Путин и Ципрас не са обсъждали помощ за Атина

Не е обсъждан въпросът за финансова помощ за Гърция по време на разговора между гръцкия премиер Алексис Ципрас и руския президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Ципрас не са обсъждали помощ за Атина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путлер е цъфнал та вързал финансово,че ще дава и пари.Нали му увиснаха и Крим и терористите в Луганска и Донецка област. "Икономиката,икономиката ,глупако"

Путин с един подпис опрости държавният дълг на Куба от $40 млд. "Случват се" се такива събития в глобалната политика. За благодарност Куба пусна отново руският Радар срещу САЩ. Обонго се усети късно да си стиска ръката с Раул Кастро...след дъжд -качулка. Гърция е член на НАТО и Ресия няма интерес да я финансира. Това е политически нон-сенс. Но пък Русия може да направи един малък шлем с гръцката карта, вдигайки мизата на Гърция пред световният ционизъм. Така хем Русия получава влияние сред "братският гръцки православен народ", хем гърците направиха на маймуни кредиторите си. Тази благина руснаците ще я осребряват в бъдеще.

ТАКА ТВЪРДЯТ БГ.СОРОСОИДИТЕ,СЛЕДОВАТЕЛНО ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ СА ГЛУПАВИ ,ЗАЩОТО ДУПЕ ДАВАТ ЗА НЕЯ?

Никаква помощ! Като начало ръшите може да Купят Халкидики!!! И защо -НЕ??! Обичат полуостровите ,ха ха ха , а там са доста!...

Правилно го е разбрал човекът.

Е ти как искаш да говоря на селяндур като тебе ?! Нали ако ползвам изискан стил няма да ме разбереш !

В вашто село може да няма и 5 човека, ама се водите в ЕУ нали ?! Така и Русия е част от най великата и силна формация днес - 3 милиарден БРИКС !

Кво джудже бе алооо, Русия е част от тримилиарден БРИКС !

много злоба имаш, обаче безсилна !! Нищо не може да спре БРИКС !

Защо в БГ пресата се отразява посещението на Ципрас, но се изпуска най-важната новина от него - Гърция е получила покана от Русия да се присъедини към петорката на фонда за развитие, който е подхранван от БРИКС, базиран е в новият световен финансов център Шанхай и по финансова мощ е истинска алтернатива на МВФ и Световната банка, както за Гърция, така и за всички други държави, вкл. нашата, които са вкарани във непосилни клещи на колцина западни държави? Аз ще ви кажа защо. Тази банка за развитие е създадена да подпомага перспективни държави в трудност. Ще кажете, ама Гърция перспективна ли е? Зависи за кого. Гърците имат всичко, което в момента супер сили като Китай и Русия могат да си пожелаят. Гърция е на стратегическо място. Тя е порталът на изтока към запада, пристанището на стоки от Китай към ЕС, пътят на газта към борещите се за него Австрия и Италия. Гърция има стратегическо морско положение за военни бази на Русия и укрепване на присъствието и в Средиземно море, където янките напоследък стават по-агресивни. Гърция има четвъртия по големина морски търговски флот в света, инфраструктура, пристанища, курорти... И всичко това, поради глупостта на ЕС, в момента се поднася на тепсия на Русия и Китай, супер-сили търсещи точно такава експанзия.

Чудесен реален коментар . Няма каво повече да се добави.

Не може да се спре експанзията на тримилиарден БРИКС. Те са реално най голямата икономическа, военна и ресурсна мощ в света.

ПУТИН обещал: БРИКС ще дават пари без да искат връщане!

1. Никой не иска да издържа паразити, дори и БРИКС. 2. Ако изобщо се случи това невъзможно нещо Гърция да влезе в БРИКС, то ЕС има друг полезен ход: ще вкара бързо-бързо Турция в ЕС и ще гледаш тогава къде е портата към Изтока. Но всичко нова е ала-бала. Гърците или ще си налягат парцалите и ще седнат да бачкат или ще го изд.хат много здраво. Това са вариантите независимо дали са в ЕС, БРИКС или в Арабската лига например.

Да сложат на масата 300 милиарда (триста хиляди милиона) и после да имат търпението да слушат лекциите на Ципрас и Варуфакис как гърците са горди и не признават не знам какво си. Дали Путин би допуснал ако някой му е взел такива пари после да му се дърви?

