ГЕРБ се обяви против шоковото поскъпване на газа

Трябва да се намерят резерви в "Булгаргаз" и да се преразгледа искането за увеличаване на цената на газа с близо 30 процента.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ се обяви против шоковото поскъпване на газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАЗИ ПОСТАНОВКА,ВЕЧЕ НИ Я ПРОБУТВАХТЕ!!!ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!

Тази селска ТРЪТКА,която не различава ВОЛТ от ВАТ,която управлява миниството на енергетиката,се прави на паднала от Марс. Ни чула ни видаля ,а и сега им поставили капан.

Тази селска пръчка ,която не различава ВОЛТ от ВАТ,която управлява миниството на енергетиката,се прави на паднала от Марс. Ни чула ни видаля ,а и сега им поставили капан.

Стари номера,пак някой им виновен.Какво правителство, ма Теменужке ти пречи,ама нали КЕВР е независим орган назначен от ГЕРБ в предното НС.Още не сте встъпили и почнахте със старите номера.

Сега кой ви е виновен за увеличенията на цените, предишното правителство ли? Аз забравих,че бяхте пак вие.Преди година цената на природния газ беше с 60процента по-ниска.Защо тогава не намалихте цените на стоките и услугите.Или, когато управлява ГЕРБ това е невъзможно.

E, хайде сега....сценарият е ясен:КЕВР вдига цената на газта с 30% и водата с !8%, идва нашето Слънце и Спасител Боко Велики и ги намалява наполовина.Народа благодарен на Бащицата и на следващите избори гласува за него.Изтъркано, но за такъв народ действа!

Нищо ново не научи и нищо старо не забрави тази жена.Как сужебното правителството може да влияе на КВР. Нали е независим орган, с представители и на ГЕРБ и на ОП. Отново манипулации и лъжи в медиите. А оказва се ,че има балъци които се хващат.

Ако, някой не си спомня, че увеличението се готви от месеци, но чакаха да минат изборите, значи е безпаметен малоумник.

МАФИЯ ,НЕ ВИ ВЯРВАМ и едните и другите един дол дренки ! ОП трябва да вземат енергийното министерство ,направиха доклад с далаверите и ...ГЕРБ го хвърли в предишния парламент в кошчето ....!!!!!!!!!!!!!!!!

Айде бегай!!!!!!!!!

Добре де, някой да "изкаже" на колко се купува от Газпром, на колко се продава от Булгаргаз и от какво се формира разликата, къде отива печалбата и като държавно ЕАД /дотирано и контролирано от държавата/ задължително ли е да генерира тези печалби, след като удря пряко по конкурентността на българските производители.

Айде пак някой друг им е виновен на ГЕРБ! На хората не им ли писна от едни и същи тъпотий?

за малоумни ли ни взема

На ГЕРБ все някой им е виновен.

В случая 100% е така, защото любимия на всички българи другаря Путин с братска любов изду яко цената на газот!

Така ГРОБ прикриват собствената си неспособност и управленска немощ.

Това е някаква подигравка... Ние избрахме КЕВР, но друг ни е ВИНОВЕН? - Служебното правителство дори не може да УВОЛНИ КЕВР, според законите на ГЕРБ!!!

Тази селска пръчка ,която не различава ВОЛТ от ВАТ,която управлява миниството на енергетиката,се прави на паднала от Марс. Ни чула ни видаля ,а и сега им поставили капан.

Това е връх на безочието на тъпите блюдолизци на простата ТИКВА/да пукне дано/.Пак ще си имаме управа от слугинажни комунистически ренегати!

това вече е върха на ШАНТАЖА, БЕЗОЧИЕТО, НАГЛОСТТА И БЕЗХАБЕРИЕТО! ГЕРБ били против, били у капан.... Како, утре отивам и БНБ. Ше искам да изнесем оттам 20 лириона евро и 1 гон злато. Знам, че банката е против, полициата е против, политиците са против.....абе НЕМА НЕКОЙ КОЙТО Е СЪГЛАСЕН ДА ПРАВА ТОВА. АМА ЩОМ КЕВР ПОВИШАВА ПРИ ВСЕОБЩО НЕОДОБРЕНИЕ И НЕСЪГЛАСИЕ: БИ ТРЕБВАЛО И АЗ ДА УСПЕЕМ! МЪРШИ, ЛЕШПЕРИ И НАГЛЕЦИ. А ДА И ЛЪЖЦИ И ЛЪЖЦИ.

