Коментари - Втори френски град забрани бурки на плажа | Днес.dir.bg

Втори френски град забрани бурки на плажа

След решението на Кан за забрана на бурките, подобно решение взе и друга община на Лазурния бряг - град Вилньов-Лубе.

Обратно в новината

Коментари - Втори френски град забрани бурки на плажа | Днес.dir.bg

Коментари

Обаче страшно секси е - цялата гола, а само главата с косата са закрити и през две дупки отпред те гледат две порочни очи... Мале-е-е, прилоша ми!

Представете си 4-5 такива да влязат в басейн, ще го направят на обществена пералня - едаги хигиената имат

Да видим как ще се представи тази година Франция...когато саудитският султан отново посети Лазурният бряг с харема. Миналата година цялата ивица беше почистена от туристи пред вилата на саудитеца.

Или както каза Фидел Кастро - "Историята ще ме оправдае"! Па макар и късно!

Европа е нападната от терористи, не спорят за бурки?! Напрововъвеждайте военно положение и никакви дискусии за дрехи няма да има. Лагери за неблагонадеждни и екстрадиране в Бл.Изток (Мека и медина) на всички несъгласни. Там да си ходят както си искат и където си искат!!!!

направо незнам как можеш да приемиш таково глупаво закон..нема ли на какво друго да мисли///// ората нема какво да яде..народа гладен...нащо жена джебел бурка неноси сама слага на галвата пешкир и отдоло слага шалвар. франсия най много 5-6 жена да отива да слага бурка//// другото къщи ще седи много трябва на него плажа..... айде тез кадето измислил закона да утива да сваля гащите/ да не сере на гащите подобре да мислят да управят пуложенито на орта

"направо незнам как можеш да приемаш таково глупаво мигрант" в Европа. Да си стоят в Сад.Арабия, като не им харесват порядките тук! Анадъмо?

Изглежда в Джебел не знаят добре български , но се изказват.

Ама първосигнално се връзвате на бъзика на пича от Джебел...

Бежанците идват в Европа не за да работят и да се развиват тук,а за да проповядват ислям,да всяват омтраза към европейците,да им строят джамии,да мародерстват и изнасилва,че и убиват,друго нищо не правят!!! Затова всички вън от Европа,всички бежанци вън,никакво допускане! Който идва тук да се съобразява с културата ни и със обичайте ни,никакви проповядвания на ислям,от къде на къде?!?!? Затворете всички джамии в Европа,защото в тях се заражда радикалният ислям!!!

То пък ние от "Европата" как се обичахме и живеехме като братя преди да дойдат бежанците - не е истина! Някой да си спомня как ни описваха англичаните и французите? Сега сме братя с европейците, докато трябва да бършем лай..ия г.з на Меркел...

Ще ги забраняват, направо да ги стрелят, ПО ЕВТИНО е

Във Франция демокрацията е в опасност... НПО-тата защо спят!!!

Ако ще се покриваш от глава до пети, защо ти е изобщо да ходиш на плаж? Видях такива "бански" преди няколко години на един плаж в Турция и ми стана смешно. Зачудих се дали в подобни костюми влизат и в банята да се къпят, щом е неприлично да се събличат?! Но Всевишният е създал човека гол - животните не се обличат, а ходят така, както са се родили. Облеклото е създадено от човека, зависи от климата и всяка култура е приела определено отношение към него. На мен банските по плажовете не ми пречат, не гледам на хората като на предмети и уважавам тяхното желание да изглеждат по един или друг начин.

Каза едно Голямо Нищо!

Аз който не вярвам в христо , алах или голямото зелено чудовище имам ли място в твоя свят ? Явно ти в моя имаш, а аз в твоя ?

Какво има да ги забраняват? Да отстрелят 2-3-ма, останалите сами ще се сетят...

Абе ще им уврат главите на франсетата, но дано не е късно. А тези мюслита, по ми се струва че се увиват от глава до пети, за да не им се виждат увисналите телеса и мустаците.

Напоследък ми се случи да пътувам до най-"гостоприемните" европейски държави. От видяното изпаднах в шок! Няма и помен от подредената, излъскана до блясък Германия, дала толкова много на световната култура. Франция, Швеция - до преди години беше удоволствие да отидеш в тези страни - сега е мръсно и неугледно, а по улиците на големите градове е неприятно дори за гледане. Накъде е тръгнал Старият континент и докъде ще стигне с тази криворазбрана толерантност, не ми е ясно, но бъдещето е плашещо.

Може ли малко повече подробности? Къде беше най-зле?

Зависи за кого кое е зле. В Париж е пълно с африканци, но работят и са много съвестни. Другаде виждаш по една бурка с пет-шест малки около нея, едно в количка и друго на път - изводите са ясни кой за какво е дошъл в Европа.

Носенето на каквито и да било символи на подчинение и унижение над ислямските жени е осъдително. Мъжете им поне външно не се отличават от християните, но жените им трябва да показват демонстративно, че са второ качество. Това е посегателство върху правата на личността. Ако отида в ислямска страна, ще ме принудят да покрия главата си, но тук те не спазват нашите правила. Считам, че в цяла Европа трябва да се забрани покриването на главата. Който не иска да махне кърпата - обратно, откъдето е дошъл! Там да прави, каквото му харесва!

Жалко, но е така. Ти за тях си само кобила за разплод. Не, че те са нещо повече от теб...

имаш ама много силно чувство за хумор, само че не всички го разбират. Аз ще кажа само - кой откъде е - там с бурките.

Защо го четеш изобщо това нещо с този ник? Аз отдавна го отбягвам, защото явно задачата му е да провокира.

