ЕК предлага спешен заем за Гърция от целия ЕС

Eвропейската комисия ще иска от България и останалите 8 страни извън еврозоната да участват в спасяването на Гърция чрез гаранция за спешен заем от €13 млрд.

Обратно в новината

Коментари - ЕК предлага спешен заем за Гърция от целия ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте дами и господа, Аз съм г-жа Кени Патънсън, аз съм маркетинговият служител в „Зелените фондове“. ние сме обединена държавна компания във връзка с китайските инвеститори. понастоящем предоставяме финансова подкрепа на онези, които се нуждаят от финансова помощ, за да финансират бизнеса си или да плащат сметките си. в тазгодишната програма даваме всички видове кредити на изключително достъпна цена от 2.1%. за повече информация и как да кандидатствате за кредит, моля свържете се с нас сега чрез нашата електронна поща на компанията: greenerfundservice@gmail.com Обърнете внимание, че нашата служба за обслужване на клиенти онлайн 24 часа отговаря на вашата поща. Благодаря Г-жа Кени. Патерсън Служител по маркетинга Имейл за контакт: greenerfundservice@gmail.com Телефон: +1 (607) 260 - 6277

Хей, Търсите ли бизнес заем, личен заем, жилищен кредит, заем за кола, студентски заеми, заеми за консолидация, необезпечени кредити, рисков капитал и т.н. Имате ли също отказ за заем в банка или едно или повече финансови настройки? повече причини. Вие предпочитате техните заеми решения! Аз съм пастор, частен заемодател, давам заеми на фирми и физически лица на ниска и достъпна цена от 2%. Интересува ли ви? Свържете се с нас, за да разгледате кредита, за да извършите трансфер в рамките на 48 часа. КОНТАКТ: (winniefredwalter@gmail.com)

Хей, Търсите ли бизнес заем, личен заем, жилищен кредит, заем за кола, студентски заеми, заеми за консолидация, необезпечени кредити, рисков капитал и т.н. Имате ли също отказ за заем в банка или едно или повече финансови настройки? повече причини. Вие предпочитате техните заеми решения! Аз съм пастор, частен заемодател, давам заеми на фирми и физически лица на ниска и достъпна цена от 2%. Интересува ли ви? Свържете се с нас, за да разгледате кредита, за да извършите трансфер в рамките на 48 часа. КОНТАКТ: (winniefredwalter@gmail.com)

Търсите ли ипотечен кредит, автомобилен заем или заем, за да развиете бизнеса си и да изплатите дълговете си? нашата компания предлага всякакъв вид заеми на физически и юридически лица с много нисък лихвен процент от 2%. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете директно с мен чрез имейл адреса си и ние ще отпуснем всичките си нужди за заем днес. По-долу е нашият имейл адрес: maria45heinze@gmail.com

Novae

През 1204 г. западният свят изпрати Балдуин Фландърски, за да наложи със сила католицизма във Византия. Тогава Калоян се притече на помощ и спаси гърците от едно евентуално заробване. Сега, през 2015 г., същата тактика се прилага от Запада, но този път е видоизменена чрез паричен натиск. С какво може да помогне нашенския Калоян на гърците?Може на първо време да сключи договор за репатрирането на гърци от България към родината им.На второ място може да предложи на ЕС да приеме отпуснатите над 80 милиарда евро да се приведат по българска сметка, а ние оттук ще контролираме процеса на усвояването им.Така ще се елиминира намесата на всякакви контрольори, чиито констатации няма да се благоприятни за гърците, в което не съмнявам ни най-малко.Трето-когато му дойде времето!

пак казвам: защо трябва да се изпразва фондът, след като плащанията към печатниците на пари може да бъдат отложени във времето. та към въпроса "има ли пилот в самолета?" се добавя и въпросът "а пълни идиоти ли са тези пилоти?" и тук отговорът е да! а не oxi.

западняка мунченца и момиченца е найвен и прост, византиеца лукав и нахален! Ако искат да ги ранят само да не лъжат нащи тюфлеци, че няма да дават пари безвъзмезно на тия тюфлеци! Роми, ромей и змеове се ние ги раним! ОСТАВКА!

Тъпо от страна на правителството на Гърция. Чака ги не ужасен край, а ужас без край....

