Български заплати иска от Атина тройката

Български заплати иска от Атина тройката кредитори от Европейския съюз, Европейската централна банка и Международния валутен фонд, които преговорят с гръцкото правителство по втория спасителен пакет за страната, пише в. "Етнос".

Обратно в новината

Коментари - Български заплати иска от Атина тройката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

halidas

Не знам поговорката за лудия и за зелника има американски аналог?

Според същите тези "световните статистически справочници" Гърция е плащала до сега само лихвите. Вземи едно детско сметало и смятай как от лихви се правят 500 милиарда печалби. Както наша кака Цецка си направи няколко милиарда от твой и наш гръб. Сори, ама с вас от ИПИ съм се врекъл2 че няма да споря въобще!

Момченце от ИПИ, с какво доказваш, че не е истина за банките? Седнал да цитира чисто неолибеални фискална политика -пенсионни възраст, игра с лихви,преки и косвени данъци, понеже така му промиват мозъка в ИПИ на бай Красьо Станчев-цял живот държал частния си институт на хранилката на Сорос, смятащ другите за овче стадо. Празен дърдоран! Кой ли ти обръща внимание?Станали сте отдавна за смях, времето ви безвъзвратно си отива. Ще си отидете с голям шут заврени завинаги в миша дупка. Само вие -българските Сороски деца още не сте в час и не сте го разбрали, останалия свят го е разбрал отдавна. Научи езици да четеш какво говорят специалистите по въпроса.

Тутку, а ти заеш ли бечовек сега в 2012 г що за животно е това "социалист" ?

Като не заслужавам внимание защо вървиш подир мене бе пъдпъдък и ми отговаряш? Пак манипулираш Соросче!!! Единици от политически елит и висшите етажи на властта са се облагодетелствали с големи заплати. Средната заплата в държавната сфера е 1000 евро и напълно нормална за БВП на Гърция. Ти не слушаш ли какво ти говоря бе?! Само за последните 5 години кредиторите- немски и френски банки са направили 500 милиарда печалба от гръцкия дълг, след като са плащани само лихви и нито цент връщана главница!

Това са официални данни изнесени за банките. Нали против това протестираха германците, виж на този клип youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y2zfXQ1ifQM

До Ха ха ( регистриран ) 28.01.2012 20:55 !Кого се опитваш да заблуждаваш бе Соросче? Програмирали са те да вървиш след мене и ми "опонираш", а сипеш само лъжи от НЕдознание и Недоучене?! 300 милиарда заеми не са отишли нито цент в гръцката икономика, нито в джобовете на редовите гърци, а в търбуха на банките -заемодатели за плащане на тяхната лихва и печалби. Хванете са с хана параноик, плеснете с две ръце и полетете в небесата, там е рая за всички псевдо лъжливи политиканти като вас и слуги на мафията.

Eee унищожиха тази страна банкерите, жадни за печалби! Какво значи" български заплати" при много по-добре развитата икономика на Гърция? Значи драстични отрязвания на заплати, пенсии и икономии, с цел да се пълнят гушите на банкете- заемодатели на Гърция и направили само от лихви до сега 500 милиарда печалби. Това ще се отрази на целия Балкански район, ще се бетонира най- ниския в Европа жизнен стандарт на българите за целите Балкани, балканските страни изцяло ще попаднат под колонизацията на САЩ и банкерите. А долните двама малоумници се подиграват на гърците, значи се подиграват със своя народ. Малоумници!