Коментари - ”Газпром” заплаши, че спира кранчето от януари за ”Овъргаз” | Днес.dir.bg

”Газпром” заплаши, че спира кранчето от януари за ”Овъргаз”

Премиерът Бойко Борисов събра по спешност ръководители на енергийни компании заради писмо от "Газпром" за доставките на газ.

Обратно в новината

Коментари - ”Газпром” заплаши, че спира кранчето от януари за ”Овъргаз” | Днес.dir.bg

Коментари

писмото, дето Боко гополучи прилича на самоубиеца, койото спаси Ердоган, и двете са фалшиви ! Да ни е честита новата година на всички.

link, свалете си тъпата информация от сайта, защото се видя,че е долна и жалка лъжа, слалъпена от един подпийнал пожарникар!

Жаклен Коен!.....................

малей,айдуците на ул.Филип Кутев ко ше паят сега ?

като няма газ сложете ми един гъзопровод отзад, почвам да пърдя на воля и ето ти газ ! Приканвам соросоидите за същото, гъзопроводите съм ги приготвил. Който е с мен веднага му пъхам гъзопровода !

Щерев заедно с Рада Дълбоката ще носят газ от Катар с кофи.

търговията с гъз тряба много да съ фнимава :)

Егати новината! Нищо не става ясно, но така се ... манипулира плебесцида. Пак трябва да се ровя по другите сайтове за да засека нещо по-вярно! Аман!

не се боите бре! бочката ще ви пусне газ от банкянският хъб...

Eто го примитивният популизизъм за манипулация на обикновенното и простосмъртно българо население,което не може да произвежда продаваеми блага и стоки на международните пазари в тези динамични времена-враждебен нам краварски долар и безценната нам правослвавна братска руска газ и бизнес зависимости!Истинската причина е ,че България за пореден път затъва като Титаник във дългове и неплатежоспосоност!

Цената от Газпром пада, но на Овъргаз и Топлофикация - не, същото е от 1 г. и на бензиноколонките

Защото ПРИЯТЕЛИТЕ ни от Украйна вдигат таксите

За пореден път лъсна тоталната неграмотност,неадекватност и малоумие на държавния чиновник. В следствие на назначени по шуро-баджанашка линия полуграмотни "преводачи","сътрудници","секретари" и каква ли не консуматорска сган, дето не може да преведе нулите за три дена.... Безчетната ненужна администрация която сито облизва мазни устни и се урига на сито на гърба на крайно изнемощелия данъкоплатец.

Шантаж, изнудване,заплахи! За това съвсем скоро България няма да внася руски газ! С тези от Сибир просто бизнес не става!

Ти вярваш ли на глупостите, които си написал или някой друг те кара да ги пишеш?

Май идва краят на Путин. Руснаците тоя път сами си го набутаха.. Горките братушки! Падна им се поредният олигофрен за водещ политик... Ако беше нормален човек, щяха да живеят два пъти подобре, а сега: За Родину! - и от джоба на всеки руснак едни излишни пари, че при това минават през джоба на Путя, за да отидат за родину...

Путин е избран с абсолютно мнозинство от руснаците, защото е Личност, лумпенче. Спирай тревата, че бая си изтъпял.

Руснаците щяха да живеят "добре" ако бяха позволили да им демонтират държавата подобно на нашата и предадат природните си богатства на щатски компании срещу минимална печалба.

Голямо национално бедствие е тиквената мутра! Няма мисъл, само слугинаж пред евроатлантическите помияри. Улисан във вечно строителство на магистрали откъде прилапва сериозни пари "не забелязва" как се унищожава страната ни! Позор!!!

Левски е мразел руснаците повече от турците. Моли се да не идва.

Левски е подготвял въстание и не е успял. Преди да го обесят си е блъскал главата. Това което е успяло е със помощ отвън. Редица възрожденци които са мислили че могат сами след априлското са мислили по друг начин. Само че това не ти е опорната точка нали продажен боклук, който се опитва да преиначава историята?!!

Путин е предал Левски -- ееех краваро

Всъщност за кои руснаци става дума?! Разбираш ли въпроса ми!