Това, отдолу, го постах вчера, малко след твоя (идентичен) пост. Защо с БРИКС няма да стане, можеш да прочетеш. Само за информация на онези, които придават някво значение на това, че уж Гърция била поканена да 'се присъедини' към New Development Bank" (NDV) - това е банката на БРИКС. NDB е създадена на 15 юли 2014 и е с капитал от 50 милиарда долара (около 45 милиарда евро) с тенденцция този капитал да стигне до 100 милиарда долара. Банката е създадена да финансира ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ в тези държави (а не фалирали държави). Стойността на финансиране е 35 милиарда долара за първата година. За сравнение, в момента нереформираната гръцка икономика консумира 50 милиарда евро годишно ОТГОРЕ на всичките си приходи и пак се затрудняват да излязат на нула. Сега си представете ЦЕЛИЯ свободен ресурс на NDB от 30 милиарда евро (при положение, че се инвестира ВСИЧКИЯ в Гърция) доколко ще и помогне. Ако рещи и Гърция да се вкючи в тази система, ще трябва да приготви 10 милиарда долара. Които, просто не виждам откъде ще намерят. После, приемането ѝ е съмнително, защото тя е ЛОШ ПЛАТЕЦ а такива съюзи се основават на взаимно уважение и респект (точно както беше при ЕС). И накрая, на всички комунисти и полулисти трябва да стане ясно, че ВСЕКИ банкер ще потърси ЛИХВА срещу парите си. Така работи тази система. Включително и банкерите на БРИКС.

И само за сравнение, ресурсите на МВФ към 2014 са около 850 милиарда долара, а на ЕС и ЕЦБ са ТРИЛИОНИ. Просто, НЯМА кой друг да финансира по подобен начин губеща държава като Гърция. Както и самите гърци скоро ще се убедят.

явно гръцките болшевики много вярват на демагогията на Путин.Добре че ние се освободихме от задушаващата прегръдка на руският болшевизъм.Нека да тръгнат с тях и ще ядът хурката коя ние ядохме 45 г. Тогава ще разберат какво са загубили .Тогава и с камъни да пребият СИРИЗА ще е много късно .

Другата седмица и Черния и гейовете са клекнали пред Гърция.

Не пред,ами над...Били подготвили последния транш..Този,който гърците си заслужават..Щели да им го разтоварят върху наглите кратуни..

На този чафка му пие мозъка. Да си зададе въпрос от къде на къде е пътнико потока в света. ГЛУПАК който се мазни на БРИКС за помощ.

Гърция "минава" под крилото на Русия!! Русия разполага ФЛОТ в Средиземно море в гръцките пристанища и ПЛАЩА дъла им към банките!?! При разиграване на "този" сценарии МВФ и ЕЦБ ще клекнат на Гърция!!?!!!Варианта е интересен???

Ха дано да е истина, да видят малаките ние какво тегло теглихме 45 години...после мелницата ЕС ще им се стори, като рай :))

А ти защо си мислиш, че МВФ и ЕЦБ ще "клекнат" на Гърция? Гърция е фалит и заплатите на Ципрас и Варофакис и всички гърци се плащат всеки месец от 2010 до сега от МВФ и ЕЦБ! * Гърция има проблем, а не МВФ и ЕЦБ! Гърция иска да членува в ЕС, а не ЕС в Гърция! Като не им харесва на Гърците, МВФ и ЕЦБ да им плаща заплатите, да напускат съюза и да се спасяват сами!

Ако си теглил 10 000 евро- Ти имаш проблем!! Ако си изтеглил 10 000 000 Банката ИМА проблем!!!

А ти защо си мислиш, че МВФ и ЕЦБ ще "клекнат" на Гърция? Гърция е фалит и заплатите на Ципрас и Варофакис и всички гърци се плащат всеки месец от 2010 до сега от МВФ и ЕЦБ! * Гърция има проблем, а не МВФ и ЕЦБ! Гърция иска да членува в ЕС, а не ЕС в Гърция! Като не им харесва на Гърците, МВФ и ЕЦБ да им плаща заплатите, да напускат съюза и да се спасяват сами!

интересен? Хм, по-скоро комичен.

