Почина основателят на ”Газпром” Рем Вяхирев

Бившият ръководител на руската газова компания Газпром Рем Вяхирев почина в Москва на 79-годишна възраст, съобщи компанията, цитирана от ИТАР-ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Почина основателят на ”Газпром” Рем Вяхирев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смътта е еднаква за всички,само ковчезите са различни!

една гадина по-малко!

Отива Рем Вяхирев за риба и хваща златната рибка. Тя проговаря и му казва; - Аз съм златната рибка, сега нали знаеш.....три желания. Вяхирев я поглежда и отвръща. - Добре, казвай бързо, че нямам време.

Лека му пръст за умрелите или добро или нищо както по света така и в България е имало ГАЗОлизци и ние сме клекнали и ние сме дали нашият десятък на "Майка Русия" лошото е че продължаваме да даваме. Не мога да преценя дали е добро или лошо това положение къде ни е келепира другарю Станишев и Овчаров или продължавате бащият завет!?!?!? Дали с РЕМ или Ромул все сме си клатени и ще продължат да ни клатят.

Поредното доказателство че всички сме смъртни и с пет лева и с пет милиарда остават единствено милионите ...

Лека му пръст! РЭМ- означава:Революция, Энгелс, Маркс. Това е човека, който каза на Жан Виденов:"Мога да мина покрай теб, мога да мина през теб, мога да мина с теб-ти решаваш" И Виденов реши-беше създадено небезизвестното "Топенерджи", което се оглавяваше от Андрюха Карлович Луканов. Личното богатство на Вяхирев се оценява на 5 милиарда долара. За тези парички всеки един българин е дал своя дан-Рэм и Юрий Вяхиреви са основни акционери в "Овергаз". Така че, поне в една сграда в София ще има траур.

Още един разбойник-мафиот отиде де дава отчет за делата си пред Свети Петър. Като гледам колко лумпени във форума тъжат за него, разбирам че има много субекти или симпатизиращи на бандитите, или с психични отклонения. Само вижте лукавата физиономия от снимката и не питайте повече...

Тавариш Методиевич, искам да се лепна за Вашата партия! Спасибо!

но щом го написахти и "Ивано-вич", редно е, от тук насетне, на всеки руснак/-иня да слагате по един "-ич", или "-ичка", нъл-тъй ??

Значи основател на компания . Какво друго може да значи според теб ? Къде видя да пише основател на газта примерно , та дрънкаш някакви глупости ? Хенри Форд е създател на автомобилите Форд и основател на компанията за производството им .

Какво е създал па тоя?! Ако има нещо създадено в Русия, то не е създадено от комунистическите апаратчици, а от нещастния измъчен народ! Тоя и "товаришите" създадоха само мизерия и олигархия!

Язък за краденето, щото и неговата катафалка ще бъде без ремарке. А тези на които ще остави "ремаркето", скоро ще го забравят.

Галфони в България - колкото искаш!!! Вяхирев беше един от Големите Стари Ръководители!!! Светла му памет!

А ти си си просто един боклук .....

гледам тук по коментарите разни потрняци били напарвили имането на Вяхирев...ама тотака е от Витоша по висосок нема и от Искъро по - дълбоко нема...па и от наште дупки в потуриет по-големи нема...))))

как нито една телевизия не съобщи, че е починал професор ендокринолог Михаил Протич?! Как може да издигате в култ криминално проявени, а за професор Михаил Протич, уникален човек, голям професионалист, да не напишете една дума във фейсбук, да не го споменете по телевизиите и интернет пространството? Нямам думи! Какъв народ, какви ценности...

Наистина ли е починал Протич? Велик лекар! Ако е истина мир на духа му! Как наистина всичкото новинарско пространство се пълни с помия и незначителни неща,а ценностните постижения и загуби минават в графата "други". Жалко, много жалко!

Ден за траур! Днес БСП се раздели с един ярък пътеводител и сподвижник. Сергей Станишев признава просълзен, че е дълбоко разстроен от забубата на... както той се изразява "чичко Рем". В знак на траур червеното знаме със сърпа и чука пред Позитано 20 днес e наполовина свалено. Иван Костов споделя чрез електронната си поща Биволъ в един документ, че едва сдържа тъгата си и смятал днес да се надруса! Според документа в Биволъ при новината за смърта на Рем Вяхирев, която застига Костов по среднощ, той се е оставил телефона, обърнал се е в леглото и възкликнал: Знаеш ли какво Лютфи? Рем умре! След това потънал в сълзи

ОК

Мазна руска свинькя.... аааре нема нужда

Тц, тц, тц, чудя се ази що не мога да спя...

Като гледам - и основателят на Газпром, и наследника му на поста - все с изконни руски имена.

-Главный московский и российский газовик Президент А/О "Газпром" Рэм Вяхирев - еврей ето ви един линк: link излиза , че когато изразяваме недоволство от комунистите и техните ортаци от всички партии , всъщност се обявяваме против евреите , за съжаление несъзнателно...Както е ясно от линка , в Русия медиите ги държат евреи , ако и при нас е така , значи мнението ми няма види бял свят...

Веднага в мавзолея!

Дали ще вземе нещо на оня свят или не някой ден и ние ще разберем като ни дойде времето :/. Безспорно един от най-големите световни играчи в последните 30г. Жалко че няма такива хора и в България, които да защитават българските интереси и българската енергийна промишленост. Може само да се учим от него!

Олигарсите, дори когато са националисти, си остават грабители. Нищо добро не можем да научим от него. Чака го Божия съд!

деер

Вярно е ,че харчат безобразно, но все пак националистите оставят парите в държавата си!А нашите стимулират всичко друго, но не и нашата икономика!!!

Стига с тази минимална заплата!!! Всички трябва да се вдигнат поне с 50% Пенсиите също!!!

то нищо не се взима на оня свят ама от такива потребители като нас си е осигурил наследниците поколения напред.и аз понякога се чудя тези милиони валута и милиарди кога ще ги изхарчат,но то правенето на пари било болестно състояния-мания-като силикона и пластичната"красота"..... бог да го прости наживял се е охолно!

Тоз е крал,крал,че чак се е забравил.Не знам какво ще вземе със себе си в отвъдното!

или нищо, в случая най-голямо нищо.

Дано му осигурят за погребението катафалка с ремърке или поне ковчег с джобове

milarbg@

Не го познавам, но го асоциирам с непрекъснато повишаващите ми се разходи за енергийни продукти. Лека ми пръст.

БОГ ДА ГО ПРОСТИ, РЕМ ИВАНОВИЧЬ! БЕШЕ ДОБЪР И РАЗБРАН, НО ОБСТАНОВКАТА ОКОЛО НЕГО НЕ БЕ ЗДРАВОСЛОВНА! АМИН!

Само той ли...