Разпознат е единият нападател в църквата във Франция

Единият от двамата нападатели против пастора на църквата във френския град Сент Етиен дю Рувре е бил идентифициран като Адел Кермиш, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Разпознат е единият нападател в църквата във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При гордостта на БКП - атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души; ранените са 500 (повечето умират от раните си). # Според Гинес това е НЕподобрен световен църковен рекорд . . .

"Нашият отговор е демокрацията." вече нещо се изтърка.

Айфоловата кула и НДК пак ли ще светят в цветовете на френското знаме ? Да не ги гасят поне още 2 години !

само с цветя призиви за единство и да няма страх не става -трябва мощна и здрава противоатака

До кога с тази БАБЕШКА политика ? Която се опитват да наложат и на нас чрез г-жа Бъчварова !

Гръмките Уверения и обещания на Франсоа Оланд и баба Меркел Че всичко че е спокойно и под контрол в Европа след приемането на милиони " бежанци " , отидоха в тоалетната ! Ще поемат ли отговорност за лъжите си ?

Света явно се изражда под влияние на остаряли цености, като толерантност например. Дали едно жестоко животно разбира смисъла на тая дума? Явно не. Към жестоките животни трябва да се постъпка като към жестоко животно-унищожаване. Какво значи да отрежеш главата на един свят човек, правил през целият се живот само добро на хората? Очаквал ли е той, че ще завърши земният си път по тоя ужасен начин? Отговора на французите трябва да бъде симетричен-да отрежат главата на един техен духовник, та да видят дали е добре. А останалите да бъдат изпратени на майната си, от където са дошли. Горките французи-никак не са поумняли след трагедията в Шарли. Направо са обречени.

Престъпници и терористи си ходят спокойно около нас,и властите им съдействат. Този дори го върнали от Сирия, и го оставили да си ходи свободно около хората. Овце на зоколение сме всички.

Нещастни франсета, ИД ви се присмя и на електронните гривни! Хванали сте го, затвор или смърт и сега пасторът и монахинята щяха да са живи. Толерантноста ще Ви убие!

Демокрация ли...гадове, още не сте дорасли за западната демокрация - като почнете да пускате престъпниците като нас от затворите поради нарушаване на човешките им права, тогава може да се наречете "демократи"....нещастници!!!

Европейците трябва да разберат, че светът се променя много бързо - вече не може да се говори за мирно съвместно съществуване между толкова различни общности. След като с помощта на социалните системи в големите държави на ЕС пришълците увеличиха броя си и се чувстват силни, започнаха да показват защо са тук. У тези хора е заложено да враждуват помежду си - да си спомним твърденията на Кадафи, който "тоталитарно" пазеше и Либия, и Европа. Е, него го няма, а вродените си заложби те пренесоха тук. Допусната е фатална грешка, наречена "интеграция". Животът доказва, че такова нещо не съществува.

Какво проповядва корана: Неверникът е най-лошата сред всички земни твари в подножието на Аллах (Плячката 55). Защото неверниците ги очаква болезнено страдание (Бакара 104) Водете битки с тях, чак докато вярата на Аллах се разпростре навсякъде (Бакара 193). Водете битки с тях (отричащите Аллах), докато не изчезне от Земята всеки смут и раздор, докато не победи изцяло вярата на Аллах (Плячката 39). И прокълнати всички до един, да бъдат те хващани и убивани където бъдат заловени (Племената 61) "Когато там срещнете се вие с такива, които отричат Аллах, режете им главите (Мохаммед 4).

много неадекватни французите -като има гривна да не би да е вързан -той си се разхожда където иска -някаква гривна как ще го спре -аман от неадекватни противодействия!

Новата опорна точка на Тролофермата след целувките между руския Хитлер и турския Сталин е - той исляма е добър, ама видиш ли тъпия запад бил дразнел правоверните! Ей, ама колко сте жалки! Гнус ме е от вас! Я кажете след месец Турция приятел ли е или ще е враг пак! Не се знае! Квото реши руския Хитлер тоя ще е!