Защо намесваш хора, които не почиташ? Сигурен съм че не знаеш дори датата им на смъртта.

Знам, представи си. Не се изказвай неподготвен.

и в България няма такива калпави ръководители, като Путин и Медведев?

Овергаз: Писмо за спиране на газа няма обновено преди 2 минути Партенка - ама от сърце. Шанс за изява и печалба на щатския тролетариат.

Сега ще ти изтрият пост-а, няма я интригата.

Българо-руското дружество "Овергаз" ще духа супата.

Да Живей Топлофикация?

Добре де защо не коментирате,че домакинствата които се отопляват на газ плащат 2-пъти по-ниски сметки от другите които сме на ТЕЦ с мазут

крайната цена е различна зависи от крайния доставчик и в повечето случаи е заробващ.

Да разбирам,че Топлофикация ни дере яко -ами ние си го знаем

Ако у нас няма руска газ, причината ще бъде навсякъде другаде, но не и в "Газпром"! Няма по света продавач, който да не желае да продава стоката си! Всичко друго е вятър и мъгла!

тоест киевските бандити яценюк и порошенко ще рекетират европа с почти двойно повишени транзитни такси за да си спасят кожите от банкрут.... но нашите протестърчета тези неща не ги вълнуват твърде....

Ами държат високи цени щото са монополисти на тръбите! НА който не му харесва - поръчва тръби и си ги полага ....

Експеримент, колко време ще ви е необходимо да изтриете пост с поздравления Да сте живи и здрави ;)

Браво, оцеля вече 5 мин ;) Поздравления. Да сте живи и здрави ;)

Овергаз ще да е поредната изгърмяла пирамидка май?

БЪЛГАРИЯ НЯМА СОБСТВЕН ГАЗОПРОВОД , ЗАЩОТО МУТРИТЕ СА СЕКСУАЛНО-ФИНАНСОВО ЗАВИСИМИ ОТ НЕГРИТЕ И ТУРЦИТЕ :)))) ... А СЕГА УКРАЙНА ВИ ВДИГА ДВОЙНО ТРАНЗИТНИТЕ ТАКСИ ЗА ГАЗ-А :)))

от кога ги вдигат и с колко. щото точно хората, които трябва да решат тия въпроси все още не са ги решили.

ГУГЪЛ украина ЦЕНА ТРАНЗИТ ГАЗ И ТЪРСИШ ADRESI S .UA ..

valentor

Или ,може би СПЕЦИАЛНО се чака една петилетка , чрез мъдрата политика на партията и правителството " нищоправене " за да може отново когато , СЕГА, застудее и точно в този изчислен момент да се истеризира народонаселението

Реално Газпром спира директните продажби към Овергаз. Това обаче е шанс за изява и Печалба на щатския тролетариат. Като гледам не са пропуснали тролчетата гнусни.

а защо нашите медии не съобщават,че евроатлантическите ни киевски приятели вдигат транзитните си такси почти двойно??? или това е част от хибридната отбрана срещу кремълски агресии?

откъде черпиш информация с колко и от кога вдигат таксите, щото според официалната информация, наистина се говори за вдигане на таксите, обаче по думите на директора на развитието на неафтогаз, все още не е решено с колко и от кога.

от 2.7 на 5 долара.

ОТ УКРАИНСКИТЕ МЕДИИ ГУГЪЛ украина ЦЕНА ТРАНЗИТ ГАЗ И ТЪРСИШ ADRESI S .UA ...

Покрайната или по-точно управляващият олигархат отново се проявява подобаващо

БОЙКО НАЛИ ГО ЛАПАШЕ НА ТУРСКОТО ДЖУДЖЕ АХМЕТ ДАВИДОГЛУ ... ДА ХОДИ ДА ВЗЕМЕ ИМАЛКО ГЪЗ ОТ ХЪБ-А :))) .... СПОРЕД ВАС КОЙ Е ПО-ВИСОК ПУТИН ИЛИ ДАВУТОГЛУ ? И ИМА ЛИ СЕКСЗАБОЛЯВАНЕ ДЖУДЖЕМАНИЯ - БЛЕН ЛИ Е МУТРЬО ОТ НЕГО ?:))))

