Крайни партии: СИРИЗА е шамар в лицето на ЕС

Демократична плесница, шамар за ЕС - така определиха резултата от изборите в Гърция някои опозиционни партии в Евросъюза.

Обратно в новината

Коментари - Крайни партии: СИРИЗА е шамар в лицето на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв ти шамар, то си е шут отзад

ЕС заслужава повече от шамар,защото лъжат,крадат,лижемерят и тъпчат малките държави,само лапат огромни заплати и какво ли още не,ограбват ни с монополи и далавери....

В тоалетната, пусна днес , ГУЗЕН Ес Ем Ес , на Ципрос ? Започна с БратО, после за Оная, хванала го за Патока !

Страданията, които търпи гръцкия народ от 5 г насам, не са нищо в сравнение със страданията на българския народ от 25 г насам.Изглежда наистина има значение колко време сме били под турско робство.

Гърците били големи шарани щом кълват на старите левичарски обещания за "чрез малко труд , но с много помощ от държавата към светло бъдеще!" Купонна с-ма, енергийна криза, девалвация-всичките последици на избора им ги очаква! Тъкмо нашата търговия да живне от пазаруващите гърци!

Лятото и Великден ще видите на българите колите към Гърция.Ще спечелят и гърците.

Дългата ръка на Масква ,седи зад изборната победа на сириза

На теб пак май водораслите ти пречат?

Не Москва а мързеливите гъзове и празните глави на мнозинството от Гърците стоят зад това!

Трифоне, зарезан е в неделя! Рано си го подкарал.

Този дали пък не им е обещал да ги оправи за 180 дни? Тази еуфория и тези високи проценти...що ли са ми познати нещо...

Чем хуже,тем лучьше. Лучьше меньше,да лучьше. Анархия,мать порадка. Да здраствует Греческая Народная Республика.

Привет на българите,вижте как се защитава.Да защитаваш интересите си е от началото на цивилизациите. Добре дошли на хубавото море и хубавата храна.Бизнеса ще работи и ще има туристи.Не трябва да си алчен,беден и глупав.

"началото на цивилизацията" ? хехехехе

Значи най- последните файтонджии се радват, че слугата казал на господарите, че няма да приготви конете за каляската и затова те ще трябва да ходят пеша... По време на студената война Гърция се дуеше на щатите, сега се дуе на Фернцузи, германци, МВФ много интересни времена ще навестят гръцкото общество. Определено за слугите най- доброто предстои!

Браво на гърците

Поздравяват, поздравяват... На погребение не се поздравява. Изказват се съболезнования.

не мисля ,че да си антикомунист значи да правиш едни и същи лумпенски изявления! и заклинания как гърците ще гризнат дървото дето не са гласували за старите ,прогнили от корупция и управленска немощ стари партии допринесли в голяма степен за краха на държавата си! Гръцкия вот наказа не само буржоазните партии но и ГКП. Анализа защо е така е висока топка за платените оплаквачи от този форум. Гръцкия народ избра нещо ново и разбира се рисково ,но старото е фалш,псевдодемокрация, латиноолигархия,сливане на управляващи с мутри и корумпирана съдебна власт ,йесменство и никаква национална кауза и нечувана беднотия за 90 % от населението,което не е успяло да емигрира! Вчера чета ,че стотици хиляди деца на наши гурбетчии живеят почти безпризорно с престарелите си баби и дядовци, ако имат такива!Ако ние търпим 25 години тази гавра,гърците още на шестата година от кризата казаха стига! Бъдещето ще покаже какво може Ципрас,затова спрете лумпениадата .Срамно е ние осрани до над шия да съдим и обиждаме други за избора им

Tези,които поздравяват предимно са едни същи,тоест-лузърите на Атака,русофили,комунисти,бивши военни и милиционери хора от ДС,борци против фашизма и комунизма,бивши ятаци и партизани,фалшификатори,контрабандисти и мошенници.