Некадърния телетабист оланд ще съсипе Франция и ЕС, Заедно с оная изкуфяла германска комунистка ще разпаднат ЕС!

Почти всички държави управлявани от бивши комунисти и комсомолци са на път да се разпаднат без помоща на ЕС, с изкл. на Унгария! В тези държави управниците са свикнали от комунистическо време, само да се облагодетелстват и да грабят с пълни шепи от народите си!

Е повръща ми се от тази демокрация на гейове и педофили, дори по времето на комунизЪма не беше толкова застрашен живота на хората, както днес!

За мен либерастията във Франция е стигнала много далече и ще си платят за това. В България нито един карикатурист няма да се навие да изобразява Мохамед по-гащи,гол,на магаре и.т.н а не че тоно ние не сме си патили най-много от тия . Просто сме по-мъдри. В щатите и Русия знам пък,че е забранено и със закон.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло...много хубава поговорка и който не целува кръст-целува гъз!

Ти ли си лудия който ще тръгне първи срещу ордите на исляма-кръстоносецо.А разбрал ли си,че най-свирепите и с много жертви са войните м/у християни. И аз не ги понасям, но трябва да сме мъдри-ние сме малко и слаби.Тази южната ограда няма да ни спаси ако тръгнат.

хъм абе на мен така ли ми е струва или е факт че атентатите на кюрдите и ИД срещу търция спряха след като ердоган предаде пилотите си на русия??? не беше ли най-подходящо кюрдите да нагънат турция точно когато полицаи и военни се стреляха ???

Твоят сън е сън на ръкоблудник, който по цял ден лъска бастуня!

оправяй се бе чеки тук всеки ден имаше статия за атентат в турция! ся като магия - край!!!! а започнаха германия която не бомбардира ИД изобщо?!?! но пък е наложила санкции на русия

ЕС е един измислен съюз, за облагодетелстване на богати престъпници!

Нека кажа на червените тролове, да престанат да говорят глупости, а се поинтересуват от Корана. Там има 109 стиха призоваващи за убийства на друговерци.... Или и Коранът са го написали американците и еврогейския съюз, преди 13 века!?

Въпроса е: КОЙ...КОЙ предизвика тази омраза на арабския свят срещу христянството...кой отвори бутилката на Пандора, нима не е САЩ и техните васали от западния свят с воините които водеше за унищожаване на техните държави и живот?!

Играта много загрубява! Евакуация и спасяване по единично в някое високопланинско село е решението! В България такива пустеещи високопланински села дал господ! По-заможните що ли се мотаят! Трябва да си спретнат бит в такова селище - големи цистерни за горива, агрегати за ток, хладилни помещения и изби, запаси от консерви и други трайни храни и т.н. Апокалипсиса в градовете е неизбежен, май! Не е въпроса дали, а кога.

има богати! да! това са богати разбойници, такива са по нашите вилаети. тях мястото им е в бълвоча долу при "раята" дет от нея земат та забогатяват. трябва да са близо до жертвата си. скрият ли се други ще им земат стафа

Такава е западната демокрация...престъпниците са на свобода, защото им се нарушавали правата! Хак ви е нещастници, но жалкото е, че и нас увличате в отвъдното!

Интересно как всички политици на Запад и в ЕС са загубили контакт с реалния живот и говорят някакви глупости. предполагам живеят в паралелен свят, в който нямат нашите проблеми. Ще ги бори с демоктация. Не смях а трагедия. Англичаните поне се отърваха.

Както виждам Европейския съюз си заминава , този съюз е съюз на мафиоти и нищо друго, на хора отдалечени от ежедневието на народите си, живеещи в техен свят на презадоволени тонеядци!!!

Оланд щял да защитят храмовете и местата за богослужение.Празни приказки... Събитията показват, че единствено защитени са политиците от висок ранг, всичките други сме хвърлени на зверовете.