Да, бе, вЕрваме ти - отбягваш го "това нещо", а пък го коментираш всеки път. ха..ха.. ха..

Това е една обнадеждаваща новина!! Все още има шанс за Европа!Все пак, за моя изненада, не всички в тая кочина Гейсъюза са си изгубили акъла?! Дай Боже! Дай Боже, християнаските традици и духовност, да почнат да се възстановяват в днешна Европа!!!

Лошо, много лошо! И сега къде ще си перат шалварите и бурките? хе-хе

Накъде вървиш обезумяла и оскотяла Европо?! Какво се случи с твоята толерантност и мултикултурализъм, отстоявани векове наред? Защо за едни си нежно-кадифена майчица-закрилница, а за други злобно-грозна, кривозъба вещица-мащеха с изкривено от злоба лице и силни, извито-заострени нокти като на хищник-грабител, с които стискаш за гърлото и по други болезнено-раними места своите чада, които са те удостоили с честта да те избират като място за живот и по този начин допринасят изцяло за твоето духовно, интелектуално о културно развитие? Мерзка Францийо, родино на т.н. "демократични революции" и "Просвещения", с днешното си антихуманно решение ти низвергна правата и свободите на твоите деца! Вместо да се радвате, че на плажа ще царува Морал, че съблазнителните женски форми ще бъдат прикривани в модерни бански костюми от мерзко-гнусните погледи на загорели и незадоволени секс-маниаци, ексхибиционости и други елементи, омърсяващи плажовете със скверните си тела и набъбналите си телесни части, вие полюете отново в пристъп на безмозъчна конвулсия едни нравствено-извисени, окултурени, духовно обезпаразитени , морално чисти Хора! Позор!

Снощи обслужи 20 турски тираджии, а днес за морал говориш......

Mутка ти пайна !...

Хи хи много смешно ..

Ами Европа почва да се лекува от (в)ас! Защото сте като рак - трява да се реже дълбоко! Иначе край на цивилизацията!

Браво, Мелиха. Поклон. И аз никога не допускам жена ми да се развява гола по плажа. Въпреки че не е мюсюлманка и не носи бурка, аз я заставям да се показва и да влиза във водата само по анцузи (долен и горен). Освен това анцугът е много полезен и при мъртво течение, защото той те задържа на повърността според теорията на относителността на Анщайн. Аз водя жена си на плаж само в Турция. Там се чувстваме спокойни.

Някой да те е карал да се жениш за грозница?

Значи считаш,че жена ти е кобила за разплод. Браво ако и тя се мисли за кобила сте супер.

"Вместо да се радвате, че на плажа ще царува Морал, че съблазнителните женски форми ще бъдат прикривани в модерни бански костюми от мерзко-гнусните погледи на загорели и незадоволени секс-маниаци, ексхибиционости и други елементи, омърсяващи плажовете със скверните си тела и набъбналите си телесни части, вие полюете отново в пристъп на безмозъчна конвулсия едни нравствено-извисени, окултурени, духовно обезпаразитени , морално чисти Хора!" Стой си вкъщи и не се опитвай да ми налагаш задръстеното си ислямско мислене, ако обичаш.

Как можеш по този грубо-брутален начин да вкарваш в шаблон "летящите ми" мисли, галещи като с леко-ефирно перце сивите клетки на Мислещите и Знаещите? Моето мислене не е "задръстено ислямско", а УНИВЕРСАЛНО!!! Дразни те ужасно, че назовавам Нещата с Истинските им Имена, нали? Обърни се и погледни около себе си - наоколо се въргалят жени с къси поли, криви крака, които веят срамничетата си пред погледите на сащисани пенсионери и и невинни деца, подобия на жени със силиконови горни и долни устни, напомпани до спукване гърди - само трябва да забиеш една карфичка в тях, за да избухнат като знойни атомни бомби! По улиците чупят китки олевени мъже с дълги коси, пръстени, оскубани вежди, обръснати крака, а вероятно и тестиси, пищят с високо-сопранови фалцетни гласове и се кълчат като пияни кокошки по специализираните барове и дискотеки! От горни етажи на блокове се чуват пиянски гласове на нощни оргии, зад тънките панелни стени достигат до ушите ни пъшкания на сексуално незадоволени комшии, които са решили точно в 3 часа посред нощ да мърсуват, късайки от Забранения Плод с различни нощни Пеперуди, праправнучки на Вашата сладострастна Ева, примамила невинния Адам в една опасна аморална вакханалия! Това ли ти е Моралът? Едно твърдо " Не" на подобни размити дефиниции за Морал, Право, Етика, Права, Свободи и Толерантност!

Вие самите никога няма да отидете на плаж ако там няма христяни на които досаждате с приказките си за морал Трябва да ви забранят и в бургаския плаж така както е забранено хвурлянето на отпадъци Не знам кое е по гадно - мръсен плаж или плаж с мюсолмани които те гледат накриво че не си като тях

Щерев Ти в Турция също също си слагай анцуга на плажа че да не харесат повече тебе

Виден путеноид като теб следва поведението на кремълския си идол, който умира да позира яхнал кон- гол до кръста, или пък да се снима пак гол до кръста с вълнясали побелели гърди до "убита" от него мечка.ха...ха...ха.. Резил!

Слушай Мелиха вие толерантните мюсолмани защо не насърчавате гейовете и лизбийките във вашата общност ?

Защо манипулираш? Ние сме отворение за правата и свободите на всички малцинства, в това число и сексуалните. Успокой се, добре си дошъл при нас. :-)

Ти и събратята ти що щете в тази "обезумяла" Европа, че на тълпи тичате към нея? Ние си я харесваме такава, каквато сме си я изградили през вековете. Щом на вас не ви харесва - марш обратно в Средновековието!