Каква помощ...ако ЕС даде 300 милиарда еврота на малаките, то путин може да им даде 300 тона сибирска шума само, денги нет в евразия, всекиден фалират по 2-3 банки там, амав нашите ''медии'' за това не се пише

Гръцките нагляри съвсем умишлено докараха работата до '''ако дължиш 10 хиляди е твой проблем,ако дължиш 10 милиона е проблем на банката''..Само това е достатъчно да бъдат изритани моментално..Защото го направиха умишлено..Фалшифицираха.лъгаха,мазаха,само и само да смучат още заеми,докато станат невъзможни за връщане

Путин за 1година,съсипа Русия,тотално,щом финансовият му м-р,заяви,че няма средства за едно леко потупване за Ципрас,т.е.да го купи като васал!Путин се оказа най-големият русоФОБ-разказа им играта на руснаците!Богатствата им не струват и 5 пари в ръцете на глупака Путин!

горкичкия...да не би да четеш украинска пропаганда?

Шилo

Да бе да! То това, дето казваш, е вярно, ама а сега да го обасниш на родните ни путинофили - от девет дола вода ще ти слекат, за да ти докажат колко добър бащица е Вова.

Загравието кърти: Путин и Ципрас НЕ СА ОБСЪЖДАЛИ пари за Гърция ХА ХА ХА Е какво са обсъждали? Гръко-Руския проект за колонизиране на Луната?

Ципрас с какъв акъл ходи насам - натам да сключва споразумения с тоя и оня, като главното му споразумение с ЕС е под въпрос? Както е тръгнало 5-те му минути на слава като премиер на Гърция изтичат. След 2 до 6 месеца най-късно Гърция ще бъде с ново правителство и то няма да включва партията на Ципрас - Сириза.

Е и какво ще се промени за кредиторите като дойдат на власт пак НОВА ДЕМОКРАЦИЯ И ПАСОК. Нали те взеха 400 милиарда евро, опростиха им 105 милиарда, разсрочиха им останалите и за СЕДЕМ година не изпълниха нищо от исканията на КРЕДИТОРИТЕ!!!!

Шилo

"Европейският съюз, от който ние сме част, трябва да се върне към основополагащите си принципи: солидарност, демокрация, социална справедливост, изтъкна гръцкият премиер." - ЦиПрасчо явно разбира солидарността като безкрайно харчене на общите пари. Е, не става, майна. На германците им писна да наливат в бездънна каца, а Путин няма да даде (много), щото и неговия джоб отдавна е прокъсан.

Шилo

Атаката на Путин в Гърция успя благодарение на един прост популист-социалист и благодарение на наивния гръцки народ, който все още вярва, че може някой да му сипва пари в изобилие, без да има нищо насреща. За щастие, атаката на Путин в България, през Бареков, Сидеров, Първанов и тям подобни предатели, засега не успява.

Ние успяхме 45 години да ги лъжем,че сме с тях,пожелавам гърците да ни надминат и да завършат като нас!

"илюзията в течение на дълго време, че сме пъпът на Земята". За Европа става дума.

- некадърноста на последните гръцки правителства докараха горда Гърция до ПРОСЕШКА ТОЯГА и ФАЛИТ и са на път да я направят и РУСКА РЕПУБЛИКА от СЪВЕТСКИ ТИП!

С Улевата политика на Ципрас и да им опростят дълга и всеки ден да им наливат нови пари, пак ще ги изхарчат и пак ще са недоволни.

Баси простите сороски тролове. Джуджета и грозни гноми сте вие. Налага ви се да пишете простотии за кинтите на Сатаната. Прости роби.

Грозият гном и Сатаната са на снимката. Отвори си засрните очи и гледай!!!

Деформирал си си зрението срещу пари, прост трол на сорос.

тука блика много омраза и завист, че на някои им плащат за троленето, а на други не... цицко дзордз сорос плаща в долари, не в рубли. Нищо че е грък. Има милиони свестни гърци. Ти си ни българин, ни руснак... етикети няма да лепя - сам се сещай.

За разлика от Ципрас Борисов силно би се разстроил от липсата на похвали и потупване по рамото.

Тоя Ципрас го потупват по-силно и по-надолу от рамото!

Извинете, кое е това гърбаво, грозно и смачкано джудже на снимката до Ципуракис?

Като си свалите зомби цайсите ще разберете какво гледате. Засега сте само модерен.

Това е новият Шеф на света , след провала на САЩ .

