Франция отдаде почит на загиналите при атентатите в Париж

Франция проведе тържествена церемония в памет на жертвите на атаките в Париж. Бяха показани снимките на всички 130 души, които загинаха на 13 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Франция отдаде почит на загиналите при атентатите в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир на праха им, ноооо аз съм Русия, и Ливан, и Сирия, и Либия, и...... Нима жертвите на теротизма в страни извън ЕС и САЩ са от някаква по-долна категория хора?!?!

Не разбирам защо има минуси на коментара на 123. Не разбирате ли, че атаките на терористите в Париж на 13 ноември са атаки срещу всички нас, атаки срещу свободата, демокрацията, толерантността и християнските ценности.

всяка изгаснала християнска душа на тази земя да се преварне в наи-светлата звезда на небето. Съболезнования!!!!

Протоколираната и формализирана, тържествена, масова скръб е едно от най-отвратителните гримаси на управляващото лицемерие. Целта винаги е една - трагедията да бъде професионално опакована като пропаганден продукт. Повече хепънинги, пърформанси, статусчета, хаштагчета, сълзи и умиление, по-малко въпроси Кой? и Защо? Току виж осъзнали, че "няма много добро в Доброто"

Съболезнования!

Всеки ден християни са убивани заради вярата си в Африка, Пакистан, Индия, Саудитска Арабия, Иран и др. Питам се, колко дни Франция и съюзниците са били в траур заради тези стотици хиляди християни, убивани годишно заради вярата си?

vive la France!

един от виновниците за мигрантската криза и скорошното ни пропадане в ада .

Дали така викат и в Либия?

Съжалявам, че са загинали поредните стотици обикновени, нормални хорица, в интерес на политическите интереси на собствените им ръководители, както и на икономическите интереси на всякакви хора.

На тази земя има много президенти, министри, крале и всякакви други знатни и подплатени особи та мисълта ми е че и на Пурко в даден момент му казваха Г-н Кънчов но това не го направи наистина Г-н а си остана Пурко. Та така и с президента Оланд нищо че е президент и той е Пурко за някой французи, както и много други като него. Нека почиват в мир "Клетниците".

Почит се отдава най-добре като руснаците- пишат на бомбите си "За наших!". Шансони,снимки,пинизи- остави тия работа... Лека им пръст на хората,паднаха невинни жертви в плана на Usrael за завладяване на Европа.

И днес изкарахте мизерни копейки, а? Комунизъм повече в света няма да има, свиквайте

Че кой иска комунизъм? Смятам,че всички нормални хора искат регулиран,социален капитализъм с човешко лице.