Тя и европа е била такава почти 1000 години. Тъмните векове. Милиони избити. Радвам се,че в крайна сметка са осъзнали,че земята не е плоска и науката няма общо с религията. Добре,че е имало ренесанс. Сега ще видим колко дълго ще отнеме същото да се случи с исляма. Може би още 500 години ? Ислям значи мир пък те палят войни и избиват хора ?

Напротив ! Ти се радвай,че има хора по света които не вярват в христо и алах. Благодарение на тях ти сега ще живееш над 80 години вместо 40-50. Детето ти като се разболее няма да умре. Можеш да си произведеш ток в пустинята и ред други неща. Ако не ти харесва това, вземаш си лъка и торбата за грудки и в гората. Последователите на христо и алах са като веганите. Остави хората да си живеят както намират за добре. Ти си натрапник в територията им.

гей-кришнарите да си ходят в Индия. там да се правят на егалитарни, да видят как е при реалните индуси.

Кой е този христо и каква религия е създал? Грешката ти с Христос не е техническа нали? ВСИЧКО. зависи от Господ. Ако не дай Боже човек пострада лекарите правят каквото могат, но последната дума принадлежи на Господ. Той решава кой и колко ще живее. А пък от това, че има атеисти Бог не престава да съществува.

в меркеландия официално отчетоха 1000 педофилски сватби на новодошлите европейци. но пък, бурките били проблем... кенефаджии

НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ Й КУЦАТ ЗАКОНИТЕ ,КОИТО СА ОЩЕ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО ! ЕС в днешния му вид е унищожител на цивилизацията !Това става чрез масово овчедушие ,ние сами си подписваме смъртните присъди !

Решението е много просто и демократично: На всеки, желаещ да влезе в европейска страна му се дава да прочете какви са правата му и задълженията му. Ако е съгласен се разписва и се допуска. Ако не е съгласен просто се връща там, от където е дошъл.

Супер! А тези дето са трето поколение френски граждани, но не знаят френски език, с тях к'во прайме ?

На тях им спираме достъпа до всякакъв вид социални помощи.

Гейчета нежни, ще се осъзнаете вие, ама ще бъде късно! Оттдавна трябваше това да го направите и то в цяла Франция и който не желае да изпълнява законите ви , товарите на самолета и очите му накъдето видят!

групата "Колектив срещу ислямофобията във Франция" работи за врага. Това е война и всеки трябва да се съобразява. Франсетата да разберат вече, че са нападната. При война половината права се отменят - ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ. Трябва на обявят, че са част от фронта вече.

Надявам се навсякъде да ги забранят.Не е никаква дискриминация.както се забранява нудизма на обществени места , така се забранява и буркизма .

Във всичките останили градове, е разрешено да се ходи съгл. стара Френска традиция БЕЗ ГАЩИ като Френските "Сан кюлоти"- прадеди на месните Активни Бойци Протиф Фъшизъма и Капитализъма-АБПФК, каквито са и нашите Мухали, т.н. Старейшини на ПАРТИЯТА "ГРОБ".

Горките, винаги и навсякъде се чувстват дискриминирани, като им отнемеш "право" за налагане на техните порядки. А когато лошите европейци им строят джамии, не реват.

Правилно решение! За да бъдем последователни, трябва да забраним и на Дарт Вейдър от "Междузвездни войни" да се разкарва из Космоса с бурка.

космоса е едно, плажа - друго. Ти човек по бански в космоса виждал ли си?

Има си скафандри на изплащане и ти опрощават последната вноска- за какво ти е бурка?

Проблема на ислямистите е че искат, ако трябва и насила да накарат, другите да живеят, като тях! Затова предлагам?! Щом като не могат да гледат, разголени, женски лица и тела да си сложат по една превръзка на очите и да не гледат?

Да, ама там жената е по-низшестоящо същество от кучето, как смяташ ще стане?

НЕ е точно така? На първо време се сещам за Шехеризада и нейните приказки и за нито едно мюсюлманско ПСЕ ?

az vazmoshtenieto mi e bisgrani4no burkite sa nirazrivna 4as ot fsikidnevieto na nas miusolmankite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ко каза, хаххахха А, Алах Акбар, коя част е?

Ки си писал ве мой ? Пена отиде на каро и Пена отиде на куро на български не е едно и също.

CEPCEM !

Ами защо идвате тогава в Европа? Питате ли дали сте желани? Стойте си с бурките в Саудитска Арабия.

Коментар от Пазарджик: "Бикините свалям, ама бурката не свалям!"

трябва единно решение за територията на европейския съюз европейското облекло и европейската визия да са задължителни по улиците на европа изключение само за дипломати

Просто всеки, който се възползва от социалната система на страна от ЕС трябва да живее по европейските правила. Ако не желае следва да се възползва от правото се да отиде там, където са корените му.

Да всички дибидюс голи, ако са облечени прозрачността на дрехите да е 99,8%

С тези, които извършват тероризъм, трябва да се постъпва съгласно каноните на Светата инквизиция - на кладата, публично изгаряне. Те живеят точно в тази епоха - трябва да им отвърнем със същото, но още по-жестоко. С вълците трябва да се вие по-вълчи, иначе ще ни се скачат по главите. хе-хе

Мили форумци! Най напред нека ви напомня, че все пак сме франкофонска държава и трябва нейната съдба да ни интересува. Дълбоко съм убеден, че българската жена обича френската козметика. Мъжете обожават френската любов. А мъжете и жените заедно ценят френската кухня. И тая прекрасна държава, която дава пример на целият свят как се живее хубаво, е залята от примати, които искат да разрушат френската ценностна система. И я ми кажете, тези хора-зверове, каква съдба заслужават? Точно така - познахте. Те за служават да бъдат върнати там, където живеят зверовете - в джунглата. Пък там да правят каквото си щат. На края ще цитирам един обикновен французин, който печално казва след Шарлито - ние ги пускаме у дома си, а те искат да ни избиват. Жал ми е за Франция - такава хубава страна БЕШЕ.

