Коментари - Гърция се готви за силна бежанска вълна откъм Турция | Днес.dir.bg

Гърция се готви за силна бежанска вълна откъм Турция

Гърция вече се подготвя за силна бежанска вълна и по сухопътната граница с Турция.Строят се места за временно настаняване в близост до Солун.

Обратно в новината

Коментари - Гърция се готви за силна бежанска вълна откъм Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Германия забърка и разпали Първата ,Втората а сега и Третата Световна война.

Така мислиш ти- от ъгъла на болшевишката ти кратуна. Аз обаче не мисля така.

3 реда бодлива тел и ток ,бразда , и минно поле .Който все пак премине Мерник 3 , немски овчарки и затвор. Това е държавна граница ли е или селски мегдан Господа?

Статия от друга медия: пламенна проповед, изнесена в една от най-големите джамии в Йерусалим, имам призова бежанците да завладеят Европа с помощта на Аллах, съобщи Нова телевизия. Във видеозапис се чува как свещеникът казва, че християнска Европа мрази мюсюлманите, но европейците са загубили своята плодовитост. Именно затова те искали бежанците да стигнат до Стария континент. Имамът заявява още, че Германия се нуждае от мигрантите, защото й трябва млада работна ръка за големите й фабрики.

Пък не е ли истина. Всяка кифла в Европа и у нас пуши цигари. Как да я доближиш изобщо и да я оправиш, меркантилни са и държат да ги оправя само един мъж и то когато им кефне. Обикновено 2 пъти по време на брака им. При арабите със ширият не е така.

Нашите се гримират като курви да се харесат на чуждите мъже. Като се приберат в къщи са спаружени и мърли. Арабките се крият от чуждите мъже с фереджета. Вечер излизат са си накупят хубави дрехи, накит, парфюми. По цял ден се гиздят и кипрят в харема само за един мъж.

Македония и част от Гърция=НОВА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!

Бежанци са до първата гранична страна на конфликт! След това вече са емигранти!!!!! Последно: какви искат да приемем? Бежанци от лагери или емигранти пред ККП-тата ни? Ние не сме гранична страна на " международен" конфликт!

замислете се само, че ордите, които прииждат са 1-8 пъти повече от цялото население на българия и повече от половината население на вилаета на меркел и габриел, които организираха геноцид и сегрегация над европейското население но не без помощта на ек.

гумата се е събудила от делириума си е набичила минусчетата си. нищо, нали е асоциален елемент на социалка. нека си изкара 30тте сребърника и тя. хахахаха

геноцидът и сегрегацията над европейското населени продължава, под вещото ръководство на антихристите!

Влак с 1000 имигранти пристигна в унгарското село ... после с автобуси до австрийската граница ... Явно има договорка между Унгария и Хърватия ... Да, ама унгарците арестували хърватските полицаи, които са придружавали влака :) :) :) разоръжили ги! Ще ги върнат заедно с оръжието им, ама това си е ЦИРК!!!!!

"Някои медии публикуваха информации за предполагаемото арестуване на агенти на хърватската полиция в Унгария. МВР на Хърватия информира обществеността ,че тази информация е погрешна", се казва в комюнике, разпространено от агенция ХИНА. Какво става? Такава дезорганизация в Европа. Направо ще ги побъркат!

разменна монета за влияние, какво жалко падение от изток до запад- да използват хората като заложници на имперски интереси . това е по-лошо от война . Показава само че държавата като организация се разпада повсеместно.

еКомисията обяви преди два дни в Европейския парламент, че се подготвя значителна помощ за Турция. ЕС е предвидила 1 млрд. евро за Турция за справянето с бежанците. Това не означавало, че искали да платятна Турция за това да препречи пътя на тези, които искат да дойдат в Европа, според Жан Аселборн /Министър на външните работи на Люксембурк/. Турският външен министър се зарадвал на обещанието на своя европейски колега. Има си хас да не се зарадва :)

Ердоган на бял кон ще влезе във Виена.Или ни приемате в Евр.союза или нашествие до дупка.

