги отсвирихте! А това нещо не е във ваш интерес и ви отдалечава от спечелване някога на избори!

Крадеца вика:-Дръжте крадеца... Та Корнелка щяла да направи всичко добро за бедните, онеправданите, омерзените - за тях да потече мед и масло. Ама ние вече сме го яли този мед и масло, чак ни се повдига от лапане. Чакай, грешка. Това лапане не беше за нас, а за кохортата около Главния-за членовете и кандидат членовете на Политбюро. За такива като Георги Йорданов, който издаде лъскавата книга-бижу, в която описва своите благодеяния за нас-простосмъртните. Боже, пази България.

дали от загубата, дали от възрпастта - критична ама на тази и се привиждат фантоми. Някои дза е чул ГЕРБ, Борисов да са казали, че ще правят коалиция с БСП? Ало-о-о, откачалко, не виждаш ли, че Борисов направи коалиция дори с ВОЛЕН, но с теб НИКОГА!!!

А защо не казваш защо срещата е в ЦУМ а не на Позитано. И какво точно обсъждахте на тази среща - дали пък не говорихте за идеята на С. Трифонов да излезне да си търси правата пред Парламента. Това ще бъде поредния опит на червената мафия да дестабилизира държавата. Нали риба се лови в мътна вода.

пък все Б.Борисов и ГЕПБ и пречат!

Ако си принципна, ВЗЕМИ ДА ВЪРНЕШ ТЕХНОИМПЕКС НА ДЪРЖАВАТА!

Нинова, не си добре, перкаш отсякъде!!!!!

госпожо Нинова - с Вашето поведение засрамихт5е много "мъжкари" политици. Точно така - открито, безкомпромисно, честно. За това и за Вас гласуваха близо 1 млн. избиратели, а с това си поведение несъмнено избирателите Ви ще се увеличават. На фона на политическото безгръбначие и безпринципност/особено патриотите - срам, че сквернят тази дума/ Вие показвате лице на достоен политик, способен да изведе България от блатото

Горката, от как загуби изборите хептен изперка.

,,Те не я пускат в селото,а тя пита за поповата къща"-малко перефразирано,ама вярно.Такава коалиция би била самоубийство за ГЕРБ.а при тях има и умни хора.....

Нейното приятелче, довчерашен другар, со.

И така тръгнала си и не спирай,всички милионери вън от БСП.Всички те удобно се крият зад гърба на партията.Изгониш ли ги,ще има поне още 1 милион гласа за.Този Гергов,само като го погледне човек и става ясно на човек,какво може да стори-ПРЕДАТЕЛ.Има още няколко индивида и хората ще са доволни. БСП-Милионер-Това е оксиморон чистете режете до здраво.Само така човек може да оздравее в реалния живот.А БСП е жива.

=

правителство бб-3 няма да има. Затова статията е полезна. Върпеки че аз нищо не разбрах от нея.

То, ако бяхте направили коалиция с ГЕРБ, щеше да е чудо на чудесата, морал нула. Засрами се, още помним преди изборите и вие и те едно и също повтаряхте, невъзможна е такава коалиция ГЕРБ, БСП. Тогава мислеше, че ще спечелиш, както на президенските и дънкаше ли дрънкаше глупости без да мислиш. Много, много се надцени. Сега ти стана ясно и беснееш и не се владееш. Лошо, лошо те чака както си я подкарала. Какво ли има още да научим?

Абе, мадмоазел, що не се смъкнеш от председателското кресло и не оставиш на БСП още няколко години да са, поне, опозиция. Съвсем скоростно ще ги затриеш ейй.

Най-голямата гордост на пиарката на Нинова е, че носи евтини и долнопробни дрехи и чанти. Ако това е основното и качество, следващият път да се облече в дочени дрехи и може да спечели изборите!