Докато разни продажни боклуци го играят защитници на национални интереси, нищо добро не може да се очаква. В Бг. един изперхидролен боклук е гарант за турска партия в парламента.

Разбира се че трябва да се уважава правото да се ходи с чалми и бурки на плажа. Също така трябва да се уважава правото на гражданите да отстрелват съществата, мотаещи се из плажовете облечени по този начин.

Не разбирам какъв е смисълът да идеш на плаж завит като какавида. Тези хем не одобряват начина на живот на европейците, хем се опитват да го имитират по тоя глупав начин. Маймунска работа.

Болни хора са! Защо им се обръща внимание изобщо?

И те не разбират защо нашите жени ходят полуголи по улиците и на работа в това време не искат да се чифтосват. Хем ходят предизвикатално хем не пускат гювеч.

Разликата е, че на тях им е забранено, докато при нас, ако им е приятно да ходят и с дрехи за Еверест. Могат да правят каквото си искат! (Демокрация) ;) хах ...и най-важното под дрехите няма да има скрита базука или автомат в слава на бог-а :)

То и мъжете ходят така по улиците. Току що срещнах един съсед, да се връща от бакалията с бира, гол до кръста с корем поне 10 литра. Не беше приятна гледка, ама като се харесва човекът, не му намирам кусур.

Тези не са в ред. Хем нарушават международните закони за бежанците (признават за бежанци мигранти, което нарушава правата на бежците), хем нарушават човешките права. Това разбира се не им пречи да се хвалят колко са голяма работа. Ама не са !

И това ако е логика и аргументи, пази боже. И ако това са германските студенти значи Германия лошо я чака с това образование и изисквания.

След години ислямът ще се разглежда от науката като диагноза на патология в мозъка. Важното е нормалните - и атеисти и други религии - а издържим на днешния натиск.

Споко, на техните простотии могат да се хванат само простите, необразовани хора, а и тези със сериозни психични отклонения. Няма кой нормален човек да повярва в техните простотии. А за мен атеистите са най-свестните хора, защото не вярват в нито една религия и не може да им се промие мозъка по никакъв начин, дето се казва все едно да имаш имунитет :) . В един момент да не стане с мюслитата, както имаше един виц: "Елате си вземете шопо..."

P L I D I R A M : Burkite sa prizrek na simvol za ravnupravie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

така е, всички роби са равни.. след като така са научени в семейството и желаят да бъдат роби, никой не може да им го забрани.. в България след 500 години заучаване още желаем да сме си роби, демокрация ..

Истината е,че сте само няколко процента роби на путлер които няма как да ни представлявате нас Българите които обичаме демокрацията!

Само че това са половинчати мерки. Това е първа стъпка и следват още. Както е тръгнало ще се стигне и до забрана на мюсюлманството в Европа. И това ще е принудителна мярка, за която ще са виновни самите мюсюлмани.

Е те направо са им забранили да ходят на плаж.

по черноморието някои хора трябва да бъдат насилствено облечени в бурки, срам ме е да ги гледам на плажа

Vav Onivirsitetad tuka imame mnogubroini divoiki sastodentki ot araps. proizhot nosa sas burki isa prikrasni koleshki kato mantalited.

Universitěta s U a ne s O. Na vsithki ezici e s U. Nemam kakav Universitet poseshtavate no i na kráia v Balgarskia niama d.

да не би да е някои от ониверситатите на фето, хахаха

Това е вече не толерантното. Срам ме за франсета.

А не те ли е срам, че си неграмотен ? Иначе, сарказмът ти е добър . Дано е сарказъм .

е руснак и не изглежда много добронамерен към нас и към Европейските страни защото му напомнят кочината и простотията у тях!

Какви бурки на плажа,какви 5 лева! Целокупният ЕС трябва спешно да гласува тотална забрана за бурки,чадори,джихаб и пр.платноходни артикули на територията на държавите-членки. Който много иска да си носи атрибутите,продиктувани от неговия си Коран,да си стои там,където това е прието. Аман от толерастия.

az sopstveno ,no vapreki 4esam miusolmanka sam katigori4no protiv zabranite za burki,no tova e protivohomanen agt na potapkvaneto na 4oveshkite svobodni deisdtvia.

ми турни си бурка тогава и ще те взема за плашило на лозе и без това за друго не ставаш

Тя без бурка плаши още повече.

Още ли не си си купила нови батерии за вибратора? Тогава излез на улицата и потърси някой бежанец. Все ще ти злезе късмета.

изглежда фирмите печелят много от такива доставки правителствата ще плащат от нашите пари

Министърът на външните работи на Германия предлага въздушни мостове за хуманитарни доставки на жителите на сирийския град Алепо.

срамота за европа, видя се колко деморатични са на запад хаха !!!

така е станало и в Дания след приемане на решение да се изземват парите на бежанците над определена сума ... самите датчани ги е било срам от това колко са недемократични ... но няма как, трябва

Франция върви към мюсюлманска държава, там вече над 40% от населението изповядва исляма. Има райони на юг, където бял човек не виждаш. Срещу ислямската проказа са нужни крути мерки. А не лигавене. Иначе идва краят на християнска Европа.