Един луд, който си мисли, че е възможно да стане господар на света. Гледай безсмътния филм на Чаплин "Диктаторът". Аналогията с настоящото джудже е потресаваща.

аха... а кога САЩ ще се провалят? преди или след като новият шеф на света изстреля ракетите?

Той и ЦиПурко леко се е навел като Местан на Ердоган. Комунист до комуниста ,мила моя майнольо ,крадец до крадеца.

След като създадоха началото на европейската Цивилизация , ..Пак Гърците Назоваха нещата които са Табу в ЕСАЩ ... ..Те ЕСАЩ ВечеНе са центъра на Земната цивиизация !! Азия Е Центъра на Света отскоро , и нито Заробващото за ЕС Трансатлантическо споразумение , нито многото Войни ,смърт ,и Агресия ...ще спасят САЩ и жалкият Пудел ЕС от Разпад и потъване ! България с Изчезващо население е в Грешният отбор с грешното ръководство!

България не е с изчезващо население, само си сменя местообитанието, подобно на това преди 1300 год.

Каквото и да си гукат тези двама клоуни, вече яко папкат голямата еврохейска хурка...

Ти като я папкаш еврохурката от 2007 година да неси умрял я? Последните две години мина на еврокавал, надуваш масура яко- нонстоп.!.};-))))))))

Както вече няколко пъти се писа в коментарите под различните статии за Гърция в момента въпросът е политически, а не икономически. ЕС съвсем спокойно и без страх може да изостави Гърция и има всички основания за това. Гърция за пореде път се показа неизряден платец с липса на икономическа самодисциплина. Икономиките на Гърция и ЕС са несравними. Кредитите винаги са провизирани т.е. обезпечени спрямо риска, който е поел кредитора. ЕС въведе механизми за подкрепа на свои членове в икономически затруднения и той работи гладко. Закъсалите Ирландия, Португалия и Испания вече се изправят на крака и връщат заемите. Пазарите вече са отчели рискът от дефолт на Гърция и нейното излизане от Е-зоната и това по никакъв начин не застрашава ЕС от разпад и икономически хаос. Хаосът и мизерията ще бъдат само в Гърция. Виж политическият аспект е по-друг следва...

Много хора в ЕС ще се замислят за европейската солидарност въпреки, че Гърция не заслужава това. Ще се замислят защото един от принципите на които се гради ЕС е солидарност между държавите - членки и никой не се е замислял, че може да има членка като Гърция, която предпочита да паразитира на гърба на другите т.е. само да взема и нищо да не дава. Нарушаването на принципа на солидарност е психологическа граница, която веднъж прекрачена вече придава друго измерение на съюза. Освен това за Меркел това ще бъде поредният неуспех на европейската политическа сцена за последните няколко години - проблеми с увеличения брой емигранти и тяхното интегриране в Германия и Европа, буксуване на икономиката на ЕС и ЕЗоната, надигане на крайно-десни и ксенофобски партии в цяла Европа, Великобритания иска да предоговори условията си с ЕС или да напусне, неуспех да се спре войната Украйна, като цяло неуспех на санкциите срещу Русия, поне засега... Гърция ще бъде последният пирон в ковчега на водача на ЕС - Германия. Това ще се тълкува като личен неуспех на Меркел и тя най-вероятно ще загуби следващите избори. Същото се отнася и за някои други политици във водещите икономики на ЕС, ЕП, ЕК и Еврогрупата и затова те се опитват всячески да постигнат споразумение, което хем да накара Гърците да си платят, хем да им измие очите пред техните избиратели. Но, това според мен на настоящия етап е мисия невъзможна.

Шилo

Браво! Точен анализ!

световна конфронтация, вявам че разумът ще надделее. "Путин: Банката за развитие БРИКС е допълнение към действащите международни финансови организации" !!!

Ами то щеше да е трагикомично държава, в която минималната пенсия е 90 евро, да помага на държава, в която минималната пенсия е 500 евро. Що се отнася до цените - чашка кафе в Москва е 8 долара. И с другите цени е подобно положението. В Гърция дори в най-скъпите курорти е 3 пъти по-евтино.

как можа толкова лъжи да ги събереш в две изречения

Провери колко са пенсиите в Русия и колко - в Гърция - данните ги има в интернет, никой не ги крие. Провери също цените, особено в Москва и Петербург. После ще говорим.

stan_posta@

Не са лъжи, а внимателно подредени избрани факти. Елементарна манипулация.

