”Газпром” даде сметката на Украйна за юни - $1.66 млрд.

“Газпром“ представи на Украйна предварителна сметка от $1.66 млрд. за доставката на природен газ през юни, чийто обем ще бъде 114 милиона куб/м в денонощие.

Обратно в новината

Коментари - ”Газпром” даде сметката на Украйна за юни - $1.66 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може ли и ние да пратим догорова за Марица Изток с обирджийската псевдо американска АЕС в Стокхолмския арбитражен съд, тези с ЕРП-тата и всичко, което не ни харесва? Или поне сметката за тях в Брюксел?

Честитито на печелившите. И сега какво правим? Ченгето играе изключително добре Шах, и всеки ход по -интересен става. Моля фактурата по това плащане да се изпрати на адрес: The White House 1600 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20500, САЩ Тел:+1 202-456-1111

някой може ли да ми даде формулировка за "пазарна цена", както и за доброволно подписан договор? щото аз знам доста държави, където токът за потребители, например, е доста по-скъп от този на борсата, а аз нямам кой знае какъв избор за подписване на договор с други доставчици, или мога да си купя ток директно от борсата и с него жената да ми изпече една кръгла баница?.

Очаквано Еврогейския съюз ще плати дълга на фашистите, а нас ще ни санкционират за нещо, че тези пари трябва да се избият отнякъде. Нали не мислите, че големите корпорации, които точат зъби за ресурсите на Украинците, ще си плащат сметката от своя джоб?

защо ЕС помага повече на Украйна отколкото на България, срам. Кога ще направи от България втора Германия. За какво са ни ако пак сами трябва да се оправяме! Или ни приеха само за да не сме с Русия. Така стана и в 19 век - харизаха ни на Турция само и само да не влезе Русия тук. Изроди.

Не ни помагат защото сме се показали като раболепни слуги и то повече на САЩ,отколкото на ЕС.

Как звучи гадно -сметка за газ 1.6 млрд долара. Плащайте гадини!

да се радват хамериканците, че сметките все още са в долари, няма да е задълго

Държава, в която масово се краде, пълна е с мафиоти, нищо не произвежда , нисък стандарт и се надява само на ЕС, САЩ и МВФ за помощ (Украйна), нищо добро не я очаква само революции и преврати.

Това е все едно, като са те налазили бълхи и въшки, да викаш на помощ гладни вълци.

демонстрирането на невежество и простотия от червените тролове си е техен проблем

като платят крим ще им платят за газа

Сега Плевнелиев да иде да опъва тръби до Америка, че да не зъзнем зимаскЪ :)

Бегеец, напълно споделям написаното от Вас. И в този ред на мисли смятам, че Русия трябва още: 1.Да предаде незабавно Сибир и други области, богати на ресурси за Управление на ООН. 2.Да изправи на съд днешните си управници и ако може да избере такива като Горбачов и Елцин. 3.Да се извини на Германия и нейния народ, както и на цялото човечество за действията си през Втората Световна Война. 4. В тази връзка да плати трилиони за правото си на съществуване.

dsco@

NNN, категорично не съм съгласен. Трябва: 1. Да предаде Сибир на САЩ, като единствена демократична и ценностна държава. 2. Да избере афро-американеци и хомо на висши държавни постове . 3. Да правят като вятъра и Моника. То едно Sorry, за такива престъпления не стига. 4. Да се избият руснаците като не оценяващи свободата и демокрацията

Znam afroamerikanci deto ti skrivat 6apkata vav vsqko otno6enie. Ama malkata glava samo ot rasizum razbira

Иречек,че трябва да се опандизят много българи, трябва.Но, че и теб трябва да затворят за лечение също е вярно.

Дядо турчина оЛександар отива при чичо доктор Путин Добар ден -Ахъъъ -Кажи дядо защо си дошъл? -А ми ъъъ аъъ ъа аз тъковаа... -Абе ти нещо забравяш май... -Миии май да... -Я вземи онуй огледало и кажи тоя познавшли го...? Украйнец ли е руснак ли е евроГеец ли е хамериканеци ли е? -Абе виждал съм го някаде ма кой е не мога да се сетя.... -А сега тръгвай пак като се сетиш ела да кажеш и пак ще говорим за цената на газа!

Ехеее юдеокомунистическата хазарска измет предоставили сметка......, сега ако има и кой да е плати, а дано ама надали!

Пишете на български или ще получите бан!

485 $ Още малко и ще ни настигнат с нашите 500 $

Кое е това вашето 500? Някакъв специален грант от САЩ за РъБъците ли?

dimitarpeshev73@abv.bg

Прост си бате, здраво си прост

500$ е цената, която плаща България за руската газ. Общо взето най-високата от всички страни в ЕС.

