Гърция вероятно ще отхвърли предложението на ЕК

Гръцкото правителство ще отхвърли последното предложение на Европейската комисия (ЕК) за споразумение по гръцката дългова криза.

Обратно в новината

Коментари - Гърция вероятно ще отхвърли предложението на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР НА ГЪРЦИЯ Е ПРАВ, ЧЕ ГЪРЦИЯ Е КАТО ГЕРМАНИЯ СЛЕД ВОЙНАТА!! ТОЛКОВА УЗО, И ТОЛКОВА СТРОШЕНИ ЧИНИИ ПО ТАВЕРНИТЕ НЕЕ ИМАЛО ДОРИ И ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА!!

Ще отхвърлят и после...бум в киреча!...

Ципрас е добре да посети БГ за да разбре какво е истински абсурд. Да чуе Борисов, че в Бг всико е наред и е стабилно при МРЗ от 180 евро и пенсии по 120 евро.

Ей, чета и не вярвам на очите си. Българите били много злобен народ.... Забравихте кризата през 1997 и глада дето ви гонеше, сега големи капиталисти и богаташи станахте,че чак почнахте и на гърците да се смеете и да им пожелавате да измират от глад. Ще се спукате от злоба.Не съм фен на гърците, но не виждам какво лошо са направили обикновенните хорица там, че да се радвате на тяхното нещастие. Обикновенните хора не са вземали заеми, вземали са ги политиците им. Какво беснеете и злорадствате? Типично по български-не е важно ние да сме добре, а другите да са зле, нали?

Когато дълги години един народ избира неподходящи политици, включително и в момента, доказва се правилото - какъвто народа, такива са политиците му.

А може след дълги години гърците да са си избрали подходящите политици? А да не ги оплакваме.

Ами прав/а си, но какво да избере? От торба с лилави ябълки как можеш да избереш бембяна? Системата е такава . И задължително да стане гласуването пак между същите ще трябва да избираш.

Изглежда,че някои от форумците,се страхуват да не се сгромоляса техният мироглед и отказват да приемат реалността!!:):):) Отказват да "разберат",че дългът на Гърция,е гепен от немската олигархия и техните местни шутове,които упрявляваха Гърция..:):) Отказват да прогледнат и да приемат,че една балканска държава,все пак не е лесно да дава 10,000,000,000 евро годишно за отбрана(за разлика от други които се осланят на нейната мощ и рахатлъстват с едни 2 самолета и 40 танка)...... Нека го кажем по друг начин!! Защо Гърция е пред фалит,щом Германия дължи(на глава) 30% повече от нея??:):):) Гърция и след това Испания и Италия (на България ще дойде ред)са последната надежда за немските олигарси... След като "изхвърлиха" с подкупи конкуренцията на американските фирми от всички държавни проекти в Европа,почнаха ответните ритници! И понеже Германия прави каквото си иска в Европа,ритниците ги ядат всички- не само евромародерите! Немската олигархия е отрязана от апетитните хапки по целия свят-затова Меркел търчи при батИ Влади сега,да иска газ...:):) `Щото лузърите от немската олигархия,направиха Майдана с американски пари,ама не си дадоха сметка,че това е една фракция на американската политика и то,най дебилската,тази на Псаки,Маккейн и Бжежински.. Повярваха,че са фактори:):)) Сега,трябва да си възстановят загубите,фалирайки други! На някои от форумците,много им е кофти,че гърците не се даваме,на тези които ни дължат от задължителен заем и репарации,двойно отколкото дължим ние...Че не се даваме,на тези които крадоха от наше име и ни дават сега,пари взети назаем от тях с лихва 1,5% и презаемани на нас с лихва 7,5%.. Стара работа-немският дълг към Гърция-тръбят едни "светила":):) Няма давност и освен това,гръцкият дълг,не се създаде за един ден и то,вчера-нали?? Дайте да видим,каква част от гръцкия дълг са "стара работа" тогава и когато се окаже,че 200,000,000,000-250,000,000,000 попадат в тази категория,да ги отпишем...:):)

Е тия избиха рибата и счупиха всички мивки. Стискам им палци. Що ли. Щото се гъбаркат с ЕС заради народа си. Нашите се гъбаркат с народа заради ЕС.

