Абауд наистина е подготвял атентат в Дефанс

Организаторът на нападенията в Париж е планирал атентат в парижкия бизнес квартал Дефанс, потвърди прокурорът на Париж Франсоа Моленс.

Обратно в новината

Коментари - Абауд наистина е подготвял атентат в Дефанс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това момче има излъчване на олигофрен...и то без да искам да хейтвам.Нещо мн умно надали ще измисли подобна мутра,честно.

Храни куче - да те лае! Западното общество отглежда и обгрижва касапите си! За такива идиоти - само куршум!

Спрете с тези цигански номера "тука има, тука нема"! След като 10 години се оправдава с Бен Ладен, намериха нов "козла отпущения", както казват братушките

Добре, че са го ликвидирали, този разбойник.

Тоя трябва да се убие мигновенно, писна ми да чакам. Ако ли не започвам да действам сам.

Това са двама различни мъже. Този горе категорично не е същия като показания на видеото

На тия снимки виждам двама различни човека, според мен. Или на по-долната си е оскубал веждите или те по някое време са станали от прави, триъгълни. Както и да е, от едната снимка ни се смее класическо цигане, а от другата ни гледа психопат. Не искам да ги виждам.

Направо кажете че и в космоса е подготвял белким се отчетете за ''добре свършена работа''. Манипулации и лъжи саде в кратуни намират почва защото не искате да признаете че ''вашите деца'' ви казаха че времето на лицемерието и двуличието е към края си,

говеда прости, французите са едни от най-големите расисти и ксенофоби в света.

Струва ми се, че колкото по-често коменираме каквото и да било с тероризма по всякакви медии, колкото по-често показваме лицата им и ужаса, който са причинили, толкова по-велики те се чувстват. А точно това искат и за това умират- да станат известни. Да мълчим и да се справяме.

Много точно казано!Браво!!!

От четенето на криминални романи знам че убиецът винаги се връща на местопрестъплението. Дават го и по филмите.

Сами си го начукаха западно европейците като сами си внесоха толкова много мюслита и като се правят на много толерантни и гостоприемни към тях малко са им тези атентати нека свикват с тях това ще им е ежедневието от тук нататък ами да вземат да се молят да възкръсне оня великия немец с малките мустачки само такъв като него може да оправи нещата да пускат комините и пещите както преди 70г

Европа умишлено допусна толкова много мюсолмани, за да има очи да изгони ВСИЧКИТЕ наведнъж. (За ужас на играча Ердоган)

Ха дано, ама надали...

Най-вероятно ТРИМА от атентаторите в Париж са дошли в Европа като БЕЖАНЦИ. За един от тях е сигурно, както и,че е обикалял Германия! А колко от останалите стотици хиляди са камикадзета, или от 800 000 САМО тези трима са били?????

Като един истински организатор (меринждей) е отишъл да провери как е свършена работата.

Има какво още да се желае от службите в Европа. Руснаците са знаели какво готви тоя джагал, а ЕС не.:(

Кризата от началото на годината във Франция изведнъж приключи, когато френските служби хванаха в къща в парижките предградия, група от петима чеченци заедно с порядъчно количество оръжия и експлозиви. Нека не бързаме с изводите.

Руснаците знаят всичко

Те ги обучават, как няма да знаят.

"Петима руски граждани от чеченски произход, заподозрени в подготвяне на атентат, бяха арестувани снощи в Югоизточна Франция, съобщи Франс прес, като се позовава на прокурора на град Монпелие Ивон Калве. Петимата заподозрени били задържани в град Безие, където полицията извършила и обиски, добави същият източник. Според местни медии, цитирани от ТАСС, петимата задържани били на възраст от 24 до 37 години. При един от обиските бил открит тайник с експлозиви. Разследването е поверено на полицейската бригада за борба с тероризма."

Ма много знаещи тия руснаци бе! А нямаше ли да е много по-добре да знаеха че ще им сложат бомба в самолета, а?!?