Стихотворение, посветено на острия сблъсък между МВР Аваков и боса на Десен сектор Ярош: В лесу раздавался топор правосека, Гонял правосек топором гомосека Устал, запыхался, упал правосек С улыбкой залез на него гомосек!

Забравил си да добавиш:да организира "куршумомор",след който населението да стане предимно руско.Условия може да поставя само силния,а Украйна е хилава.Или ще искат и милиардите,обещани на Янукович?Когато кучето,което храниш се опитва да те захапе,какво правиш-наказваш го.И тук е така.

Че те вече поискаха останалите милиарди, обещани от Путин на Янукович - още преди месец. Даже и ЕС им пригласяше. Забавно, нали?

Може да не съм фен на Путин, но пък направо ми се гади от тези нелегитимни отрепки в Киев и последователите им, щото: 1. ЕС продава на Украйна газ на цени под пазарните, които компенсира на Словакия и RWE от бюджета си. 2. Отвориха пазарите за безмитен внос на украински стоки в ЕС и ни отива селското стопанство - окончателно. 3. Дават им безвизов режим, а там е пълно с лумпени, при това на власт. 4. Когато крадат от газа за Европа, пак ние го/ще го плащаме. 5. Вдигнаха таксите за транзита на газ за Европа, а от Брюксел си траят. 6. Управляващите в Киев нямат нищо общо с демокрацията, за възпитание и дума не може да става. 7. По-големи мегаломани са дори и от македонците - има там едни дето твърдят (дръжте се да не паднете от смях), че потомците на първия човек Укр са изкопали голяма част от това, което е сега Черно море. 8. В Украйна можете да видите неонацисти/неофашисти - евреи. 9. "Хероите" на Украйна са такива, само когато стрелят по невъоръжени цивилни, та даже се и оплакват, че руснаците стреляли по техните БТР-и и по самите тях.

Еха....идва ти сметката за ток, отворяш и вътре пише - дължите $1.66 млрд :)

Кончита Вурст ще пее ли на Майдана?

Да, за вурсчета.

ДА! От ляво до сърцето и ще стой еврейна Яиценюка а от дясно нациста Турчинов! И ще попълнят комплекта НАЦИСТ ЕВРЕИН И СРЕДНО ПОЛОВ! ВРЪХ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА"!

Гламави москльофильофчета, мож ли си отговорите на простия въпрос, как и отде Япония, втората световна икономическа сила, се снабдява с въглеводороди - петрол и газ ?????

Япония не е ли далеч за тръба от Русия?

lu4ka

Е от Русия, не четеш ли? Вкарват втечнен газ. Сега Русия подписа договор и с Индия. През 2019 започват да доставят и там втечнен газ. Нали много знаеш.

lu4ka

С минус и без минус - това е положението. И десет минуса да сложиш, договорите няма да се изтрият.

pmotikov@abv.bg

Ограмоти се отде и колко. Значи можело и без тръби ??????? Колко е потреблението на Япония и колко на България ??????

Добре че не са им дали сметката за юни догодина.Прав е Слави Бинев, че там, където ние търсим славянски братски сърца, отдавна има калкулатори...

то не може хем клане на руснаци, хем безплатен газ, братското сърце търпи до време

Стига реклама на содомитите, краят им ще е библейски!

Тази втора газова криза ще застави българските политици да потърсят алтернатива на Русия. Няма как! Сбогом, Русия

Ще потърсят, ще потърсят и като не намерят, пак ще отидат в Москва.

Без да се опандизат поне 15-тина хиляди, активно действащи москальски агенти и се екстрадират 500 хиляди потенциални, България не мож се освободи от азиат-болшевишко робство и да стане просперираща страна.

Тези цифри са на прозападно настроените българи. Повечето са за Русия и от ден на ден тяхното число се увеличава.

Десен сектор ли г-н Иречек е Вашта алтернатива ?

АНТИРУСКИТЕ правителства за последните 25 години щяха не да я потърсят, а да я намерят тази АЛТЕРНАТИВА! Те Големите в ЕС не са я намерили и дават заеми на Украйна, за да плати на Газпром, за да не останат без газ!

lu4ka

Е, а кажете я тая тайна алтернатива. `Що си я пазите само за вас.

Няма проблем да използваме възможностите на намиращите се на територията на Европейския съюз газохранилища в случай на криза с доставките през Украйна. Това съобщи Павел Завални, президент на Руското газово общество, цитиран от ИТАР - ТАСС. Според него единствените, които нямат друга газова връзка с Европа и ще останат без доставки са България и Босна. В момента европейските газохранилища са пълни наполовина и Газпром ще използва това, за да достави и съхранява там синьо гориво, каза още Завални. Според него става дума за 40-50 милиарда кубически метра газ. Друга възможност, за да се гарантират европейските купувачи на руски газ са газопроводите Северен поток и Ямал Европа. Само Северен поток има капацитет от 15 милиарда кубика, което е съпоставимо с газопроводите, преминаващи през Украйна.