Гърците се оказа, че са по-мъже от нас. Ама така е, нямат "гротескна мрежа", НПО-та. Оказа се, че имат мислещи хора. Ще се оправят, ама заради такива като соросоидите, ние ще правим като вятъра

На комунисти Западът пари не дава, проумейте го накрая. Ако Ципрас наистина иска да спаси Гърция, трябва да се махне от властта. Нито едно евро няма да помиришат гърците, докато СИРИЗА е на власт.

евреите, сащо са изнервихте ва? нали сте най-големите "демократи" ? хахаааа. не искаме да ви плащаме! точак. разстреляйте ни всички! както разстреляхте шарли!

УКРАЙНА НЕ СЕ Е РАЗБРАЛА С КРЕДИТОРИТЕ А ТРЯБВА ДА ПЛАЩА В СРЕДАТА НА ЮНИ ГЪРЦИЯ В КРАЯ НА ЮНИ .... ... В ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА ЖИВЕЕМ ....:))) АКО И ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ ОТКАЖАТ ДА СИ ПЛАЩАТ НА Г7 И ТОКУ-ВИЖ ДАЛИ ЛОШ ПРИМЕР И ВИ Е ЯСНО КВО СТАВА ТОГАВА - МАЗАНО :))

Айде сега да ги оставим гърците какво взели кой им дал?... А се замислете този който им е давал от каде е вземал и Кой печата евра и Кой определя колко и Как най-големите длъжници спасяват Гърция и дали я спасяват?Тук е списъкът с най-задлъжнелите държави в момента в света: 10. Белгия - външен дълг от 1,313,000,000,000 долара 9. Люксембург - външен дълг от 1,994,000,000,000 долара 8. Испания - външен дълг от 2,166,000,000,000 долара 7. Италия - външен дълг от 2,223,000,000,000 долара 6. Иралндия - външен дълг от 2,268,310,000,000 долара 5. Япония - външен дълг от 2,441,000,000,000 долара 4. франция - външен дълг от 4,690,000,000,000 долара 3. Германия - външен дълг от 4,713,000,000,000 долара 2. Великобритания - външен дълг от 9,191,100,000,000 долара 1. САЩ - външен дълг от 14,990,000,000,000 долара А тези на кого дължат? Замислете се дали въобще съществуването на тази икономика не се гради само на вярата ни в съществуването и!

Гърция вероятно ще отхвърли предложението на ЕК... В най-скоро време предстои да видим заглавие: Гърция вероятно ще обяви фалит придружен с излизане от Еврозоната демек вероятно ще го изду.а здраво. А ние ще видим нагледен пример какво се случва с един народ, който гласува за популисти, защото смята, че може да живее на кредит без да го връща години наред.

Гърцките управници (не само Сириза) разбират съвременната капиталова система из основи! Те добре знаят , че това е излюзия, която се крепи на доверието на определена част от обществата на запад в замяна на известно благоденствие на гърба на останалите държави! Това помага на гърците винаги в 12 без 5 да отървават фалита! Помага им , че знаят истината и могат да я покажат на онези дето облизват празните чинии на запада! Все пак до последно ще се опитата да не обръщат кораба, но когато времето настане - няма да го бавят много!

Никакъв кораб няма да обърнат, ами тях ще ги обърнат кредиторите и ще им го набият здраво веднъж завинаги за назидание. Веднъж вече им преструктуриха дълга през 2011 - 2012 - опростиха им 100 милиарда евро - 1/3 от целият им дълг. Какво повече искат - да им опростят и останалите 200 милиарда - е няма такъв филм в реалния живот.