Ама то тия от демокрация не разбират, разбират само от бой по главите бе другарю Оланд!

а да видим ся германия - не пуска бомби срещу ИД! против русия е и слага санкции резултат - бомбене от ИД! СА уж финансирала ИД но беше против повишаването на цената на петрола което удари много русия резултат - бомбене от ИД! русия уж разби ИД никакво бомбене от ИД!?

турция уж финансирала ИД противник на русия резултат - бомбене от ИД! е ся вече няма де

брех тази Русия, бе! изостанала била, пияници били, пък според тебе правят атентати по цял свят, и никое от великите западни натовски разузнавания не е успяло да докаже това. изводът- или руските спец служби са велики, или натовските са калпави. и в двата случая това не говори добре за капацитета на натото да ни пази. а специално за турция- ако пуснете още някой 'борец за свобода' може още един атентат да направи в истанбул

Не се безпокой, параноята ти идва от това че не си пиеш хапчетата. Като затворят пак и ти ги дадат принудително ще се пооправиш, поне временно!

Така е, но и в Щатите няма-а де !

Крайно време е да се покаже истинското лице на бога на мюслитата!!!Не случайно в тяхната религия е забранено да се рисуват!!!Един хумористичен Френски вестник направи опит...видяхме резултата .....реки от кръв!Дошло е време да се покаже истинското лице на тоя мизерник от всички в целия свят!!!!

Цитат от статията: "...стана повод за критики към органите на реда. Зададен бе въпросът как е възможно човек "с гривна" (т.е. под надзор) да влезе с нож в църква." Оправията с терористите няма да стане "со кротце, со благо"!!! И със защитаване правата на човека също няма да стане!!! Западно-европейските държави може да са напред икономически и технологично, но с вътрешните отношения с мюсюлманите са векове назад. Явно ще им трябва много време, за да се научат. По-добре във връзка с новата заплаха от ислямски тероризъм , при управлението на ЕС водещи да бъдат страните от Вишеградската четворка!!!

русия е великолепен пример! агресивно бомбят ИД имат огромно мюсли население а един не се гръмна в москва в полза на ИД велики са руснаците!

Dobromir Dimitrow

Мюсюлманите в Русия са особен случай. От векове се знае, че мюсюлманите в самата Русия не са толкова фанатизирани както арабите. По принцип мюсюлманите, които са в ИДИЛ, са от републиките, като Чечня и др.

о, скъпа, ти пак ли си тука на всяко гърне мерудия? като толкова разбираш, я ми обясни как идилистанците не правят атентати и срещу израел, а би трябвало чалмите да мразят евреите и в червата?

не, не е пример, според мен 1.) няма от къде да вземеш взривни вещества всичко е в ръцете на мафията, а и 2.) военните са патриоти и от там не можеш взе. 3.) нямане е в Руссия, няма химия под път и над път, както на запад. 4.) ... има и четвърто, което няма да споделя

Начинът на живот в Европа вече е променен, колкото и се лъжем, че не е. В това отношение последователите на пророка, шизофреник и педофил, са ни победили.

Когато настъпиш една змия, тя хапе. До неотдавна нямахме никакви проблеми с арабите. Не и преди някой да реши да ги "цивилизова" и "демократизира" насила, преди да изгония милиони хора от домовете и от родината им, да ги обрече на мизерия и отчаяние. И тези нещастници, вместо да спрат да се множат и просто да изчезнат от света, си позволяват да се побъркват и да безчинстват на територията на добрите и цивилизовани бели хора, които след като са ги изгонили от домовете им, любезно ги канят да живеят мирно и кротко в оборите им.

Пълни глупости, ние тук на балканите най-добре знаем, че никога не се е живяло добре с мюсюлмани. Но заповедта от Москва е да се плюе яко срещу САЩ и ЕС. И вие естествено сте готови да се отречете от истината, историята и кръвта си. Типично за всички комунисти - безродници.

Щели да отговорят с демокрация... А кой хвърля бомби над ИД на територията на Сирия и Ирак?

