Русия е готова да възобнови ”хуманитарните паузи” в Алепо

Русия съвместно със сирийските власти е готова да възобнови "хуманитарните паузи" в Алепо, предадоха ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Русия е готова да възобнови ”хуманитарните паузи” в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щерев, иди до прозореца, отвори го широко да разбереш,че има и чист въздух.А не такъв, наситен с Щеревизми.Коя от коя по-миризливи и мазни.

Щатският тролетариат здраво квичи. Което означава че нещата вървят на добре.

самоуспокоението рядко води до 'добре' ;)

portal

Към 2568 година се очкава самолетоносача на българохазрите да стигне там... самолетоносач без самолети... тва е акто пума диск без диск :)

Май и понабиха канчето,значи...

хуманитарните паузи - добре сте се сетели да е в кавички... Руските бомби убиващи деца и цивилни са хуманитарни

ТЪПАНАР, ОЛИГОФРЕН, ИДИОТ... Това са трите думички, които те характеризират най-пълно и точно!

Руските въздушни удари в Сирия са взели над 1000 цивилни жертви за 4 месеца

ПРОДАЖНИК !

Русия е готова да възобнови хуманитарните паузи в Алепо Физиономията на генерала на снимката не изглежда да е много "хуманитарна".

Водката, водката...

изглежда все едно бебе е напарвило беля в памперса..ха.ха или май има беля????

Очаква се през 2020 г. БВП на глава от населението в Русия да бъде малко под нивото от 2010 г., т.е. Русия ще е преживяла към този момент едно изгубено десетилетие.

Росстат, преди с трепет следихте къде отива рублата, сега мълчите като гъзове.Защо не напишеш какво се случи с паунда от юни досега.Или- пак мълчаливи като гъзове.

Почти всички бежанци са оставили роднини от другата страна. Говорят, че е настъпил истински ад. Терористите са хванали няколко роднини на тези, които са успели да избягат. Сега всички са в затвора. Говорят, че ги мъчат. Боим се. Това дава отговор на всички въпроси! Човякът успял да избяга от Алепо назовава онези, за които нашите власти се застъпват и наричат "бунтовници" терористи и казва, че тези терористи измъчват цивилното население.

Да де, ама нали трябва да лижат щатско-юдейските задници.... Не че него знаят.

portal

Денгите ли не стигат :)

Явно гребците на адмикал Кузнецов не са достигнали 12 възела още.....

Съобщават за 60 загинали и 200 ранени в Мосул след удар на САЩ по жилищен район. Тези жертви обаче са демократични и хуманни, по Женевската конвенция и по правилата но ООН. Докато в Алепо жертвите са дело на агресивната Русия срещу кротките и миролюбиви джихадисти. Всъщност според западната преса в Мосул са само главорези, в Алепо са само мирни и изстрадали жители. Руснаците пуснаха снимки събрани от западните медии в които "белите каски" спасяват 3 пъти едно и също момиче, все пострадало от руските варварски бомбардировки. Всеки път спасителите са различни, колите им и сградите наоколо също, само момичето което грижовно носят на ръце е едно и също. Все със засъхнала кръв по лицето, все разрошено и уплашено. Да се разплаче човек. Маде ин Холивуд.

Драгомир Драганов от Драгоман. Драго ми е. Хоратя говорят... :)))

Аз съм сигурен, че всички соросутки са готови с радост да умрат от американски въздушен удар, защото това е една хубава, демократична смърт.

ЗАЩО ХОРАТА БЯГАТ НА ЗАПАД , А НЕ ИСКАТ В РАША?

На Запад живота е по-хубав, отколкото в Русия. Все още! Преди 20 години беше много по-хубав, сега малко. Скоро няма да е такъв. А е по-хубав, защото Западът много е откраднал. Затова и на братя Галеви живота е по-хубав от твоя. И ти ако работиш за братята ще имаш много по-добър живот отколкото ако работиш при един честен собственик на сервиз на битова техника например. А Западът краде и от тебе. Прави го чрез Шел, ОМВ, ЕКО и пр (раззбра се за картела им), чрез ТЕЦ-овете в Марица Изток, чрез мините в Челопеч, Златоград и другаде, чрез ЕВН и другите електроразпространители, краде те даже като ти забранява да пуснеш един тръбопровод през територията си.

Като имат коридори, защо не избягат всички а стоят там да ги хващат и мъчат?

Ана Политковская - "Нашият народ е много податлив на фашистка пропаганда и реагира веднага."