20 милиона евро и един тон злато.... понекога, у ядъ, пишем така, че дори се налага да правим поуснение. пфу!

Ако някой , пада два пъти в една и съща дупка и е на път трети път да се напъха в нея , трябва ли да се сърдим пак на прозрачната дупка и на сътворителите и , или на влошаващото се зрение на падащия ?!!!

Подписалите увеличение цената за природен Газ с 30% Иван Николаев Иванов председател на КЕВР СДС Александър Янакиев Йорданов член на КЕВР ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ Валентин Димитров Петков член на КЕВР РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК Владко Генчов Владимиров член на КЕВР ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ Георги Тонев Златев член на КЕВР БЪЛГ.ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТЪР Димитър Георгиев Кочков член на КЕВР БСП Евгения Христова Харитонова член на КЕВР ГЕРБ Ремзи Дурмуш Осман член на КЕВР ДПС Светла Петрова Тодорова член на КЕВР ГЕРБ

Борисов бе нужен да изгони комунистите и да ограничи влиянието на ДПС. Сега ДПС все го подкрепяха в Парламента - това е друга тема. Но...свърши там каквото можеше. Лошото е,че не успя да пресече ограбването на българите от олигарсите, съсипа социалните дейности като здраве и образование, постави чадър над наркотиците - вече те се дават по-свободно от лекарствата. И не напоследно място дългива криза. Затова той няма потенциал да управлява. Държавата си е на автопилот.

На въжето с главата надолу. По гнусни твари от комундетата няма. Чудят се как да провалят кабинета на ББ. Не пе им пука за народа ей бива ги само курвенски работи да скалъпват

Че какво общо имат "комундетата" според теб бе? Десет години управлява една фигура в двое, троен размер....сега за тия номера на комисия СКАЛЪПЕНА ОТ герберчетата....ПАК ДРУГИ ИМ ВИНОВНИ!!! Я се скрийте бе! Ооооо, скоро ще видите кон боб яде ли! Или си мислите, че ВЕЧНО можете да лъжете народа!!??

Добре би било да се спре ндостъпа на тази счетоводилка до "компетентни: коментари по енергийни въпроси.Също е хубаво да се отчете , че всичките предишни правителства ..1, 2, и не знам до кога ще изтърпи Българина, са разчитали на "най-компетентни кадри" от подобен тип.

На всеки е известно, че договорите за цената на газа са договаряни и подписани от Р.Овчаров. Защо тогава никой не му търси отговорност? Защо не е подсъдим за неизгодни за България договори?

БСП щом захапе властта и се почва скубане на народа докато го умори! нали Овчаров затова е подписал предварително цените с русия, да робуване на братята....

оимаше един смешен експерт който твърдеше че цените на стоките нямало да се повишат....и защо моля ви се? Защото тоя умник правел износ в чужбина и там нямало промяно в цените... Да, ама не!!!Ние ядем хляб,сирене ,яйца...и т.н. произведени в България и купени в България и нямя от къде да си купим продукти на други цени ,различни от тези които производителя ни сервира. Е такива ескперти бяха в БНТ...да ни облучват да приемем шока. Колкото ида реваха че ножа бил до кокъл в Булгаргаз и топлофикациите ....нищо не споменаха за заплатите им.АЗ мисля че ножа е опрял до кокъла при нас,не при тях.

Герджикоfff, вдига цените, Бате веднагически се фпрега и опрая процента надоле! Народа френетически реве - Баате, Баате, Баате! Оооле! И Баце на бел кон влаза отново у власта. И дума - Ама, Я рекох ли ви, че само Язе мога да ви оправам, а! Сценарис - Бате; У ролите: си ги видите! Зрителе: Целио "прозд" народ! Шастлифф!