Гърцките управници точно от Сириза са тъпи парчета комунисти и о ден днешен са живели с пълно незнание за това как функционира светът. Сега го откриват. Бидейки комунисти, те са възпитавани не в знания, а в пропагандни измислици, че видиш ли неолиберализмът е просто една измислена спекулация, в която веднага може да се участва с нова спекулация. Ципрас получи не един шамар, но гьон сърат комунистически чувствителност няма като нормален човек. Чугунена глава. Ципрас е главоломен тъпак, до сега комунист умен не видях през живота си. Ако някой се съмнява в тъпотията на това момченце, хем да погледне назад какво му се случва, хем да гледа напред и всеки път да си отчита как никога няма да дадат на такова уродче гювеч, па ако ше Гърция да потъне на дъното на две морета. Комунистите са неуки хора и не могат да схванат за какво иде реч. Нашият Станишев го осмяха няколко пъти, като рпедлагаше комисари да контролирали страните, както и няколко други АБСОЛЮТНИ тъпотии. Последния път му казаха, че реставрира комунизма в България, а това е изказване, след като е дадено последно предупреждение, че е пълен кретен, на политически език. Не само не са спецове, ами са тотални кретени. Той и Орешарски би трябвало да е спец, но икономическите му изоди бяха на нивото на среден второкурсник по икономика. Как го правите, бе?! Как успявате да сте така тъпи, а да изглеждате като другите на външен вид?!

Пък аз на тез сириса да им сира на главата

изака се

Ние сакис авантакис и не връщакис на евракис бре! Гръцкис народакис много страдакис с 1000 евракис среднакис заплатакис. Трябва 3000!

Вулгарна формулировка на позицията на кредиторите. И на всеки кредитор между впрочем. "Много харчите, малко работите". Те това го казват и за България, без да са ни давали пари. Всъщност кога гърците са казали, че няма да връщат ? Нали затова преговарят - кога и колко да връщат. Ама заради зелени хартийки да си дадат Солунското пристанище и кой знае още колко други неща и без да си върнат националната банка - няма да стане. Ако М. Кунева така се беше пазарила, когато влизахме в ЕС сега гърците на нас щяха да се молят за заем, не на МВФ.

го каза, че без преструктуриране (отново) на дълга няма да се мине. Сиреч да се отпише още дълг. Ето ти го казването, че няма да плащат....

Кой нахал драпа за моя порт? По никакъв начин няма да дават, продават, подаряват моето пристанище, нито и половин кей. Даже и четвърт няма да дават, защото не е тяхно. Мое си е! Купих ги с рушвети през годините преход. На вноски по-големи от тези, които сега ще плащат! И Солунската митница и тя е моя! Впрочем и Промахон.... От времето на Симеон. Въпроси?

Време е Ципурата да си слага вратовръзката. Като няма пари какво се е надул като пуяк. Кредитите се плащат и толкова. Може да се опростят част от тях, да има други отстъпки, но постепенно. Да си намаляват заплатите и да не се правят на интересни. Има и други страни, които се нуждаят от ЕС и които са били заразени от червената чума не по тяхна вина.

Дълга на Гърция е като лиценза на ЦСКА ! Не прекъснато ни занимават с това как вече срока е изтекъл ,но преговорите - продължават

Когато един вид се наложи над останалите, той става доминант. Заграбва всичко, всеки за него е плячка и така докато.... унищожи средата, част от която е и той. И когато вече няма какво да се яде, пред него остават два варианта: 1.: да умре от глад или 2.; да започне да се самоизяжда (малките стават плячка за големите) Така стоят нещата и при капитализма днес. Когато преди 25 години падна СИВ, много плюскане се отвори за западните корпорации. Опоскаха каквото можаха но нали лакомията е безгранична, искат още повече. Е, не остана вече нищо на софрата и се запукаха един друг. Сега е Гърция, скоро и Португалия....

Тиквата да почва да строи ограда по границата с Гърция, че голям наплив се задава от останали без работа без осигуровки без пенсии българи, работили там. Върнат ли се тук, безработицата ще скочи на 30-35% и айде, коня у ряката ще има пак протести, камъни по тиквите и 8% я вземе, я не на изборите.