Коментари - Втори френски град забрани бурки на плажа | Днес.dir.bg

Втори френски град забрани бурки на плажа

След решението на Кан за забрана на бурките, подобно решение взе и друга община на Лазурния бряг - град Вилньов-Лубе.

Обратно в новината

Коментари - Втори френски град забрани бурки на плажа | Днес.dir.bg

Коментари

Обаче страшно секси е - цялата гола, а само главата с косата са закрити и през две дупки отпред те гледат две порочни очи... Мале-е-е, прилоша ми!

Представете си 4-5 такива да влязат в басейн, ще го направят на обществена пералня - едаги хигиената имат

Да видим как ще се представи тази година Франция...когато саудитският султан отново посети Лазурният бряг с харема. Миналата година цялата ивица беше почистена от туристи пред вилата на саудитеца.

Или както каза Фидел Кастро - "Историята ще ме оправдае"! Па макар и късно!

Европа е нападната от терористи, не спорят за бурки?! Напрововъвеждайте военно положение и никакви дискусии за дрехи няма да има. Лагери за неблагонадеждни и екстрадиране в Бл.Изток (Мека и медина) на всички несъгласни. Там да си ходят както си искат и където си искат!!!!

направо незнам как можеш да приемиш таково глупаво закон..нема ли на какво друго да мисли///// ората нема какво да яде..народа гладен...нащо жена джебел бурка неноси сама слага на галвата пешкир и отдоло слага шалвар. франсия най много 5-6 жена да отива да слага бурка//// другото къщи ще седи много трябва на него плажа..... айде тез кадето измислил закона да утива да сваля гащите/ да не сере на гащите подобре да мислят да управят пуложенито на орта

"направо незнам как можеш да приемаш таково глупаво мигрант" в Европа. Да си стоят в Сад.Арабия, като не им харесват порядките тук! Анадъмо?

Изглежда в Джебел не знаят добре български , но се изказват.

Ама първосигнално се връзвате на бъзика на пича от Джебел...

Бежанците идват в Европа не за да работят и да се развиват тук,а за да проповядват ислям,да всяват омтраза към европейците,да им строят джамии,да мародерстват и изнасилва,че и убиват,друго нищо не правят!!! Затова всички вън от Европа,всички бежанци вън,никакво допускане! Който идва тук да се съобразява с културата ни и със обичайте ни,никакви проповядвания на ислям,от къде на къде?!?!? Затворете всички джамии в Европа,защото в тях се заражда радикалният ислям!!!

То пък ние от "Европата" как се обичахме и живеехме като братя преди да дойдат бежанците - не е истина! Някой да си спомня как ни описваха англичаните и французите? Сега сме братя с европейците, докато трябва да бършем лай..ия г.з на Меркел...

Ще ги забраняват, направо да ги стрелят, ПО ЕВТИНО е

Във Франция демокрацията е в опасност... НПО-тата защо спят!!!

Ако ще се покриваш от глава до пети, защо ти е изобщо да ходиш на плаж? Видях такива "бански" преди няколко години на един плаж в Турция и ми стана смешно. Зачудих се дали в подобни костюми влизат и в банята да се къпят, щом е неприлично да се събличат?! Но Всевишният е създал човека гол - животните не се обличат, а ходят така, както са се родили. Облеклото е създадено от човека, зависи от климата и всяка култура е приела определено отношение към него. На мен банските по плажовете не ми пречат, не гледам на хората като на предмети и уважавам тяхното желание да изглеждат по един или друг начин.

Каза едно Голямо Нищо!

Аз който не вярвам в христо , алах или голямото зелено чудовище имам ли място в твоя свят ? Явно ти в моя имаш, а аз в твоя ?

Какво има да ги забраняват? Да отстрелят 2-3-ма, останалите сами ще се сетят...

Абе ще им уврат главите на франсетата, но дано не е късно. А тези мюслита, по ми се струва че се увиват от глава до пети, за да не им се виждат увисналите телеса и мустаците.

Напоследък ми се случи да пътувам до най-"гостоприемните" европейски държави. От видяното изпаднах в шок! Няма и помен от подредената, излъскана до блясък Германия, дала толкова много на световната култура. Франция, Швеция - до преди години беше удоволствие да отидеш в тези страни - сега е мръсно и неугледно, а по улиците на големите градове е неприятно дори за гледане. Накъде е тръгнал Старият континент и докъде ще стигне с тази криворазбрана толерантност, не ми е ясно, но бъдещето е плашещо.

Може ли малко повече подробности? Къде беше най-зле?

Зависи за кого кое е зле. В Париж е пълно с африканци, но работят и са много съвестни. Другаде виждаш по една бурка с пет-шест малки около нея, едно в количка и друго на път - изводите са ясни кой за какво е дошъл в Европа.

Носенето на каквито и да било символи на подчинение и унижение над ислямските жени е осъдително. Мъжете им поне външно не се отличават от християните, но жените им трябва да показват демонстративно, че са второ качество. Това е посегателство върху правата на личността. Ако отида в ислямска страна, ще ме принудят да покрия главата си, но тук те не спазват нашите правила. Считам, че в цяла Европа трябва да се забрани покриването на главата. Който не иска да махне кърпата - обратно, откъдето е дошъл! Там да прави, каквото му харесва!

Жалко, но е така. Ти за тях си само кобила за разплод. Не, че те са нещо повече от теб...

имаш ама много силно чувство за хумор, само че не всички го разбират. Аз ще кажа само - кой откъде е - там с бурките.

Защо го четеш изобщо това нещо с този ник? Аз отдавна го отбягвам, защото явно задачата му е да провокира.