Мосул и Алепо обсадени от толкова време. А кой и от къде ги снабдява тия хора с продукти, а джихадистите с оръжие. Всички знаем, че войната скъпо удоволствие. От къде у тях толкова пари?

Русия се чуди как да се измъкне от блатото Сирия.В Русия вече има купонна систима.

Това ли успя да измислиш ?!?Или просто пишеш за бройка?

ЧЕТИ ТЯХНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ.

Виж в САЩ има купонна система. Над 10 милиона са на купоне за храна.

Убииците дават възможност на жертвите да се попцеферят и пак ще ги трепят. Боже, колко са хуманни тези руснаци.

Какви хуманитарни помощи за тези дето колят ей така хора???? Могерини ???? Какви ги дробиш???

Думите на Кери: "в Мосул, бяхме планирали всичко, но в Алепо не е планирано нищо и мирните хора страдат." - ей тези от САЩ всичко знаят

Няма военно решение на сирийската гражданска война,а кои запали войната

Асад с простотията си.

Щото не пуска на САЩ??? Не е като Бай Х и клика, а???

Орешарски и Станишев

Интересно колко може да ни се набива тъпанарската мантра, че видите с главорезите в Алепо трябва да се преговаря и да се търси някакво мирно решение. Защо такова решение не се прилага и търси за Мосул, там с хляб и сол ли ще прогонят Джихади Джотата? Когато имаше пауза никой не напусна Алепо-джихадистите не искат, гражданското население те не го пускат. Е какво е решението- безкрайно чакане?

Този с минусчето, ще ти финансирам пътя до Алепо, само влез вътре и от там ни пиши, ако можеш без глава, щото явно акъл нямаш.

Що така 200 000 жители също не напуснаха????? Или шв ни обясниш как 1500 човека спират 200 000 без специални структури за това?

Какви са тези цифри откъдето ги надроби?Джихадистите са поне 10-20 пъти повече!И какви специални структури те гонят?Като задържат един член на семейството никой няма а смее да мръдне!А там родата голяма! Пишете абсолютни безсмислици!

Баце, там ландшафта е пустинен. Ефективна прицелна стрелба с автомат, картечница - 100м. 1 войник прикрива 200м. Линеен км. го покриват 5. 60 км., колкото е обиколката на Мосул, могат да го обезопасят 300 човека. Стрелба на поражение. Отделно много участъци са заминирани. 1 нощ като застрелят 2-3 човека на другия ден целия град ще знае и никой вече няма да се пробва. Или?

Русия просто иска да си изтегли войниците и да ги прати в Мосул. После ще обяви Алепо за "освободен".:))))))

"Готова" е разбира се, щото усеща дебелия, който подпира отзад!!

погледа на този руснак се чете лудост! Какво ли може да се очаква от него?!

По скоро твърдост решителност има в погледа му и се четат 2 неща готови сме да изчистим джихадитата, а на соросидите-протестъри просто може да им събуем гащичките и ....не това , просто да ги наплескаме по непослушните д...пета.

Бой, еване и српска музичка!

Запада играе двойна игра и се опитва да се изкара колко е хуманен. Много ми е интересно как с хуманитарни доставки ще превземе Мосул, иначе постоянно дава съвети какво да правят другите.

а да е готова случайно, да си ходи?

Събитията в Алепо показват, че Запада няма никакво влияние върху опозицията в Алепо. Тогава защо ги защитава? Или другия вариант е да има влияние и да им казва да не пускат болните и ранените и цивилните от блокадата.

да се забавят руснаците и сирийците в Алепо, докато им докарат джихадистите от Мосул да подкрепят тукашните! За Алепо е важно да има "хуманитарни затишия:, а за Мосул - "всичко се развива по план", независимо гражданските жертви и в пъти по-голямото цивилно население, жертва на бомбардировки и обстрели от "демократичната коалиция"!

Абе ти четеш ли изобщо какво е казано в статията, или само по опорни точки пишеш? Самата Русия иска примирието, вероятно са им се поизчерпали бомбите и трябва да подготвят следващите удари. Нали точно това стана миналия път. Обвиняваха всички други, че се прегрупирали, а самите те удариха силно само няколко дни по-късно.

В момента раздават хуманитарни помощи. Къде е великия помагач САЩ или той помага на бандюгите?

От какво се нуждаете в катуна?

Споразумение да спасят западната агентура в Алепо. Грешка, но поправима.

Отново започваме с Алепо, за да не пишем какво става с "хирурзите" в Мосул. Доста прозрачно.

като няма какво друго, поне да покажем руснаците колко са 'гуманитарни'. Докато се ослушват и чакат 20годишните ливанчета от Хизбула да им свършат работата ..