Плевнелиев: Проблемът с Гърмен е социален, но и политически

Решението на проблема в Гърмен е само едно и то се крие в думичката институции, които работят за гражданите и гарантират, че правилата важат за всички.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Проблемът с Гърмен е социален, но и политически | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

( ʖ )

......................//) ....................,/../ .................../..../ .............//'...'/` ........../'/.../..../......./\ ........('(.......... /'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _. ............\..............( ..............\.............\...

Тоя може ли веднъж да каже нещо смислено.

Другарю Плевнелиев , Толкова години не се научи какво и как да говориш. Че и да крадеш те научи тоя Бойко. И двамата само за затвор и разстрел плачете вече бе.

Няма ли един нормален в управлението?

Преди няколко месеца разговарях по служебно задължение с една възрастна циганка. Песионирана, след трудов стаж още по Бай-Тошово време, мъжът и също пенсиониран, с трудов стаж по бай-тошово време. Завършила 8-ми клас, говори свободно дори без акцент на литературен български, пише и чете свободно. Има само една дъщеря. Попитах я защо само една, отговори ми - тогава работехме, не ни трябваха деца. Сега възрастната циганка има общо около 28 внуци и правнуци Една от внучките й има 5 деца. Внучката почти не е ходила на училище, не може да чете и пише, почти не знае български. Попитах я, защо внучката й, на окол 25 години има пет деца, бабата отговори: само така може да се издържа. Внучката се води самотна майка, живее с мъж, никой не я проверява самотна ли е или не, всеки месец полагащата й се сума постъпва в банкова сметка. И т.н. и т.н. - нищо ново и нещо особено, обичайният ромски бит. Колко подобни примери има още в България? Сигурно десетки, ако не и стотици хиляди. Някой събира ли подобна информация, систематизира ли я, прави ли изводи, взема ли решения? По-скоро обратното.

Килимченца, чердженца, плетени покривчици и тихичко чуруликане. Славейченцето ни то песнопойно...

сега разбирам защо хората му казват ПЛЮВНАлиев...

че Държавата я налазиха такива безделни комсомолски мошенници като Плевнелиев, които нищо не вършат освен личните си далавери.

Пак празн приказки.

Грешка!Още една тежка грешка,която ни отдалечава от решаване на проблема.Не е политически!В най-широкия смисъл всичко което става в една държава с големи групи от хора е вътрешна политика,но това е много общо.Строго погледнато проблемът не е социо-политически!А това че партии са набъркани с някакви интереси,не го прави автоматически политически.Разминаването между нас и циганите е цивиризационно.И моля ви,не ме триите-истина е!И всички го виждаме-ами той ръцете не си мие,а ако го кажа ме наричат `расист`,`фашист` и подобни.Голямата грешка е в една дума "Интеграция".Няма интеграция,в смисъла който се търси!Няма,не се ли вижда.Хиляда години живеем по едни земи,а сме в паралелни светове.И това ли не се вижда?Значи не "интеграция"-друга думичка намерете.За да се реши проблем първо трябва да се определи същността му,да се дефинира точно!И тогава да търсим лечение."Интеграция" е грешно лекарство!

Този пироман още ли кудкудяка?

Плевньо бре ,що само българите да спазват закона?За циганите не важи ли?Явно е така -погледни какво става !!!

Незаконното строителство, та незаконното строителство. Въобще не става дума толова за това незаконно строителство г-н Президент. Хората са против видимо насърчаваният терор на една етносна група над всички останали.Отклоняване на вниманието към най-дребният битовизъм или може би крайно безхаберие. Като гледам какви "дебати" се водят в парламента.Приемам като по-вероятно вторият сценарии. Ниско интелигентни смешници, се заяждат помежду си , на гърба на всички останали. Жалка история. Та ако някой запалва килимчето на омразата, то това сте именно вие с насаждане на чувството за безнаказаност в най-ниско стоящото съсловие в обществото.