Ципрасчо е ходил да се види с Пути дали не може да измислят нещо и да заобиколят ембаргото. Явно са измислили и двамата са доволни. Поне да не умрат от глад гръцките пенсионери като ги изритат от ЕС! А че Ципрасчо няма да види ни пари, ни газопровод от Пути е ясно като бял ден....

Ех, как хубаво звучи:...нереформирано това....., нереформирано онова....., всъщност какво се крие под термина: нереформирано, нереформиран... Освен това, ами тя Гърция, ако вземем за основа 1945г е в лоното на демокрацията. Тя се е развивала по същите принципи, по които са се развивали Германия, Франция - люлката на демокрацията, тя е и в "организаторите на ЕС ....Как така изведнъж стане "неформирана". А банкерите, които уж са и отпускали парите, нима не са ходили в Гърция, "НАП не и е проверявал отчетите", хайде, хайде....... то бива бива, ама чак до там .........

теб какви правомощия имат тези от брюксел например за нап ? за съд и прокуратура ? могат ли да дойдат и да почнат да командват-не !! работа е била на гърците да контролират кой , как и къде изразходва средствата !! а да не говорим , че казваш банкери...те дори не са функционери на брюксел а са банкови служители които нямат никакви правомощия !!! да не би бундесбанк да може да контролира нашето нап!!!

Оп, а директивите за кучетата и котките, ами Хелзинския комитет, ами за ония с другата сексуалност.....айде, май това, което ни отърва него говорим.....ми те много късно са "ловнали" гърците, брей колко били глупави тия от Брюксел ......

Само за информация на онези, които придават някво значение на това, че уж Гърция била поканена да 'се присъедини' към New Development Bank" (NDV) - това е банката на БРИКС. NDB е създадена на 15 юли 2014 и е с капитал от 50 милиарда долара (около 45 милиарда евро) с тенденцция този капитал да стигне до 100 милиарда долара. Банката е създадена да финансира ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ в тези държави (а не фалирали държави). Стойността на финансиране е 35 милиарда долара за първата година. За сравнение, в момента нереформираната гръцка икономика консумира 50 милиарда евро годишно ОТГОРЕ на всичките си приходи и пак се затрудняват да излязат на нула. Сега си представете ЦЕЛИЯ свободен ресурс на NDB от 30 милиарда евро (при положение, че се инвестира ВСИЧКИЯ в Гърция) доколко ще и помогне. Ако рещи и Гърция да се вкючи в тази система, ще трябва да приготви 10 милиарда долара. Които, просто не виждам откъде ще намерят. После, приемането ѝ е съмнително, защото тя е ЛОШ ПЛАТЕЦ а такива съюзи се основават на взаимно уважение и респект (точно както беше при ЕС). И накрая, на всички комунисти и полулисти трябва да стане ясно, че ВСЕКИ банкер ще потърси ЛИХВА срещу парите си. Така работи тази система. Включително и банкерите на БРИКС.

Прибързано поставих + да не се отчита

Правилно си поставил плюс, не се отмятай.

Ха-ха-ха, егати и снимката :) Джуджо по-нисък с една глава от Ципурата

Мдааа, фотографът се е изложил доста с тази снимка, т.е. по-скоро е изложил Путин. Хванал го е в момент, когато се е привел доста напред и си придържа сакото и вратовръзката, а от ракурса Ципрас изглежда много по-висок и сякащ му стиска в клещи ръката... те и физиономиите по лицата им са в полза на Ципрас. Аз не бих публикувал такава снимка.

Защото е показан ниският ръст и физическата немощ на Пути, ли? Откъдето и да го снимаш Пути си е дребничко диктаторче - по-едър не може да го направиш. Може само да му припишеш страхотни скрити таланти.

И правилно не би...Те и в Русия едва ли биха..

Всъщност Европа се тресе от страх,да не би лява вълна да я залее.Не без основание - със своите мерки за строги икономии те докараха обикновените хора до там,че да искат това.Просто Европа иска да падне правителството на Сириза и да дойде по-удобен човек,който ще ги слуша и ще ги гледа в очите като наш Бойко.

Е като я залее Европата "лявата" вълна, ще заживеят ли по-добре обикновените хора ???