Да, бе, вЕрваме ти - отбягваш го "това нещо", а пък го коментираш всеки път. ха..ха.. ха..

Това е една обнадеждаваща новина!! Все още има шанс за Европа!Все пак, за моя изненада, не всички в тая кочина Гейсъюза са си изгубили акъла?! Дай Боже! Дай Боже, християнаските традици и духовност, да почнат да се възстановяват в днешна Европа!!!

Лошо, много лошо! И сега къде ще си перат шалварите и бурките? хе-хе

Накъде вървиш обезумяла и оскотяла Европо?! Какво се случи с твоята толерантност и мултикултурализъм, отстоявани векове наред? Защо за едни си нежно-кадифена майчица-закрилница, а за други злобно-грозна, кривозъба вещица-мащеха с изкривено от злоба лице и силни, извито-заострени нокти като на хищник-грабител, с които стискаш за гърлото и по други болезнено-раними места своите чада, които са те удостоили с честта да те избират като място за живот и по този начин допринасят изцяло за твоето духовно, интелектуално о културно развитие? Мерзка Францийо, родино на т.н. "демократични революции" и "Просвещения", с днешното си антихуманно решение ти низвергна правата и свободите на твоите деца! Вместо да се радвате, че на плажа ще царува Морал, че съблазнителните женски форми ще бъдат прикривани в модерни бански костюми от мерзко-гнусните погледи на загорели и незадоволени секс-маниаци, ексхибиционости и други елементи, омърсяващи плажовете със скверните си тела и набъбналите си телесни части, вие полюете отново в пристъп на безмозъчна конвулсия едни нравствено-извисени, окултурени, духовно обезпаразитени , морално чисти Хора! Позор!

Снощи обслужи 20 турски тираджии, а днес за морал говориш......

Mутка ти пайна !...

Хи хи много смешно ..

Ами Европа почва да се лекува от (в)ас! Защото сте като рак - трява да се реже дълбоко! Иначе край на цивилизацията!

Браво, Мелиха. Поклон. И аз никога не допускам жена ми да се развява гола по плажа. Въпреки че не е мюсюлманка и не носи бурка, аз я заставям да се показва и да влиза във водата само по анцузи (долен и горен). Освен това анцугът е много полезен и при мъртво течение, защото той те задържа на повърността според теорията на относителността на Анщайн. Аз водя жена си на плаж само в Турция. Там се чувстваме спокойни.

Някой да те е карал да се жениш за грозница?

Значи считаш,че жена ти е кобила за разплод. Браво ако и тя се мисли за кобила сте супер.

"Вместо да се радвате, че на плажа ще царува Морал, че съблазнителните женски форми ще бъдат прикривани в модерни бански костюми от мерзко-гнусните погледи на загорели и незадоволени секс-маниаци, ексхибиционости и други елементи, омърсяващи плажовете със скверните си тела и набъбналите си телесни части, вие полюете отново в пристъп на безмозъчна конвулсия едни нравствено-извисени, окултурени, духовно обезпаразитени , морално чисти Хора!" Стой си вкъщи и не се опитвай да ми налагаш задръстеното си ислямско мислене, ако обичаш.

Как можеш по този грубо-брутален начин да вкарваш в шаблон "летящите ми" мисли, галещи като с леко-ефирно перце сивите клетки на Мислещите и Знаещите? Моето мислене не е "задръстено ислямско", а УНИВЕРСАЛНО!!! Дразни те ужасно, че назовавам Нещата с Истинските им Имена, нали? Обърни се и погледни около себе си - наоколо се въргалят жени с къси поли, криви крака, които веят срамничетата си пред погледите на сащисани пенсионери и и невинни деца, подобия на жени със силиконови горни и долни устни, напомпани до спукване гърди - само трябва да забиеш една карфичка в тях, за да избухнат като знойни атомни бомби! По улиците чупят китки олевени мъже с дълги коси, пръстени, оскубани вежди, обръснати крака, а вероятно и тестиси, пищят с високо-сопранови фалцетни гласове и се кълчат като пияни кокошки по специализираните барове и дискотеки! От горни етажи на блокове се чуват пиянски гласове на нощни оргии, зад тънките панелни стени достигат до ушите ни пъшкания на сексуално незадоволени комшии, които са решили точно в 3 часа посред нощ да мърсуват, късайки от Забранения Плод с различни нощни Пеперуди, праправнучки на Вашата сладострастна Ева, примамила невинния Адам в една опасна аморална вакханалия! Това ли ти е Моралът? Едно твърдо " Не" на подобни размити дефиниции за Морал, Право, Етика, Права, Свободи и Толерантност!

Вие самите никога няма да отидете на плаж ако там няма христяни на които досаждате с приказките си за морал Трябва да ви забранят и в бургаския плаж така както е забранено хвурлянето на отпадъци Не знам кое е по гадно - мръсен плаж или плаж с мюсолмани които те гледат накриво че не си като тях

Щерев Ти в Турция също също си слагай анцуга на плажа че да не харесат повече тебе

Виден путеноид като теб следва поведението на кремълския си идол, който умира да позира яхнал кон- гол до кръста, или пък да се снима пак гол до кръста с вълнясали побелели гърди до "убита" от него мечка.ха...ха...ха.. Резил!

Слушай Мелиха вие толерантните мюсолмани защо не насърчавате гейовете и лизбийките във вашата общност ?

Защо манипулираш? Ние сме отворение за правата и свободите на всички малцинства, в това число и сексуалните. Успокой се, добре си дошъл при нас. :-)

Ти и събратята ти що щете в тази "обезумяла" Европа, че на тълпи тичате към нея? Ние си я харесваме такава, каквато сме си я изградили през вековете. Щом на вас не ви харесва - марш обратно в Средновековието!

