17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разкарайте я тая ръждива гемия. Защо никой не коментира, че името на кораба е руско "царевна" значи принцеса, тъпаците от телевизиите така и не посветиха 10 секунди за разберат как се произнася това име, казваха го като "царевица". Освен това руснаците я завариха - има клип как нашия муньо капитан стоеше отстрани и гледаше. Азовците я бяха думнали с нещо.

Слава Кокаине -Героям Сало ! Укри Омитайте се от България

Това не беше ли жената в спортен пантдлон на официално посещение във Вечния град?

Корабът „Царевна“ е под малтийски флаг, за да не плащат данъци в България. Да ги спасяват и мислят малтийците.

Може би това е министър ...

не пускат кораби от Одеса ?

Слави къде намери това чудо на природата ! Както казват Руснаците ни Кожа ни Рожа !

Веднага правителството ще прати два бойни кораба и два хеликоптера да съпровождат корабйти кедъто са останали . да ама друг път - Е поне пратиха до Русия самолет да докара моряците след молба на РУСИЯ

началото искахте коридори за изтегляне на корабите, защо не ги изтеглихте докато украинците владееха пристанището и не го бяха минирали. Лъжете последователно, ако обичате! Даже и тези, с помитите мозъци започват да се замислят върху съобщенията ви!!!

белогвардейците ги настаниха в казармите след като изгониха армията от там "бежанците" ги настаниха в хотели почивни станции, след като изгониха туземците от тям на есен ще ни разделят на "бели", "червени", "сини", зелени", "пембени" и т.н. и ще ни пуснат да се избиваме в пореднто "въстания" или гржданска войа!

Може би, но не сега ... Може би ... и нищо не е сигурно.

Май това ше е правителството с най-много жени с мустаци

e kokoshka ta ko da kaje smyahhhh

не може би а сигурно ( след 2 сдмици) българия ще бъде с 200 туземеца по-малко и ще има 2000 "бежанци" на наша издръжка в повече. и с 2% инфлация в повче що така, а?

"Царевна" ще напусне пристанището само ако американците разрешат.Престоят на корабът там е повод за малки провокацийки ,неолиберален плач,малки диверсийки ,и поток от обвинения към Русия.Не много отдавна беше смехотворната акция на така нареченото правителство по евакуацията на моряците, сигурно много съжаляват ,че Азовци не ги избиха , а след това да "хързулнат" тази постъпка на руснаците.Този ,който пръв отиде до поста на руските войски, на бързо беше изкаран луд ,психически лабилен и т.н.С една дума цялото правителство се оказаха ученици на Фройд. Лошото ,че руснаците приютиха моряците ,нахраниха ги ,подслониха ги и ги изпратиха за България,е това няма как правителството да им го прости. Правителството разви някаква смехотворна и водевилна дейност, все едно ,че те са направили нещо, което е и вярно.Пречеха активно за извършване на евакуацията с всякакви способи.Жалка пасмина

ПОЗДРАВИ! МНОГО ТОЧНО И ЯСНО , ЧЕ НА ТИЕЗИ ДЕБИЛИ ГЛАВИТЕ НЕ УВИРАТ.

Абсолютно точно. А най-жалкото е, че накрая Кирил Петков отиде и благодари на Зеленски.

Страхотен успех на българската дипломация! Кремъл е на колене след мъдрите и брилянтни ходове на Кирчо и Кокорчо!

еи ся видях Путин, тресе се от страх от тия двамата клоуни

Малко корекция,тресе се не от страх ,а от смях. Вечи има и отвъд огеана един смешник ,но тези са значително по-близо

Някой, прочетете ли диарията на тази пача?! Откъде ги бълват такива олигофрени?