Ибасса маа му ! Тея от ЕС че ни смъкнат кожите и че ни отелят воловете. Това го немаше и при комунизма бе тъпаци от ЕС!

На наглите византета даже "не" не върви да им кажеш като им отказваш, ще го приемат за съгласие за да те преджобят. Затова им трябва едно звучно и гръмко ОХИ. Да ама с тия наши плужеци начело-как? Те трябва да излязат и да кажат в ЕК - когато византийските пенсии и заплати достигнат и паднат до българските, тогава този въпрос ще бъде актуален, а дотогвава дайте да видим какви помощи и инвестиционни проекти ЕК и ЕС е предвидила за по-слаборазвитите България и Румъния напр..

Няма нищо чудно и нищо смешно ! Членството в ЕС ,а ние се молим и за еврозоната - всяко нещо си има цена ! А и какво друго се очаква от народ , който иска оставка на министър на когото дори не му знае името , и протестира и не знае за какво !!! Нали само това повтаряме колко важни и големи европейци сме ! Да ето възможност да се докажем !

смешно,смешно та чак тъжно.Значи от фонда само на страни от еврозоната ,а за даване на средства от целия европейски съюз. Нахално,брутално и нечувано.

По-точно цинично и нагло

фалиралият съюз щял да печата още банкноти и да затъва още повече

А кой ще даде пари на България,която е най бедната страна в ЕС,но на никому не му пука,а сега ще искат от голия и гащите му.Ако правителството се съгласи да отпусне пари за Гърция,това ще е катастрофа както за него,така и за страната ни.

Аха..Гърция ще получи 7 млрд. евро, за да може да покрие задължение към ЕЦБ. Значи ЕЦБ не се контролира от ЕС а обратното. Значи и капиталите в ЕЦБ не са на ЕС.

ЕДИН ЗДРАВ БЪЛГАРСКИ ПОЗДРАВ НА ЕК!ЗДРАВ И КВАДРАТЕН /РЪБАТ/!

За България няма никакви проблеми-пари ще намерят за гърците лесно. НЕКА КЪМ НОВИЯт ИЗМЕНЯЩ СЕ ЗАКОН ЗА ЕНЕРГЕТИКА ДА ДОБАВЯТ: 1/ "ТОПЛОФИЦИРАНИ": ТАКСА "СГРАДНА МОЩНОСТ" СТАВА 300% от максималната отоплителна мощност дори и за откачени радиатори + парите за 100% отопление 2/ За всички останали - 200% такса "СГРАДНА МОЩНОСТ"-определя се по кубатура на къщата +двора. НА ЗДРАВЕ БЪЛГАРИ!!

Минимална пенсия в Б-я----156-23лв. Минимална пенсия в Г-я---542 ЕВРО!?!?!?Минимална заплата в Б-я-228лв/чисти/, минимална заплата в Г-я---560 ЕВРО!?!?!!! И въпреки ТАЗИ огромна разлика НИЕ ще им ПОМАГАМЕ?????? НИКОГА!!! Допуснат ли ТОВА "политиканите" -ГУБЯТ ИЗБОРИТЕ!!!!

ама надали,дано дойдат нови управници,че тези само галят народа с перце,нито заплати намалиха,нито данъци вдигнаха,народа краде със задните си части,нека дойдат управници,които ще ви накарат да работите,да плащате данъци и заплатите ще се според заработката,т.е.нула или по-малко,ще има да дължите на работодателите си,търтеи долни

Ще кажа твърдо само едно: OXI

НЕ!!! Ама нащи продажни уруспий в правителството ще се надупят. и ще дадат най-много! Га ядоа кифтетата ни риваа!

Га пили - пеяли! Га плащали - плакали...

ще важи и за българите,когато ще трябва да връщате подарените ви пари от чужбина,не бъдете толкова нагли и самозабравили се,и на вас ще ви се върне,и вие не сте си зараболи хляба,който ядете

Оди си у Византия, да не те запратим натам с шутове...

Може, за България БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ за ЕК Голямо мерси Пасаранс . Време е е за гмуркане където сте правили голямата работа. Да ви е сладко.

Пък и ние сме фалирали от преди много години що никой на нас не ни дава пари а само ни щават гръцките банки.

Еврей да ти плаща, руснак да те освобождава и грък да има да ти дава....

