Медитиращ актьор свален от самолет, помислили го за терорист

Медитиращ португалски актьор бе помислен за терорист на борда на самолет във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Медитиращ актьор свален от самолет, помислили го за терорист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

someone

будизма е много модерен в западна европа в момента и това ще допринесе за победата на ислямска държава. модерно е от християнин да ставаш будист, на християнството гледат отвисоко като на нещо старомодно, отживяло, лошо.

шубето е голям страх... да държат отговорни американците, тия с бомбите са техни хора!

Правилно са постъпили. Проверили са. А една художествена натура ще открие положителното в ситуацията. Не жалете и актьора - и за него ще е от полза.

Шубето е голям страх. Конграчулейшънс!

То май,това им беше целта на талибаните.Да накарат запада да се страхува и от сянката си,и май вече го постигат-за съжаление.

Тия на запад напълно са изтрещели! Истински терорист не могат да хванат, напротив - все повече западняци заминават и се включват в ИДИЛ, а тоя човек, който мирно си седял и си мърморел мантри, го свалили от самолета ... Напълно истеризирали промити мозъци! ((( И ние сме част от тази зомбирана общност! (((

и рдиациония фон се променя

Разбира се че ще го свалят! Да си ги прави тези медитации у тях!

Насаждането на страх, съмнения и недоверие у хората срещу евентуални "терористи" е част от психическото зомбиране по медии, филми и т.н. Просто вижте програмите на ТВ Щатските "БГ"медии у нас и си отбележете някой позитивен и наистина смешен филм без насилие, стрелба наркотици,Ужаси, обратни и порно всеки ден?! Няма да намерите такъв! Във Вестниците също позитивни материали трудно ще откриете не случайно разбирасе! По стресирания човек се потдава по лесно на слухове,страхове,контрол и манипулациите на "медиите".

Разбира се че няма да се открият други филми и разбира се че тези филми се продават най-добре защото и българите ги харесват и ги гледат! Аз не гледам телевизия повече от 10 години!!! Недей да ревеш ами не гледай!!! BTW хората по селата се напиват и се бият като животни с БГ ракия! Това у америка го нема!!!

МАЛОУМНИК!!!