Кола се вряза в група военни в Париж, има 6 ранени

Автомобил се вряза в група военни в североизточното предградие на Париж Льовалоа и рани шестима войници, съобщиха АФП и Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Кола се вряза в група военни в Париж, има 6 ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колата сама ли се е врязала или някой я е карал? Не е ли по-правилно да се каже че първобитен дивак се е врязал с кола в група военни!

как в Швейцария,нея са я определили за съхранение на капиталите им и срещите на супер класата в Давос.Те са насочени към простолюдието........по подразбиране.

Аз съм мирен мюсюлманин с бурка карам си колата и си свиркам Алах акбар из центъра на Париж, пък няколко Меркелчета да вземат да се бутнат в колата ми егати циганията настана.

испания, швеция, българия, англия, франция (там яко), русия, германия, белгия.. навсякъде атентати, благодарение на европейските политики. Да сте чували за атентати в Швейцария? Браво на тях, истинските европейци.

деер

Всички псевдо демократични лумпени да ми отговорят, защо не атакуват с дронове!!!!!!!!? Тероризмът се поддържа заради плебса и никога не го е имал.

Че е подло, подло е. Но крушката си има и опашка. След Алжирското въстание през 1945 /на 8 май!!!/ французите са изклали към десетина хиляди алжирци. ВСВ е била свършила току-що! Това не се забравя. Дори да не е алжирец, те всички араби се пишат братя.Не е достатъчно да им дадеш хляб, трябва и да ги приемеш като равни. Това е разковничето, за да има диалог, а не високомерна "толерантност", каквато сега демонстрира белият човек.

Защо дебилите ти слагат минуси? Да не би робите да се мислят за колонизатори? Моето куче е по-умно то булгаристанеца.

Това било подъл акт! По-подли от франсетата само американците, руснаците и англичаните! А византийците ряпа да ядат!

Колко хора трябва да пострадат,за да извикат високо-Кралят е гол-тероризма е ислямски в момента.Затваряне на границите .строг контрол и масово връщане на пришълците.

Интересно, защо създават проблеми тези хора, а не се връщат по родните си земи в Африка и Арабия.

И къде да се върнат! Там вече всичко е разграбено и унищожено от правителства подкрепяни от САЩ, Англия, Франция, Германия!

ала-бала. няма държава там която да е по-зле отколкото е била преди 30 години.

kreten si ti I tva si !

Джихадистите се завръщат!Първа серия!

loyola

Опаа, а военните на Франция като избиваха мирните граждани на Либия, това справедливо ли беше? И обърнете внимание - тези не избиват "мирните" граждани! Това е много показателна промяна в поведението ...

Ами, то Франция върви стабилно към Шериат. До десетина години там ислямът ще победи. Към днешна дата във Франция има вече близо 40% мюсюлмани от цялото население. А в райони като Марсилия, Бордо, Тулуза и въобще на юг, трудно виждаш бял човек по улици и площади, особено вечер. Там, както и в Белгия, нещата са вече извън контрол. И е крайно време да се обединят Европа, Америка, Русия и Израел срещу ислямската чума. Защото това разделение дава криле на радикалния ислям.

Както Америка, така и Израел традиционно поддържат радикалния ислям, стига да не е в техните страни! Между другото, евреите мразят християните повече от мусюлманите, и израелски политици вече са заявявали, че предпочитат Европа да се ислямизира! Западноевропейските васали на САЩ също го поддържаха (и поддържат) на места като Сирия и Либия (а по рано и в Афганистан, Косово и Турция)! От тези, които си изброил, единствено Русия никога не е поддържала радикални ислямисти, понеже на нейна територия има доста мусюлмани, които биха могли да създадат доста проблеми на руснаците, ако се радикализират.

еее ... троловете про американски сън не ги хваща че няма геи парад в москва ... гложди ги , човърка ги нон стоп ... и на всяка новина само русията им е на устата ха ха ха

ами нормално бе хора ... ако доиде някои у вас заради петрола ви и избие жена деца и разруши дома ви ... какво друго ви остава ??? а французите като са колили и бесили в бившите колонии на онези хора как им е било ??? или французите са нещо повече от останалите ? и горното важи за американци и англичани !!!

А защо тогава ислямистите не се бият с окупаторите в своите страни?! Все пак французите са им дали на тези гражданство, и доста социални помощи, и привилегии, а те им се отблагодаряват, като ги убиват! Просто манталитетът на ислямистите е такъв, че те считат всички останали за по низши от тях, и смятат, че имат право да ги убиват и поробват!

