Коментари - Франция спира помощите за роми | Днес.dir.bg

Франция спира помощите за роми

Министърът на вътрешните работи на Франция Манюел Валс обяви, че Париж прекратява практиката да изплаща помощи на роми, които доброволно се завръщат в родината си.

Обратно в новината

Коментари - Франция спира помощите за роми | Днес.dir.bg

Коментари

:DDDDD

kgb777kgb

Не желая с моите пари да се лекуват цигани ! Не желая моите пари да се дават за детски на цигани Не желая моите пари да се дават за цигански помощи !!! НЕ ЖЕЛАЯ !!!!!!!! Всеки нормален човек гледа как да изхрани 2-3 деца и трудно се решава на повече , защото МИСЛИ за образование , развитие , реализация и т.н............на това дете !!! А изрода циганин прави 5-10 и през ум не му минава , че има и ПОСЛЕ , има и УТРЕ !!! Предлагам : 1. Никакви детски - за никого ! Да се приспадат от данъците на РАБОТЕЩ родител , в края на годината ! / така може да станат и по 100 лв. на месец / 2. За неосигурени - болници за бедни - лекари дето не ги искат на друго място , база каквато има , лечение - колкото има 3. Полиция , жандармерия и ВЪОРЪЖЕНИ доброволни отряди по селата - , за да запазим поне старите хора и дребните производители от убийства , изнасилвания , грабежи и нагли кражби 4. Всеки циганин / мъж или жена /, който не се грижи за детето си - КАТОРГА / по закона за закрила на детето / да изкарва с труда си издръжката за това което е създал ! Естествено това важи и за Българи , които се държат като цигани !!!

Какво ни занимавате с Франция. Тя си гледа интересите. Ами ние какво правим? Докога ще я хрантутим тази паплач? Не виждат ли управниците, че чрез "правата на ромите" се изцеждат ресурсите на държавата и се въртим в омагьосан кръг?! докога ще продължаваме така?...

да питат българи и румънци, защо им е нужно.. ??? имат си "достойнство" и знаят всичко най-добре. всъщност, кратък анализ на еврпейската политика спрямо ромите и тази спрямо емигрантите, разкрива една от най-гнусните форми на лицемерието. не виждаш ли, колко са неадекватни решенията които се взимат, абсурдно е да се намери работа в днешно време за същества неспособни на елементарна комуникация но даже и да им намерят работа в бг. и ро. как ще ги накарат да работят и въобще къде не става ясно, че светилата на ес. са тотално некомпетентни в мисленето и действията си ?

20 000 цигани са проблем, какво да кажем за тези в България!! До кога ще плащаме за тяхното капсулиране и дезангажиране от обществото??

Престанете да бъдете наивно и се събудете за реалностите! Циганският проблем в България се налага и възпроизвежда умишлено от сили , враждебни на държавата България и на бълг. народ. Целта (средносрочната, а и не толкова такава...) е в един момент циганската паплач да стане прпим. 30% от населението (и тази цел се гони упорито), което означава , че изборите за това кой ще те упрвалява до голяма степн ще се решава от това "малцинство". Като прибавиш и гласовете на мюслюманите, в един момент българите (белите хора в държавата) ще се окажат чужденци! Капиши?! Я, сега 'фанете журналисто Емилчо Кошлука и неговото аверче онзи от ТВ7 (че не ми е приятно да си спомням името му) и ги "помолете" да поканят изявени бълг. интелектуалци и прочая сволочь (съжалявам, но такива са реалностите) да разсъждават в/у темат и да изложат своите "позиции" ...

..францетата сте турпят цииганската измет, защото те дуряха за правото им да патуват в европа! франция няма избор! циганите са техни, булгария не гони никого!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе както и да наречеш едно л..но, то си изглежда и си мирише като такова! Стига с тази толерантност и малоумни приказки за етническата им култура и бла-бла. Ако искат да си живеят безхаберно и по цигански да си направят една държава в Азия и да си живеят сами така. В една нормална държава трябва да спазват съвременните цивилизационни норми и законите. Никой не е длъжен да ги издържа и храни и всяка уважаваща се държава трябва да ги принуди да се цивилизоват, защото е явно, че сами не желаят.

Каквото и да правят франсетата вече няма отърваване от циганите!Армията от араби,негри и др. се попълва с благородни цигани от истока!

толкова за евроинтегрирането.....пак едно голямо френско лаино по въпроса....европа ша интегрира само цвета на българите....а тука ще пращат наи-лошия матрял....даж е и френсите африканци мож е да ги командироват по някое време.....срам...

ха така ,че много бързо се отказаха ,а пък ние още им плащаме да живеят на наш гръб ,ама и как вивиан отдавно не съм я чувал да защитава ромите

Снимката е забавна :) И двамата основни участници са с връхна дреха показваща кой от къде е

Не искам да ме връщат в Индия!