На всички тези "бежанци" турските власти изобщо не трябваше да позволява и метър да направят от лагерите, защото има закон и споразумение, че тези, които бягат от война имат право да бъдат приятени в анй-близката мирна държава и да останат там до решаване на конфликта, но не и да имат претенции, че дори и да не им харесва там. В противен случай да се връщат обратно в родината си. А какво е това с тези походи из Евпропа и непрекъснатите им аругантни действия. Това бежанци ли са, господа управляващи, или нашественици?! Нашественици!!! Да, нашественици!!! Как и защо се позволи да стигнат изобщо до нашата и други съседски граници? Никой ли не си зададе въпроса? Защо турците ги пуснаха и превозваха до границите ни? Отговорете си сами. А резултатът е очевиден. И ще става по-лошо. Ако до декември не стане трета световна война, както Ванга е предсказала, / а тя е казала и за преселението им/, то няма да мине още дълго време и ще ни потопят в кръв. Дано се сбъдне и другото предсказание на Ванга за природните бедствия, които ни чакат през пролетта на 2016 г., защото по-добре ще бъде да пострадаме от природата, отколкото от тези главорези. Бог да ни е на помощ!

Аман от псевдопророци.

Стана една пълна каша. Всяка страна "отмъщава" на някой за нещо, а и се чуди какво да прави. Жал ми е за Европа и за Европейския съюз. Защото като се разединим и съвсем пък сме слаби всички поотделно. От историята ни знаем какво се случва тогава. Наистина се надявам в Брюксел да измислят изход.

толерастията на нпо-гейските организации не прощава! те въведоха диктатура в европа, само и само да осъществят юдейските планове на паневропейците. няма по-голямо зло за човечеството. няма! погазиха дори собствените си закони и правила, с което действие сами преминаха на страната на престъпниците и бандитите. от такива не може да се очаква никаква защита, никаква сигурност и най-вече никакво бъдеще, дори за "мигрантите". запомнете го добре!

а?

Ами надявай се... Когато вълците измислят "изход" за овцете, то нещата са предваритално ясни. И всичко е отдавна измислено, но не включва изход за Европа, а безизходица - тоест пълното заличаване на белите християнски народи на Стария континент и ислямизирането му. А ти чакай да ти намери изход от бедата този, който съзнателно и целенасочено я е стоварил върху теб...

щайнмайер, ек, оланд и меркел се правят на глухи. те си държат на квотите, защото... защото така са решили веднъж в разговор по телефона, който разговор се е провел по късни доби и е бил одобрен от подслушващия дежурен агент на американските щази..

за трети път германската политика прецаква европа и прави напрежение между суверени държави.До кога ще търпим тази лицемерна политика на ес !??

Не разбирам реакцията на Гърция. Вместо да строи ограда, ще строи общежития край Солун. Защо пускат емигрантите? Имат многобройна полиция и силна армия. А после им осигуряват и транспорт към Македония. С кого играе Гърция?

пари за бежанци!!! шест милиона бежанци в следващият период от време!!! те ще се разпределят по европата!!! които подпише за ,,квоти,, е длъжен след това да ги приема ,,безусловно,,!!! ,,мандалото -хлопна,,!!!

Ами защо - отмъщават на Германия. Ще ги приемат, ще ги докарат без пари до македонската граница. Оттам нататък и до Германия. После ще се смеят отдалече.

Прецакаха Меркел. Очакваше се емигрантите да са квалифицирани и от Сирия. Ама не -тръгнаха такива от които и собствените им народи искат да се отърват. И то е логично- няма да изпратиш лекарите и инженерите, а да оставиш най-дивите и необразовани при себе си. Англия ще си избира сама бежанците и то забележете от лагерите извън Турция. Но най-лошото не е това, а следващите които ще напират и ще стават все повече и повече.

А бе днес от обяд Еnews дава как тълпата идва от Едирне и надписите гласяха, че идват към България и Гърция. Ама Дирчовците ме отрязаха.

,,..Полиция и жандармерия опитаха да блокират шествието, но бежанците пробиха кордоните и в момента продължават похода си. След като бяха пропуснати, стана ясно, че имат намерението да се отправят към района, където границите с България и Гърция се събират, защото търпението им се е изчерпало и не могат повече да бедстват под открито небе..,,!!!

Само Господ може да ни спаси от тези изверги, но явно не иска. Защо винаги злото и лошото побеждава доброто? Първобитните диваци зверски ще се разправят със съвременните християни, от чиито постижения искат да се възползват.

