Трафикът за и от Гърция се изнася извън селата

Днес предсрочно се пуска двупосочно движението по дясното платно по последните 3 км от лот 4 на АМ "Струма".

Обратно в новината

Коментари - Трафикът за и от Гърция се изнася извън селата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много скъпо струват тия отсечки - на 2-3 км откриване министри директори секретарки и куп още лежачи

Колкото повече Гърция закъсва населението все повече се изнася в Гърция ? Не щат у нашето бетонирано Черноморие.

Dimi

Еми криза е човече, хората искат да ходят на "празните" магазини в Гърция и да се редят на "големите" опашки на бензиностанциите... ужасна криза... дзадзики, узо и сиртаки...

Сега се изнасят, а зимата ще реват, че нямат 50лева да си платят тока.

Браво на Борисов

Тез двамата наши чиновници Лиляна Павлова и г-Лазаров освен да присъстват някаде и да режат лентички нещо друго правят ли? Станаха професионалисти в самопиара. На всеки 3км рязане на лентички. Ами кога работят?. Те всъшност какво работят? Как им минава деня? От колко до колко работят?

Колкото другите 800 хиляди държавни чиновници.

Колко хора загинаха тази година заради ремонтите по магистралите?? Само "правителство на глупостта" (като сегашното!) може да прави ремонти по време на летния сезон, и сезона на "прелитащите" турски гастербайтери. Павлова на СЪД!

Павлова на СЪД! А лудите на доктор.

Кога да правят ремонтите бе тъпак? Зимата при -10 или пролетта като вали по 3 пъти на ден. Всъщност във всички случаи ти щеше да мрънкаш. Боклучав лош материал.

Как Е 79 го разделиха на три магистрали??? От София посока Кулата при 19 км веднага след това следва 280км???? Обърнете внимание! Каква е тази лъжа!!!

Само Лилянка ли ще ходи да реже лентичка на незавършена магистрална отсечка? Бойко няма ли да ходи? После като пуснат още 3 километра, пак рязане на лентички и така все по няколко километра до края! Смешни сте!

Гражданино Чекатило - Орешарски, вие режехте лентички на изложба в никому неизвестна китайска провинция.

От заключенията които си правиш се разбира какъв си катил! От горе написаното изразявам мнение, че е смешно да се режат лентички за незавършени участъци! Къде съм споменал, че подкрепям друга партия, за да ме определяш, че съм привърженик на Олигарски?

Добре е това! Много се за забави тази магистрала по много причини- археологическите находки, гръцката фирма,която не завърши договорената работа, и правителството на Орешарски, което беше спряла всичко, а теглеше кредити. Сега на добър час !

Минах покрай строежа преди 4-5 дни - много ми е интересно как ще завършат до 01.08, като гледах степента на завършеност на строителните работи.

Цялата дандания за да ходят софиянци на море в Гърция.

Миленче, това е международен път! Не само софиянци ще ходят на море, но и пътят ще се ползва за пренос на товари и търговия, хората, които живеят в населените места по пътя, ще бъдат облекчени откъм шум, трафик, прах... Много си злобна, остани си със здраве, пък аз ще си ида на моренце в Гърция :)

Ами нали морските все ни викат да не сме им ходели на морето, че сме били селяни, цапали и не знам какво си. И ей на - направиха ни удобно да си изнасяме кинтите към Гърция, вместо да ги наливаме в техните градове.

Е какъв трафик, нали след кризата в Гърция всичко се е юрнало към Китен и Шкорпиловци? Та даже и самите гърци, чух били тръгнали на черно море

"бедните"българи дето в същност не си знаят парите се скъсаха да пътуват и то не само до Гърция,света обиколиха,не остана местенцете,където не са били,сега чакат да направят полетите до луната редовни,само там не са ходили,и после имат нечуваната наглост да се смеят и да злорадстват срещу изстрадалите гърци

Кое му е предсрочното пускане, като трябваше да е пусната цялата отсечка преди 2 години.

15 километра 3-4 години се строят - тия на маймуни ни направиха

Взимай лопатата шопе и оди да строиш, лесно е.

Ближи си асфалта !

От тези 2 години строителство, година и половина беше Орешарски....А както знаем, той беше зает да източва абсолютно всичко, включително парите за магистралите!!! Ако имаше СЪД а не Пеевски=Цацаров, Орешарски да е в затвора!

Богата държава сме. В Гърция магистралите са платени тук безплатни.

От солун до Игуменица - 600 км. = 6 евро. Или 1 евро цент на км. За наште 3 км, да вземем колко да вземем 3 евро цента.

Ми не е баш така. От Солун до Игуменца са 330км, и таксата е 9 евро. Предната седмица пътувах точно от там. Та са малко по-различни цифрите.

В Гърция има магистрали,тюфлек,тук всичко е "Road to Hell".......

Хаха, отлична забележка!

Има, До Атина в едната посока таксата е колкото годишна винетка в БГ.

Хубаво е, че трафикът ще мине встрани от Марино поле, Чучулигово и Кулата Но факт е, че магистрални шосета минават през центъра на села. Жителите им са подложени на стрес и не може да става дума за селска тишина.

Цялата тая дандания за три км.