на глупаците! Още ли мислите, че не ни трябва Южен поток, тъпоумни българи?

Сега е на ход Европейския съюз да разкеши и да плати борчовете на Украйна с парите дето ние и другите членки плащаме.

Украйна няма борчове. Русия е агресор и ще плаща

Даже заемите се дават на Украина за да погасят задълженията си към Русия!

VIPER

Има да чакаш.Хунтата ще трака зъби на зима , ако изобщо устиска дотогава

Стършел

За Русия не знам, но България че ще плаща украинския газ, ще плаща!

Какво ли щяха да правят иранските шейхове и руските олигарси ако нямаха нефт?

Щяха да изнасят "демокрация" по местата където нефт има.

Ми кво са правили и преди това -едните ще си праскат камилите ,а другите мечките! От време да време ще протягат ръка към украйна- ради бога,дайте ме окаяного мужика за хлеба!

lu4ka

Може би щяха да промиват в Аляска. Всеки има по нещо, ама някои искат с черния си г0000з да лапнат всичко.

Холдинг Burisma включва няколко украински петролни и газови компании, включително "Еско-Pivnich" и "Париж". Дружеството е учредено в Кипър през 2002 г. и основният му собственик е бившият министър на околната среда на Украйна Микола Злочевски. Компанията в момента е ангажирана в разработването на находищата в Днепър-Донец, Карпатите и басейна на Азовско-Кубан.

А кое от тях е в Украйна?

Ми как ще кажат дата - Русия иска преди евентуална среща, Украйна да си плати дълговете... Е, от 3 юни чакайте спиране на газа - за Украйна, но те естествено ще го крадат от нас. Сами си признаха, че са го правили редовно.

Хантър Байдън, по-малкият син на вицепрезидента на САЩ Джо Байдън, стана член на управата на нефтогазовия холдинг Burisma, занимаващ се с производство на въглеводороди в Украйна. Това се съобщава на интернет страницата на дружеството.

lu4ka

А такааааа

Няма страшно за братска Украйна. Ние заедно с гърците и румънците ще им помогнем с 2 млрд. евро да си платят газа. Нали затова сме в ЕС, да помагаме на нашите закъсали събратя "ДЕМОКРАТИ". А после, когато се оправят, влязат в ЕС и станат като нас заможни, ще ни върнат парите.

АКАДЕМИК МИКОЛА АМОСОВ ,,...Русия никога няма да бъде развита.Това не е народ ,а сбищина от крепостни, възникнала под бича на руските самодържци и дулата на комисарите от ЧК.Те никога няма да имат волния дух ,смелостта и демократичнста на запорожките казаци,отрасли на коня със сабята и пищовите в пояса,вечно воюващи с всички,непреклонили глава пред никоя голяма сила ,около тях.Всеки съюз на Украйна с Русия е нецелесъобразен и убиствен в икономически план.Технологично ,ние ще си останем в неолита,на нас ни трябват световните цивилзационни пазари.На нас ни трябват знанията на запад,които никога не съществували в дивата Русия.Ето аз съм руснак до мозъка на костите,роден в Украйна,но ви казвам-нищо добро не чака Украйна ,ако се съюзи с Русия...,,

Това акад. Николай Амосов ли е? Хирургът, починал през 2002 г. на 89 години? Интересно, къде ли го е написал или казал това и най-вече - кога. Би ли казъл откъде е цитатът?

Не вярвам на някой тук да му е промит мозъка чак до там че да се хване на пропаганда от "руснак до мозъка на костите" със звучното руско име Микола. Майданоидите съвсем прегряхте, ама за зимата без топло не мислите!

И Русия не иска да се съединява с Украйна. Те искат независима Украйна. Но дребните тарикати САЩ искат Украйна, за да си разположат военните бази там. А за руския народ - явно ти си предател и мижитурка смотана. От руснаците по- горд и нахъсан за РОДИНАТА си народ няма.

Точно казаците винаги са били най - руската и най - православна част от Русия - и от империята и от СССР.

Току що съобщават, че Националната гвардия е започнала отново боеве край Краматорск с население от 160 000 души!!!

Преди всякакви плащания е необходимо: 1. Русия да върне Крим на Украйна 2. Русия да плати неустойка за причинените вреди на Украйна от войната 3. Русия да предаде на Украйна престъпникът и масов убиец Янукович, бившия премиер Азаров и всички престъпници, които са се укрили в Русия 4. Русия да договори някакво аргументирано увеличение на цената на газа

Хапчетата!