айде тичай да пазиш ИД от лошите французи щото германия нито една бомба не е пуснала по ИД!!!

Къде в статията прочете нещо за Русия , че се заяждаш ? Руснаци в България колкото искаш , що не отидеш при някой от тях да му кажеш какво мислиш за Русия , руснаците и т.н. Те нали са гола вода , няма да се плашиш .

каква е логиката ИД да напада германия която не е пуснала нито една бомба срещу ИД!!!! а да няма нищо в москва след като путин нали срина ИД за една седмица???

първо руснаците , а после ще си говорим че имам работа .

да да дааааа. защо ли защо ли! не мога да си отговоря. наистина няма в москва. Може би защото си мислят че германците са добрички и няма да мъстят! защото може би ги е страх от русия!

На ударен ли се правиш или наистина си тъп? Забрави ли за сваления от ИД самолет с руски туристи. Това бяха над 200 души. ИД удря, където може. В Русия явно не е толкова лесно да направят атентат, защото нямаше имигрантска вълна и не са вкарали толкова техни хора, затова удариха руснаците другаде.

Очилатия френски плужек отново се изака на демократичните ценности, да се спазват демократичните права на терористите. Сякаш съжаляваше че са ги гръмнали, не е демократично. Не е спазен "закона" - във Франция няма смъртно наказание. Лицемерно поздравяваше полицаите с думите - Другия път не ги убивайте, ще им сложим само гривни и ще ги пуснем. Това френската демокрация, само те имат правото да убиват, съгласно техните закони - шариати.

полша отсъди след като франция и германия опитват! и какво отсъдИ? че мултикултурализъм е невъзможен. и не щат да пускат в полша пришълци /бежанци/. ..... разбирам бежанец, ама кротък изпълнителен, да работи и да не мисли за религия. Всички са надъхани, всички са религиозни и не щат да сменят религията. в мизерия тънат но от аллах не се откъсват!

Абе, Валс, българите имаме една приказка - "разбира ли ти свиня от кладенчова вода"! Което , казано в прав текст значи "демокрацията е хубаво нещо, но за цивилизовани и културни хора, които могат да я оценят! Каква демокрация, какви пет лева за изроди и убийци?! Ако това ще ви е отговора срещу ислямистките орди, готви се за реки от сълзи и сополи!

наистина ли мислите че немските полицаи не са от най-добрите в света :) сериозно?! сериозно ли мислите че немските политици са смотани? които са направили система в която е възникнала супер-държавата германия?? мерцедес порше и т.н. наистина ли считате тези хора за смотани :)

Естетвено ,че не са смотани ама защо намеси мерцедес,порше-каква е връзката. По твоята логика Италия ще има по-добра полиция- Ферари,Ламборгини,Мазерати,Алфа Ромео

Тия пък ще отговарят с демокрация . Абе сбърканяк, демокрацията е за цивилизовани хора, а не за диваци с липса на мозък .

ха ха, мозък имат ама е обработен, ние не бхме ли така при комунизма! не смееш да си помислиш дори че може да се срути, и че частната собственост може да се върне, и че може да има хора с цели хотели тяхна собственост, а? какво ще кажете?

Значи си бил готов да се самовзривиш или да режеш глави , ей така все едно режеш марули , ако ти каже партията ? Щото аз не бях чак с толкова промит мозък , какъвто явно е бил твоят .

френските полицаи били смотани немските полицаи били смотани защото допускат атентати явно руските са изключително добри щом няма атентати в москва дето путин срути ИД за една седмица! а франция и германия смотаните нищо не са им направили! германия дори една бомба не е хвърлила! или причината за всичко това е друга??

да, възможно е да е друга, но каква ли?

нахлуването на ИД в ирак започна малко след налагането на санкциите над русия заради крим единственият който има полза от разпадането на ЕС е путин от мигрантските вълни русия изнемогва заради самкциите налага се да действа отчаяно

някой каза че полицаите на Луй дьо Фюнес му вдъхвали повече доверие от сегашните френски полицаи . И е така .