Този светъл френски пример, трябва да бъде взаимстван!

Очевидно, но как ще ги върнем чак в Индия, а и те са се впили, като кърлежи в тялото на обществото ни?!

Подкрепяме :)

Добре ги познаваш, нали си един от тях.

1chovek

Абе, кво стана с "Правата на човека" и "Политиките за евроинтеграция на ромите" ? Ало, Франция?

Ало.. ..Бихте ли повторили въпроса на арабски. Мерси.

спирам. раздразнен съм. имам двама студенти и се притеснявам да са омешани на празник с полицаи и данъчни. те са деца. не са банкери. няма нужда да хранят и обичат и полиция и банки на празник .поне да бяха дилъри на наркотици, жени,..да съм спокоен. ако някой се е почуствал нападнат да знае че съм го направил от страх. право или криво..нищо лично.

РАБОТАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ

лаже ви. свободата е в творчеството. дори в работата.

грамче,що не са маскираш че някои те вика ида изчезнеш,досаден с досаден. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ужас - а това е страната на демокрацията. Чист расизъм и дискриминация. Да отзовем посланника на България. Да се отнасят така с хората. Братя французи -не ги гонете а работете с тях.

по добре е - работете за тях

и има и по добри часовници във времето и в рекламата. които не лъжат. да ти пикам на грешната реклама.

докато не махнеш туй що мяза на герб на държавата ни ..ще ти серем на фамилията ти.

и като си опираш на първото главно на питанката и не знаеш де е запетайка ще спечелиш удивителна защото ще се одивиш на силата на съществително в глагола между някои запетайки. много е .не грама..тично...но човека си го чувства. липсва екшън в словореда и в нощите. но емоцията..от 2141 е ..като очакване и гняв на девственица. да знаех- нямаше да ..хммм.

Това е герба до 1990 година, с 1944г на лентичката...

хахахах собствените им страни хахахахха.

не се прави на герб на държава, някои във лъвчето виждат Левски затова веднага се се разкарай от форума . ... 5 минути ..и трий. молим. от уважение, памет и почит.

Еееей Теменушкьее! Сокерес?

не се разбира.. що дават пари на циганите да живеят другаде, във Франция само французи ли живеят и гласуват, защо тяхното МВР спира помощите - нямат ли си Дянков, и защо мислят че нашите цигани са изпаднали за техните помощи та да се връщат. ние преди и на Хитлер му казвахме да не се разправя с наши цигани и евреи.. ма не слушаше. то мерака от острова като тръгна от Гърция се знаеше че накрая ша опре на триумфалнатата арка. и защо само франчетата искаха да правят 80 те ..ето защо..ромска държава на Балканите. жалко.близки сме по вино, миризми, жени, мода...носме по стари сестри. Жельо им подаде ръка..те поеха .... тъ,колко народности са избиратели във Франция и ..кои са следващите цигани, евреи, ....да не броя заклани милион наред във Африка около 95 та. с ласо сваляхвме рицари в тенекии, Стоичков им взе топките, селяните биха..заблудени от история. половината поне Париж са емигранти..те се заяждат с нас за бутилка вино, малко розово масло, билки, и бацил в мляко от България...или не помнят или им харесва.. ..няма ли кой да ги съди за ....

и защо само франчетата искаха да правят 80 те ..ето защо..ромска държава на Балканите. ............ защото спонсорираха католицизъм като оръжие срещу комунистически атеизъм. резултата в България беше - някои се обявиха за турци, други за българи , трети нямаха първо за пиене, после за ядене, после за талавизори, после за дворци, после за полютици, после за адвокати, после..станаха маши на тези които ги оставиха без деца и бащи. цигани- евнуси на децата на БКП.

Франсетата щели да оказват помощ за намиране на работа на ромите в собствените им страни. Те мангалите ако им се работеше щяха сами да си намерят работа.

Като няма да ни дават пари да се връщаме, ще стоим у Франция. Тук е по-убаво. Защо не ни интегрирате, бе. Искам у Франция дани интегрирате, не у България и Румъния.

Айше, и аз ви подкрепям. Крайно време е циганската мечта да се сбъдне.. интеграция точно до лувъра.. символично и желано .. както от теб така и от мен :)

циганин опс извенете ,,РОМ,,да си на този свяяяяяят!!!

Това е си чиста проба ДЕПОРТАЦИЯ. Сега остава Германия да ремонтира съоръженията.

Трябва да се строят нови,тези са морално остарели с нисък капацитет,а и са исторически паметници.Новото си е ново:))

щом ти харесва от 23 години...ще сменим боята на изборите. избери си тъ пет.