А Путин какъв е?Разберете - Русия винаги е дрънкала оръжие.Самата Русия намаля с над 10 милиона човека през последните 20 години... Империята, в която 70% от населените места нямат канализация, в която болниците приличат на коптори, империята, която потребява 21 % от световното производство на хероин, в която годишно загиват над 50 000 човека по пътищата, макар по брой на автомобили на глава от населението е далеч назад дори от България, империята, която е на първо място в света по брой на алкохолици... Но те продължават да дрънкат

има какво и защо да дрънка Россия, ама тука все мекокитковци се бият по гАза

Едно от най-противоречивите бизнес партньорства в енергийния сектор в България - Овергаз Инк АД , общото дружество на Овергаз холдинг и Газпром , е на път да бъде прекратено. Според източници в индустрията в следващите шест месеца двете компании ще се разделят и българският партньор ще изкупи и поеме самостоятелно управлението на активите в България. Договорката е финализирана преди две седмици. Краварите да копат въглища или шисти бленуват в зимен сън.

Ха така Путин. Бий руския народ с камшик от друго не разбира..ха..ха Запада ги санкционира заради вожда им,вожда да не е по назад и той ги санкционира.Очаквам да се въведе крепостното селячество и Гулак..ха..ха

И определено няма да сбърка!Много ми е интересно тогава на кого ще продава газ Русия ,след като и Китай се отказа от рекламираните от Путин газопроводи! Ако спре да изнася газ-Путин ще фалира.Цялата му икономика се крепи на износа на газ и петрол.Тя и войната в Сирия се води за руския монопол на газ,ама това вече приключва Точно така.

това за китай съцзинпин на протестна мрежа ли го съобщи?

Руски Су-34 ликвидира група командири на терористите в Сирия

Винаги съм го казвал, че когато "Ф" е във въздуха разните там МИГ, СУ и др. супер съвеЦки сомольоти трябва да са в хангарите, дълбоко под земята. Путинофилите са тъпи и се коркат, но руските генерали не смеят ли да го кажат това на Путлер? Да се надяваме, че путлеристите ще престанат със закачките да хвъркат, където не им е работата и да провокират лъва.

Бойко, Бойко... Да ти имам номерата! Никакво писмо за спиране на газа от "Газпром Експорт" няма! Защо са тези циркове?

газпромци ни пратили честушка по случай новата година и Боко решил да потроши малко народна пара и да сбере спонсорите си на обилен обед.

Газпром заплаши, че ще спре газа на Газпром?! Ако има неплатени сметки, да извадят пари от левия джоб, и да си ги бутнат у десния. Всъщност от Овергаз опровергаха да има такова писмо.

УКРАИНЦИТЕ ВДИГАТ 2-ЙНО ТРАНЗИТНИТЕ ТАКСИ ЗА РУСКИ ГАЗ КЪМ ЦЕЛИЯ ЕС :))) .... ДЕМЕК - ЩОМ ЕС СПРЯ ПОМОЩИТЕ ЗА УКРАЙНА , СЕГА ХОХОЛИТЕ ЩЕ ИЗНУДВАТ ЕС С ГАЗОВИ ВОЙНИ И ТРАНЗИТНИ ТАКСИ :)))) ..... ГОЛЕМ ЧЛЕН ЗА ВСИЧКИ ЕС ДЕМОКРАТИ КОИТО ПОДКРЕПЯХА ХОХОЛИТЕ :)))

глупак, само ти ли не разбра, че въобще не става дума за спиране на газа от газпром, а за сбъркани прогнозни количества от заспал чиновник в овъргаз. ако имаше малко мозък, щеше да се усетиш че: 1. няма как руснаците да спрат газа само за битови потребители, защото овъргаз е разпределител, а не газпром. 2. ако ставаше въпрос за транзитните такси през украйна, трябваше да срат изцяло газа, щото основен консуматор са предприятията, а не битовите потребители. 3. украйна говорят, че ще вдигнат таксите, обаче нито са уточнили с колко, нито кога, така че можеш да забравиш за форсмажорни обстоятелства, щото все още таксите са си старите - 2,7 долара за 1000 куб. на 100 км

ФИЛОСОФЕ , НОВИТЕ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ НА ГАЗА ПРЕЗ УКРАЙНА КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА ? БУЛГАРГАЗ ИЛИ КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ :))))

това, овергаз не беше ли на сашо дончев бре??? тои, заедно с оня със смешното име "домусчиев", дето предлагаха да имало входни винетки за софия!! хахаха...сега, кво ша праим бре ??!! ;))

газпром,внимавайте да не ви пратим протестна мрежа!

