Френският Сенат прие законопроекта за трудовата реформа

Френският Сенат одобри предизвикалия обществена полемика законопроект за реформа в трудовото законодателство, съобщиха осведомителните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Френският Сенат прие законопроекта за трудовата реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При толкова прогрес, нови технологии, ефективно управление и т.н. да се "налага" да се цакат трудещите се, вместо благосъстоянието да се подобрява с всяка година- каква е причината ?!? Да не е случайно пак Глобалното Затопляне (ирония) ? ;-)

А нашите соросоидни БГ телевизии снощи не показа нищо в централните новини. Добре, че има френски и немски регионални станции на сателите и разбира се руски такива които бъркат изотзадзе на соросоидалните фоксове, си-на-най, босфор теве и много ново-боклучавия рекламен парцал.

И тук имаше подобен законопроект, и си мина като по вода, нищо че си имаме и "синдикати" които спокойно си хрупат на яслата .Но за разлика от тук в много страни си имат истински синдикати.А който не се съобразява с гражданите на съответната страна, може и да не е във властта, това пак не важи за нас.

От тази реформа ще ЗАГУБЯТ всички ФРАНЦУЗИ, а полза ще имат само Нашествениците опт Азия и Африка... Трябва да бъде свалено правтелството което предлага такъв закон. Ако някоя фирма иска ЕВТИНА работна ръка, нека отиде да развива бизнес в Китай. Естествено и стоките им ще бъдат с ниски цени, заради ниското качество на стоките произведени от Китайци.

А дали въобще ще има френски стоки и въпросът. И дали някой ще ги купува? Отговорът е - НЕ.

Ето заради такива закони ще има и брекзити и всякакви подобни после!!!

Няма страшно, след една година ще дойде нов президент и законът ще се преразгледа или отхвърли.

значи демокрация демокрация ама ако протестираш може и хулиганин да те изкарат и да те съдят , затова трябва да си мълчиш да те мачкат тъпчат и унижават за да си в унисон с демокрацията иначе ще ядеш дървото

Ето това са следващите които напускат ЕУ. Без да имам претенции познах за Англия когато всички пишеха минуси на моята оценка. До три месеца французите напускат. Олан се катурва. Европа се подготвя за десни правителства през следващите 4 години. Нищо добро за хората.

ето това са социалистите, много е показно това щом го правят вече и във Франция, а статията е под всякаква критика

какви ХУЛИГАНИ СА ЗАДЪРЖАНИ-ЕЙ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ ВЕЧЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ. ЦЯЛА ФРАНЦИЯ СЕ ДИГНА ОЩЕ ОТ МАРТ, А ВИЕ НИ МАНИПУЛИРАТЕ ЖЕСТОКО И НЕ КАЗВАТЕ НИЩО ОТ ИСТИНАТА

ами , страх ги е ,послушните и мирни овчици да не вземат да се държат като френски човеци .

по отношение на "демокраси " във францата

Някой би си помислил, че Франция не би стояла в ЕС под опеката на Германия, но едва ли ще има Фракзит. Франция е голяма държава, но надали влага в бюджета на ЕС, толкова колко В. Британия (1/6 от целия). Освен това франсетата вероятно издърпват най-много субсидии обратно. Така, че са на далавера и за това по искане на Германия променят трудовото законодателство.

"Фр-екзит", а не "Фра-кзит" или "Фр-акзит".

Мюслитата и неграта палят цели улици, чупят наред витрини, буйстват из кварталите, но тях не ги закачат. Щом бялото население започне да протестира, то държавата изкарва де що има ресурси. По целият свят е така, просто евреите се страхуват от мислещите хора.

Геноцида срещу белия човек,носител на християнските ценности и морал продължава.Пъкления план на Родшилд е в пълно действие.Господ обаче вижда и ще ги удари там където ще ги заболи най-много.

"Господ дава, но в кошара не вкарва" ...

експлозия на истамбулското летище !има един убит , доста ранени и материални щети .

Властта във франчата ще яде дървото.

Da be stot go qde w BG, nali