Така е франсета, като сте приели всичкия боклук на света. Когато стъпих за първи път в Париж бях стреснат от всякакви чернилки и тук-там бяло франсе. И сега като ви гледам - министър на отбраната жена, а президента ви...макарон...Много сте объркани.

Няма сигурност във Франция..Къде по-сигурно е в руско метро...Или на московско летище..А най-сигурно е на руски самальот, пълен с туристи...Толкова са тъпи, тези съветофили, че чак отвратителни..Колкото и да гърмят в любимата им Расия, пак тяхната ще си дрънкат

А вие що биете негрите??

Ти да не живееш в Москва? Каква Русия те гони? Прочете ли поне, статията? Ако не си, да те светна -става дума за Париж, а Париж е във Франция. Един налетял с кола върху френски военни. Аз поне, не срещнах нито дума за Русия в стстията, която коментираме. Смени очилата. Тия не са ти подходящи.

То за соросоидите си има диагноза- шизофрения с параноя.

dobrin

дали няма да се погризат за запулване на липсите ни...

не са ги интегрирали правилно ! Франция да бъде съдена от ЕС по правата на човека и всеки ден по 20 000 € глоба, докато ги интегрират !!

Заблуденият шофьор не е ислямист. Трето поколение французин е. Френската полиция е решена да... Хм! Звучи ми познато. Макар да не вярвам Шарл Азнавур да е изпял песен "Френската полиция ни пази". Но може и да е -не съм проверил.

ех тия француцойци слаби са във интеграцията..... сега тоя дето ги е изпогазил да осъди Фрнкия за дето на са го интегрирале адекватноу.....

Във Франция се развива Косовската схема-доказано работеща в условията на демокрацията-демек гетото се разраства,превзема квартала,а след това и града. Съединява се със съседните и превземат и областта! Така полека-лека цялата държава заприличва на гето. Белите хора,като демократични и миролюбиви, бягат, където е чистичко... Не се справят с проблема. Или не им се разрешава. и проблема...си пълзи след тях...Той ще стане твърде болезнен,когато чистичкото свърши. Дотогава паплачта обаче ще е В ПЪТИ повече...

Това са фактите бе, кретен! Фактите са си факти. Не се нуждаят от оценката на безмозъчни илитерати.

Интеграция в ЕС е върви с пълна скорост.

Объркал си сказуемите. По правилният текст е: Интеграцията НА ЕС (към гетото) върви с пълна сила.

Както каза Фюрера - първа негърска в Европа. Arbeit macht frei! И през комина good by.

Смърт за комунистите - свобода за народа

Кои са комунистите? А кой е народа? Сгазените военни ли са комунистите или шофьора, или ... ми не знам, обърквам се, като не е изрично указано в статията, кои са комунистите, кои -народа, кои кретените, които си мислят, че ще ги позлатят, като пишат тъпотиите си.

Минавам само да кажа - Ай донт кеър! Поканиха де що дивак имаше, раздадоха им паспорти, сега да си ги търпят.

що ги не приобщавате тия хора, бе, съгласно еврогейските ценности....

Това вече не е новина и означава, че започваме да приличаме на близкия изток.

путлерската пропаганда яко рути запада :))) някой руски мужик милиционер да е избил 80 жени наскоро???

ico_all

Пак ли си тук, нещастен трол.

Смърдиш лумпен крастав.

Шан-з-Елизе...eeee- Xa xaaaa

Горките французи. Сигурно са непрекъснато под напрежение да не ги убие някой от хилядите им "гости".

Някой Отело ще да си е изпял арията пак...

ей има много комунистически чугунени глави в тази България...абе комунистически идиоти не разбрахте ли че не може да се живее при комунизма бе няма конкуренция която движи всичко на пазара и качеството се повишава и цените падат и новите технологии се развиват...много сте прости това комунистите..мислете пазарно мислете ...който успее и е по умен плаща данъци и социално слабите ги хранят...а при комунизма плащаха колкото да не умреш от глад и не се развиваше нищо, търчехме на едно място, нямаше конкуренция, нямаше нищо...дрисльовци сте вие комунистите..защо сега ходите по Париж да купувате на любовниците си скъпи парфюми а не им купувате одоколон съветски Тройной бе идиоти, защо децата ви учат при капиталистите а тука говорите групости ....

Плюенето по комунизма отдавна не е актуално. Щото го няма. Ти кажи нещо за капитализъма. Като например ще има ли българска капиталистическа държава през 22в.

ico_all

Много си проста венке, у ваше село може и само одеколон Тройной да е имало , но ние и преди си купувахме френска козметика а децата ни нямаше нужда да учат на запад защото нашето БЪЛГАРСКО образование беше в пъти по-добро от тяхното. Те и затова капиталистите по-късно ни ги обраха наготово. Анадъмо, патко?

