Заработи нов ГКПП край Ивайловград

Нов граничен пункт свързва от днес България и Гърция. Той беше открит край Ивайловград от президентите на двете страни Георги Първанов и Каролос Папуляс.

Обратно в новината

Коментари - Заработи нов ГКПП край Ивайловград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ивайловград ...! Имат страхотен язовир там, природата е уникална.

Напълно безмислен пункт.След като наблизо и от двете страни има гранични пунктове защо трябваше още един.От една страна е пункта Кап.Петко войвода,а от другата страна пункта край Златоград.

Не е толкоз близко!!!! 100-тина км не е близко въобще !!! Требе да има пунктове на всеки 20-30 км и ще живнат тия забравени от правителствата местенца. Поне малко !!!

Кви много гърци те гонят в ИВАЙЛОВГРАД :))))))))))))) Инък природата верно си е хубава !!!

Ти явно от доста време не си ходил там. През уикендите магазините дори за хранителни стоки се изпразват напълно от гърци, които пазаруват, както и през пазарния ден. На гърците им е супер евтино там. Та такива гърци ''ме гонят'' в Ивайловград ...!

от Видин ли пишеш?

Ехееее, 4естито !!! Иваиловград е страхотен град с много красива природа. Пълно е с гърци през уикендите, които идват на пазар.

И Маказа чакат 20г да го отворят ама нейсе

Престанете с обидите. Такъв представителен президент едва ли ще имаме в бъдеще. Винаги се възхищавам на господин президента Първанов.

муахаха ти ме разсмя с двуличието си за цял уикенд :д :д: д

Кога ще бъде открит ГКПП Рудозем - Ксанти след като е готов от българска страна. По този начин ще бъдат облекчени и олеснени гражданите на Пловдив, пазарджик, Асеновград, Смолян и курорта Пампорово. Тук е истинската изгода.

хубаво е да се откриват такива пунктове,но още по хубаво е да се закриват и дупките по пътищата към тях!!!

Ами те и него ще блокират гърчолята зимата!

така е но ще откриват още и ще им става все по -трудно да покрият всички пунктове,не че за гоце или синовете му има значение -нали им подари апартамент в париж за да се спасят от мизерията в бг :д

След като изгледах новините на Нова ТВ се чудя как е могъл Гоце да открие новия пункт, ами не го е открил президента на MTG..