Всичките препирни в този форум са само за да могат тролчетата да си получат центовете и да могат да си купят някоя цигарка, та да им е весело на празника. Ако обобщим можем да кажем Русия е олицитворение на сатаната, Газпром е виновен по определение и никакви разумни доводи против не се приемат.

Pусия е пълен фъш, само вие глупаците -русофили си мислите че е велика Кремълската клика, разбира се, е много по-умна от подлогите си в България..Ще ставят на населението само най-необходимото-водка и картофи...Но не могат да спрат да продават газ..А нашенските съветофили си мислят, че който държи кранчето е голямата работа..Не бе олигофрени, тези с парите са голямата работа

Защо триете неутрални коментари, които се опитват да тушират напрежението между Русофили и русофоби в новогодишната нощ? Ей ДИР-а, да сте живи и здрави. Аз от тук нататък, ще съм пас. Надявам се да сте доволни от това.

Това ми напомня за методите на Кремъл с режим на тока който беше години. Сега рециклирано от соца жуже прилага същите методи на дресиране на мужиците в България.

, Охлюви русофобски, няма смисъл да ревете.Ако руските самолети спазваха правилата и не нарушаваха границите на десетки държави сега нямаше Путин да говори глупости и да се излага пред света..ха.ха Всички знаем истината.

плужек турски гол . няма смисъл да ревеш. Ако турските самолети спазваха правилата и не нарушаваха границите на десетки държави нямаше мазния ти президент да звъни и да се крие зад НАТО ,. а от там да му обръщат глава на другата страна като на долен лицемер

Кво стана с Хъбчето на ББ- беше за 2018г. ама ще бъде празна.Сега чакаме да се произнесе хидролога,философа пенкилер Доган, те от ДПСето много разбират от гъзове. МИГовете в Полща,южен поток йок,ембарго-както кажат от брюксел-вашингтон,самолетчета транзит нанай- нямало ГАЗ- дай газ,Финансовият ще иска още 2-3 милиарда заем външен дълг да ги даде на азерите,разбирай турция,на лято ще бъде 40 градуса радвай се народе,купувай въглища и дърва .

Руска газ или свинска маз, или развод по краварски сценарий изберете сами

днес рублата е минала за малко и 74 рубленца за долар :)))))))) братушки ние сме малки ама сме в ЕС и сме заедно със САЩ :))) пожелаваме ви катастрофална 2016 :)))

1.ти си мислиш че си с САЩ . 2. ама ти искат виза за да идеш ако събереш пари до там и не е сигурно че ще те пуснат през летището 3. по тоя случай Путин ти честити 2016та катастрофална и от утре ти спира газта 4. продължавай да се хилиш

Що тъй, написали за Бойко,за тия и ония,а причината заради която Газпром ще спре газта- нищо? Аман от манипулатори.

И що тъй? Сега тия от Овергаз са "изненадани"? Сигурно нищо не са плащали досега , но са силно изненадани? Оставки няма ли да има?

Само като чуя Овергаз и се сещам за :Илия Павлов,Мултигруп, Волен, дъщерна фирма на Газпром....все хубави неща.

Бедна ти е фантазията, брато!

200 000 семейства ще се почувстват като в кримски сървайвър....Над 1,1 милиона жители на Крим и Севастопол остават без ток, съобщава Министерството на енергетиката на русия, цитирано от Новисти. Според данните в Крим без ток са около 831 хиляди души, а в Севастопол 325 хиляди. От 859 социално значими обекти в Крим към резервен източник на електричество са включени 839, а в Севастопол от 219 185. В републиката е въведено извънредно положение и график за аварийно изключване на тока.