"МО има готовност да разположи до 1000 военнослужещи по българо-турската граница" Интересно! А откъде смятат да намерят тези още 900 военнослужещи за да станат общо 1000? Внос от чужбина?

ще има българо - 100 + 900 САЩ от базите им? може и така да изчисляват наште .Началниците им да са обещали сащ войска??????

възможно и да е научно доказано но асимилацията на определени хора в определени общества е доста бавен процес поне така пресполагам какво става ако много бързо се прехвърли определена критична маса забравяме за асимилация - говорим за разделение това е рискът , който не можем да поемем

в създалата се обстановка най предвидимото за нас е затваряне на границите по идея няма от къде да дойде спиране на цунамито в крайна сметка си имаме хора чието задължение е вземане на решение отложено във времето или не отложено репението е едно от гледна точка на липсвашите и неформолирани все още наши национални интереси едва ли ще получим някакви позитиви от голям брой мигранти с друго възпитание и световъзприемане просто някой в определен момент е необходимо да каже стига до тук бехме с объркването породено от глобални интереси тъй като националниър ни интереди са над глобалните ако имате друго светоусещане , честно и като народ и като лидери на този народ си носете кръста

но ако тръгнат мигрантите през северна Гърция накъде ще забият?? Турците си измиват ръцете към нас, и остава да видим от Гърция към Македония ли тръгват или към нас??

През нас много обикалят.А и никой няма да им набави рейсове.

Да резнат през югозападна България и да влязат в Сърбия.Сърбия веднага ще ги прехвърли към Унгария или през Румъния към Унгария! Македонците от край време си пазят много сериозно границата със Гърция, а нашата с Гърция просто я няма и е разграден двор!

При нас ги връщат само ако са влезли от Турция.Ако влезнат от Гърция ния ги връщаме на Гърците.Орбан се усети пръв, че Меркел ще даде заден ход, и без това Унгарците се набълбукаха с досна Орки.

Днес ЕК се е отказала да прави поправки в Дъблинските правила, както беше обещала Меркел.Така че на Гърция и Италия дупе да им е яко.Според тези правила е важно къде са стъпили първо бежанците, дори и да не да регистрирани все тая.Тия ще си ги подмятат цяла зима.Затова на Меркел не и пука кого кани, това с което се задължава Германия е само билет за връщане към първата държавата в която са влезли.

Нито Гърция, нито Италия ги регистрират!!!!! Гърците ще ги пробутат на македонците или на нас - все тая. Само ние като "отличници" ги регистрираме. Не знам какво очакват срещу това от ЕС?! На Турция не можем да връщаме, защото те не са подписали емигранските правила на ЕС. Искаха от ЕС да махне визите за турците.

казах ли ви ,че сме в нарушение на евр. съглашения, като не си изпълняваме задълженията да пазим външната граница на ЕС, а глуповато да си мислим, че по този начин ще угодим на Големия началник? Защо ми писахте минуси, когато ви казах, че може да последват и санкции за нас? Кой нормативен акт ни разреши да допускаме лица, без документи и с недоказан и недаден статут на бежанец да нарушават държавните ни граници та чак до западната част на континета? Пак се о.... в стремежа си да се харесаме. Комплексари, със съзнанието, че са получили шанса да ги забележат и сега се омазват, омазват... Жалки сте. Ами сега Големия началник какво ще каже за да поомекоти резила от непрецизираната си оценка за ситуацията?Мъъка, мъъка. А дано направите нещо адекватно! СТРОГ КОНТРОЛ НА ГРАНИЦАТА! Все още има некорумпирани българи.

реално какво става цяла група от страни пропуска мигранти и бежанци названието е ,, голямото преселване,, поне тук две мнения няма на всички е ясно че процесът отрегулиран и отрегулиран по този начин в следващата година само ще се засилва каквото и да става в сирия и ирак не играе въпросът е реакцията на всяка една страна е в крайна сметка всяка една страна ще си понесе последствията от реакцията каквато и да е тя

Само България - бей гиби! В туй нЯщо има нЯщо...

Нас Ни подминават,а ?Абе,Вие нещо под СКАЛПОВЕТЕ,имате ли ???"НАДАЙ се МАЖО,на ПИЯНА жена" - казват по нашенско !!