Коментари - Франция спира помощите за роми | Днес.dir.bg

Франция спира помощите за роми

Министърът на вътрешните работи на Франция Манюел Валс обяви, че Париж прекратява практиката да изплаща помощи на роми, които доброволно се завръщат в родината си.

Обратно в новината

Коментари - Франция спира помощите за роми | Днес.dir.bg

Коментари

:DDDDD

kgb777kgb

Не желая с моите пари да се лекуват цигани ! Не желая моите пари да се дават за детски на цигани Не желая моите пари да се дават за цигански помощи !!! НЕ ЖЕЛАЯ !!!!!!!! Всеки нормален човек гледа как да изхрани 2-3 деца и трудно се решава на повече , защото МИСЛИ за образование , развитие , реализация и т.н............на това дете !!! А изрода циганин прави 5-10 и през ум не му минава , че има и ПОСЛЕ , има и УТРЕ !!! Предлагам : 1. Никакви детски - за никого ! Да се приспадат от данъците на РАБОТЕЩ родител , в края на годината ! / така може да станат и по 100 лв. на месец / 2. За неосигурени - болници за бедни - лекари дето не ги искат на друго място , база каквато има , лечение - колкото има 3. Полиция , жандармерия и ВЪОРЪЖЕНИ доброволни отряди по селата - , за да запазим поне старите хора и дребните производители от убийства , изнасилвания , грабежи и нагли кражби 4. Всеки циганин / мъж или жена /, който не се грижи за детето си - КАТОРГА / по закона за закрила на детето / да изкарва с труда си издръжката за това което е създал ! Естествено това важи и за Българи , които се държат като цигани !!!

Какво ни занимавате с Франция. Тя си гледа интересите. Ами ние какво правим? Докога ще я хрантутим тази паплач? Не виждат ли управниците, че чрез "правата на ромите" се изцеждат ресурсите на държавата и се въртим в омагьосан кръг?! докога ще продължаваме така?...

да питат българи и румънци, защо им е нужно.. ??? имат си "достойнство" и знаят всичко най-добре. всъщност, кратък анализ на еврпейската политика спрямо ромите и тази спрямо емигрантите, разкрива една от най-гнусните форми на лицемерието. не виждаш ли, колко са неадекватни решенията които се взимат, абсурдно е да се намери работа в днешно време за същества неспособни на елементарна комуникация но даже и да им намерят работа в бг. и ро. как ще ги накарат да работят и въобще къде не става ясно, че светилата на ес. са тотално некомпетентни в мисленето и действията си ?

20 000 цигани са проблем, какво да кажем за тези в България!! До кога ще плащаме за тяхното капсулиране и дезангажиране от обществото??

Престанете да бъдете наивно и се събудете за реалностите! Циганският проблем в България се налага и възпроизвежда умишлено от сили , враждебни на държавата България и на бълг. народ. Целта (средносрочната, а и не толкова такава...) е в един момент циганската паплач да стане прпим. 30% от населението (и тази цел се гони упорито), което означава , че изборите за това кой ще те упрвалява до голяма степн ще се решава от това "малцинство". Като прибавиш и гласовете на мюслюманите, в един момент българите (белите хора в държавата) ще се окажат чужденци! Капиши?! Я, сега 'фанете журналисто Емилчо Кошлука и неговото аверче онзи от ТВ7 (че не ми е приятно да си спомням името му) и ги "помолете" да поканят изявени бълг. интелектуалци и прочая сволочь (съжалявам, но такива са реалностите) да разсъждават в/у темат и да изложат своите "позиции" ...

..францетата сте турпят цииганската измет, защото те дуряха за правото им да патуват в европа! франция няма избор! циганите са техни, булгария не гони никого!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе както и да наречеш едно л..но, то си изглежда и си мирише като такова! Стига с тази толерантност и малоумни приказки за етническата им култура и бла-бла. Ако искат да си живеят безхаберно и по цигански да си направят една държава в Азия и да си живеят сами така. В една нормална държава трябва да спазват съвременните цивилизационни норми и законите. Никой не е длъжен да ги издържа и храни и всяка уважаваща се държава трябва да ги принуди да се цивилизоват, защото е явно, че сами не желаят.

Каквото и да правят франсетата вече няма отърваване от циганите!Армията от араби,негри и др. се попълва с благородни цигани от истока!

толкова за евроинтегрирането.....пак едно голямо френско лаино по въпроса....европа ша интегрира само цвета на българите....а тука ще пращат наи-лошия матрял....даж е и френсите африканци мож е да ги командироват по някое време.....срам...

ха така ,че много бързо се отказаха ,а пък ние още им плащаме да живеят на наш гръб ,ама и как вивиан отдавно не съм я чувал да защитава ромите

Снимката е забавна :) И двамата основни участници са с връхна дреха показваща кой от къде е

Не искам да ме връщат в Индия!