Коментари - ”Газпром” заплаши, че спира кранчето от януари за ”Овъргаз” | Днес.dir.bg

”Газпром” заплаши, че спира кранчето от януари за ”Овъргаз”

Премиерът Бойко Борисов събра по спешност ръководители на енергийни компании заради писмо от "Газпром" за доставките на газ.

Обратно в новината

Коментари - ”Газпром” заплаши, че спира кранчето от януари за ”Овъргаз” | Днес.dir.bg

Коментари

писмото, дето Боко гополучи прилича на самоубиеца, койото спаси Ердоган, и двете са фалшиви ! Да ни е честита новата година на всички.

link, свалете си тъпата информация от сайта, защото се видя,че е долна и жалка лъжа, слалъпена от един подпийнал пожарникар!

Жаклен Коен!.....................

малей,айдуците на ул.Филип Кутев ко ше паят сега ?

като няма газ сложете ми един гъзопровод отзад, почвам да пърдя на воля и ето ти газ ! Приканвам соросоидите за същото, гъзопроводите съм ги приготвил. Който е с мен веднага му пъхам гъзопровода !

Щерев заедно с Рада Дълбоката ще носят газ от Катар с кофи.

търговията с гъз тряба много да съ фнимава :)

Егати новината! Нищо не става ясно, но така се ... манипулира плебесцида. Пак трябва да се ровя по другите сайтове за да засека нещо по-вярно! Аман!

не се боите бре! бочката ще ви пусне газ от банкянският хъб...

Eто го примитивният популизизъм за манипулация на обикновенното и простосмъртно българо население,което не може да произвежда продаваеми блага и стоки на международните пазари в тези динамични времена-враждебен нам краварски долар и безценната нам правослвавна братска руска газ и бизнес зависимости!Истинската причина е ,че България за пореден път затъва като Титаник във дългове и неплатежоспосоност!

Цената от Газпром пада, но на Овъргаз и Топлофикация - не, същото е от 1 г. и на бензиноколонките

Защото ПРИЯТЕЛИТЕ ни от Украйна вдигат таксите

За пореден път лъсна тоталната неграмотност,неадекватност и малоумие на държавния чиновник. В следствие на назначени по шуро-баджанашка линия полуграмотни "преводачи","сътрудници","секретари" и каква ли не консуматорска сган, дето не може да преведе нулите за три дена.... Безчетната ненужна администрация която сито облизва мазни устни и се урига на сито на гърба на крайно изнемощелия данъкоплатец.

Шантаж, изнудване,заплахи! За това съвсем скоро България няма да внася руски газ! С тези от Сибир просто бизнес не става!

Ти вярваш ли на глупостите, които си написал или някой друг те кара да ги пишеш?

Май идва краят на Путин. Руснаците тоя път сами си го набутаха.. Горките братушки! Падна им се поредният олигофрен за водещ политик... Ако беше нормален човек, щяха да живеят два пъти подобре, а сега: За Родину! - и от джоба на всеки руснак едни излишни пари, че при това минават през джоба на Путя, за да отидат за родину...

Путин е избран с абсолютно мнозинство от руснаците, защото е Личност, лумпенче. Спирай тревата, че бая си изтъпял.

Руснаците щяха да живеят "добре" ако бяха позволили да им демонтират държавата подобно на нашата и предадат природните си богатства на щатски компании срещу минимална печалба.

Голямо национално бедствие е тиквената мутра! Няма мисъл, само слугинаж пред евроатлантическите помияри. Улисан във вечно строителство на магистрали откъде прилапва сериозни пари "не забелязва" как се унищожава страната ни! Позор!!!

Левски е мразел руснаците повече от турците. Моли се да не идва.

Левски е подготвял въстание и не е успял. Преди да го обесят си е блъскал главата. Това което е успяло е със помощ отвън. Редица възрожденци които са мислили че могат сами след априлското са мислили по друг начин. Само че това не ти е опорната точка нали продажен боклук, който се опитва да преиначава историята?!!

Путин е предал Левски -- ееех краваро

Всъщност за кои руснаци става дума?! Разбираш ли въпроса ми!