Бай Ставри

изперкалите атакисти ви познавам по безпомощните крясъци. Вие сте тъпи маймуни, избягали от психодиспансера. България ще накаже тъпанарската партия атака на продажниците и предателите

Ами може ако някак си успееш да възкресиш Хрушчов или алкохолика Елцин.......

VIPER

1. Русия НЯМА да върне Крим на Украйна 2. Русия НЯМА да плати неустойка за причинените вреди на Украйна от войната 3. Русия НЯМА да предаде на Украйна престъпникът и масов убиец Янукович, бившия премиер Азаров и всички престъпници, които са се укрили в Русия 4. Русия НЯМА да договаря НИЩО Украйна ЩЕ СИ ПЛАТИ КАТО ПОП

Бай Ставри

Тогава Русия ще остане с окупиран Крим Обградена с врагове, които принудително влизат в НАТО, за да се защитят от РАШИЗМА и БЕЗ бизнес партньори, защото много скоро Европа ще се откачи от енергийната зависимост на Русия Мизерия..... идва....

дайте усмирителната риза. Този как го изпуснахте до лаптопа.

Peytsch подозирахме, че и ти си от ОНЕЗИ, но се радваме за теб. Важно е да приемеш себе си такъв, какъвто си.

Накрая Пу-Коговорящите ще ядат бастоня. Мухахахаха Да се режат тръбите и край

НЯМА СТРАШНО , САЩ ЩЕ ИМ ДОСТАВИ И ГАЗ И МАС И ОЦЕТ НА НАЦИСТКИТЕ ВЪШЛЬОВЦИ , КАТО НЕ ЗНАЯТ ДА ЦЕЛУВАТ РЪКАТА КОЯТО ГИ ХРАНЕШЕ СЕГА ЩЕ ДАВАТ ДУПЕ АЛА КОНЧИТА ВУРСТ.

ти нали я целяваш щом като чакаш някой да те храни, ще я целуваш несретниците сте така, все чакате някой да ви храни.

Аз не съм се докарал до там лакей чуждоземен , но такива подлоги като тебе "псевдодемократчета" докараха и България дотам затривайки икономиката ни в полза на чужди интереси обричайки народа на бедност и мизерия

Цялата дандания в Украйна я разиграват наглите американци заради голямата газопреносна мрежа, преминаваща през страната. Целта е тя да попадне в американски ръце и да принудят Русия да не продава газ. Лошото е, че от цялото това боричкане ще пострада и Европа, но най-вече наша милост, но за янките това няма значение... А горките украинци така и няма да схванат, че тях никой не ги счита за хора.

Нали трябва някой да плати милиардите около парада и олимпиадата?Май руснаците имат финансова криза затова не спазват догорите от 1994 г за териториална цялост на Украйна подписан в Букурещ и договора за цени на газта.ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ НАБУТА С ЮЖЕН ПОТОК!!!! РУСНАКА ДОГОВОР И ПОДПИС НЕ СПАЗВА!

путин подготвя програма за набиране на рускоговорящите по света всеки, който си вземе руски паспорт ще му се дадат по 500 000 рубли.

500 000 равняващи се на торба Сандвичета и шише водка

Колкото по-далече от Пу-ткиновия ГАЗ , толкова по-добре за всички ни. Да си го държат, за 500 $

Мите, пак ли те пуснаха, нали казаша повече да си почиваш, а ти пак на работа.

А откъде ще внасяме газ? От Катар, Норвегия или САЩ? А замислял ли си се, че и този газ си има цена и явно е доста повече от 500$, за да се натискат всички за "омразния" руски газ!?

в този форум е пълно с българофоби. що не бегате в сибир ми стоите тук да ни обременявате?

VIPER

По-скоро забременявате , ама карай..

абе те русофилчетата от толкоз водка и дупене на путлер съвсам им омекнали а и нали си имат един алфа мъжкар, дето му се кланят всички други са кастрирани. то за това русия е пред демографска катастрофа.

и не е вярно, че не се плащало при комунизъма. българия заплати много скъпо всичко, което ""получи" от ссср

България се пише с главна буква !!!

При това го плати на САЩ, а и продължава да плаща!

на путлев му трябват парички за още диверсанти, щото явно са си вдигнали цената.

като стана въпрос link

Утихна пред буря. За Киев Тези две области са загубени,но каква ще битката за юга. Николаевска, Одеска, Херсонска... Там е изхода им към морето и полуострова. Конфликта може да придобие големи размери. Дано не съм прав.

споко, няма как да си прав когато се водиш по "логиката" на първогиналните си страхове,. освен ако не си животно, разбира се..

"Прав си", но това са страхове на други, които вече се подготвяли за конфликта!