Само си мислиш, че в България има безработица. Всъщност има глад за квалифицирани кадри.

stan_posta@

За съжаление и двете неща са вярни - недостиг на квалифицирани кадри и недостиг на работни места за обикновените хора. Типично непланово, стихийно капиталистическо развитие, утежнено от междунационалната експлоатация.

Ясас агапиму! Ясас!

Ще видите, уважаеми гърци, че да се редите на опашка по 2-3 часа за кило кренвирши и две рула тоалетна хартия - не е чак толкова лошо...

Много е лошо даже, ама на който не му увира главата, му я набиват в плещите. Избора си е техен от начало, до край.

Какво те кара да вярваш,че в Гърция не е имало такова време,че и по-лошо?? Холивудските филми ли?? Значи,ако -дай си Боже-утре в България нещата се оправят и стандартът стане такъв какъвто трябва,по твоята логика,никога няма да е имало опашки,виденова зима,глад..... Бъди малко по-сериозен.....

"излизане на Гърция от единната валута..."не може да извади от шапката си заек", за да го предотврати. " - айдее, шута в гза на мързеливата гръцка паплач, после шута и от ЕС, връщане драхмата и глаааад, глаааад със стандарт на живот 3 пъти под българския.

Къде сравняваш гръцкия стандарт с българския бе момче. Ти ходил ли си в Гърция. В кой свят живееш

Защо си мисля че има държави, които не са членове на еврейския съюз и бандитското нато и техните граждани живеят далеч, далеч по- добре от обикновения българин?

След 100 години Дир.бг: "Гърците са отчаяни да повтарят на ЕС,че гръцките деца имат нужда от маркови дрехи и специално приготвяна храна от образовани животни" Дълго заглавие за една дълга история.

Гърците показват достойнство. А нашият лизач Боко тиквата като види Юнкер, като че ли вижда Господа

А какво трябва да прави според теб? Да отиде и да му се изплюе в лицето?

Ако Гърция филира загубите в цял свят ще се измерват в трилиони.А у нас в стотици милиони.

Кви трилиони бе колега, направо трилиарди. Без Гърция няма европа, без европа цивилизацията загива, планетата загива, слънцето ще изгасне.

Хаха много си оборотен само дето повече ти отлива някоя тема за акциза на ракията или за и против бай Тошо.Кой държи гръцкия дълг колега можеш да провериш имената на въпросните финансови институции колега.А Лемън Брадърс говори ли ти нещо колега и какво стана след това.Ами доверието в еврото колега ами фондовите пазари колега.Е колега ти вярно ли си мислиш че целият цирк нямаше да е приключил отдавна ако не ставаше въпрос за това бе колега.

България като фаира, защо и останаха дълговете бе? Сигурно щото си нямаме Ципрас. Бахти логиката.

Сега цяла Европа ще види къде акат гладните гърци! Долно племе и много мързеливо! Не им давайте нито цент повече!

Форумните идиоти в Гърция,"гълтат"каквото им сермила доминиракия гнилоч..... Те пишат:-"сега тия продавачи на бебета,`дето си убиват децата и ги варят в тенджери,не стига че крадат пари от банкоматите и ни оглозгват социалните системи......и.т.н......" Я виж,дали не си техният огледален образ в България..... П.П. Гладните-акащи гърци,поне признаваме борбата на човека!!Та,затова,освен да акаме и да гладуваме,тук-таме избираме и някоя българка за евродепутат... Когато иззхвърлиш от себе си отровата и празната злоба,може би ще разбереш какво означава това.....

"сервира доминиращият"........

Ако гърците са гладни, ние сме умрели от глад

Искаме си окупираните гръцки земи, иначе ще обявим война на Турция! Ние от запад, кюрдите от изток, сирийци, българи, арменци и др. с помощта на Израел и САЩ ще разкостим Турция.