отговорност поеха ИДИЛ, обаче виновни са Меркел и Оланд! Те ни натресоха ислямистите с неправилната си политика да следват САЩ!

Незабавно изгонване на семействата и всички роднини от Франция !!!!!!!

Ама те повечето от атентаторите досега бяха все родени в страните , в които ставаха атентатите, така че виновните са доста преди Меркел и Оланд .

Меркел е влязла в машината на времето и е поканила преди 20 години бащата на атентатора да забремени майка му, че да може да го родят французин...

link, хайде оправете си информацията, защото звучите смешно и некомпетентно! Пастор? Какъв пастор? Пастори са служителите в протестантските деноминации. Разликата между пастор и свещеник е от небето до земята!!!

Свещенник е родово понятие за някой, който е релгиозен служител. Той може да е при христояните поп( изт. праволсавие), пастор( протестнат), кюре( католици), ходжа(в исляма), равин(в юдаизма), брахман( будизма) и т.н

Emo очевидно добре знае това, което се опитвате да му обясните. Четете написаното! И си оправете правописа.

Това ли е сензацията или брутално ЗАКЛАЛ ПАСТОРА? Тези журналисти! Заплатени ли са?

Дир- а, не че нещо, ама са "двама нейни воИни", щото иначе става- шукар боти, романи!

Я погледни в правописния речник.... :).

"Нашият отговор е демокрацията." Като се дупите, ще ви е.б.а.т.

Франоса Оланд вятър го вее на бял кон. Тоя утрепан цоциалист толкова не е в час, че сигурно не знае и на коя страна е премиер. Да идва Льо Пен и да ги беси по дърветата тези недклатени джихадисти, иначе няма оправяне. Аз догодина съм планувал да проверя има ли джихадисти в Пари,дотогава трябва да са решили въпроса.

поправка: Президент

Въпросът ще е решен, няма да има ....французи .

Абе истината е...Че и в Афррика, и в Европа..Ислями Джото все си е животно!! Не може да превъзпиташ диво животно, освен с тояга ! !! То от добро не разбира....Просто не разбира от култура, и цивилизован начин на живот.....ФАКТ!!!

Дали ще успееш с тояга да направиш от лисицата -> куче ?!?

Мисля че с електрошок..Може....Нали знаеш ..Кучето скача според тоягата:)

А сутринта по БТВ Антон Хекимян напрово не даде право на нашия свещенник да си каже мнението!Даде право на представителя на сирийската опозиция (разбирай умерените ислямисти!) да си представи тезата,а нашия свещенник беше прекъснат защото не беше "удобно" неговото мнение!Нямам думи!!!

Плурализмът на мненията се простира докъдето кажат от американското посолство. Не може кой каквото иска да си говори по националната медия ! Тя толкова е и българска ама хайде, поне номинално ...

Споко... по естествен път макар и бавно ще се появи едно Хитлерче и ще оправи нещата. Историята се повтаря. За съжаление умират много хора... а може би така е по-добре... Тия принцове и принцеси като хОланд не са адекватни. Това са едни говорители, които нищо адекватно не правят в действителност.

Както Володя едно време беше казал: Посочете ми разликата между умерен терорист и радикален терорист...За мене всички Ислями Джота са си терористи ...Та така и на мене да ми кажат толерастите..Каква е разликата между умерения ислямист, и фанатичния джихадист...Може би-че единия реже глави, а другия просто се взривява, А?!

Видя се и ще се вижда какво могат "интегрираните" мюсюлмани (с гривни или без гривни;следени или не от властите) родени и живели в ЕС далече от войни.Явно ЕС не им действа добре и мюсюлманите психясват. Сега ще видим какво ще покажат поканените(От кой ли !?!) мюсюлмани директно дошли и идващи от войни,които най-вероятно са психясали от самите войни.

Когато талибаните изнасилват жените и дъщерите им слагат ли презервативи на бургиите?