Лошият грим и неподходящото обличане не са престъпление само проява на лош вкус. Но непремерените мятания и напъни в грешна посока са проблем. България няма нужда от такъв политик! БСП си вкараха автогол да им е честито!

Злоба, агресия и желание за власт! И каква е далаверата на редовият български гражданин?!

НЯМА ДАЛАВЕРА!!!??? Не е редно така да се отнасят с редовния български гражданин! Трябва да има!

Тази жена има ОГРОМНО ЕГО и ОГРОМНА СУЕТА! Ясно изразен нарцисизъм! А такива хора са опасни и непродуктивни! Дано да си остане в опозиция и да отпадне от политиката!

тези сладки благи приказки иди ги приказвай на площада в селото ти. Ама и там май няма да ти повярват. Долна интригантка, изгони по-свестни от нея хора, то не че в тяхната партия има нормален, но тя е кубето! Отвратиле е вече 3/4 от народа. Побесня за власт. не ти листигат парите, та и власт искаш? Засрами се, нито моралът, нито излъчването ти са положителни. Марш обратно!

Всеки ден, по три пъти -другарката Нинова.Надута, натопорчена и ръмжаща.Нещо много взе да ни втръсва!

"Не съм предала Гергов, бях принципна - той наруши политическия морал" А нейния морал е май в нафталина! Къде работеше мъжа й? Защо да се среща с Дончев в някакви си кабинети със свидетели, като може сама да си организира срещите с Дончев?

не й омръзна да лъготи на тази селяндурка, не знам. Интригантка, плетачка на интриги, въшва с пари и все за бедните говори. Отвратителна жена!

ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ТОЛКОВА СЕ БЯХА САМОЗАБРАВИЛИ, И СИ ПОМИСЛИХА, ЧЕ ВЕЧЕ ВСИЧКО Е СПЕЧЕЛЕНО (не искам да цитира стойневци, мойневци, говневци) И ТАЗИ "ВОДА НЕНАПИТА " НЕ СПИРА ДА БРЪЩОЛЕВИ ТЪПОТИИ !!! БИЛИ Я КАНЕЛИ ЗА КОАЛИЦИЯ !!!!! БОЖЕЕЕЕ, ЖИВА ДА НЕ БЯХ !!!!

Те и сега се държат като спечелили

Самоизяждане на путинските подлоги, след краха на операция "Избори"! Така ще се случи и с френската секция на путин - напразно пропиляни пари на крепостните за да може Фаса да начеше егото си! И там след провала на Марийка Пеневата ще настанат катаклизми, защото парите трябва да се връщат! Задачата, поставена от путин на нинова и гоце е била цялата власт и нищо по-малко от цялата власт! Задачата не е изпълнена, а явно Фаса е имал големи планове за Балканите. Е, ще трябва да почака.

Има една мисъл, че "Умряло куче никой не рита", може би Корнелия Нинова, доста хора е стреснала и затова й се отделя толкова внимание.

Абе и Курнелия е "дриснала в качамака" - да не мис еправи на света вода ненапита. В БСП "младите дихатели" очевидно се мъчат да елиминират зависимостта си от "старите кучета", които са ги издигнали на власт. И след това вече не им трябват. Много е интересно за какво Курнелия се е срещала със Слави Трифонов. И дали Слави трифонов се е заканил на това НС след срещата с Курнелия или преди това. А на срещата са се договаряли как да свалят правителството на ББ-3. И защо са се срещали в офиса на Гергов в ЦУМ? И Слави си има офис, и на Позитано 20 има достатъчно офиси. Ама май срещата не е била за показване. Сега вече става ясно кой е дал гръб на чалгаджията Слави да заплашва НС с протести. А къде беше през тези 4 месеца на служебното правителство Слави. Криеше са като мишок. А ако БСП ги бяха спечелили хич нямаше да с есети за протести. Това му е "демокрацията" на Слави. Демокрация по комунистически. Полека-лека ще излязат и кирливите ризи на Курнелия. И тогава прокуратурата да бъде така любезна да си я разследва. Както раследва всички останали. каво като е шеф на БСП-то?