Тя и европа е била такава почти 1000 години. Тъмните векове. Милиони избити. Радвам се,че в крайна сметка са осъзнали,че земята не е плоска и науката няма общо с религията. Добре,че е имало ренесанс. Сега ще видим колко дълго ще отнеме същото да се случи с исляма. Може би още 500 години ? Ислям значи мир пък те палят войни и избиват хора ?

Напротив ! Ти се радвай,че има хора по света които не вярват в христо и алах. Благодарение на тях ти сега ще живееш над 80 години вместо 40-50. Детето ти като се разболее няма да умре. Можеш да си произведеш ток в пустинята и ред други неща. Ако не ти харесва това, вземаш си лъка и торбата за грудки и в гората. Последователите на христо и алах са като веганите. Остави хората да си живеят както намират за добре. Ти си натрапник в територията им.

гей-кришнарите да си ходят в Индия. там да се правят на егалитарни, да видят как е при реалните индуси.

Кой е този христо и каква религия е създал? Грешката ти с Христос не е техническа нали? ВСИЧКО. зависи от Господ. Ако не дай Боже човек пострада лекарите правят каквото могат, но последната дума принадлежи на Господ. Той решава кой и колко ще живее. А пък от това, че има атеисти Бог не престава да съществува.

в меркеландия официално отчетоха 1000 педофилски сватби на новодошлите европейци. но пък, бурките били проблем... кенефаджии

НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ Й КУЦАТ ЗАКОНИТЕ ,КОИТО СА ОЩЕ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО ! ЕС в днешния му вид е унищожител на цивилизацията !Това става чрез масово овчедушие ,ние сами си подписваме смъртните присъди !

Решението е много просто и демократично: На всеки, желаещ да влезе в европейска страна му се дава да прочете какви са правата му и задълженията му. Ако е съгласен се разписва и се допуска. Ако не е съгласен просто се връща там, от където е дошъл.

Супер! А тези дето са трето поколение френски граждани, но не знаят френски език, с тях к'во прайме ?

На тях им спираме достъпа до всякакъв вид социални помощи.

Гейчета нежни, ще се осъзнаете вие, ама ще бъде късно! Оттдавна трябваше това да го направите и то в цяла Франция и който не желае да изпълнява законите ви , товарите на самолета и очите му накъдето видят!

групата "Колектив срещу ислямофобията във Франция" работи за врага. Това е война и всеки трябва да се съобразява. Франсетата да разберат вече, че са нападната. При война половината права се отменят - ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ. Трябва на обявят, че са част от фронта вече.

Надявам се навсякъде да ги забранят.Не е никаква дискриминация.както се забранява нудизма на обществени места , така се забранява и буркизма .

Във всичките останили градове, е разрешено да се ходи съгл. стара Френска традиция БЕЗ ГАЩИ като Френските "Сан кюлоти"- прадеди на месните Активни Бойци Протиф Фъшизъма и Капитализъма-АБПФК, каквито са и нашите Мухали, т.н. Старейшини на ПАРТИЯТА "ГРОБ".

Горките, винаги и навсякъде се чувстват дискриминирани, като им отнемеш "право" за налагане на техните порядки. А когато лошите европейци им строят джамии, не реват.

Правилно решение! За да бъдем последователни, трябва да забраним и на Дарт Вейдър от "Междузвездни войни" да се разкарва из Космоса с бурка.

космоса е едно, плажа - друго. Ти човек по бански в космоса виждал ли си?

Има си скафандри на изплащане и ти опрощават последната вноска- за какво ти е бурка?

Проблема на ислямистите е че искат, ако трябва и насила да накарат, другите да живеят, като тях! Затова предлагам?! Щом като не могат да гледат, разголени, женски лица и тела да си сложат по една превръзка на очите и да не гледат?

Да, ама там жената е по-низшестоящо същество от кучето, как смяташ ще стане?

НЕ е точно така? На първо време се сещам за Шехеризада и нейните приказки и за нито едно мюсюлманско ПСЕ ?

az vazmoshtenieto mi e bisgrani4no burkite sa nirazrivna 4as ot fsikidnevieto na nas miusolmankite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ко каза, хаххахха А, Алах Акбар, коя част е?

Ки си писал ве мой ? Пена отиде на каро и Пена отиде на куро на български не е едно и също.

CEPCEM !

Ами защо идвате тогава в Европа? Питате ли дали сте желани? Стойте си с бурките в Саудитска Арабия.

Коментар от Пазарджик: "Бикините свалям, ама бурката не свалям!"

трябва единно решение за територията на европейския съюз европейското облекло и европейската визия да са задължителни по улиците на европа изключение само за дипломати

Просто всеки, който се възползва от социалната система на страна от ЕС трябва да живее по европейските правила. Ако не желае следва да се възползва от правото се да отиде там, където са корените му.

Да всички дибидюс голи, ако са облечени прозрачността на дрехите да е 99,8%

С тези, които извършват тероризъм, трябва да се постъпва съгласно каноните на Светата инквизиция - на кладата, публично изгаряне. Те живеят точно в тази епоха - трябва да им отвърнем със същото, но още по-жестоко. С вълците трябва да се вие по-вълчи, иначе ще ни се скачат по главите. хе-хе

Мили форумци! Най напред нека ви напомня, че все пак сме франкофонска държава и трябва нейната съдба да ни интересува. Дълбоко съм убеден, че българската жена обича френската козметика. Мъжете обожават френската любов. А мъжете и жените заедно ценят френската кухня. И тая прекрасна държава, която дава пример на целият свят как се живее хубаво, е залята от примати, които искат да разрушат френската ценностна система. И я ми кажете, тези хора-зверове, каква съдба заслужават? Точно така - познахте. Те за служават да бъдат върнати там, където живеят зверовете - в джунглата. Пък там да правят каквото си щат. На края ще цитирам един обикновен французин, който печално казва след Шарлито - ние ги пускаме у дома си, а те искат да ни избиват. Жал ми е за Франция - такава хубава страна БЕШЕ.