В Европа цари анархия и безхаберие. ЕС е напълно парализиран! Никоя от европейските институции не функционира адкватно. НАТО същата работо, по точно то нали си е американско, а за тях няма проблеми. Градусът на напрежението ще започне да се вдига рязко след като почнат да падат температурите. Причината за бежанската вълна е фаш, а вината за настоящата ситуация е в германците.В БГ няма двама политика които да говорят едно и също нещо.Единствено журналистите са доволни защото имам много материал за разпространение.Ясно е че тази работа с ЕС и НАТО няма да върви и най-добре е да си затваряме границите и ослушваме както би ни посъветвал другаря ТЖ.

Някой може ли да ми обясни защо Гърция и БГ или,която и да е друга държава приема тези орди варвари?! Турция защо ги стоварва в ЕС?! Защо меркел 6 млрда,които отпусна за орките не ги даде на Турция, Ливан и Йордания,за да се хранят там. Защо Русия можа да създаде за 2 дни лагер за сирийски бежанци в СИРИЯ, а ЕС, САЩ не могат в съседна на Сирия държава да създадат и финансират. Защо САЩ, Германия, Франция, Англия решават да бомбят държави,да им крадат ресурсите, а после ги стоварват в бедните държави в ЕС, начело а,които са си сложили марионетни шушумиги?!

Репортерката която спъна треньора по футбол бе изгонена от работа , а треньорът го поканиха в Испания на работа За примитивни хора като теб бежанците може да са варвари но нормалните хора по света виждат нещата другояче

PR акция. тоя дори и езика няма да научи, къв треньор ! до година-две тихомълком са го махнали а наивните испанци ги чакат нови бомби по влаковете от 'разочарованите бежанци'

Защо вярвате на всичко, което се пише по вестниците? Аз пък казвам, че този човек е ядрен инженер и вече е на работа в ЦЕРН. Всеки Ви манипулира както си иска.

Не поетапно, а светкавично ги разполагайте. Няма време,наглите ще цъфнат на границата всеки момент.

Коментари - Гърция се готви за силна бежанска вълна откъм Турция | Днес.dir.bg

Гърция се готви за силна бежанска вълна откъм Турция

Гърция вече се подготвя за силна бежанска вълна и по сухопътната граница с Турция.Строят се места за временно настаняване в близост до Солун.

Обратно в новината

Коментари - Гърция се готви за силна бежанска вълна откъм Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Германия забърка и разпали Първата ,Втората а сега и Третата Световна война.

Така мислиш ти- от ъгъла на болшевишката ти кратуна. Аз обаче не мисля така.

3 реда бодлива тел и ток ,бразда , и минно поле .Който все пак премине Мерник 3 , немски овчарки и затвор. Това е държавна граница ли е или селски мегдан Господа?

Статия от друга медия: пламенна проповед, изнесена в една от най-големите джамии в Йерусалим, имам призова бежанците да завладеят Европа с помощта на Аллах, съобщи Нова телевизия. Във видеозапис се чува как свещеникът казва, че християнска Европа мрази мюсюлманите, но европейците са загубили своята плодовитост. Именно затова те искали бежанците да стигнат до Стария континент. Имамът заявява още, че Германия се нуждае от мигрантите, защото й трябва млада работна ръка за големите й фабрики.

Пък не е ли истина. Всяка кифла в Европа и у нас пуши цигари. Как да я доближиш изобщо и да я оправиш, меркантилни са и държат да ги оправя само един мъж и то когато им кефне. Обикновено 2 пъти по време на брака им. При арабите със ширият не е така.

Нашите се гримират като курви да се харесат на чуждите мъже. Като се приберат в къщи са спаружени и мърли. Арабките се крият от чуждите мъже с фереджета. Вечер излизат са си накупят хубави дрехи, накит, парфюми. По цял ден се гиздят и кипрят в харема само за един мъж.

Македония и част от Гърция=НОВА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!

Бежанци са до първата гранична страна на конфликт! След това вече са емигранти!!!!! Последно: какви искат да приемем? Бежанци от лагери или емигранти пред ККП-тата ни? Ние не сме гранична страна на " международен" конфликт!