Не -Аз мисля че тоя път Боко е изплашен--нетърпеливо търси подлогите Патриоти за съюзници--зада натопи тях в катрана Едниствения начин да останат на власт 2 години е тихомълком да дръпнат още 10 милиарда евра кредити и да харчат тях --както последния мандат изхарчиха пак кредитите --и като свърши кредита--Боко ще се направи на разсърден пак и пак ще подаде оставка -просто и ясно--но преди това ще се карат зверски с патриотите зацирк в парламента Чудя се обаче---коя банка ще му даде тия милиарди и срещу какво ?---Може политически кредит да му пуснат на Боко--- много вероятно --срещу нещо дато пази като --внай-дълбока тайна

не се чуди за коя банка щяла да му даде ,а как ще ги плащаме !

Скандално! Чешмеджиева беше докарала ескперти или лобисти по върпроса за ценовия шок в цените на газта???? Имаше един само един експерт който говореше обективно Еленко Божков . Той е бивш член на ДКВР и показа врътките на регулатора....другите за мен се държаха като лобисти. Та така....всичко било нормално,всичко било в ред.... абе тия за луди ли ни мислят????

Е кой подсказва на Чешмеджиева кого да покани?Тя разбира от тези нещо колкото Теменужка..може и малко повече ако се подготви в къщи и и четат реплите и в двете уши.

какви резерви бе Теменужке--откъде--вие 2 години популистки изсмукахте всичко--вие не вярвахте -че вашите лакеи държавните чиновници ще умрат от страх ище ви върнат на власт--- сега се чудите--еми закривайта Бг-то--давайте я на Ердоган--той зна екак иможе -и резерви има

ГЕРПъ, начело с премъдрата Тиква и калинките му, като Томито и Нушето си само-поставиха капана.... но капанът е за всички шушумиги-избиратели.

Интересно кой посла пътя за вдигане на цената на газа.Дали не участваше и усмихната от снимката бивша другарка сега гербаджийка, както и много други новобоядисани.Към днешна дата цената на газта в държавите по азбучен ред:Албания,Беларус,Белгиь,Босно и Херцеговина,Естония,Косово,Латвия,Литва,Люксенберг,Молбода,Полша,Словакия,Украйна и Чехия е по-ниска от тази в България.Дали някои ще отговори смислено на този порадокс.Половин Европа плаща по-малко газ от нещастната България.

Цената на газта не може да се промени ...,но последствията от това и отражението й на поскъпването да се преосмисли и увеличението да бъде РЕАЛНО ,ОБОСНОВАНО и Логично , не Шоковооо...!?

в последните дни на 2016 г. делегация на българското правителство /с премиер в оставка Б.Борисов/ се среща в Брюксел с представители на двете американски компании собственици на ТЕЦ 1 ТЕЦ 3 в Гълъбово. Срещата е под егидата на Европейската комисия, която още преди година устно е обявила договора на Иван Костов от 2001 г. с двете щатски компании за неправомерна държавна помощ. За тази среща не се знае нищо в България. Защото нашата делегация не е постигнала нищо. А е можела да направи много след като ЕК е декларирала / но не писмено/, че договорът подлежи на ревизия, защото е неправомерна държавна помощ за двете чужди компании. По същество това е държавна измяна на тъмно се водят преговори, за да се изгубят.

другарят станишев закопа България в началото и края на мандат 2005-2009,когато ретифицира и "бетонира" разписаният вече от костов договор! това,което станишев направи е,че държавната HEK се задължава да изкупува в период от 25 год. произведеното от мариците,независимо на каква цена!!!

Това го направи Костов.

То беше ясно че служебното правителство ще върши мръсната работа и всички ще си измият ръцете с него. Ето, и БСП и ГЕРБ се правят на ударени и обвиняват служебното правителство.

КОЙ ,КОЙ ,КОЙ ЧЕРВЕН ПРЕСТЪПНИК Р.ОВЧАРА ПОДПИСА ОЩЕ ПРЕЗ 2006 УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ГАЗА И НАХЛУЗИ РОБСКИЯ ГАЗОВ ХОМОТ НА ЗАДУНАЙСКИТЕ КРЕПОСТНИ ЗА ДА СИ ВЗЕМЕ КОМИСИОННАТА? КОЯ,КОЯ,КОЯ ЧЕРВЕНА БАНДИТКА ,ЛЪЖКИНЯ И КУРОЕЗДАЧКА БРАНЕШЕ С НАПРАЩЕЛИЯ СИ БАЛКОН ОВЧАРА И САБОТИРАШЕ БГ ХЪБА,НАЦИОНАЛНИЯ ШЕЛФОВ ДОБИВ И ЕНЕРГИЙНАТА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Ми кат дойдат в министерствата да намалят цените.Къф е проблема.

