Мащабни протести срещу трудовата реформа във Франция

Френските ядрени централи се присъединиха към мащабните протести срещу оспорваната реформа на трудовото законодателство в страната.

Обратно в новината

Коментари - Мащабни протести срещу трудовата реформа във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХОРАТА СРЕЩУ КАПИТАЛА!!!АЗ ЗАЛАГАМ НА ХОРАТА!!!

клинтън е против референдумите. защо трябва да гласувате за поредната ислямистка дъга, която ще ви вкара в конц.лагери само заради кретенската си еврейска доктрина?

Голяма борба за демокрация пада от страна на меркел! то бива толерантен фашизъм, ама вашето мина всякакви граници бе евреи!

може ли някой компетентен от съда в страсбург да прочете мненията ми и да се изкаже компетентно по въпроса, дали те наистина обиждат, съдържат цинизми и накърняват "доброто" име на еврейския фашизъм върлуващ в европа? кажете си, те ще ви разберат! :-)))

Прости и тъпи журналя - нито атомните централи, нито рафинериите и пристанищата могат да протестират. Протестират работещите в тях работници...

Българи, нима не виждате какво става в ЕС и не само във Франция ? Тук "промените " за трудовата рИформа си минаха гладко без проблем, като че ли не е в ущърб на всички българи, а и "синдикатите" си хрупат на яслата и не ги еВе за работещите българи.Но по света не е така, а може и правителства да падат.

аз това щях да кажа - хората по света какво правят, а ние само седим и се оплакваме за по-лесно, плюем тоя, плюем оня, нали все някой ни е виновен и чакаме чудото на внезапното оправяне...просто безнадеждно...

та, защо протестърите на сорос и негови цензури по европейските медии сте против протестите във ВИВ ЛА ФРАНС!

протестърите защо са против протестите във Франция?

гърбиците на социалистите се оправят само с калашников! това е! няма спор!

един протестър от турски проижод, цензуриращ форумите от името на уса си е сложил минусчето, защо бе демокради на радан? за да има костов сметка в ктб ли? :-)))

еъиииии. ще тарсим ленин сас свещ

трудовата реформа във франция е меркелски ташак с французите.

Условията на труд в Германия и Франция - са Доста различни... - Виждате потенциал за уеднаквяване ? ... Как ?

вижте, тарикати цензуратори. в нито едно от моите мнения няма измислиците, поради които вие ги триете! в нито едно. пак повтарям на радан кукуневците: ако има нещо незаконно в мнения ми не ги трийте, а ме осъдете в Хага! Аз нямам проблем със Свободата на Словото, вие, Меркел, клинтън, обама и сие имате. Защо така? Нека вашето dw, да ни снесе една прокажена статия по повода.

Какво общо има ДеВе ?

Всичко написано от боклуци като тебе е лъжа. Няма разлика как се пишеш в момента или както се пишеш друг път АК-47. Оставаш си същия лъжлив тъпак и нещастник.

Във Франция - Поне 35 Хиляди Българ(к)и. ...С Поданство ..другите - Отгоре - главно Лекари...Хора на Изкуството/Културата... Кристо...

Господине, спрете се, ще ви окапят пръстите! Направо станахте на машинописка.

Диктовка.

новата революция срещу съвета на евреите в сащ започва пак от франция! вив ла Франс!!!

Основа на Великата Френска - са Якобинците, Колега. - Тогава ?!

Тогава сте на ешафода. Или на дървения пън, другарю ядящ пасти по време на революция!

Трудовата реформа не е нищо друго, освен меркел и съвета на европа.

Гъвкавост на Заетостта. Съобразено Заплащане. Данъчни Преференции И за Работещия И за работодателя. И ! - попостягане на изпоразпищолилите-се.

Позатягане на гърлата за вас трябва, другарю обесник! Пасти, или хляб? това е въпросът.

да напуснат НАТО и ЕС и френският пролетариат ще заживее благоденстващо, както живеят руските и китайските труженици.

Сhapeau !, Молиере :-)))))))

Оставете Франция! Според експерти до 2-3 месеца Русия е фалирала.

...а може би Вече Е.

А как е в БГ?Бачкате ли за по 100 евро на месец г-да и госпожи дупедавци

Ех, Мич (Кебапче Румънещи ? ;-) - вместо да нервите Хората - ха да Вспомгнете да Изправяме Нещата ? Бихте ли приели ?

За 200лв на месец не съм работил и на първата си работа в София преди хипер инфлацията!!! Та не знам за каква работа става на въпрос!!!

Като на всички държави и на тази и почна да и дотежава мързела на държавния служител и социалните превилегии за все по мързеливите хора. Но синдикатите си искат парите независимо, че държавата потъва смело. Хора отворете си очите не може 20- 30 % от хората да издържат, цяла държава.

...mais bien sur, George ! - След Успеха-Ни у Нас - И Там зер !

Политика на евреите. Искат богатите ( работодателите ) по лесно да те уволняват и повече часове да те карат да работиш. Това е законно в САЩ и Канада . Където са се намесили соросоидите само проблеми за народа иоблаги за тях.

Ммм... - IRS - Не си поплюва Ни за малки Ни за НайГолеми - Канадианците - имат Топ механизъм за Усмиряване на работодатели (Хеле пък Ако Са в кавички.)

Колеги минусонезнамквоващи - Си имате Барем-понятие от IRS и Labour Board ?!

Расистче колкото еврейския народ е допринесъл за благото на всички няма такъв друг народ на света дали ти е ясно??!?!? Въпроса е ти за какво и на кого си допринесъл или само папкаш?