Да им дадем заем , но да го гарантират с няколко острова , като Занте да речем. И ако не върнат парите до три години - хоп ставаме средиземноморска държава...

да гарантират с тасос и без това е бил наш ;)

Не на дребно . Поне Тракия

парите получени от чужбина с какво ги гарнатирате,с голите си задници,ли смешници

ЕС е най-идиотската сбирщина появявала се някога някъде ,в нея болните носят здравите!!!

хората,които работят по чужбина ви носят на гърба си ви е добре,те са будали,да пращат,а ако от вас се поиска нещо-вой до небесата,знаете само думата вземам,давам не сте я чували

интересно това "ЩЕ", как се появи!? до сега кой плащаше "спешните" заеми, за сметка на китай ли си живуркаха гърците ??????

Сега да излезе Плевньо да ни обеснява пак за "споделянето" на ценности и гейската солидарност. Аве Боко като мрънкаше за компенсации заради ембаргото от Русия кво му казаха?

Гърците гласуваха, че не искат пари при тези условия ама кой ги слуша. Плевню, ще тича да им ги пъха в ръцете защото така са му заповядали. Пълно незачитане на резултатите от референдума. Къде е демокрацията за която Плевню реве?

Помощ във РОМИ -веднага и в неограничено количество,за да берат желязо и им подпомогнат икономиката

Заебете тая византия, ако не е тя ще е друга за която да плащаме. Давайте да плюем по Русия, може да не е по темата ама носи пари на протестърите.

Не успяха да стигнат до гласуване. Поредния краен срок отиде в канала.

Къде е "Протестна Мрежа",нравствената полиция на несправедливостите по таз грешна земя ? Моля,възмутете се от това,че най-бедната държава в Европа ще плаща безумията на ЕС. Или кой не плаща е червен ?

Нал знайш по ко си приличат пр мрежа и проститутка. и от 2-те може да се възползва всеки срещу скромно възнаграждение. ПО ИНТЕРЕСНОТО Е КЪДЕ Е ДВУСТЪПКОВИЯ, ТРЕТОПОЛОВИЯ...

Измънкаха нещо от сорта на "то не може само да вземаме, трябва и да даваме". Без да обясняват кога беше това с "вземането".

Тез кредити дето ги взехме, за да си играем на стабилност и да напълним валутния резерв, да не би да имат и други приложения, като например да бъдат изтърмъчени от разни чужди бюрократи? Вече се появиха "доброжелатели", които твърдят че резерва ни бил прекалено голям, направо излишен. То хубаво голям, ама повечето е на заем. Не че джепчията те пита, дали туй в потрфейла ти е на заем или си е твое де...

Да не ти пука, нали си европеец, горд, щастлив, свободен да бършеш бабешки задници на всякъде по света... Радвай се на живота, само 1 е и за жалост мн кратък.

Предпочитам по същество. Другите европейци, някак си, нито са толкова бедни, нито вършат такива колосални глупости като нашия цар Соломон.

Българите с 200 евро заплата ще плащат на гърците с 2000 евро заплата? Това ли е ЕС? Това ли е сметката не великите икономисти? Това ли е професионализмът на нашите управници? До кога ще мълчиме и плащаме на всички с робско изкарани наши пари?

Скачай и трай, това се иска от теб. Философи си имаме.

Но пак не се търсят. Търсят се овци за стригане.

"Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. ... Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни..."

Е, два го утесах и словаците, словенците, естонците, холандците вече... ми който има пари да дава... :-) Бай Ганю ще е луд ако се хване на това хоро.... ЕС приключи вече... Ще има такава травма, че никой няма да иска да чуе за този шантав експеримент поне 100 години. I. / II. свовни войни ще са по-малко изстрадани от това което предстои тепърва....

които политик приеме това предложение трябва да инвестира от личните си сметки, а не от държавните. те наще добре са си понапълнили швеицарските сметки от EC (по европеиските програми). доган, боико и тн да върнат 1% от откарднатото та даже може би ще извадим гурця от кризата

"Не пей ми се, не смей ми се ...." Това бе написал един велик наш поет !!! Остава ни да..... блеем, както продължават стиховете му! И ще блеем, докато сме живи, защото не сме нищо друго, освен ОВЦИ,АМА ГОЛЕМИ ОВЦИ! И то остригани , ама все още ни стрижат, щото сме тъп и завистлив народ-баш за стригане!!! А гърците-не ги обичам-измамен народ са-още от Одисеево време, хаха!

Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша."

От тогава до сега тези негативни елементи са се задълбочили. И ако тогава са били хиперболизирани, днес май са едно към едно

Е, поне поети си имахме.., преди! Сега си имаме Едвин Сугарев!

"Но на този етап Великобритания, Чехия, Хърватия, Дания и Румъния са твърди против идеята да се харчат средства от фонда EFSM .." Абе България има ли по нещо позиция? Има ли въобще правителство? Или освен да плюят Русия за друго не им стиска да се обадят! Егати управляващите! Буклуци! За нищо не стават!

Ами тая мутра, дето се чуди накъде по-напред да се наведе, сега ще го затрудняваш.

Англичаните нарекоха искането на Брюксел "Шамар в лицето на Британия". У нас - и шамар да е, брюкселски да е. Хубав принцип.

Белгийците са мръсни тихи води, подобно на канадците. Още в началото на промените дойдоха нелегално в България да ловят риба в мътна вода. Белгийска фирма взе производството на чипове и платки в Ботевград. Едно от условията да те наемат на работа беше да си мълчиш, че фирмата е белгийска. Знам, че белгийци са взели наши златодобивни предприятия и т.н.

Стори ми се подходящо определение за това искане на пари: "Шамар в лицето". Хората наблягат на унизителния елемент на преджобването.

Мноо ма кефи тоя лаф: кой не скача е червен. Сега разбрахте ли къв е тоя дето скача?

Прав си мангусто изключително много .Сега ще ти го о бясня по прост на нашия си роден език.Кой не скача е червен означава че този който не скача има Червъл,Чур,Чурка,Граница рубеж,за разлика от онези който скачат ,които не знам какво имат. Тоест който не скача не е лъже маже.Велик език.

Знаеш ли каква е приликата и разликата между протестната мрежа и проститутка?

Господа банкери-крадци, унищожители на народи, нима си мислехте, че няма да платите за всяка сълза, за всеки изгубен живот, за всяко страдание, което сте причинили?

Др.Кунева,България наплно отговаря на критерийте за членство в Еврозоната, нали ни обещахне ,че до края на годината сме там, какво става с обещанието. Айде,поне в чакалнята да ни приемат.

Ти луд ли си?

Не съм. Виж програмата на правителството на ГЕРБ и реформаторите.

Затова ,Бочката ,изтегли кредита ,за да помогне на братския демократичен народ.Хвала на такива интернационаналисти. Хвала на всички на ционаналитси. Да Ви е сладка гръцката патка.

Да им харижем вместо пари малко политици. Ако не ги изгонят с камъни до 2 години, така ще им е стегнат колана, че сред фалити и тълпи ровещи по кофите ще спасяват закъсали държави.

Те и без това ходят там, но да не ги пускат насам.

Разбрахте ли сега какво означава ЕС? Система за гарантиране на вземанията от банковите картели. Ако страна Х не плати , всички други страни стават СОЛИДАРНИ ДРЪЖНИЦИ на банкерите. С други думи всички данъкоплатци плащат на банкерите гръцките дългове. Мислете преди да искате еврозоната!

Никаква зона никакво Евро. Това е измислена валута гарантирана с американско оръжие докато им изнася. ЕС и Еврото си отиват към края си за това нека мислим как да разкарваме тоя борд и да почнем да си печатаме отново лева. Еврозоната е валутен борд за Европа подпомагащи американските банки и корпорации. Как не го разбирате че нямаме никаква сметка от ЕС освен че можем да пътуваме и да изнасяме своя стока без мито....ако разбира се имаше някакво производство в БГ.

И аз това казвам. Как да изнесем стока, като първо трябва да я произведем? Но, не можем има квоти. Ще оставим на поколенията държава от роби!

Браво,едно време така раздавахме на братския никарагуански,кубински,анголски либийски и прочие народи. Те тава е по лошо от социализъма бе това си е чист, еврейскожидовскинаркофашизъм с наклон към паразитизъм и от там Банков- Искренов.

Прочетох " новината" и се прекръстих с двете ръце. Друго не ми дойде, просто автоматично стана.

Е, тяхната наглост е безкрайна. Въпросът е дали ние най-накрая се научихме да се браним от нея.