Защо намесваш хора, които не почиташ? Сигурен съм че не знаеш дори датата им на смъртта.

Знам, представи си. Не се изказвай неподготвен.

и в България няма такива калпави ръководители, като Путин и Медведев?

Овергаз: Писмо за спиране на газа няма обновено преди 2 минути Партенка - ама от сърце. Шанс за изява и печалба на щатския тролетариат.

Сега ще ти изтрият пост-а, няма я интригата.

Българо-руското дружество "Овергаз" ще духа супата.

Да Живей Топлофикация?

Добре де защо не коментирате,че домакинствата които се отопляват на газ плащат 2-пъти по-ниски сметки от другите които сме на ТЕЦ с мазут

крайната цена е различна зависи от крайния доставчик и в повечето случаи е заробващ.

Да разбирам,че Топлофикация ни дере яко -ами ние си го знаем

Ако у нас няма руска газ, причината ще бъде навсякъде другаде, но не и в "Газпром"! Няма по света продавач, който да не желае да продава стоката си! Всичко друго е вятър и мъгла!

тоест киевските бандити яценюк и порошенко ще рекетират европа с почти двойно повишени транзитни такси за да си спасят кожите от банкрут.... но нашите протестърчета тези неща не ги вълнуват твърде....

Ами държат високи цени щото са монополисти на тръбите! НА който не му харесва - поръчва тръби и си ги полага ....

Експеримент, колко време ще ви е необходимо да изтриете пост с поздравления Да сте живи и здрави ;)

Браво, оцеля вече 5 мин ;) Поздравления. Да сте живи и здрави ;)

Овергаз ще да е поредната изгърмяла пирамидка май?

БЪЛГАРИЯ НЯМА СОБСТВЕН ГАЗОПРОВОД , ЗАЩОТО МУТРИТЕ СА СЕКСУАЛНО-ФИНАНСОВО ЗАВИСИМИ ОТ НЕГРИТЕ И ТУРЦИТЕ :)))) ... А СЕГА УКРАЙНА ВИ ВДИГА ДВОЙНО ТРАНЗИТНИТЕ ТАКСИ ЗА ГАЗ-А :)))

от кога ги вдигат и с колко. щото точно хората, които трябва да решат тия въпроси все още не са ги решили.

ГУГЪЛ украина ЦЕНА ТРАНЗИТ ГАЗ И ТЪРСИШ ADRESI S .UA ..

valentor

Или ,може би СПЕЦИАЛНО се чака една петилетка , чрез мъдрата политика на партията и правителството " нищоправене " за да може отново когато , СЕГА, застудее и точно в този изчислен момент да се истеризира народонаселението

Реално Газпром спира директните продажби към Овергаз. Това обаче е шанс за изява и Печалба на щатския тролетариат. Като гледам не са пропуснали тролчетата гнусни.

а защо нашите медии не съобщават,че евроатлантическите ни киевски приятели вдигат транзитните си такси почти двойно??? или това е част от хибридната отбрана срещу кремълски агресии?

откъде черпиш информация с колко и от кога вдигат таксите, щото според официалната информация, наистина се говори за вдигане на таксите, обаче по думите на директора на развитието на неафтогаз, все още не е решено с колко и от кога.

от 2.7 на 5 долара.

ОТ УКРАИНСКИТЕ МЕДИИ ГУГЪЛ украина ЦЕНА ТРАНЗИТ ГАЗ И ТЪРСИШ ADRESI S .UA ...

Покрайната или по-точно управляващият олигархат отново се проявява подобаващо

БОЙКО НАЛИ ГО ЛАПАШЕ НА ТУРСКОТО ДЖУДЖЕ АХМЕТ ДАВИДОГЛУ ... ДА ХОДИ ДА ВЗЕМЕ ИМАЛКО ГЪЗ ОТ ХЪБ-А :))) .... СПОРЕД ВАС КОЙ Е ПО-ВИСОК ПУТИН ИЛИ ДАВУТОГЛУ ? И ИМА ЛИ СЕКСЗАБОЛЯВАНЕ ДЖУДЖЕМАНИЯ - БЛЕН ЛИ Е МУТРЬО ОТ НЕГО ?:))))

