Бедственото положение в Габрово остава, 7 села са без ток

В Габровска област нови села са останали днес без ток, стотици са семействата, които пет денонощия са без електроенергия.

Обратно в новината

Коментари - Бедственото положение в Габрово остава, 7 села са без ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години ме поканиха на почивка в планина в НОРВЕГИЯ.Познавайки времето на режима на тока,и целия колорит на БГ действителността отказах.Но домакините ме заведоха все пак......снегът беше като брашно,студ,леден вятър...бях изумена от топлината в къщата,токът не спря,колите палеха,пътищата бяха като огледало.Пътувахме в тунел от сняг.....Друг свят....България е целуната от ГОСПОД!Красива,топла,богата!НО СЛЕД ПРИРОДАТА Е КУЛТУРАТА..........ЖАЛКО

Знае ли някой Габровска област в коя държава се намира, да не би там да има военно положение?! Питам, защото това, което се пише е НЕВЕРОЯТНО да се случва в България!!!!!!!!

Ако имаше военно положение щеше да има ток до няколко часа. Там няма не искам, недей:)

То бива, бива некадърно управление на Габрово и Габровска област, ама чак пък толкова...Такава безпомощност не е имало в държавата ни през последните 100 години. Защо тия управители все още не са си подали оставката?! Баси заспалите габровци!!!

Като си много кадърен, защо не станеш управляващ и да оправиш нещата или те бива само да мърмориш. А знаеш ли колко кадърно беше по времето на Пашов и Недков, ако изобщо си на години да ги помниш. Ще ми се да кажа какво наистина мисля за такива мърморковци, но ще трябва да изляза от добрия тон и да не ми публикуват коментара.

наследството на хайдуците от БСП-ДПС! да викнат Дилма да ги опрай, нали е техен човек цоциалист-терорист!

Срам!В кой век живеем?

70 лв. за включване.

Защо електроразпределителните дружества нямат достатъчно екипи и хората стоят без ток 1 седмица? Глоби няма ли да има?

Отговора е прост- некадърно управление на Енерго про, нарушения и корупция, лобиране и неспазване на закони, комплексари с власт, масови "напускания" и липса на запознат персонал с мрежата. Няма да изреждам повече, но това е началото! Моля се да няма зима за североизточен район, че ни е спукана работата. Знаете имената на управителите - проверете ги / образование, управленски опит и стаж в мениджмънта в енергетиката/.

Фотото ?? Браво но Габровлийте, не фърлят хайвера по камъните, като оная, Софийската соротия !

А когато човек е в бедствено финансово положение му дърпате шалтера....после още30 лв.за включване....какво ще платите на тия хора които стоят без ток,на магазините....хладилници,фризери....

Ами ние в неделя си тръгнахме точно от Млечево, имаше скъсана жица от стълба е нивата ни на 20м от къщата. Събота вечер "романтика на свещи" , почивка без телевизия и новини , печки на дърва- за мен бе някаква почивка , но жената мърмореше че било 19век:-)) В неделя следобед взехме всичко от камерата за замразяване и го донесохме в града, значех че поне 5 дни няма да има ток, защото във всички планински села ще има скъсани жици, а в неделя нямаше никакъв екип на Енерго-Про, макар пътя да бе отворен вече.