Този светъл френски пример, трябва да бъде взаимстван!

Очевидно, но как ще ги върнем чак в Индия, а и те са се впили, като кърлежи в тялото на обществото ни?!

Подкрепяме :)

Добре ги познаваш, нали си един от тях.

1chovek

Абе, кво стана с "Правата на човека" и "Политиките за евроинтеграция на ромите" ? Ало, Франция?

Ало.. ..Бихте ли повторили въпроса на арабски. Мерси.

спирам. раздразнен съм. имам двама студенти и се притеснявам да са омешани на празник с полицаи и данъчни. те са деца. не са банкери. няма нужда да хранят и обичат и полиция и банки на празник .поне да бяха дилъри на наркотици, жени,..да съм спокоен. ако някой се е почуствал нападнат да знае че съм го направил от страх. право или криво..нищо лично.

РАБОТАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ

лаже ви. свободата е в творчеството. дори в работата.

грамче,що не са маскираш че някои те вика ида изчезнеш,досаден с досаден. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ужас - а това е страната на демокрацията. Чист расизъм и дискриминация. Да отзовем посланника на България. Да се отнасят така с хората. Братя французи -не ги гонете а работете с тях.

по добре е - работете за тях

и има и по добри часовници във времето и в рекламата. които не лъжат. да ти пикам на грешната реклама.

докато не махнеш туй що мяза на герб на държавата ни ..ще ти серем на фамилията ти.

и като си опираш на първото главно на питанката и не знаеш де е запетайка ще спечелиш удивителна защото ще се одивиш на силата на съществително в глагола между някои запетайки. много е .не грама..тично...но човека си го чувства. липсва екшън в словореда и в нощите. но емоцията..от 2141 е ..като очакване и гняв на девственица. да знаех- нямаше да ..хммм.

Това е герба до 1990 година, с 1944г на лентичката...

хахахах собствените им страни хахахахха.

не се прави на герб на държава, някои във лъвчето виждат Левски затова веднага се се разкарай от форума . ... 5 минути ..и трий. молим. от уважение, памет и почит.

Еееей Теменушкьее! Сокерес?

не се разбира.. що дават пари на циганите да живеят другаде, във Франция само французи ли живеят и гласуват, защо тяхното МВР спира помощите - нямат ли си Дянков, и защо мислят че нашите цигани са изпаднали за техните помощи та да се връщат. ние преди и на Хитлер му казвахме да не се разправя с наши цигани и евреи.. ма не слушаше. то мерака от острова като тръгна от Гърция се знаеше че накрая ша опре на триумфалнатата арка. и защо само франчетата искаха да правят 80 те ..ето защо..ромска държава на Балканите. жалко.близки сме по вино, миризми, жени, мода...носме по стари сестри. Жельо им подаде ръка..те поеха .... тъ,колко народности са избиратели във Франция и ..кои са следващите цигани, евреи, ....да не броя заклани милион наред във Африка около 95 та. с ласо сваляхвме рицари в тенекии, Стоичков им взе топките, селяните биха..заблудени от история. половината поне Париж са емигранти..те се заяждат с нас за бутилка вино, малко розово масло, билки, и бацил в мляко от България...или не помнят или им харесва.. ..няма ли кой да ги съди за ....

и защо само франчетата искаха да правят 80 те ..ето защо..ромска държава на Балканите. ............ защото спонсорираха католицизъм като оръжие срещу комунистически атеизъм. резултата в България беше - някои се обявиха за турци, други за българи , трети нямаха първо за пиене, после за ядене, после за талавизори, после за дворци, после за полютици, после за адвокати, после..станаха маши на тези които ги оставиха без деца и бащи. цигани- евнуси на децата на БКП.

Франсетата щели да оказват помощ за намиране на работа на ромите в собствените им страни. Те мангалите ако им се работеше щяха сами да си намерят работа.

Като няма да ни дават пари да се връщаме, ще стоим у Франция. Тук е по-убаво. Защо не ни интегрирате, бе. Искам у Франция дани интегрирате, не у България и Румъния.

Айше, и аз ви подкрепям. Крайно време е циганската мечта да се сбъдне.. интеграция точно до лувъра.. символично и желано .. както от теб така и от мен :)

циганин опс извенете ,,РОМ,,да си на този свяяяяяят!!!

Това е си чиста проба ДЕПОРТАЦИЯ. Сега остава Германия да ремонтира съоръженията.

Трябва да се строят нови,тези са морално остарели с нисък капацитет,а и са исторически паметници.Новото си е ново:))

щом ти харесва от 23 години...ще сменим боята на изборите. избери си тъ пет.