Този е бил най-обикновен криминален престъпник, който е намерил начин да излезе от амплоата си на такъв и да се почуства значим - поне в собствените си очи. В Пазарджик е пълно с кандидати за такива...

Не са само в Пазарджик. Подобни са случаите в НАТФИЗ.

Ще им трябва поне още един атентат за да оправдаят военното положение, което целят всъщност. Системата се срива в реално време но благодарение на терористите почти никой не обръща внимание И на този факт.

Леле тоя как прилича на нашите мангусти! Според мен в ЕС трябва да забранят Исляма и да затворят всички джамии.

Затварям очи, мислено пренасям и наслагвам очертанията на това безподобие от снимката и, о, чудеса:така "пренесеният" образ, върху каруцар на българска улица, просто не може да бъде различен от образа - този, от каруцата....Та, казвам на модератора, че и да цензурирате изявлението на Антрополога, по-горе, напънете се и цензурирайте и антропологията, като наука, а още по-добре е да "цензурирате" злото в света, па и атентатите, и убийците, генетично носещи насилието в клетките си! Мерси, боку!

С първосигнални животни трябва да се работи с животински методи. Може би трябва света да се поучи от методите на МОСАД - единствените служби реагиращи адекватно на предизвикателството. Може би поради факта, че от десетилетия са във война.

ТОВА НЕ СА ХОРА ,БЕ - ТОВА СА ИЗРОДИ,КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖАТ ДО КРАК!!!Както стана с китайците преди 30 години,нападнали СССР!

Явно някои от ислямистите ти слагат минуси!

"Не можеш да създадеш братство между хората, като разпалваш омраза." Уилям Бьоткер

Не можеш да тръгнеш да градиш свят върху идеи в които по-голяма част от хората не са повярвали (мтикултуризма). То ако са повярвали почти не е сигурно до какво ще доведе, да не говорим за обратното

...мултикултуризма.. извинявам се

Единствените, които не се вписваха досега в Толерантна Европа, бяха катунарите. Обаче някой много си повярва и реши, че не може в Европа да няма граници, понеже много дърпа икономически и реши да си поиграе на война. Използва най-глупавата част от населението около ЕС. Това са тези, които живеят още в 15ти век, за които друг Бог няма и са готови да режат глави за това. Те дефакто също са жертва в цялата ситуация.

Значи, аз съм длъжен да подкрепям БРАТСТВОТО между хората, да не тая омраза, да се подчинявам на крясъците :"Аллах акбар"и да чакам разстрела или взривяването си!/макар че съм съгласен с цитирания Бьоткер/.И, следователно, трябва да приема с отворени прегръдки прииждащите тълпи, които носят хаос и несигурност, фанатизъм и примитивизъм?Да ги допусна до децата и семейството си и да се усмихвам благо и всеопрощаващо на автомата, който се подава изпод дрехата му?Е, на кого се сърдят французите или белгийците сега!Нали те си ги приемаха от десетилетия, а когато на нас не ни разрешаваха легално да идем на Запад и бягахме в багажници, в хладилни камиони, в трюмове, ни посрещаха с лагери, като някакви папуаси или пигмеи.Успоредно с това, мароканци или алжирци, афганци или нигерийци, бяха осигурени с жилища, джамии, социални помощи, по-големи от заплатата на обикновения французин.Хайде сега, да видим, на фона на горното, КОЙ възпита омразата и КОЙ внуши, че на някои всичко им е позволено.Не е омраза, а отвращение от лицемерието , високомерието и инфантилността на европейския елит - те отключиха Злото, а то се клонира и се сетихме, че закъснелите мерки ще ги вземем, ама, когато опря шило до дупило/както казва все още мъдрият ни народ/

Прав си на 1000 %! Европейските емигранти трябва да работят за пари за да си плащат сметките, да спазват реда, да се оправят сами колкото и както могат, а на туземците всичко им се даде наготово. Така, че те се имат за богоизбрани. После се питат откъде дойде омразата? Как от къде, от дадените на туземците превилегии!