Антимафиоти блокираха Перник, има арести

Банда за ракет е разбита при операция на Главната дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) в Перник.

Обратно в новината

Коментари - Антимафиоти блокираха Перник, има арести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ау-у-у-у, гдбоп разби депото в Перник.Ау-у-у-у.....

Господа, за да вземеш правилното и навременно решение е необходим анализ. Анализа бива няколко вида според времето на извършването.....По това направление има неотменими принципи и подходи. Така, че първосигналните действия са един опит за показване, че се работи.На практика няма ефект, защото анализа и изводите са по издържани при престъпната страна. Случая с банкоматите е показен, дори жалък за една държавна машина. Всичко друго е показност и поредна изява пред средствата за масова информация!!!

Перник е като Ислямска държава... на наркобосовете все им разбиват организациите а те пак са си там....

Освен дефиле на манекените-"антимафиоти" и показ на наученото от американски екшънфилми, друго не ще има! Ще върви следствието години, ще има отзоваване на състави, ще има обжалвания, ще има протести на адвокатарикатите и лечение на маесъл зад граница и така до изтичане на давност! Те този филмов сериял го гледаме от 28 години и го предвиждаме с точност до кадър!

След "СуджукГейт" и последвалите мегаиздънки, главния продуцент на "Тиква Пикчърс" Боко Тикварев е стегнал артистите в трупата. Все по-често пускат своите шоу програми за 80% от населението.

До скоро матрялът се радваше на такива новини, ма сега нещо голям дебил стана бе, не ще да ликува....

Тя цялата държава е разграбена, старците в провинцията ги грабят и изнасилват, имотната мафия вършее, няма неограбен дом, но те със "сухият" режим се борят за да отчитат дейност. Некадърници...

Е, и? Много акции, ама за осъдени и отнето имущесво не се чува.

Опа,някой не си е платил на тиквата!!!

перник го направихте на ,,рака,,...!!! толкова често го ,,обсаждат,,...!!! ,,коалицията,, коя е...???

ЕЙ ГО, ТИЯ ТРИМАТА РАЗБИХА БАНКОМАТА И ИЗБЯГАХА . ХВАЩАНЕ НЯМА, ЕТО ЗАЩО И НЕ ГИ ТЪРСЯТ ВЕЧЕ МНОГО :-) СЕГА НЯКАКВИ МОМЦИ С НАРКОТИЦИ ! ДО УТРЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПОМНИ, НЯМА И ДА СЕ ЧУЕ ПОВЕЧЕ !

"Банда за разпространение на наркотици..." я некой светнат източник да сподели какъв вид наркотици е разпространявала тази "банда". да не се окаже, че просто е нелицензирана от държавата конкуренция...

Да отидат и в Банкя, в къщата с магнолията.

Всяко чудо за три дни!

Предложение: Перник да стане ДЕПО за БИТОВИ ОТПАДЪЦИ на София! Крайно време Е !

Битовите отпадъци в София да си ходят по родните села и да не загуеждат в Перник.

перник винаги е бил депо за отпадъци!

Стига да не е Пи ар, акцията е чудесна. Приветстваме подобни арести. Целта е обективно оправдана, в преследване и изпълнение на закона.

Разбита, разбита, колко да е разбита? Ще ги съберат, ще си поговорят, ще обсъдят бъдещото развитие на бизнеса и ще ги пуснат да си гледат работата. Иначе с една полицейска заплата как се карат скъпи коли и се купуват апартаменти.

нали убийството от онзи ден било по хулигански подбуди а не било свързано с наркоразпределението ,а сега изведнъж екшън в перник????

Малък си, не ги разбираш тези работи. Тове е Ефектът на пеперудата - когато една пеперуда запърха с крилца в Аржентина, в Китай става земетресение.

и ти взе да ги редиш разни завоалирани говна като пресцентъра на мвр.

БОЙ ПО ПУ..ТА С ЧЕРПАКА!

И какво от туй,че са задържани,след като честните и некорумпирани съдии ще ги пуснат.Затова трябва да се действа като във Филипините-разстрел.

леле полицайчетата има да ядът бой след това че се бъркат в работата на държавата-мафия хе хе..

Няма, бе! Това влиза в сценария на най-играната пиеска от 30 години насам.

Хвала! ГДБОП се разработи пред коледно....

То и за арести май не ги бива наш'те полЮцайчета... К'во стана с бандата на банкоматите, хванаха ли ги, нанай... То и присъди няма да има... Как смятат да я карат наш'те народни "избраници" и министърчета, не знам... То и затова народът бяга, щото надежда не види, а не ще да се бори...

пак арести с негодни доказателства.Тя нашта съдебна система е с превързани очи ,не за да е обективна,а за да не вижда видимото.Все не и стигат доказателствата,нали марковски и сие.

Тези акции не са случайни напоследък. Трябва да се пресече финансирането на БСП, която от години е ясно, че се финансира от организираната престъпност. За това и БСП се е изнервила - паричните потоци спират лека полека!!

ГЕРБ,ТЮТЮНЪТ НА ДПС,ТУРИЗМЪТ НА БСП!!

В "От Червен бряг до Ирак" пише #Кой ОРГАНИЗИРА ПРЕСТЪПНОСТТА, и #Кой НАРКОТО...!!! А и доста други нещица за Баце РАПОН-БУДА пише там...!!! Дааа...!!!