Юнкер: Гърците да гласуват с ”Да”

Жан-Клод Юнкер призова в неделя гърците да гласуват с "да" на насрочения референдум. Настъпи часът на истината. Всеки грък трябва да знае истината.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Гърците да гласуват с ”Да” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Никоя демокрация в Европа не струва повече от някоя от останалите. В еврозоната има 19 демокрации, всеки гражданин и неговият глас са равнозначни. Това не е игра на покер - или всички печелим, или губим всички, коментира Юнкер." аз нямам какво да добавя .

И защо гърците трябва да слушат Вас, г-н Юнкер ? Предполагам, те могат и сами да мислят.

Каквото и да каже този гнусен юнкер , който се прегръща с мутрата, трябва да се гласува с не.

Ей нещастни народе, ако бях на власт, щях да взимам заеми и да ви вдигам заплатите на всички. Щях да ви дам повече пари и да си наемате румънски прислужнички. След 20 години като съм още на власт, защото всички ще живеете като западняци, ама по-имотни, тия същите кредитори ще ме попитат "Ще връщаш ли парите или ти спираме кредита", тогава аз ще ви попитам народе мой "Искате ли икономии или да кажем ОХИ" и да ги клатим тези мародери още 20 години да живеят и децата ви добре и с прислужници? Какво ще ми отговорите българофили? ДА живее народа и да пребъде България Во веки, всеки който е против благоденствието дори на кредит е българофоб! ЗА децата и майките да има, да има и за мъжети да се чувстват пълноценни...ако ще да работят, ще бъдат назначени! Да си поемете и вие дъх, стига с тия колани, които ги превърнаха в бесилки и за децата ни! Да си оправим демографията, корупцията сама ще се изпари при едни голими заплати. Самочувствие ще добием на кредит, но за какво са парите ако не да съхраним нацията и да просперираме? Безработица 0% като има и престъпността ще ни е чужда. Който е против, значи носи робска душа, който е против да отиде в сиропиталищата или да види пенсията на бабите и дядовците си! Стига вече сме си гледали в празните паници, стига всеки индивидуално да затъва в кредити бързи и бавни, които никога сам няма да върне! Държавата е народа, ние сме не по-малко достоен народ от гърците. Сега е момента, да тръгваме!!!

на ЕК, ЕЦБ, МВФ, НЕ на дъртата пияница Юнкер.

всики бедни страни од европа финансират богатите дрзави за да не фалират те.сякакви фондове се измислят само да има пари.богата европа си наслага монополите вув бедните страни и сега те си прибират парите.ние фалирахме и няма работа застото техните монополи у нас предлагат малко работни места.но насата цовеска криза се финансира уз од европа врнете ни парите и си махнете монополите които ве финансират. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нека грця да напусне европа, за какво им са длгове те преди нямаха такива проблеми. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Юнкер да си го завре там къде слънце не огрява.

Не ги мислете гърците! Те и сега са по-добре нас.

Гърция е само началото на проблемите. Световната финансова система е големия проблем, тя е просто един голям балон. Така че купувайте злато, защото скоро балона ще гръмне

Ти ли ще им кажеш как да гласуват бе лихварска подлого.

да си гласуват както искат. Все пак имат свободата да гласуват, не като у нас беше и като е сега в Русия - 99.9. Ама то в Русия много хубаво бе - всички руснаци милионери. Затова като се е юрнал народат към Русия - ама знаят къде е хубавото.

И какво общо има тука Русия. Ние пак сме най-бедната страна в Европа, Гърция пак не е по-зле.

разпуснали се - големи пенсии и заплати. На 11 милиона жители - един милион държавни служители. 5 милиона неработещи, но получаващи големи обезщетения - 2 милиона работещи. Днес разбрах, че пари получават и "неомъжени дъщери" каквото и да значи това - бравос. От тях няма да се види ни пара. Искат още дълг, за да платят една стотна част от стария.Казано е "хитър като византиец". Дано до тук да им е хитрината

По същия начин Еквадор спря изплащането към кредиторите си преди време и беше оценен като "junk" и правителството на Рафаел Кореа тайно изкупи обезценения външен дълг срещу 20% от стойността му. Тоест ако и гърците се готвят вместо 330 млрд. евро, да ги изкупят обратно само срещу 20% от стойността му, то може в най-скоро време да станат държавата с 0% дълг. Кой може да излезе умен накрая, тези с дисциплината или хитрите?

Репликата ми беше не срещу пасторал , а срещу тиквеника наричащ себе си дик . но не знае как се пише . въпреки това му пасва точно . а това че е от дира сме го разбрали отдавна . нито в пътвият коментар нито сега има думи , кото са за цензуриране .