СИРИЗА наистина е шамар в лицето не само на Европа, но и на целия "цивилизован" свят. По-важното обаче е да се видят дълбоките причини. Това са все повече задълбочаващата се безнравственност, капиталистическия егоизъм, лицемерието на властта. Корените на тази цивилизация съхнат. Корени, които трябва да са пропити от Любов към Бога. След това към себе си. И после идват човешките желания. А сега всичко е точно наобратно в приоритетите.

Ами ако Бог не съществува?

Ако не съществува за някого, питай Римската империя какво му се случва.

Днес има хора на нивото на средновековните лумпени. Ако ги изтърват, ще почнат да грабят тенджери и столове от къшите н ахората, които си вършат работата и живеят добре. В Гърция става днес това. Показва колко голямо е падението на днешните народи. В такава ситуация се стига до войни. Войните лекуват простотията и вкарват нациите в пътя. Най-вече лумпените. Цяла научна тероия има по въпроса и е извлечена от практиката. Докато не загубите мъж, дете, майка - не увирате простаците. След това ставате по-ниски от тревата, но до тогава като че ли ум нямате.

Социалистите на Франция се осрахадо кръста, очаква се още вдигане на нивото на фекалиите. Сега са наред социалистите в Гърция, които имат още по-големи шансове, очаквам при тях за една година да е до гушата и да балбукат. Всички останали да почакат и да видят дали в Европа има нова вълна. За да не залеят тези фекалии континента. Лумпените, отглеждани напоследък като цвете в саксия, помислиха, че по-лошо няма. Тъпанарът, докато с ръка н епипне, не вярва, понеже е първосигнален. Ха сега пипайте с ръка французи и гърци. Ако някой е любопитен как се плува в собствен сос, да посети Гърция след година. Последните му посещения не са били показателни за това до къде може да стигне една нация в мързела и глупостта си. Предстои! Само предупреждавам лумпените, че мо-лошо може да стане, понеже тук някъде прочетох, че в България по-лошо не можело. Ако бяхме оставили психоаптите Станишев, Орешарски, Масларова патологичната лъжкиня и пияницата Миков още една година, щеше да ви се разшири тесния миоглед за по-лошо. Така че вниамавайте! Със социализма шега не бива. Виденов показа на акво е способна тази идеология - 1000% инфлация и 5 долара средна месечна заплата. Станишев също щеше да го демоснтрира, но влизането в ЕС вкара много готови пари и не успя като по чудо. Само рецесия, но не и погром постигна, имаше мека възглавничка от ЕС под осрания си задник, та не се сгромоляса на него. За фарса Орешарски няма смисъл... Задните входове, момчето не знае финанси, а преподава... неудобно ми е да говоря повече.

браво на гърците !!!!!!!!!!

А Доленчо Продажников не е ли пратил още поздравителен адрес?Или чака чинно,да му наредят от Кремъл,кога?!

ЧЕРВЕНАТА МУТРО-БУРЖОАЗИЯ СЕ РАЗТРЕПЕРИ ДА НЕ БИ И В БЪЛГАРИЯ ДА ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН :)))) .... КОМУНИСТИТЕ СЕГА ЩЕ КОНФИСКУВАТ ВИЛАТА НА РОСКО ИМАМЧЕТО - АКО НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ПРОИЗХОД НА ПАРИТЕ :))))

Човече, изключи си Caps Lock-a и си вземи хапчето.

Е? Ще загубите отлчиен данъкоплатец и после ще ривете що ви са ниски пенсиите :-) Щото няма само Роско да се изнесе, а всички нормални бизнесмени. И какво? Обяснете какво ще стане, като конфискувате едан вила! Ще си ебете майката окончателно, нищо друго. Аз и сега съм си оставил къщата и не я позлвам. Айде вземете я, наврете си я отзад. През това време ще изкарам няколко милиона навън и ще платя данъците им навън. За вас какво? Тухли? Яжте ги, гнусни кучета! Да ви е сладко!! :-) Присяда ли ви? Винаги ви е присядало. Некадърни уроди.

Путя,ги поздравил,първи?Ето,кой е ментора!Но ритникът,който скоро,ще получат демагозите от СИРИЗА,ще бъде и за всички гърци!