А Путин какъв е?Разберете - Русия винаги е дрънкала оръжие.Самата Русия намаля с над 10 милиона човека през последните 20 години... Империята, в която 70% от населените места нямат канализация, в която болниците приличат на коптори, империята, която потребява 21 % от световното производство на хероин, в която годишно загиват над 50 000 човека по пътищата, макар по брой на автомобили на глава от населението е далеч назад дори от България, империята, която е на първо място в света по брой на алкохолици... Но те продължават да дрънкат

има какво и защо да дрънка Россия, ама тука все мекокитковци се бият по гАза

Едно от най-противоречивите бизнес партньорства в енергийния сектор в България - Овергаз Инк АД , общото дружество на Овергаз холдинг и Газпром , е на път да бъде прекратено. Според източници в индустрията в следващите шест месеца двете компании ще се разделят и българският партньор ще изкупи и поеме самостоятелно управлението на активите в България. Договорката е финализирана преди две седмици. Краварите да копат въглища или шисти бленуват в зимен сън.

Ха така Путин. Бий руския народ с камшик от друго не разбира..ха..ха Запада ги санкционира заради вожда им,вожда да не е по назад и той ги санкционира.Очаквам да се въведе крепостното селячество и Гулак..ха..ха

И определено няма да сбърка!Много ми е интересно тогава на кого ще продава газ Русия ,след като и Китай се отказа от рекламираните от Путин газопроводи! Ако спре да изнася газ-Путин ще фалира.Цялата му икономика се крепи на износа на газ и петрол.Тя и войната в Сирия се води за руския монопол на газ,ама това вече приключва Точно така.

това за китай съцзинпин на протестна мрежа ли го съобщи?

Руски Су-34 ликвидира група командири на терористите в Сирия

Винаги съм го казвал, че когато "Ф" е във въздуха разните там МИГ, СУ и др. супер съвеЦки сомольоти трябва да са в хангарите, дълбоко под земята. Путинофилите са тъпи и се коркат, но руските генерали не смеят ли да го кажат това на Путлер? Да се надяваме, че путлеристите ще престанат със закачките да хвъркат, където не им е работата и да провокират лъва.

Бойко, Бойко... Да ти имам номерата! Никакво писмо за спиране на газа от "Газпром Експорт" няма! Защо са тези циркове?

газпромци ни пратили честушка по случай новата година и Боко решил да потроши малко народна пара и да сбере спонсорите си на обилен обед.

Газпром заплаши, че ще спре газа на Газпром?! Ако има неплатени сметки, да извадят пари от левия джоб, и да си ги бутнат у десния. Всъщност от Овергаз опровергаха да има такова писмо.

УКРАИНЦИТЕ ВДИГАТ 2-ЙНО ТРАНЗИТНИТЕ ТАКСИ ЗА РУСКИ ГАЗ КЪМ ЦЕЛИЯ ЕС :))) .... ДЕМЕК - ЩОМ ЕС СПРЯ ПОМОЩИТЕ ЗА УКРАЙНА , СЕГА ХОХОЛИТЕ ЩЕ ИЗНУДВАТ ЕС С ГАЗОВИ ВОЙНИ И ТРАНЗИТНИ ТАКСИ :)))) ..... ГОЛЕМ ЧЛЕН ЗА ВСИЧКИ ЕС ДЕМОКРАТИ КОИТО ПОДКРЕПЯХА ХОХОЛИТЕ :)))

глупак, само ти ли не разбра, че въобще не става дума за спиране на газа от газпром, а за сбъркани прогнозни количества от заспал чиновник в овъргаз. ако имаше малко мозък, щеше да се усетиш че: 1. няма как руснаците да спрат газа само за битови потребители, защото овъргаз е разпределител, а не газпром. 2. ако ставаше въпрос за транзитните такси през украйна, трябваше да срат изцяло газа, щото основен консуматор са предприятията, а не битовите потребители. 3. украйна говорят, че ще вдигнат таксите, обаче нито са уточнили с колко, нито кога, така че можеш да забравиш за форсмажорни обстоятелства, щото все още таксите са си старите - 2,7 долара за 1000 куб. на 100 км

ФИЛОСОФЕ , НОВИТЕ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ НА ГАЗА ПРЕЗ УКРАЙНА КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА ? БУЛГАРГАЗ ИЛИ КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ :))))

това, овергаз не беше ли на сашо дончев бре??? тои, заедно с оня със смешното име "домусчиев", дето предлагаха да имало входни винетки за софия!! хахаха...сега, кво ша праим бре ??!! ;))

газпром,внимавайте да не ви пратим протестна мрежа!