ЕК: Ето нашето предложение- да платите вноската по заема, която трябваше да платите преди 6 месеца, когато беше отложена с 4 месеца, т.е. да започнете малко по малко да връщате заема? Поне една вносчица, ей така, като израз на добра воля? Гърция: Тц. Не става.

Щом не плащата, хванете ни за маркуча!

Мечтата на робът е да има свои роби , а мечтата на свободният човек е всички хора да са свободни. Около това се върти световният сценарий още вече няколко хилядолетия и сега е в заключителна фаза. Бъдещата история вече е прочетена и написана от Творецът чрез пророците.

Велика е шизофренията и Ривотрил е нейният пророк. Иначе добре беше започнал, но бързо се разкри.

Житейската философия на щрауса напълно ли ви устройва? Душевният комфорт е хубаво нещо докато реалността внезапно не ви изкара от розовите блянове.

Ако им пратим Ореха за премиер за 6 месеца ша ги упраи всички малаки...

ама едва ли има толкова прост народ, на който да му спретнат холокост, за да дойде орешарски на власт!

Нека някой ми обясни старата българска поговорка : ,,Какво се чудиш като грък на ср-не " Това ще стане !

ами да ти обясня, това значи, че простата турска конекрадка регулира нашите форуми и ще гризне дръвцето. това значи съня ти , че няко те е ебал на живо парцал!

Интересна поговорка батка!! Значи,сега разбрах,че като с..ра и се чудя...:):))) А,за :-"наведена глава,сабя не я сече",нещо да кажеш?? И тя хубава-в Гърция я нямаме....... В Гърция,имаме друга... Тя гласи:-"изисква правдивост и смелост свободата"!!! Ако искаш,нея мога да ти я обясня!!

Ти мускоривите гърчоля за нек'ви герои ли ни ги продаваш или си подпийнал привечер.

Кир Яни Гърка пак нещо я обърка

кунева, ти в коя банда си плати данъците, като царистка-ционистка?

Ами в нашта...

не ви виждам как си плащате данъците, кунева от "царистите"!

Сириза стана Насириса. Гърците ги чака мизерия подобна на таз ,която ни натресе Жан Терминаторът преди 18 години. Едно е да скачаш в кръчмата и да плюеш ''тройката'', която ти е дала стотици милиарда евро, друго е да няма пари за болници, училища, пенсии и заплати...

Не Жан натресе нещо, а американците, които не бяха съгласни с опита му за независимо управление. Те просто дадоха ясен сигнал и силен знак, че те управляват България. Също, между другото, се случи и с Македония преди няколко седмици.

Американците са виновни и за акото по гащите ти.

,Всичките сте доста тъпички.Мнения за сиртакита сметки в кръчмата и как гърците излапали сто милиарда за две години само илюстрират нивото ви на кръчмаро пенсионерски анализатори.А и разбира се безценното-аз не искам повече да плащам за да играят гърците сиртаки.Даже не си струва да ви се обяснява за какво става въпрос.Айде спрете да издържате Гърция и със въпросните два лева си купете едно узо пуснете си сиртаки и бъдете тарикати и вие.

И как да спра да издържам Гърция, като управляващите са продали България на чужди сили? Ти наред ли си с главата?

Абе идиот Гърция я "издържат" частни банки които са дали тези заеми и прибират лужи лихви.И теб те издържат същите банки със заемчето от 16 милиарда което Бойко разписа така че ще стигнат и до твоя за++ик господин Плащач.

За финансовата помощ отпусната на Гърция- ето къде е заровено кучето! Изборите в Гърция, бяха през Октомври. Новото правителството, демонстрира изненада от лошото финансово състояние, но категорично заявяваше, че няма да взима заем от МВФ заради тежките условия, които предлага (макар,че беше членка на фонда от 60-те год., и можеше да вземе заема с 2,5% лихва). След много и продължителни консултации в ЕС се стигна до това творение финансова помощ за Гърция. В какво се изразява тя накратко. Необходимата сума от 110млрд. за преодоляване на кризата в Гърция се осигурява от МВФ, ЕС и ЕБ. Тя се разделя на части и всяка част се отпуска във вид на заем с лихва 5,5% (става въпрос за лихварски заем от който всички печелят) и при изпълнението на определени условия. Много важно е и условието, че Гърция не може да взима заем от трети страни! По това време Германия взима заеми от свободния пазар с лихва 1,2- 1,5%. Разбира се първо осигури изплащането по военните доставки, които висяха и обезпечиха изплащането на договора за подводниците и закупуване на муниции... Оказа и невероятен натиск за продажба на изтребители Юрофайтер за над 4млрд. евро. Франция си осигури плащанията за над 2млрд. за фрегатите, които Гърция ще получи.