Плевнелиев е най-великия президент!

Към президента: Г-н президент, спрете с празните приказки! Това, което казахте, всеки може да го каже. Относно спазването на законите - защо трябваше да се стигне до граждански протест, че чак тогава да се сетите, че законите са за всички и трябва да се изпълняват??? Питам и отговора го знаем всички - циганите са привилегирован етнос, нали?!!! Относно митът, че проблемът е социален и политически - Може би, но е и етнически, защото в България и в нормалните европейски държави всички имат проблем с циганите, защото техни етнически черти са именно битовата престъпност, кражби, проституция, убийства, изнасилвания, ненормално обществено поведение и др. По характер те са номади и антидържавни устроени, освен за социални помощи, разбира се, и тези им характерни черти не могат да се изкоренят с демократични средства!!! Когато го проумеете това и го заявите публично, тогава може да има шанс това асоциално племе да бъде цивилизовано! Защо нямаме проблем са другите етноси като турци, арменци, руснаци и др. на битова основа??? Моля политиците да спрат с празните приказки, ние ги знаем, искаме правилни действия, бе да е необходимо да въставаме на улицата!!! Иначе за какво сте ни вие??? И да, знам, че този призив е глас в пустиня...

Проблемът с циганите не е в самите цигани. Нито в полицията. Преди 25 години как всички цигани работеха, а децата им учеха! Значи може! НО! днешнитеполитици създадоха условия циганите да живеят скотски и на аванта и циганите се възползваха...

Айде де , всички били работели, на училище ходели, в университетите :)) като почнете с тия носталгично-идиотични брътвежи ... :))

за пръв път смисмено изказване и бих казал точно. За жалост един голям проблем в България е категоризацията , безотговорните деиствия на доста хора . Имаме чувството че мрежата на мафията е така заплетена , че няма политическа воля за разплитане. Големият въпрос е до кога , за къде сме тръгнали. Има не демокрация а слоботия. Има политици които си мислят че са фактор , те говорят безотговорно - пример е Патриотичния фронт - това че са във властта , виждаме какво стана с Бареков а какво ще стане с тях, Не бива така българи. Циганите са хора , но им е дадена голяма свобода , закона не ги достига .Защо не се направи една акция във всяко село , град - да се види кои къде живее, какво работи , под наем ли е - така ще видите че имате пренаселване на хора от други населени места .Още нещо политиците да се спрат с тези игри , не използваите а след това да изхвърлите хората .

Простичко казано държавният глава перефразира поговорката, че "Рибата се вмирисва откъм главата" Кой направи шментикапели със списъка на общественият съвет при президента, като подмени лицата предложени от протестиращите с такива от неговата черга? Бедата е че протестиращите не бяха последователни докрай, иначе точно тогава и точно за това трябваше да играе сопата! Навремето през 1990г за къде-къде по- малка лъжа изгонихме Петър Младенов. Е вярно, той беше социалист и САЩ бяха ЗА изгонването му, а сега Роско е лице на Соросоидите, но искам да напомня чеи запо- малки лъжи сме гонили президент!

точно вие-политиците палите килимчето и не правите нищо

Банкя филм Ентърпрайсиз и ГЕРБ - ООД Продакшън представят втори сезон на сериала "Втръсникът" По сюжетната линия на "Планетатана маймуните" със заети ситуации от "Има ли пилот в самолета" и персонажи от "Смотаняци" От създателите на "Приказки без край" Билети на касите на НАП, а скоро и на НОИ

+10 !!!

Прав е г-н Президента. Руско-ромските изменници палят килимчето подобно на Македония.

Не ги е срам! Как си позволяват да палят молитвеното килимче но Негово Превъзходитерство паша Расим Чехлиоглу!

