"Фронтекс" се включва в охраната на Ламанша

Министри от няколко европейски държави се съвещаваха в Кале

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро ще ма война между ингилизте и френците. Заради рибата и заради бежанците.

Тези са ПОСРЕЩАЧИ. Нито пазят границите, нито пресичат трафика, ПОСРЕЩАТ орките и ги предружават до новите им домове, защото иначе има риск местното население да не допусне Маймуните.

Сега ще почнат да спасяват незаконните емигранти с лодките на фронтекс като ги местят от единия на другия бряг, трафиканти.

С европейски пари ще пазим английския бряг.Такива сме ние- креативни....

Точно Тия Са в играта на каналджиите Фронтекс пълни емигранти в Африка и Превозва В Европа !!!

Борисчо нали вече се възмути от номерата на Макрон... Покрай последните загинали в Ламанша стана ясно че Британия плаща на Франция милиони лири, за може последната да държи мигрантите далеч от острова, а френските полицаи вместо да си заработват английските бонуси си затварят очите за трениращите зимно гребане в Дувърския пролив... А може би Фронтекс ще иска пари от британците или пък Франция смята да си прибере бонусите и да хързулне ЕС да свърши работата за която и плаща Джонсън;)

Избори идат във Франция.. щом мигрантите напускат Франция е добре за Франция и за изборите... а в коя посока напускат мигрантите е все тая, важното е да не остават във Франция... Нормално мислене и интереси...

Ама що така бягат от ЕС то и напират към Брекзита? Що такъв мерак да ги държат в ЕС то?

Защото докато дори във Франция си има национализъм просто погледни на острова кметовете на най големите им градове и ще ти стане ясно.

ще им дават по-здрави лодки ?

Не, ще ги връщат обратно в ЕС то!

Те охраняваха и Средиземно море, като прихващаха лодките близо до африканския бряг и стоварваха мигрантите директно в Италия, Гърция или Испания. Хайде сега да видим как ще охраняват Британия и къде ще возят мигрантите без документи, ваксинации, сертификати.

Фронтекс ще охранява британската граница?! Да си я пазят, нали са много отворени. А маймуните като искат да се давят - да се давят!