замислете се само, че ордите, които прииждат са 1-8 пъти повече от цялото население на българия и повече от половината население на вилаета на меркел и габриел, които организираха геноцид и сегрегация над европейското население но не без помощта на ек.

гумата се е събудила от делириума си е набичила минусчетата си. нищо, нали е асоциален елемент на социалка. нека си изкара 30тте сребърника и тя. хахахаха

геноцидът и сегрегацията над европейското населени продължава, под вещото ръководство на антихристите!

Влак с 1000 имигранти пристигна в унгарското село ... после с автобуси до австрийската граница ... Явно има договорка между Унгария и Хърватия ... Да, ама унгарците арестували хърватските полицаи, които са придружавали влака :) :) :) разоръжили ги! Ще ги върнат заедно с оръжието им, ама това си е ЦИРК!!!!!

"Някои медии публикуваха информации за предполагаемото арестуване на агенти на хърватската полиция в Унгария. МВР на Хърватия информира обществеността ,че тази информация е погрешна", се казва в комюнике, разпространено от агенция ХИНА. Какво става? Такава дезорганизация в Европа. Направо ще ги побъркат!

разменна монета за влияние, какво жалко падение от изток до запад- да използват хората като заложници на имперски интереси . това е по-лошо от война . Показава само че държавата като организация се разпада повсеместно.

еКомисията обяви преди два дни в Европейския парламент, че се подготвя значителна помощ за Турция. ЕС е предвидила 1 млрд. евро за Турция за справянето с бежанците. Това не означавало, че искали да платятна Турция за това да препречи пътя на тези, които искат да дойдат в Европа, според Жан Аселборн /Министър на външните работи на Люксембурк/. Турският външен министър се зарадвал на обещанието на своя европейски колега. Има си хас да не се зарадва :)

Ердоган на бял кон ще влезе във Виена.Или ни приемате в Евр.союза или нашествие до дупка.

На всички тези "бежанци" турските власти изобщо не трябваше да позволява и метър да направят от лагерите, защото има закон и споразумение, че тези, които бягат от война имат право да бъдат приятени в анй-близката мирна държава и да останат там до решаване на конфликта, но не и да имат претенции, че дори и да не им харесва там. В противен случай да се връщат обратно в родината си. А какво е това с тези походи из Евпропа и непрекъснатите им аругантни действия. Това бежанци ли са, господа управляващи, или нашественици?! Нашественици!!! Да, нашественици!!! Как и защо се позволи да стигнат изобщо до нашата и други съседски граници? Никой ли не си зададе въпроса? Защо турците ги пуснаха и превозваха до границите ни? Отговорете си сами. А резултатът е очевиден. И ще става по-лошо. Ако до декември не стане трета световна война, както Ванга е предсказала, / а тя е казала и за преселението им/, то няма да мине още дълго време и ще ни потопят в кръв. Дано се сбъдне и другото предсказание на Ванга за природните бедствия, които ни чакат през пролетта на 2016 г., защото по-добре ще бъде да пострадаме от природата, отколкото от тези главорези. Бог да ни е на помощ!

Аман от псевдопророци.

Стана една пълна каша. Всяка страна "отмъщава" на някой за нещо, а и се чуди какво да прави. Жал ми е за Европа и за Европейския съюз. Защото като се разединим и съвсем пък сме слаби всички поотделно. От историята ни знаем какво се случва тогава. Наистина се надявам в Брюксел да измислят изход.

толерастията на нпо-гейските организации не прощава! те въведоха диктатура в европа, само и само да осъществят юдейските планове на паневропейците. няма по-голямо зло за човечеството. няма! погазиха дори собствените си закони и правила, с което действие сами преминаха на страната на престъпниците и бандитите. от такива не може да се очаква никаква защита, никаква сигурност и най-вече никакво бъдеще, дори за "мигрантите". запомнете го добре!

а?

Ами надявай се... Когато вълците измислят "изход" за овцете, то нещата са предваритално ясни. И всичко е отдавна измислено, но не включва изход за Европа, а безизходица - тоест пълното заличаване на белите християнски народи на Стария континент и ислямизирането му. А ти чакай да ти намери изход от бедата този, който съзнателно и целенасочено я е стоварил върху теб...