Волене, Ти си на ход!!!!

Свидетели сме на "пиянството на един народ" или както ние му казваме: удавник за сламка се хваща. Голяма част от ръководството на СИРИЗА се определя като МАРКСИСТИ. Коментара е излишен.

Хахахахаха :) Чудовищни страдания търпят, да - вече не оже да си щофьор у транспорта и да вземаш 8000 евро заплата. Трябва да се ограничиш с мизерните 3-4000. Чудовищно! Искаме си 22-рата заплата обратно и тия преди нея! Ххахахаха! ОЛИГОФРЕНИ! (да се изразя на гръцки)

Luna0102

Голям шамар, ЕС ги финансира с не знам си колко милиярда, които те нямат намерение да връщат, че и още искат, ама сега ще разберат какво означава да духат супата, като няма вече бунаци да си хвърлят парите на вятъра. Ще ги видим след някой месец като няма пари ни за заплати, ни за пенсии.

Браво! Ура! Да живее! А кой ще връща милиардите? И да спрат да ги връщат, кой ще им даде нови? Ако гърците си мислят, че някой ще продължи да ги храни, жестоко се лъжат. Избори бюджет не пълнят! Ако някой си мисли, че като пуснеш бюлетината и паричките...ХОП в банковата сметка ще пие топла гръцка вода.

Матео Салвини: "Изборите в Гърция са хубав шамар за "Европейския Съветски Съюз на Еврото"!? Ей, ама това ми хареса - значи имало и трезви хора в този прогнил съюз!

А изказването на Виктория Нуланд: "FUCK The E.U." е ку в зад*ка на ЕС?

Едно сърдито дете също може да удари родителя си - това не значи, че то знае какво прави. Тъкмо обратното!

Браво на гърците. Надявам се скоро да се промени и политическата обстановка във Франция, Испания, Италия, а защо не и в Германия. Е тогава и нашите ганьвци може да се събудят. Ако не го направят в най-скоро време ще бъдем турски вилает.

След Унгария , сега и Гърция се кани да бие шута на еврейското трио -еб, ецб , и мвф. Интересни процеси в тази посока текат и в Черна гора. Което си е едно добро начало :))) Нациите с позиция , които не се гънат пред дебилните сили , си заслужават уважението. Убеден съм , че ще им опростят голяма част от дълга , ако не и целия. Както съм сигурен , че проблеми с енергетиката няма да имат.Някои питат - кой ще плаща? Тези , чийто " лидери "нямат топки да отстояват интересите на нацията си . Понеже яко са ги стиснали за гореспоменатите : ) Всяка прилика с реално съществуващи страни-членки на ес е случайна :))))) Със здраве !

Да се чете: "Всяка прилика с реално съществуващи ЮГОИЗТОЧНИ страни-членки на ес НЕ е случайна"

Сътворил си една голяма глупост, най-малката от които е, че Черна гора Е член на ЕС - тя не е , така че каквито искат процеси да си текат, явно скоро няма да я приемат.

Не е задължително да си член за да го отнесеш , като куцо пиле - домат . Черна Гора е със статут кандидат член на ес и по тоя повод в страната от две години шета гореспомената триада . Не среща радушен прием . Меко казано : )))

Гледам споменаваш страни, които не могат да си оправят проблемите поради липса на компетентност. Друга отлика няма. Освен че Черна гора не е в ЕС. Видиш ли порсоттията до какво води? До драми и голям дискомфорт. Да ти го кажа по твоему - до бедност.

Просто е! ЕС да остави Гърция сама да се справи с положението в страната. За върне всички отпуснати й досега милиарди евро помощи и да си вдига заплати, пенсии и всякакви други парични облаги със собствени средства. Ако успее - браво, всички ще й ръкопляскаме и ще следваме нейния пример. Ако не - нека си потъне бавно в блатото, което сама си създаде с години щракане с пръсти и крадене на евро средства.

