17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой, прочетете ли диарията на тази пача?! Откъде ги бълват такива олигофрени?

Страхотен успех на българската дипломация! Кремъл е на колене след мъдрите и брилянтни ходове на Кирчо и Кокорчо!

"Царевна" ще напусне пристанището само ако американците разрешат.Престоят на корабът там е повод за малки провокацийки ,неолиберален плач,малки диверсийки ,и поток от обвинения към Русия.Не много отдавна беше смехотворната акция на така нареченото правителство по евакуацията на моряците, сигурно много съжаляват ,че Азовци не ги избиха , а след това да "хързулнат" тази постъпка на руснаците.Този ,който пръв отиде до поста на руските войски, на бързо беше изкаран луд ,психически лабилен и т.н.С една дума цялото правителство се оказаха ученици на Фройд. Лошото ,че руснаците приютиха моряците ,нахраниха ги ,подслониха ги и ги изпратиха за България,е това няма как правителството да им го прости. Правителството разви някаква смехотворна и водевилна дейност, все едно ,че те са направили нещо, което е и вярно.Пречеха активно за извършване на евакуацията с всякакви способи.Жалка пасмина

не може би а сигурно ( след 2 сдмици) българия ще бъде с 200 туземеца по-малко и ще има 2000 "бежанци" на наша издръжка в повече. и с 2% инфлация в повче що така, а?

e kokoshka ta ko da kaje smyahhhh

Май това ше е правителството с най-много жени с мустаци

Може би, но не сега ... Може би ... и нищо не е сигурно.

белогвардейците ги настаниха в казармите след като изгониха армията от там "бежанците" ги настаниха в хотели почивни станции, след като изгониха туземците от тям на есен ще ни разделят на "бели", "червени", "сини", зелени", "пембени" и т.н. и ще ни пуснат да се избиваме в пореднто "въстания" или гржданска войа!

ПОЗДРАВИ! МНОГО ТОЧНО И ЯСНО , ЧЕ НА ТИЕЗИ ДЕБИЛИ ГЛАВИТЕ НЕ УВИРАТ.

началото искахте коридори за изтегляне на корабите, защо не ги изтеглихте докато украинците владееха пристанището и не го бяха минирали. Лъжете последователно, ако обичате! Даже и тези, с помитите мозъци започват да се замислят върху съобщенията ви!!!

Веднага правителството ще прати два бойни кораба и два хеликоптера да съпровождат корабйти кедъто са останали . да ама друг път - Е поне пратиха до Русия самолет да докара моряците след молба на РУСИЯ

еи ся видях Путин, тресе се от страх от тия двамата клоуни

Слави къде намери това чудо на природата ! Както казват Руснаците ни Кожа ни Рожа !

не пускат кораби от Одеса ?

Абсолютно точно. А най-жалкото е, че накрая Кирил Петков отиде и благодари на Зеленски.

Малко корекция,тресе се не от страх ,а от смях. Вечи има и отвъд огеана един смешник ,но тези са значително по-близо

Може би това е министър ...

Корабът „Царевна“ е под малтийски флаг, за да не плащат данъци в България. Да ги спасяват и мислят малтийците.

Това не беше ли жената в спортен пантдлон на официално посещение във Вечния град?

Слава Кокаине -Героям Сало ! Укри Омитайте се от България

Разкарайте я тая ръждива гемия. Защо никой не коментира, че името на кораба е руско "царевна" значи принцеса, тъпаците от телевизиите така и не посветиха 10 секунди за разберат как се произнася това име, казваха го като "царевица". Освен това руснаците я завариха - има клип как нашия муньо капитан стоеше отстрани и гледаше. Азовците я бяха думнали с нещо.