краставите магарета през девет села сенадушват! Боклуци долни.

Прокуратурата да възстанови всички спрени досъдебни производства срещу Нинова.Нови прокурори все още неподкупни - ако има такива. Не е тайна колко дела срещу престъпници на прехода са смачкани. Дано е дошло време всеки престъпник да си плати.

големи "престъпници на прехода са "смачкани" бе Гольо? И защо си мислиш, че Нинова е най-големият престъпник! Виж ти... Я, преди да пишеш , първо да проучиш "кое- как е"... и после да пишеш, защото много други истински далавераджии и престъпници все още са на свобода и продължават да "въртят" далаверите си, като "Прасето" и не само... Иначе, Ок ! Нека Прокуратурата си свърши работата!

ГЕРБ не са ми предлагали коалиция,ама аз им отказах!!Яхай си коня и марш към село Крушовица!

Като не те не си вдигай *,бе!

и с вулгарност, завоалирана с точки - не става! За доказване на Истината се изисква акъл и стойностни доказателства: факти, аргументи, свидетели и пр. ... Всичко останало е, Демокрация на Простащината!

Е що се измяташ бе мен? Хайде, давай по реда който си посочил - " акъл и стойностни доказателства: факти, аргументи, свидетели и пр. ... " Аз ще си сипя чаша бира, ще чета всичките тия работи и ще се забавлявам!

МОЖЕ ДА Е ВОДАЧ НА ПРИПКАЩИТЕ СЛЕД НЕЯ КУЧЕТА.

в тайните квартири - посочи бе! Напиши: колко точно на брой квартири е "обърсала"?! Щом пишеш и обвиняваш, значи знаеш! В противен случай си за съд... самозабравил се лъжец, манипулатор!

Патента с квартирите и лъжите е патент на Партийката ти-баба,другарю!

Много си на "Ти" с нещата, бе?! Да не би някога- преди... "Партийката-баба", да ти е предоставила Патента и на теб , но поради конфликт на интереси, сега хвърляш "помия" върху нея ?!Ръсиш глупотевини, без да се замислиш, че си като "Волът, дето рие лайна и сам ги хвърля на гърба си"...

Бая мушици ви хвърчат в изветрелите кратуни!Сега терков ще се официализира в герб и тази ще ви дере кожите.... ама кой да мисли.

Трябва да има мандатност и за премиерите - не повече от 2 мандата.

Фантазиите на тази простакела може да будят смях.Може ли толкова такава тъпотия и просто тия да има по света.Измерителна единица за простотия в света трябва да се приеме : 1 (един) КОРН. По този начин нашата партиина лидерка ще стане известна с простотията си в цял свят.КОРНИ НИНОВА.

Абе да попитам - Борисов предложи ли на Нинова да стане Председател на НС или не ...

Председател на НС не значи коалиция,нали?!

Тя , олигофренията ходи по хората !!!

Някой да я е поканил за коалиция,или така и се е искало?Женицата се чуди как да е по атрактивна,но нещо не и се получава.Волът рие,рие и всичко се струпва на главата му.Днес при Хекимян се гърчеше като червей и се оплиташе в собствената си паяжина.Жалка и смешна!

Трябва да се лекува.

Че ББ я покани и тя отказа-ФАКТ!Ако засоните позволяват той ще раздаде и на невлезлите в Парламента по едно важно място,но само ако той им е началник.Очевидно е,че сте се вмирисали,като рибата- откъм опашката, за да съчинявате измислици!

И преди, и след изборите и ГЕРБ, и БСП ясно, кратко и точно си казаха, че коалиция между тях НЯМА ДА ИМА. Ако вие, бастуните, не помните какво сте закусвали днес, ние много ясно, за разлика от вас, помним и какво сме яли, и за коалициите също.