Излиза, че достигането на Гърция до ръба на фалита не е било тайна за някои, които са печелили добре. Запазването на скъпото евро (което е изгодно само за Германия, Франция и разбира се САЩ) е за сметка на запазването на целостта на ЕС, което ще струва на страните на общността, затягане на коланите до задушаване, но ще даде глътка въздух на порочната Система.

Сегашна Гърция е плод на безвъзмездни дотации от страна на САЩ и Запада още от времето на Студената война. Тази страна бе авантпост на НАТО срещу СИВ и съответно получаваше субсидии за да няма социални проблеми там и да се поддържа боеспособна армия. Съответно след като руското пространство се срина, вече няма нужда да се хранят гърците отвън. Веднага външната помощ бе спряна, а гръцката икономика не може да компенсира липсата й. Затова и сега е проблема. Изкуствено създаден висок стандар с чужда помощ, който в момента не може да се поддържа. Това е положението и единственият изход е да се обяви фалит. Това няма да спаси Гърция от обедняване, но поне ще спести някакви средства по плащане на огромен дълг, натрупан от предишните правителства за поддържане изкуственно на стандарта.

даже сега Гърция се превръща в пречка при евентуална преориентация външнополитически,може да навреди поради геополит. си положение и силната си армия.Тя не е нужна вече като буфер и трябва да бъде отлабена и сведена до номинално независима но всъщност безгласна колониална територия чрез шокови терапии и иконом."реформи" ,подабно на България или да и спретнат една гражданска война по примера на СФРЮ.

Знаете ли до какъв извод стигнах? Комунизмът вече е факт в болшинството държави по света. Спомняте ли си какво беше мотото на комунистическата идея? - "На всеки му (от власт имащите) според потребностите, от всеки му според способностите". Нима вече не е така? Земите се взимат от правителствата и се харчат според потребностите им, а се изплащат от народите, според способностите им.

Истинският проблем на Европа е, че ако Гърция излезе от еврозоната, идва ред на Испания, Италия и Португалия ... и тогава нещата стават сериозни, а това гърците много добре го знаят. Защо не си направите труда да проверите колко е дългът на Германия и Франция спрямо БВП-то им? Защото и там цифрите са страшни. Най-лесно е разбира се, да си заровим главата в пясъка и да одобрим дългове за 16 милиарда лева ... (с които ГЕРП очакват да си гарантират преизбирането след 2 години, но да не им излезнат криви сметките). Гръцкото правителство показа, как се защитават интересите на народа.

Колко бе дълга на България преди това "заемче" и колко стана след като го взеха?

С поне 9 МИЛИАРДА лева се увеличи дългът на България (4 за КТБ + 4 за въоръжаване + 1 при Орешака)!

Защо удобно забравяш, че от тези 16 милиарда - 12 са наследени? А, ако се запазят темповете на увеличаване на приходите в хазната, то останалите 4 милиарда не само че няма да се пипат, но и ще започне изплащането на главницата.

Забравяш и 4-те милиарда за КТБ + 1,5 милиарда лв. при Орешака (против който заем най-много шум вдигнаха ... ГЕРП)! Няма държава просперирала под ботуша на МВФ и СБ, НЯМА такава!

Не мисля, че така ще стане. Като видят Гърция колко е зле след като излезе от ЕС - Испания, Италия и Португалия ще си налягат парцалите да не се случи същото и с тях. А много хора ще се постараят на Гърция да им е много зле извън ЕС, за да служат за назидание.