я закърши.тези мръсници унищожават българия като помагат ,насърчавайки цигънската ръждаемост от 12 годишни деца .а Кристалинка иска от бежанците да ни подсилеле гена -смрад...смрад

Не на рекета от еврейския еврогейски бардак!63

така хлъзнахте шотландците .И тогава се надпреварвахте да обяснявахте колко зле ще са ако се отделят от великоБРИТАНИЯ

А НА БЕДНИТЕ ПОСТАВЯТ ЕЛЕКТРОМЕРИ КОИТО ВЪРТЯТ ДВОЙНО ЗА КОМПЕНСАЦИЯ НА ОТКРАДНАТОТО

А НА БЕДНИТЕ ПОСТАВЯТ ЕЛЕКТРОМЕРИ КОИТО ВЪРТЯТ ДВОЙНО ЗА КОМПЕНСАЦИЯ НА ОТКРАДНАТОТО

А НА БЕДНИТЕ ПОСТАВЯТ ЕЛЕКТРОМЕРИ КОИТО ВЪРТЯТ ДВОЙНО ЗА КОМПЕНСАЦИЯ НА ОТКРАДНАТОТО

Гласувайте с НЕ! за да се отървете от диктатурата на бандата самозабравили се алчни диктатори, които ви готвят поробителството на ttip. гласувайте с НЕ! за да имате свободата после да казвате и да, ако искате, а не да бъдете цензурирани от разни педерастки закони, които служат само на сатаната. гласувайте с НЕ, за да бъдете свободни, а не роби на кретени, които ме питат защо не спя с баба си и ме трият ако отговоря. ако не отговоря пак ще ви цензурирират! гласувайте с НЕ! за свободата да бъдете хора! а не роби на сатанинската синагога!

Вижте нас как сме цъфнали.

вижте, гражданино юнкер, Аз не съм лют. но вашата простотия направо ме обижда като Човешко Същество Създадено от Бога, а не от партийния ви лидер. капиш! а као ви се иска да постряляте по изказваш мнението си - ето ви мола - насреща съм, "демократи" педераси! и пак ти похилядвам: не се опитвай да ме определяш, селски налъм! за да не ти е за последно!"!!!!

педерасите политици станали модератори и коментатори по форумите. вижте му линията на мненията на дик - модератора на шулц и юнкер!!!! такава долнопробна простотия.

дик, педеруго откачена. виж си мненията по-долу. защо ме преследвате бе? нали нямам значение за вас! и още забележете, напълно невъоръжен съм! такава гнусна подлост сте, че наистина не си заслужавате и най-свързания коментар. "демократи и " "толерантни" ми били... пфу! отпадък!

та, така, другаря юнкер да обърне внимание на партийните си тролове, като дик, които още имат правата да трият мненията на хората, които се борат за правата си. другарю юнкер, вие с нищо не се различавате от вашите трол модератори - слугуващи на сатанинската синагога! но всичко си има и край и вашият никак не е всеел, както си мислите.

голема работа се оказа българската "демокрация" евалла дик! само така! невернико! на ttip!

За нищо не ставаш, селски! Не си заслужава да търкам клавиатурата заради теб. Бегай легай, че съвсем изфука!

ЛЕВСКИ ,БОТЕВ ,КАРАВЕЛОВ ВСИЧКИ НАШИ ГЕРОЙ СА СЕ БОРИЛИ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ И СВОБОДА.кЮРДИТЕ СЪЩО .НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК ИЛИ НАРОД ДА НЕ Я ИСКА. ЦИПРАС СЪЩО.ЕТО КАКВО КАЗВА НА ВРЕМЕТО И ВЕЛИКИЯ ПЕТКО СЛАВЕЙКОВ..........Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи.............а НИЕ ПОУКА НЕ СИ ВЗЕХМЕ ОТ РОБСТВО НА РОБСТВО ОТ ВЕК НА ВЕК .........

каква поука искаш да си вземем човек, като с всяко робство или се стопява населението до 20% или се изтребват 20% от най-читавите, дефакто тия, които могат да предадат историята/поуката/завета на следващите поколения.

НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАННИК

дик е озлобен от един хетеросексуален. питайте защо дик ttip e така озлобен на бял европеец, който си търси правата!

оставете гърците, милициунерчета на тролска служба за да ме "дразнят", като трият нещо, което недоразбират, като талибани. къде са ви милиардите от ктб? има връзка с гърция, има!

Снайперчо, снайперчооооооооооо, мЕришеш та се не траеш, изфуфеляко!

помеждудругото фалшив патрон. снапера е от вашите милициунерчета, дебил. айде оправяжте нещата с ктбо! че ще ви срина американската "култура" на триене по форумите!!!!

и с това свършвам ако ес отхвърли гърция заради финикийски знаци които и без това може да печата колкото си иска думата солидарност/която липса ние изпитахме с юп/ изчезва от речника , а това в крайна сметка неменуемо ще доведе до разпад и ако някой ме убеждава че това не е ясно на кредиторите-преговарящи е необходимо доста дълго да ме убеждава и пак няма да му повярвам какво излиза - някои не искат ес

дали към момента въпросът гърция не е изместен от въпросът ес и дали ес не си създаде в самото си ръководство n брои троянски коне които да се опитват да я разкъсат отвътре това е въпросът днес определено противниците на обединена европа в момента са всички останали заради силата и и переспективата и но ще има ли мъдрстта обединена европа да се съхрани

Системата на ЕС е сбъркана по принцип. Тя просто няма шанс в този си вид. Темата е много обемна и много дълга.

Гърците са потвърдили, че на 30 юни няма да има плащане към МВФ в размер на 1,55 млрд евро.