Щерева, да не би възмургавият ти етнос да започва да проявява русофилство? Внимвай, събратята ти са доказан ветропоказател, пък и имат дълбоки традиции в гадателството и предсказаното от тях се сбъдва. Т.е. щом започват да се присламчват към Русия, значи идва време на нейната тотална доминация. Що ще правиш ти зимъска, като ти припомнят русофобските изцепки. Ще кажеш чи си работил по поръчка на КГБ и си писал дивотии с цел дискредитация на русофобството? :))))

Тоя нещастник отново се обади от коневръза, за да ни каже, че като включиш котлона, водата се стопля! Недоразумение комунистическо....

Европа е на толерантността. Европа е на солидарността. Европа е на приемането на малцинствата и различните. Какво общо има с евроатлантическите ценности озъбените, изпълнени с омраза лица и кръвясалите очи на троглодитите, които крещят срещу циганското малцинство и скачат на саморазправа като османски башибозук? Какво общо имат те с домовете на хората та искат да ги лишат от тях? Тези хора са срам за България, срам за нашата евроатлантическа ориентация и полицията трябва ясно да им покаже(а също и на нашите европейски партньори) къде им е мястото - разпръскване с палки и осъждане на най-активните за използване на езика на омразата. България трябва да покаже на света, че споделя напълно евроатлантическите ценности

за реформиране От години ни каканижат за таканаречените европейски ценности. Аз съм прост и така и не разбрах какво включват те. - педерастията - толерирането на паразити за сметкана собствените ни деца - неприемането на Българи но приемането на всякакви североафриканци, азиатци и пр от нецивилизовани страни - отричането на кривите краставици за таратор - ощастливяването на кокошки и прасета но неощастливяването на пенсионерите, които се падат наши родители - строителството на юруш на мигустрали покоито няма поток на суровини и продукция и всъщност няма нужда от тях, но пък се напукват още преди да им е рязана лентичката - нагъзването пред САЩ Ако е това - мене недейте ме брои за европеец. Искам си Бай Тошова България!

Само не и бай Тошо отново! Всичко друго но не и това. За другото аплодисменти.

Забравяш уеднаквяването на зарядните за мобилни телефони с което Пръмова ще е гордеее дори след смъртта си, че го е предложила

Да ти пикам и на ценностите! Няма такава демагогия и лъжа!

Не реформатор, а провокатор . Тук е пълно с всякакви оли-та :))

да извадиме оръжието. Държавата се е оплела в собствената си мрежа на безпомощност и безсилие. Ние заставаме зад всяка идея и действие за пълното изкоренявана на крадливият манталитет у всички хора в България. Смъртното наказание е отменено, но не е забранено. Крадеш - получаваш наказание независимо каква е стойността на откраднатото. Да се краде сякаш е генетично заложено и затова е необходимо да се работи точно с генетиката . Трябва да се осъзнае , че не може да притежаваш нещо , което не си заслужил според законите на Вселената

Ама това циганите много прости-стоят в България или в З.Европа се намърдват,що не заминат за Русия?Там ... ехей! Нали всеки ден четем от техните хора какъв рай е Русия.Да им купим по един еднопосочен билет и да заминават за необятната.

Андрешко за Русия им трябват визи, а и там милицията пипа здраво.

`Визи`.Как звучи само ,а: при нас само с визи. Цивилизация. На Русия цивилизацията такава каквато и на циганите,лика-прилика са си,ами Европа да събере всички цигани и да ги транспортира в русията-там ще са си на точното място.

само сигани и паметници тук. я се разтикайте настрани. и утре стикерчето, да си имаме уважението. се идиощини, вместо карибите. де да знам, че е била на шефа, някога. от утре по админ с админка. някой трябва и да прислужва на красивите жени.

Бог да го прости Чочоолу,само той ви оправяше....танковете около гетото и глас не се чува.

джуджето, дето до сега три с "обосновки", моля да заповяда сега на честен дуел с Факти. а не да ме предизвиква с дилдото си на задни пиески с кретенското си "цензуриран в името на нато и ес, като спам". смешни сте!