Докато разни продажни боклуци го играят защитници на национални интереси, нищо добро не може да се очаква. В Бг. един изперхидролен боклук е гарант за турска партия в парламента.

Разбира се че трябва да се уважава правото да се ходи с чалми и бурки на плажа. Също така трябва да се уважава правото на гражданите да отстрелват съществата, мотаещи се из плажовете облечени по този начин.

Не разбирам какъв е смисълът да идеш на плаж завит като какавида. Тези хем не одобряват начина на живот на европейците, хем се опитват да го имитират по тоя глупав начин. Маймунска работа.

Болни хора са! Защо им се обръща внимание изобщо?

И те не разбират защо нашите жени ходят полуголи по улиците и на работа в това време не искат да се чифтосват. Хем ходят предизвикатално хем не пускат гювеч.

Разликата е, че на тях им е забранено, докато при нас, ако им е приятно да ходят и с дрехи за Еверест. Могат да правят каквото си искат! (Демокрация) ;) хах ...и най-важното под дрехите няма да има скрита базука или автомат в слава на бог-а :)

То и мъжете ходят така по улиците. Току що срещнах един съсед, да се връща от бакалията с бира, гол до кръста с корем поне 10 литра. Не беше приятна гледка, ама като се харесва човекът, не му намирам кусур.

Тези не са в ред. Хем нарушават международните закони за бежанците (признават за бежанци мигранти, което нарушава правата на бежците), хем нарушават човешките права. Това разбира се не им пречи да се хвалят колко са голяма работа. Ама не са !

И това ако е логика и аргументи, пази боже. И ако това са германските студенти значи Германия лошо я чака с това образование и изисквания.

След години ислямът ще се разглежда от науката като диагноза на патология в мозъка. Важното е нормалните - и атеисти и други религии - а издържим на днешния натиск.

Споко, на техните простотии могат да се хванат само простите, необразовани хора, а и тези със сериозни психични отклонения. Няма кой нормален човек да повярва в техните простотии. А за мен атеистите са най-свестните хора, защото не вярват в нито една религия и не може да им се промие мозъка по никакъв начин, дето се казва все едно да имаш имунитет :) . В един момент да не стане с мюслитата, както имаше един виц: "Елате си вземете шопо..."

P L I D I R A M : Burkite sa prizrek na simvol za ravnupravie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

така е, всички роби са равни.. след като така са научени в семейството и желаят да бъдат роби, никой не може да им го забрани.. в България след 500 години заучаване още желаем да сме си роби, демокрация ..

Истината е,че сте само няколко процента роби на путлер които няма как да ни представлявате нас Българите които обичаме демокрацията!

Само че това са половинчати мерки. Това е първа стъпка и следват още. Както е тръгнало ще се стигне и до забрана на мюсюлманството в Европа. И това ще е принудителна мярка, за която ще са виновни самите мюсюлмани.

Е те направо са им забранили да ходят на плаж.

по черноморието някои хора трябва да бъдат насилствено облечени в бурки, срам ме е да ги гледам на плажа

Vav Onivirsitetad tuka imame mnogubroini divoiki sastodentki ot araps. proizhot nosa sas burki isa prikrasni koleshki kato mantalited.

Universitěta s U a ne s O. Na vsithki ezici e s U. Nemam kakav Universitet poseshtavate no i na kráia v Balgarskia niama d.

да не би да е някои от ониверситатите на фето, хахаха

Това е вече не толерантното. Срам ме за франсета.

А не те ли е срам, че си неграмотен ? Иначе, сарказмът ти е добър . Дано е сарказъм .

е руснак и не изглежда много добронамерен към нас и към Европейските страни защото му напомнят кочината и простотията у тях!

Какви бурки на плажа,какви 5 лева! Целокупният ЕС трябва спешно да гласува тотална забрана за бурки,чадори,джихаб и пр.платноходни артикули на територията на държавите-членки. Който много иска да си носи атрибутите,продиктувани от неговия си Коран,да си стои там,където това е прието. Аман от толерастия.

az sopstveno ,no vapreki 4esam miusolmanka sam katigori4no protiv zabranite za burki,no tova e protivohomanen agt na potapkvaneto na 4oveshkite svobodni deisdtvia.

ми турни си бурка тогава и ще те взема за плашило на лозе и без това за друго не ставаш

Тя без бурка плаши още повече.

Още ли не си си купила нови батерии за вибратора? Тогава излез на улицата и потърси някой бежанец. Все ще ти злезе късмета.

изглежда фирмите печелят много от такива доставки правителствата ще плащат от нашите пари

Министърът на външните работи на Германия предлага въздушни мостове за хуманитарни доставки на жителите на сирийския град Алепо.

срамота за европа, видя се колко деморатични са на запад хаха !!!

така е станало и в Дания след приемане на решение да се изземват парите на бежанците над определена сума ... самите датчани ги е било срам от това колко са недемократични ... но няма как, трябва

Франция върви към мюсюлманска държава, там вече над 40% от населението изповядва исляма. Има райони на юг, където бял човек не виждаш. Срещу ислямската проказа са нужни крути мерки. А не лигавене. Иначе идва краят на християнска Европа.