не, с леви правитества или с десни правителства обикновенните хора няма да зеаживеят по-добре. трябва обаче правитлствата да си спомнят законите, които франклин рузвелт въведе в америка след голямата депресия, за ограничаване на деиствията на финансовите играчи и които закони рейтън отмени. тогава, може би, можеме да очакваме подобрение на живота

ДА

Естествено!

Не прекалявайте, нашият Бойко няма аналог! Той, навеждайки се, успява с удобната си пета точка да зарадва Америка, а с широко отворената си наклонена уста да ублажи Европата- няма втори такъв!

във франция са левите на власт ,оланд и той е левак. какъв растеж бележи лява франция , че не разбра . а нали ако всички станат леви няма да има кой да им дава !!! левите харчат а десните спестяват

Левите дават на бедните да харчат, а Десните дават на богатите да харчат. Аз лично не се определям като богат. Познай тогава кого подкрепям ( нека се уточним БСП отдавна не е лява, въпреки бращолевенията си

Тези мерки за икономии са запазена марка на левите богоборци. Явно сте млад човек и не си знаете историята на България.

"да не би лява вълна да я залее" - нищо по-добро от това не мога да си представя, дори и години да мисля. Ух, че кеф ще бъде да гледаме безкрайните опашки за парче салам, да видим как малоумниците ще се молят за едни гащи конфекция "под щанда" и как жените ще са готови на всичко за една прилична дамска чанта. Как ще чакате безкрайно за телевизори и джанти, за няколко кокала и за кило портокали. Как ще висите като прани гащи месеци наред за визи за където и да е. Ех, мечти, мечти

боледува една държава се отразява на всички.

за това когато лекаря ти открие тумор ако той е доброкачествен се лекува но ако е злокачествен и се разраства се ИЗРЯЗВА ! гърците какъв тумор са...мисля , че са от вторият тип за разлика от испания,португалия и ирландия които се оказаха доброкачествен.

Просто Ципрас показа на гейовете, какво може да стане ако спрат да кихат кинти на Гърция и той няма да се поколебае да го направи, иначе първата дама че го изгони.

Кво като го изгони? И Путин първата дама го изгони, ама на него пука ли му! Кандидатки за първи дами под път и над път!

Има разлика: Путин беше напуснат от първата дама на Русия, защото се заиграваше с Медведев.

Хилъри остана ли до БИЛ Сега тя ще спечели, а преди дърпаше конците. При путин тия номера не минават

Той сам абдикира от първата дама, като си завъди за любовница 2 пъти по-младата Кабаева. Нищо ново под слънцето - синдром на 50-те - има го при повечето мъже, но обикновено, който има кинти може да реализира бягство от законната съпруга, бедняците само киризят в околното пространство и порно по тв и интернет.

Защо в БГ пресата се отразява посещението на Ципрас, но се изпуска най-важната новина от него - Гърция е получила покана от Русия да се присъедини към петорката на фонда за развитие, който е подхранван от БРИКС, базиран е в новият световен финансов център Шанхай и по финансова мощ е истинска алтернатива на МВФ и Световната банка, както за Гърция, така и за всички други държави, вкл. нашата, които са вкарани във непосилни клещи на колцина западни държави.

Вероятно са ги поканили да ги забавляват със сиртаки, докато Путин сервира на четворката Узото!

Как защо? Защото не им изнася на еврогейско-краварската пропаганда. Това са пропагандни рупори, не информационни медии.

Интересно как не си разбрал досега, че равноправно партньорство може да има само между равни по сила и икономическа мощ партньори. Защо смяташ, че Китай и Русия ще окажат честта на затъналата в дългове и неработеща икономика на Гърция да е равна на тях в съюза БРИКС. Икономиката на Гърция дори и да е в цветущо здраве е несравнивнима с икономиките на държавите в БРИКС - става въпрос за разлики от порядъка над 10 и повече пъти.

Гърция 1/10! А Русия/Китай 1/20, затова китайските банки масово се отказват да работят с Русия! И в БРИКС никой не я бръсне за кайсия!

линка къде си чел за тази покана .а да знаеш за какво ще е този фонд ? ами той е да инвестира в проекти а не да спасява държави от банкрут. то и името му го показва-фонд за развитие . т.е ако гърка има проект ще им отпуснат кредит който е целенасочен. но не и да им налеят пари за проект а те да ги раздадат за пенсии и заплати