Откъде точно си си купувал френска козметика, защото аз съм роден и израстнал в центъра на София и тук такова животно не се продаваше. За да ти толкова мъчно за соцзатвора явно си бил от престъпната шайка каскети и техните наследници, за които имаше специално снадбяване. Децата учеха само в България защото на запад от Трън никой не можеше да припари. Границата се охраняваше ОТВЪТРЕ НАВЪН. Граничарите получаваха по 5 дни отпуска за заловен "беглец" и десет за застрелян. Анадъмо паток червен?

две неща - първо, къде видя пазарна икономика у нас, та да ми се превъзнасяш толкова? Тока, топлото, водата - все монополисти! Второ - като стана дума за социално слабите - това плюс на капитализма ли е? Че аз мога да съм мързелив по природа /виж нашите цигани/, да се пиша социално слаб и ти да си длъжен да ми плащаш. Няма ли да изревеш накрая? Щото джобът на френския данъкоплатец не е по-широк от твоя! И там се чудят защо едни учат и работят, а други въртят броеницата на кафенце по цял ден!

Няма начин да е бил мюсюлманин. Те са мирни, работливи, интегрирали се хора и уважават Европейската цивилизация. И "Аллах акбар" със сигурност не е извикал.

ЗА РЕКОНСТРУИРАНЕТО НА АЙФЕЛОВАТА КУЛА В МИНАРЕ НА ДЖАМИЯ. НАБРАНИ СА НЕОБХОДИМИТЕ СРЕДСТВА ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТА.

На ви сега Макрон !

ico_all

На Макрон сега първа грижа му е да направи баба си, пардон жена си първа дама на Франция а Вие го занимавате с някакви си атентати. Скучно!

Ганьо пак поучава западните демокрации. Нищо, че у нас всеки ден си отиват поне няколко човека в катастрофи, с висока скорост и пияно състояние. Обаче ние акъл да дадем, как като премахнем правата на гражданите, атентатите видиш ли ще спрат - МАУАХАХАХАХ

По призивите за премахване на гражданските права (въпреки, че атентатите се вършат от 0.001% от дадена общност) се познава т.н. Социалистически човек. Това си е шаблон на мислене с който са увредени много поколения в България.

Че нямаш нищо против, на тези 0.001%, да не бъдат отнемани гражданските права, с които, явно злоупотребяват? Да защитим свръхлиберализма, а?

щот така като се огледаме и ще видим повечето закони че са в нарушение на Конституцията ни! Да оставим това ами тия Западни демокрации дето са ограбили половината свят и ни дават акъли, помагат на такива като Бойко! За тва ще кажеш ли нещо бе муньо? Сега българина е най-безправен!

Това е защото не се отделят достатъчно пари за интеграция. Трее да се отделят повече!

И всеки европеец да приеме по един мавър за постоянен гост на ол инклузив. Със семейството му, разбира се.

Важно е сега да отговорим, че не ни е страх, размахвайки розови балони срещу терора. Това е единствения правилен и верен път за борба с такЪви явления.

баце, мавъро жгу земим, ма фризерот не е много голям, та ми е кахър

веднага да осигурите на човечеца последен модел рено талисман, къща, вила на ривиерата и яхта под наем, но да не плаща горивото. особено, ако е неграмотен и мързелив, брадясал и въшлясал талибан. ако е бял мъж, работещ и плащащ данъци, веднага на уреда на д-р гилотен. да ви сера на малоумните еврогейзерски ценности.

Франция май не се справя с интеграцията на мюсюлманите. То във Франция християните вече са малцинство. Циганизираха и ислямизираха Франция.

Важно е не дали са мнозинство, важно е че са малциството, чийто глас обръща резултатите на изборите. Французите никога няма да имат френско правителство. Най-много глобалистко с много теманета.

ico_all

Разбира се че е поредният терористичен акт, франсетата ще има още доста да теглят с недалновидната си политика спрямо така наречените "нещастни мигранти".

Обикновена ежедневна случка в Западен Арабистан! Както каза кметът на Лондон : " Свиквайте!"

Така става, защото толерастите накараха "военните" да осигуряват ред и сигурност с букети цветя, а не с оръжие...!!! Дааа...!!!

Не е мюсюлманин.Мюслитата не се врязват в държавни лица,а в обикновени хора. Френската съпротива се е реставрирала.

Дано да не е терористичен акт...

Ха, ха, ха... :::))) Дано да не е... :::)))

Психически нестабилен човечец, нуждаещ се от помощ. Ако е мюсюлманин, де... Ако се окаже християнин си е гаден изверг за електрическия стол.