Всичките препирни в този форум са само за да могат тролчетата да си получат центовете и да могат да си купят някоя цигарка, та да им е весело на празника. Ако обобщим можем да кажем Русия е олицитворение на сатаната, Газпром е виновен по определение и никакви разумни доводи против не се приемат.

Pусия е пълен фъш, само вие глупаците -русофили си мислите че е велика Кремълската клика, разбира се, е много по-умна от подлогите си в България..Ще ставят на населението само най-необходимото-водка и картофи...Но не могат да спрат да продават газ..А нашенските съветофили си мислят, че който държи кранчето е голямата работа..Не бе олигофрени, тези с парите са голямата работа

Защо триете неутрални коментари, които се опитват да тушират напрежението между Русофили и русофоби в новогодишната нощ? Ей ДИР-а, да сте живи и здрави. Аз от тук нататък, ще съм пас. Надявам се да сте доволни от това.

Това ми напомня за методите на Кремъл с режим на тока който беше години. Сега рециклирано от соца жуже прилага същите методи на дресиране на мужиците в България.

, Охлюви русофобски, няма смисъл да ревете.Ако руските самолети спазваха правилата и не нарушаваха границите на десетки държави сега нямаше Путин да говори глупости и да се излага пред света..ха.ха Всички знаем истината.

плужек турски гол . няма смисъл да ревеш. Ако турските самолети спазваха правилата и не нарушаваха границите на десетки държави нямаше мазния ти президент да звъни и да се крие зад НАТО ,. а от там да му обръщат глава на другата страна като на долен лицемер

Кво стана с Хъбчето на ББ- беше за 2018г. ама ще бъде празна.Сега чакаме да се произнесе хидролога,философа пенкилер Доган, те от ДПСето много разбират от гъзове. МИГовете в Полща,южен поток йок,ембарго-както кажат от брюксел-вашингтон,самолетчета транзит нанай- нямало ГАЗ- дай газ,Финансовият ще иска още 2-3 милиарда заем външен дълг да ги даде на азерите,разбирай турция,на лято ще бъде 40 градуса радвай се народе,купувай въглища и дърва .

Руска газ или свинска маз, или развод по краварски сценарий изберете сами

днес рублата е минала за малко и 74 рубленца за долар :)))))))) братушки ние сме малки ама сме в ЕС и сме заедно със САЩ :))) пожелаваме ви катастрофална 2016 :)))

1.ти си мислиш че си с САЩ . 2. ама ти искат виза за да идеш ако събереш пари до там и не е сигурно че ще те пуснат през летището 3. по тоя случай Путин ти честити 2016та катастрофална и от утре ти спира газта 4. продължавай да се хилиш

Що тъй, написали за Бойко,за тия и ония,а причината заради която Газпром ще спре газта- нищо? Аман от манипулатори.

И що тъй? Сега тия от Овергаз са "изненадани"? Сигурно нищо не са плащали досега , но са силно изненадани? Оставки няма ли да има?

Само като чуя Овергаз и се сещам за :Илия Павлов,Мултигруп, Волен, дъщерна фирма на Газпром....все хубави неща.

Бедна ти е фантазията, брато!

200 000 семейства ще се почувстват като в кримски сървайвър....Над 1,1 милиона жители на Крим и Севастопол остават без ток, съобщава Министерството на енергетиката на русия, цитирано от Новисти. Според данните в Крим без ток са около 831 хиляди души, а в Севастопол 325 хиляди. От 859 социално значими обекти в Крим към резервен източник на електричество са включени 839, а в Севастопол от 219 185. В републиката е въведено извънредно положение и график за аварийно изключване на тока.