Като се погледна начинът на гласуване на гърците, веднага става ясно защо те са народ, а ние не сме! Защо те имат държава, а ние менте! Когато имаме политици, които мислят за избирателите си, а не за собствения джоб, може би и ние ще тръгнем на поправяне! А с марионетки-политици - толкова!

Рано е още да се прогнозира.Да не стане като с партията на Бареков.Едно приказваше до изборите друго след тях.Тези популистки приказки преди изборите много ми напомнят на този който казал хоп още преди да е скочил и паднал в локвата.

Стани грък, що се бавиш още?

Аналогията с Гърция изобщо не е вярна-ако там бяха 45г. под съветски ботуш и не можеха да преминат границата си....но не са били и за това сега може и да минат през нещо подобно за да им светне пред очичките.....много ми се иска тия византийци да сложат мораториум на плащанията си и да излязат от ЕС.....тогава ще опровергаят хилядолетното мнение за хитър народ

защото в името на националните интереси са пренебрегнали тяснопартиините си пристрастия и в иматона страната и народа си са се обединили и леви и десни!

Да се поучат нашите доморасли''политици'' как се защитават интересите на България!!!

Вероятно шамара си е заслужен.Щом гърците получиха пари без да има нещо насреща нормално е да решат да не плащат.Те си имат светъл пример в лицето на САЩ които си отглеждат един приличен държавен дълг който нямат намерение никога да платят. Тогава защо едни да не плащат а други да плащат. Баламите работят и за тях и са все бедни. Ако ЕС беше фалирала Гърция това щеше да е доста по дисциплиниращо, но примера с фалитите е много опасен защото създава прецедент.Тъй,че шамара си е заслужен

Световната банкерска мафия приложи номера "хищническо заемодаване" на Гърция. Обаче, не минава. Радвам се.

Какво хишническа заемодаване, те бяха пред фалит и ги спасиха. Обещаха реформи и строги икономии.

А защо бяха пред фалит? Защото с лобита, корупция и натиск от ЕК ги принудиха да вземат невъзвращаемо количество заеми.

явно си "чугунец" от някое пернишко кюмбе-що не кажеш нещо за комунистическия дълг който чак сега след 25г. го изплатихме и той дори не е и 1/10 от гръцкия????

като си толкова начетен защо не напишеш колко пари загубихме защото любимите ти американци ни принудиха да опростим дълговете към нас на не една страна, сред които и на такива които са петролни донори на щатите?!

317 млд евро заеми имат. Не искали вече да си имат работа с банки? Е какво няма ли да си ги платят? Обещават да намалят данъците, да няма реформи и сигурно всичко да се опрости. Това къде го има?

Е тази мадам получи 9 милиона от Кремъл.Същото получиха и комунисти и фашисти в Гърция.......Не очаквам друго осве фашисти и комунисти да подкрепят разпадане на ЕС и покорство пред путлер.Нашите рубладжии си ги знаем.Те не се крият.Взимат рублите и богатеят като продават България.

Бандеро фашистите получиха 5 млрд. долара от САЩ официално, а вероятно и много повече. Да си се възмутил нещо? Льо Пен получи заем, който ще връща, след дискриминация от френските банки - да уточня.

след "монархо-фашисти" сега комуноидната селска пасмина сътвори нов шедьовър-"бандеро-фашисти".......наздраве др. миков а бялата златка да го......папка тъпи селски кратуни:)))

...шумът на долари заглушава разума... Тези дето дойдоха на власт са благословени от Фашингтон...

Милионите дори са не 9, а 40. Парите са преминали през базираната в Чешката република Първа Руско-чешка банка. Другарката Марин Льо Пен, един вид.

Победата на СИРИЗА е и шамар за соросоидните извратеняци във форума, съпроводен със здрав шут

G&R

Честито на гърците!!!! Сега ги чака дългия и трънлив път към комунизма..

Популистки,примитивно ,лекомислено,за невежи! Като искат пари да правят мощна и истинска пазарна и конкурентна със продавеми стоки на мецдународните пазари-Да не взимат пример от това което прави България-мафия,не може само със туризъм,земеделие,строителство далавера импорт,експорт!