щайнмайер, ек, оланд и меркел се правят на глухи. те си държат на квотите, защото... защото така са решили веднъж в разговор по телефона, който разговор се е провел по късни доби и е бил одобрен от подслушващия дежурен агент на американските щази..

за трети път германската политика прецаква европа и прави напрежение между суверени държави.До кога ще търпим тази лицемерна политика на ес !??

Не разбирам реакцията на Гърция. Вместо да строи ограда, ще строи общежития край Солун. Защо пускат емигрантите? Имат многобройна полиция и силна армия. А после им осигуряват и транспорт към Македония. С кого играе Гърция?

пари за бежанци!!! шест милиона бежанци в следващият период от време!!! те ще се разпределят по европата!!! които подпише за ,,квоти,, е длъжен след това да ги приема ,,безусловно,,!!! ,,мандалото -хлопна,,!!!

Ами защо - отмъщават на Германия. Ще ги приемат, ще ги докарат без пари до македонската граница. Оттам нататък и до Германия. После ще се смеят отдалече.

Прецакаха Меркел. Очакваше се емигрантите да са квалифицирани и от Сирия. Ама не -тръгнаха такива от които и собствените им народи искат да се отърват. И то е логично- няма да изпратиш лекарите и инженерите, а да оставиш най-дивите и необразовани при себе си. Англия ще си избира сама бежанците и то забележете от лагерите извън Турция. Но най-лошото не е това, а следващите които ще напират и ще стават все повече и повече.

А бе днес от обяд Еnews дава как тълпата идва от Едирне и надписите гласяха, че идват към България и Гърция. Ама Дирчовците ме отрязаха.

,,..Полиция и жандармерия опитаха да блокират шествието, но бежанците пробиха кордоните и в момента продължават похода си. След като бяха пропуснати, стана ясно, че имат намерението да се отправят към района, където границите с България и Гърция се събират, защото търпението им се е изчерпало и не могат повече да бедстват под открито небе..,,!!!

Само Господ може да ни спаси от тези изверги, но явно не иска. Защо винаги злото и лошото побеждава доброто? Първобитните диваци зверски ще се разправят със съвременните християни, от чиито постижения искат да се възползват.

"МО има готовност да разположи до 1000 военнослужещи по българо-турската граница" Интересно! А откъде смятат да намерят тези още 900 военнослужещи за да станат общо 1000? Внос от чужбина?

ще има българо - 100 + 900 САЩ от базите им? може и така да изчисляват наште .Началниците им да са обещали сащ войска??????

възможно и да е научно доказано но асимилацията на определени хора в определени общества е доста бавен процес поне така пресполагам какво става ако много бързо се прехвърли определена критична маса забравяме за асимилация - говорим за разделение това е рискът , който не можем да поемем

в създалата се обстановка най предвидимото за нас е затваряне на границите по идея няма от къде да дойде спиране на цунамито в крайна сметка си имаме хора чието задължение е вземане на решение отложено във времето или не отложено репението е едно от гледна точка на липсвашите и неформолирани все още наши национални интереси едва ли ще получим някакви позитиви от голям брой мигранти с друго възпитание и световъзприемане просто някой в определен момент е необходимо да каже стига до тук бехме с объркването породено от глобални интереси тъй като националниър ни интереди са над глобалните ако имате друго светоусещане , честно и като народ и като лидери на този народ си носете кръста

но ако тръгнат мигрантите през северна Гърция накъде ще забият?? Турците си измиват ръцете към нас, и остава да видим от Гърция към Македония ли тръгват или към нас??

През нас много обикалят.А и никой няма да им набави рейсове.

Да резнат през югозападна България и да влязат в Сърбия.Сърбия веднага ще ги прехвърли към Унгария или през Румъния към Унгария! Македонците от край време си пазят много сериозно границата със Гърция, а нашата с Гърция просто я няма и е разграден двор!

При нас ги връщат само ако са влезли от Турция.Ако влезнат от Гърция ния ги връщаме на Гърците.Орбан се усети пръв, че Меркел ще даде заден ход, и без това Унгарците се набълбукаха с досна Орки.