Аз,само ще повторя това което писах и снощи!! Следете нещата внимателно,защото ще има изненади....... И нека не се косят някои от форумците,само и само защото има една държава,гражданите на която не са с робска психика и изискват точна сметка да дълговете които им приписват....Никой,никога не каза в Гърция,че не е съгласен да се плащат дълговете!! Но,дълговете създадени при управлението на "тройката",да ги платят умниците,които говорят за "сиртакаджии"..:):))) Относно тази част която е открадната от самите нас-гърците-касае ващите авери бе европодръжници..:):))) За кого бяха едни масово дадени инвалидни пенсии и едни назначения за работа в несъществуващи служби??За мекеретата които са гласували за партиите които дават задника си на Евромародерите... Всички заедно крадяха,а сега да плащат всички,без да търсят сметка а?? Относно "великия"аргумент от типа"стара работа немският дълг и репарациите",защо не го прилагате и за гръцкия дълг?? Нали не се създаде за един ден,а с десетилетия??Дайте да видим тогава,каква част от него е "стара работа"...:):):)))) Кофти работа-нали?? Пак сте хванати по бели гащи,да прилагате двоен стандарт,както с Крим и Косово,с Гибралтар,с Фоклендските Острови,с Алеиксандрета,с Кипър,с Кувейт и с терористите,които са терористи сега,ама преди бяха "демократи"...:):))) Жалки човечета,мислите,че ще успеете да закопаете останалите български граждани...Няма да стане.....Вашите авери,няма да успеят в Гърция,няма да успеят и тук...:):):))) Ще се плащат дълговете,но от всички,не само от тези които се смятат за лесна плячка!! Запомнете го илоти на гнилоча..:):))))))))

Да бе, те казаха, че ще си върнат дълговете ... някога, когато имат възможност :))) В някоя следваща епоха, вероятно. Комунисти, с извинение.

Кико,моето момче,освен това,пиша и други неща...:):))) Защо великият ти ум ги премълчава и не ме оборваш??:):))))))

Абе какво толкова ги къткат тия гърци, а не ги наритат най-накрая? Толкова ли ще изгуби ЕС, ако Гърция не е вътре?

Чета ви коментара госпожо и се чудя... "Ритане","вътре"..... Много садомазо Мадам и много намеци...:):))) Омъжена ли сте?? Или просто "минаваща"?? Това последното,също не е както трЕб`а,нали...:):))))))

Тези ципраси дето управляват в момента, сигурно някой ден ще ги обесят в Гърция. Блъфират и седят на кълката, че ЕВРОПА няма да ги изхвърли от зоната, но ако това се случи, ще трябва да разчитат единствено на Русия да им помогне, и тази помощ ще се отпусне от тях с ясното съзнание, че нищо няма да си вземат, а просто така, Путин ще хвърли едни пари за да дразни Европа! И като свършат и тия пари, сами ще докарат положението много по-зле от колкото сега им предлагат...

Пука им на гърците дали ще са в еврозоната или не! Виж, Европа обаче страх ги тресе ако това се случи, защото всички отиват на кино!

Аха, разбрахме - Гърция ще е супер без Европа (която налива пари на Гърция), а Европа ще умре без Гърция (която само консумира европейски пари без да ги връща). Умно, много умно.

Значи, Гърция е по-силна от еврозоната? Ми да излизат сами и да се оправят, защо се мъчат там? Или и те като едни други им е мъчно за западаните бачкатори, та не искат да ги прецакват?? :)

вие се борите със свободата на мненията! и със свободата да не плащате данъци. друго - нема за сега! а, ако сакате можете да ме докладвате на станко тодоров - модератора на форумите!

Грозно е.не съм катил и не съм модератор и не обиждам хората.а не съм и комунист нито баща ми е бивше комунистическо величие.още преподава в университета за 2лв на час на 79 години.има и такива хора за разлика от тебе.