А как да ги правят, като ЕК ти затварят АЕЦ, спират ти проекти с Русия, изнудват те да ликвидираш лозовите си насаждения /последното го има в договорът ни за присъединяване към ЕС/.

Питай мадам "Yes, Sir!" - тя в момента е в парламента и е сол-ташак на Тиквата...а може и трабанта Праси!

явно си голяяям селянин....знаеш ли колко винарски частни изби има в БГ за последните 10г. .....просто това комуноидите нямам вече мярка за тъпота и глупост....ами интересувайте се бе идиоти а не само за копейки тук да цъкате неща които са ви написали комсомолските секретари....освен парцуцата дето я пиете знаете ли колко хубави български вина има напоследък с медали.....те не се правят от спирт дето го пиете на село!!

Много цензура бе дир-ници такива. Ама аз пак ще го напиша... Маляките се прецакаха... Сега ще видят дебелия... край. А малоумието в коментарите направо ме радва... Комунизъм, ала бала.... МУХАХАХХАХАХХАХАХАХА Никакъв досег с реалността...

не мисля ,че да си антикомунист значи да правиш едни и същи лумпенски изявления! и заклинания как гърците ще гризнат дървото дето не са гласували за старите ,прогнили от корупция и управленска немощ стари партии допринесли в голяма степен за краха на държавата си! Гръцкия вот наказа не само буржоазните партии но и ГКП. Анализа защо е така е висока топка за платените оплаквачи от този форум. Гръцкия народ избра нещо ново и разбира се рисково ,но старото е фалш,псевдодемокрация, латиноолигархия,сливане на управляващи с мутри и корумпирана съдебна власт ,йесменство и никаква национална кауза и нечувана беднотия за 90 % от населението,което не е успяло да емигрира! Вчера чета ,че стотици хиляди деца на наши гурбетчии живеят почти безпризорно с престарелите си баби и дядовци, ако имат такива!Ако ние търпим 25 години тази гавра,гърците още на шестата година от кризата казаха стига! Бъдещето ще покаже какво може Ципрас,затова спрете лумпениадата .Срамно е ние осрани до над шия да съдим и обиждаме други за избора им!

виждам че има доста икономисти я ми обяснете следната ситуация дали е възможна спират плащане по дълговете въвеждат драхма и си печатат умерено количество,колкото им е необходимо вдигат високите данъците на 60 процента и си оправят бюджета естествено фалират няколко банки това ще мине ли?

Не защото трябва да има нещо в икономиката, което да създава стойност, само с туризъм и мандарини (портокали и т.н.) не става. Това могат да го направят страни с развита тежка и лека промишленост. Маляките такива нямат.

Да вземеш да пуснеш гуглето и да сравниш гръцката тежка индустрия с българската? Дори само химическата и петролната да вземеш е достатъчно. И като казваш мандарини, омаловажаваш селското им стопанство. Интересно защо в България ядем гръцки домати, краставици, круши и т.н, а в Атина не са и опитвали български или полски такива.

Така де! И аз това дудна. Пък и има вече реални примери на събития с точно същата последователност.

Га ядохте кифтетата беше гот ,нали.Сега ревем за опрощение.Ай сиктир!!!

Не реват братче. Директно ти казват, че няма да ги върнат.

Върни си ми парите бе. Айде бе маляга, моля ти се бе.

Дали ни харесва или не р това е избор на гръцкия народ ...искаме си и в България да се яви Сериза

Създай бг Сириза за да видим колко народ ще те подкрепи. Само искате ..... приискало му се на клошара!

Че кой не иска да лапа от баницата? Сега гербераските боклуци крадат / взимат заеми на воля, а народът плаща. ама то ще е до време, ще има пак революции по улиците !

Атака е 1:1 Сириза, само дето не се крият, че взимат пари от Москва. Нещо не ги виждам да са спечелили избори.. Влезнаха в парламента, щото прекалено малко хора гласуваха.