До скоро Бойко Магнолиев Борисов ривеше,че Станишев му бил виновен за какво ли не...!!! Сега по темата с увеличените цени КОЙ ли ще му е виновен при положение,че ТОЙ САМИЯТ Е ПРЕПОДПИСАЛ ТЕЗИ ДОГОВОРИ!!! ХО ХО ХО

Кака като шеф на АДФК,/Агенция за държавен финансов контрол/ не можеше на три магарета сеното да раздели?!?! Пак се изказа неподготвена !!!!!!! Пази боже сляяяпоооо да прооогледааа?!?! Договорите за доставак на газ в този им вид ги подписа Борисов. След това подари кученце на Путин и засекретиха договора! ДКЕВР е назачена по времето на новия вожд и учител на народа ДРУГАРЯ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ - виден гражданин на софия!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????

ДОГОВОРА ЗА ЦЕНООБРАЗУВАНЕТО ПО КОЙТО РАБОТИ ДКЕВР Е ПОДПИСАН ОТ Р.ОВЧ. ВЪОБЩЕ НЕ НИ ПРОБУТВАЙ ТЕЗИ. ББ ПОДПИСА 2012 20% ПО-НИСКА ОТ ТАЗИ НА Р.ОВЧ. ЗАРАДИ ЮЖЕН ПОТОК,НО ПОДПИСАНОТО ОТ Р.ОВЧ. Е ВАЛИДНО ДО 2021.

ХАХАХАААААААА И ПРЕПОДПИСАН ОТ ТИКВУН!!! ХО ХО ХО

Тролски лъжи.

Подготвено от ГЕРБ!

Тия от сега почват да хленчат.

Пак старата схема за шоково увеличение на цените на енергията и водата - решават да вдигнат цените с 10-15% (което пак е много) , обявявяват че цените скачат с 30%. Надига се вой и паника по медии, опити за протести...появява се отнякъде доброто ченге и казва "спокойно няма да е с 30%! а само с 15 :)", всички са щастливи почват да се радват че увеличението е "малко" и шумотевицата утихва...и така до следващото увеличение. Както се казва - магарето носи толкова колкото го натовариш!

Аз си помислих същото . Пак старите номера .

дкми

Вдигат цените на парното - българина мълчи, и си трае. Вдигат цените на водата - българина мълчи, и си трае. Вдигат цените на тола - българина мълчи, и си трае. Вдигат цените на винетките - българина мълчи, и си трае. Замитат гласа на повече от 3 милиона души, гласували на референдума - мълчат и си траят. А помните ли какъв рев и какви протести бяха, когато забраниха пушенето на закрито? Тогава що протестъри имаше? А помните ли колко протестъри имаше. когето Орешарски реши да изтегли 1 милиард? Свалиха правителството.... за да може педеройко педерисов после да изегли 6 милиарда, после още 16 милиарда. Ама този път протестъри нямаше.

дкми

Схемите на бойко са ясни: 1. Подготвя някаква "бомба", в случая - 30% поскъпване на парното и водата; 2. Подава оставка. Неговите марионетки пускат действията в ход. 3. Излиза, и казва - "видите ли, като ме няма мен... кво става".

Не трябва ли да се пише нищо лошо за МУТРАГЕНЬО? Нещастници!

КЕВР-а е независим от Правителството орган, какви са тези глупости кой на кого залагал капан?

НС управлява ВСИЧКО - делят баницата по изборните квоти - от там нататък се интересуват единствено от кадровата политика (кой колко свои калинки може да набута в горните етажи на властта) - няма реално конкурсно начало за специалисти, няма отговорен отчет за професионално извършена работа - управлението на държавата е една мръсна политическа игра в която политическата върхушка печели за сметка на останалите български граждани!!!!!!