Ще ви обясня за какво иде реч. Францаата отдавна, ама много отдавна не е това което е била. От години всичките им стачки са прах в очите. Цялата тази акробатика е само за едно - да повишат цените на горивата, така е било, така е, така и ще бъде!

Ммм... - СвръхГлезотийките по отпуски и Платени празници ?! - СвръхГлезотийките по раб.седмица ?! - СвръхГлезотийките по социални незнамквоси ?! ...на които Са навикнали. НО ! - Chapeau !, за Единността на Хората...и то БЕЗ никаква партийщинка.

Не се лъжи, глезотийки ама друг път! При минимална работна заплата 1150 евро (там някъде), а това е масовата работна заплата, си пълен бедняк - със всичките там "глезотийки". Като си платиш taxe d'habitation, наем или taxe foncière, застраховки (коли, дом), глоби за паркиране (17 евро - там нарочно няма свободно неплатено място по градовете) и т.н. НИЩО не ти остава. Пенсионерите с по 900 евро пенсии рефинансират кретите си, за да могат да плащат данъците си за къщите - тоя балон тепърва ще се пука! Арабщина, шувинизъм и расизъм навсякъде! Така ще като напишат за Франция, не се изпъвайте прави непременно и не ръкопляскайте. Всичко е "пунта мара" там, ама нейсе, виждате ли какво са на набивали в мозъците?!

НАПРЕД ДЕЦА НА РЕПУБЛИКАТА ... ЮДЕО-САУДИТСКИТЕ НИ ВРАГОВЕ СА СРЕЩУ НАС !

И какъв Е казвате Р.де Лил ?

Атомо спре да се цепи...

... Total - май Е в Основата.. (а Нещо Някъде Някога Някакси маймай Имаше ...;-)

Безразборно (като Ситуацията) : - Франция - Е Топ по синдикализиране .. (Дори В Държавната администрация !) - Се консумират запаси от Неприкосновения резерв - Масово - колела и споделен транспорт - Валс+Оланд - Сега са на Обратната страна на която Бяха през 2010 - през 2010 - протестите 9 (Девет.) Месеца ...и нещо ДостаОсобено : - Всеки има право да стачкува НО ! : а. Е Задължително да Има 24/7 Надеждно функциониране на Всички Важни ЕнергоНеща б. Правителството - Е авторизирано да Взиска явяване на работа от Всеки стачкуващ...а Ако той/тя НЕ се подчини - до 5 (Пет.) Години Затвор.

Така като те гледам си дежурен соросид и ще сцепиш нета ... та да те питам.... Според написаното от теб всеки има право да стачкува ама няма смисъл. За чий чеп ми е тогава "ддимокрацията" ?!

Първо - Не Инсинуирай(те) ! ...а Ако се Бяхте замислили (барем за Наносекунда) по Изказаното от мен - задавате Отговор.

Франция не я ли управляваха ПЕСоглави?

Така другари се заслужава френска заплата. Всеки цент от заплатите в западна Европа е извоюван.

Всъщност - заплащането Там не е нещо особено...особено спрямо стандарта. (Е, не че Ни сссъперничат де ;-)

Казвам го, защото българина много обича да вика "дай ми европейска заплата". Тя не пада от космоса.

Франсетата са народ който винаги се бори за свободата си и правата си. Те не са овчедушни като руското стадо овце. Френската революция е най-доброто доказателство за това. Доста са горделиви, но има за какво, а и е много по-добре да си горделив, отколкото със смачкано самочуствие и мухлясал живот, като московци

ВАС КАНАДЦИТЕ ВЕ ЗНАЕМ - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОРЦИ ЗА ПРАВАТА НА ГЕЙОВЕТЕ , ЛЕСБИЙКИТЕ И ТРАВЕСТИТИТЕ :))

...и Единствените - които Публично Експулсираха Руски висши дипломати . (Спецнази, зулумаджии, автоджамбази и джебчии командировани - ежедневнически.)

Определено ! ..струва ми се че във Франция - Нещата отиват към Вашия/Канадския модел на трудово-правни отношения.

Френската революция е един балон...франсетата не са и разбрали какво се случва и как са ги заточили след като са избили лидерите. Не ми хвали жабари ,не става нищо от тях.

farmer

Що ли си мисля, че френските работници ги чака съдбата на миньорите в Англия по времето на Желязната лейди.....Ами да затворят предприятията и стачкуващите ще изпукат от глад....

Особено електроцентралите. Много свежа идея. Хората си отстояват правата - стига с това колониално мислене.

Само така, борба. Без борба ще те мачкат, както мачкат българския работник. Да се вземе пример от Гърция и от Франция !

тези дето са гласували дистанционно от чужбина, сега протестират ли? Или си мислят, че са си изпълнили дълга и след 4 години пак ще ги активират. Подобно на ромите.

Гей-съюза се разпада с висока скорост.

СС-съюза по-бърже се разпадна! Без Сталин и Хитлер за нищо не ставаха!

Е как така : -Сичкото сиганин с българското пашапорт за како дошъл тука ?Да работи? Че ни е бъльгарията не работи даже ,щото българията "демократично" като Францата!?!?!:)))

А-ха збраил : -На Айшето сега трябва новото трудова унииформа - ама да и по-широка отпред ,щтото и бременна/пак/-та да не и прай коремобол! . Р.Р.Асан/в булгаристана ме знаят и кат хАсенчо!/

Браво французи!!!

Комунизъма ще свърши скоро и за вас

Да протестираш срещу слънцето и вятъра е толкова типично профсъюзно-френско, тия надминаха и лудитите.

ще изтанцува последния си валс и ще бъде щастлив ако не го стигне съдбата на Мария Антоанета. Тя горката не знаела в какво я обвинява тълпата, но този ясно знае за какво иде реч и не отстъпва.