Днес ЕК се е отказала да прави поправки в Дъблинските правила, както беше обещала Меркел.Така че на Гърция и Италия дупе да им е яко.Според тези правила е важно къде са стъпили първо бежанците, дори и да не да регистрирани все тая.Тия ще си ги подмятат цяла зима.Затова на Меркел не и пука кого кани, това с което се задължава Германия е само билет за връщане към първата държавата в която са влезли.

Нито Гърция, нито Италия ги регистрират!!!!! Гърците ще ги пробутат на македонците или на нас - все тая. Само ние като "отличници" ги регистрираме. Не знам какво очакват срещу това от ЕС?! На Турция не можем да връщаме, защото те не са подписали емигранските правила на ЕС. Искаха от ЕС да махне визите за турците.

казах ли ви ,че сме в нарушение на евр. съглашения, като не си изпълняваме задълженията да пазим външната граница на ЕС, а глуповато да си мислим, че по този начин ще угодим на Големия началник? Защо ми писахте минуси, когато ви казах, че може да последват и санкции за нас? Кой нормативен акт ни разреши да допускаме лица, без документи и с недоказан и недаден статут на бежанец да нарушават държавните ни граници та чак до западната част на континета? Пак се о.... в стремежа си да се харесаме. Комплексари, със съзнанието, че са получили шанса да ги забележат и сега се омазват, омазват... Жалки сте. Ами сега Големия началник какво ще каже за да поомекоти резила от непрецизираната си оценка за ситуацията?Мъъка, мъъка. А дано направите нещо адекватно! СТРОГ КОНТРОЛ НА ГРАНИЦАТА! Все още има некорумпирани българи.

реално какво става цяла група от страни пропуска мигранти и бежанци названието е ,, голямото преселване,, поне тук две мнения няма на всички е ясно че процесът отрегулиран и отрегулиран по този начин в следващата година само ще се засилва каквото и да става в сирия и ирак не играе въпросът е реакцията на всяка една страна е в крайна сметка всяка една страна ще си понесе последствията от реакцията каквато и да е тя

Само България - бей гиби! В туй нЯщо има нЯщо...

Нас Ни подминават,а ?Абе,Вие нещо под СКАЛПОВЕТЕ,имате ли ???"НАДАЙ се МАЖО,на ПИЯНА жена" - казват по нашенско !!

В Европа цари анархия и безхаберие. ЕС е напълно парализиран! Никоя от европейските институции не функционира адкватно. НАТО същата работо, по точно то нали си е американско, а за тях няма проблеми. Градусът на напрежението ще започне да се вдига рязко след като почнат да падат температурите. Причината за бежанската вълна е фаш, а вината за настоящата ситуация е в германците.В БГ няма двама политика които да говорят едно и също нещо.Единствено журналистите са доволни защото имам много материал за разпространение.Ясно е че тази работа с ЕС и НАТО няма да върви и най-добре е да си затваряме границите и ослушваме както би ни посъветвал другаря ТЖ.

Някой може ли да ми обясни защо Гърция и БГ или,която и да е друга държава приема тези орди варвари?! Турция защо ги стоварва в ЕС?! Защо меркел 6 млрда,които отпусна за орките не ги даде на Турция, Ливан и Йордания,за да се хранят там. Защо Русия можа да създаде за 2 дни лагер за сирийски бежанци в СИРИЯ, а ЕС, САЩ не могат в съседна на Сирия държава да създадат и финансират. Защо САЩ, Германия, Франция, Англия решават да бомбят държави,да им крадат ресурсите, а после ги стоварват в бедните държави в ЕС, начело а,които са си сложили марионетни шушумиги?!

Репортерката която спъна треньора по футбол бе изгонена от работа , а треньорът го поканиха в Испания на работа За примитивни хора като теб бежанците може да са варвари но нормалните хора по света виждат нещата другояче

PR акция. тоя дори и езика няма да научи, къв треньор ! до година-две тихомълком са го махнали а наивните испанци ги чакат нови бомби по влаковете от 'разочарованите бежанци'

Защо вярвате на всичко, което се пише по вестниците? Аз пък казвам, че този човек е ядрен инженер и вече е на работа в ЦЕРН. Всеки Ви манипулира както си иска.

Не поетапно, а светкавично ги разполагайте. Няма време,наглите ще цъфнат на границата всеки момент.