Що и на нас не ни дадат 350 милиарда евро и да ни ги опростят?!

честно казано ако на мен някой ми даде 35 милиарда лева (даже не евро) ще направя държавата да светне. останалото е лакомия.

А поздравлението от госпожа Меркел на демократично победилата Сириза, до кога ще го чакаме

ЕС...това е само началото ...

Узото нема, лапачката свърши, сиртаки не се чува, сега предстои плащане на сметката... Яли, пили и се веселили...Плащали и плакали! Гърците ще разберат къде къкат гладните!

А ние тук като разбрахме къде къкат,какво,направо сме цъфнали и вързали даже....

Сириза при всички случай е правилният избор. Тя до сега не е управлявала-нали? Защо тогава Гърция е толкова зле? Лошото е, че на нея се падна да решава натрупаните от други проблеми. Гарантирам, че Европа ще и помогне, защото и тя има вина за тия проблеми. В България управляваха всички партии. и положението ставаше от лошо, по лошо. Атака винаги е била опозиция. Защо тогава всички се нахвърлят върху Волен? Той ли разби армията, той ли разпродаде промишленоста за жълти стотинки, той ли създаде мутрите, той ли затвори атомните реактори, произвеждащи евтин ток, в Атака ли отиват потоците от контрабанда и от митниците? Тя ли купува цигански гласове? Нямам думи какво унижение е нашето политическо блато в което сме затънали. А Атака ни е последната надежда. Кой друг, КОЙ, КОЙ, след като всички вече се изредиха във власта. Дано прогледнем най-после и се поучим от гърците. Хев а найс дей.

В Атака всички лижат задниците на Местан и Доган. Най-лошото е че от Волен останалите не могат да се доредят и те да се "облажат".

Ей,демокраДе или съмнителен български "Иван",тъпотията дето си изписал със сигурност би спечелила наградата за отличието "тъп,най-тъп,та злобен"!!!Зад АТАКА сме БЪЛГАРИ с ясно национално самосъзнание,познаване на българската история и силна обич към РОДИНАТА БЪЛГАРИЯ!Това е най-важното за нас и затова сме за В.Сидеров,защото само той е водач на партия у нас,който дръзва да казва истината директно,да брани истинския български интерес и да не се плащи от демокраДскатската помия,която се излива върху него и Атака от всички правоверни слуги,национални предатели,корумпирани политици и журналя ,тъпи безродни зомбита и т.н.А такива като теб,които са толкова във всяко отношение ощетени, че не могат дори нещо що-годе СМИСЛЕНО да напишат,не заслужават и грам внимание, но в случая те удостоявам с реплика,защото смятам,че си написал безсмислена тъпост, която само УНИКАЛНО тъпите могат да сътворят!

И как точно Европа има вина за случващото се в Гърция?? Като дотираше икономиката и повече от 30 години?? Или като и даде достъп до 500 млн пазар от платежоспособни консуматори?? Или като и даде 300-400 МИЛИАРДА евра заем?? Или като и опрости 100 МИЛИАРДА от този заем?? Я кажи, сеньор, каква е европейската вина за Гърция?

европа ще помогне?? а ти би ли помогнал на някой на който си дал пари на заем-той ги е изял и изпил ,отказва да ти ги върне НО ти иска още пари на заем?? ако би помогнал да ти пратя банковата ми сметка да ми пратиш едни 20 000 . европа има вина доколкото хората там са коректни и не са предполагали какви партниори са гърците-а е и нормално ако преди си ял и пил като трябва да връщаш да се стегнеш и свиеш колана

Ние от АТАКА сме твърдо с ДПС! Подкрепяме "Турски поток" и искаме да се влеем в Азиатския съюз! Народа ни е разюздан и ще му сложим фесове и бурки! Искаме ислямска дисциплина!

глупак...даже не си оригинален - но пък си откровено тъп...

щото Волен е руски агент. А с безграничната си наглост твърди, че е националист.

Умни, млади и красиви са Ципрас и колегите му. А не нашите смахнати протестър/к/и, които могат да свирят само на вувузели