х да, аз пък, колко съм разсеян, та бълхария не е в ес, а е вилает без граници поръчан от плевенлиев. сорри. забравете за честен дуел!

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, ел. енергия , парно , нагла, лъжеща народа си робски! богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

АПОСТОЛА ЛЕВСКИ И БРЦК ОБЕЩАВАТ НА ВСИЧКИ ХОРА ДА ЖИВЕЯТ В ЧИСТА И СВЯТА РЕППУБЛИКА ..... ... ОБАЧЕ ОПРЕДЕЛЕНО ЛЕВСКИ И БРЦК НЕ ОБЕЩАВАТ НА ПЛЕВЕНЛИЕВ ВИЛА В ХАЛКИДИКИ И НА ОЛИГАРСИТЕ ОФШОРКИ :))))

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, ел. енергия , парно , нагла, лъжеща народа си робски!

"демокрацията на "напредничавите" педераси забранява подобни изявления. ще ви бомбят демократично утре, дебилите, антихетеросексуални протестъри. те имат много, много оръжие, както и пари.

хитлеризма на антихетеросексуалните и в тоя форум е твърде очебиен. неоспорим факт! изтеблението на "различните" винаги е започвало със запушването на устата на противниците. дайте му на хомосексуалиста си -цензуратор поне един концлагер, защо го карате да се мъчи тука с непоправими женкари, като наша милост?

ГЪРМЕН Е В РАЙОН СЪС СМЕСЕНО НАСЕЛЕНИЕ- ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ - ТАКА ЧЕ НА АМЕРИКАНСКАТА НАЛОЖНИЦА МОГАТ ДА МУ ПРАТЯТ КЕФ МУ ХОДЖАТА , КЕФ МУ ПОПА , ДА МУ ПРЕГЛЕДА ПРОСТАТА НА МОЛИТВЕНОТО КИЛИМЧЕ :)))) .... МНОГО ЕТНИЧЕСКИ НЕТОЛЕРАНТЕН ПЛЕВЕНЛИЕВ - ОБИЖДА И ХРИСТИЯНИТЕ И МЮСЮЛМАНИТЕ :))

На снимката - как изглежда лицето на честността, непорочното зачатие и...още нещо?! Повярвах ти, другарю!

хунтата на педерастията и нечовечеството в настъпление срещу Природата и човечеството ни доказа, че може да унищожава по Земята, както всеки неверник. не виждам друго, като факт.

какво поредно, жалко представление на неуката, но "напредничава", която преди пет-шест века откри парната машина за да създаде първата машина за убийства на хора с камъни... колко жалко... наистина... но защо и срещу Природата се опитахте с парните си машини? глупости, не е въпрос. за вас!

"напредничавите" не раздават справедливост, а цензура, смърт и педерастия. всичко друго е от плевенлиев, комсомолската секретарка на доган.

Гнус ме еееееее!

- Ало!!! Парламент ли е?! Искам да работя в правителството! - Вие идиот ли сте? - А това да не би да е задължителното условие?!

Време е за край на правителствените тарикатлъци, защото всички искаме правителството на Борисов да успее. Това е важно за всички българи. Не искаме Орешарски-Пеевски или друга дива путинофилско-корпоративно криминална група на власт отново. Знаем, че някои зли хора запазиха позиции при този кабинет и затова е време да се направи избор между тях и българите!

ТИКВУНЯ БИТА КАРТА. СКОРО АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ ГО СМЕНЯТ. ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИЯ СЕ ТРЕСЕ А ДРУГАТА ПОЛОВИНА ЧАКА ВДИГАНЕТО НА ТОКА. АЙДЕ ВЪРВИ ИЗБИРАЙ КОФА ЗА БОКЛУК, МЕ ТЕЗ В БОГАТИТЕ КВАРТАЛИ ВСИЧКО ЗАЕ ОТ ТВОИТЕ КОЛЕГИ