Как осмяха Валс заради ”голите гърди са символ на Франция”

Бурните френски дебати за носенето на буркини по плажовете намират отзив и в съседна Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Как осмяха Валс заради ”голите гърди са символ на Франция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шефките на феминстките организации са обикновено ялови бабки, които искат всички останали жени да са като тях. Типичен пример: Ангела Меркел с нейните квоти на женска некомпетентнлст. Ясно е че цици не могат да покажат, затова се стремят да забранят на другите да ги показват. Разбира се не отварят и дума за домашните арести и боя, който ядат мюсулманките ежедневно.

Ларер просто да мята бурката отгоре си !

Добре го е казал, и своевременно и на място, пък е и прав. Напълно съвпада с моята представа за френската революция, република и съвременен живот. И важното е, че прави сравнението в контекста на мюсюлманското женско облекло, не например с облеклото на двете си министърки.

А символът на България вече са гърди до пъпа и гол х-й до колената, защото не останаха млади хора по тези прекрасни земи... освен мургави и сюнетно рязнати.

Ето как от мухата се прави слон. Ами и премиерът се е изразил алегорично, какво толкова. Пък те бръкнаха за конкретика в историята Само че ако напишете "Мариана - символ на Френската република" в търсачката, ще видите, че обикновено изображението й е бюст и затова покрити, или открити, гърдите й се набиват на очи. През 20 век кого ли не вземаха за модел от известните френски актриси и певици - от Мирей Матьо до Катрин Деньов. Така че критиците на премиера са просто смешни. Проблемът със сегрегацията по етнически и религиозен принцип е прекалено сериозен, за да се тюхкат дали гърдите са голи или не.

напълно те подкрепям. Това се казва да прехвърлиш проблема от болната глава на здравата - и после да протриваш ръце как плебса се кара за глупости, а ти да си въртиш своето.

социалистите във Франция се опитват да спасят неспасяемото. Тез, точно те, които замениха красотата на голите женски гърди с откровението на голия, не съвсем мъжки задник. Какво да кажем за прочутите "Лидо" и "Мулан Руж"..., а за кан-кана? Аз лично не мога да си представя жени с бурки да играят кан-кан, ама може и да е хубаво, според най-новия дресинг-код. Полит-коректни танци и забави за мега либерални идиоти. Не знам само какво да кажа за кючекините на султаните... Но да се върнем към Франция, която от символ на свободата започна действително да се превръща в символ на робството на страха, мрачните векове на бастилията и всичко това благодарение на прекалената слободия на либерастията за която всичко може, стига да не го правиш ти, който не си нас.. . Женските гърди са символ на прекалено много неща и да се ограждат само с едно-две понятия въведени в скоби е просто кощунство.

Aми, така е! B този свят, всеки се бори за цицка!!;))

феминистки и джихадисти.. едни и същи НПО-та.

Изобщо не се е объркал. И го казвам изхождайки най-напред от особеностите и вида на римското (скулптурно) изкуство, съзнателно пропускам средновековието и минавайки през ренесанса (картини, скулптура и литература) АЗ ВИЖДАМ корените и облика на съвременна Европа в т.ч. и България. Как ще накараш мюсулманите да четат Волтер( Ана Каренина или Тютюн дори), да възприемат ренесансовото изкуство, как ще възприемат Шекспир например? Дали ще се поколебаят да изхвърлят Леонардо да Винчи на бунището на историята? А как ще коментирате твърдението на определени политици, че традиционните италиански песни "o sole mio" и "funiculi funicula" са заимствени от народни песни на мюсулмански общности в Северна Африка? Време е да поставим въпроса за партизанска демографска асимилация, която мюсулманите провеждат на континента ни.

Без правя фройдиски забежки ,смятам , че женските гърди са изключително красиви,да не говоря , че те са символ на майчинството.Не мога да кажа същото за някакви "трътли" маскирани като хлебарки Blatta orientalis-

За какво е тоя вой? Какво лошо има в голите гърди. Всеки нормален мъж ги предпочита пред бурките. Тия с бурките да си ходят в арабистан.

гърди под бурка ? може да са истински бомби !

Либерасти и толерасти от бялата раса се юрнаха да изместват да плюят мосю Валс заради едно от редките му правилни изказвания по тревожния въпрос "Ислямска инвазия във Франция и Европа". Нещастните промити мозъци не осъзнават, че са жаби във все по-сгорещяваща се вода...

Много шум за нищо ! Много приказки, много коментарии за едно глупаво изречение! И докато обсъждаме всички глупости които говорят политиците кервана си върви , ордите си навлизат и става все по лошо

Изречението не е глупаво. Такова се опитват да го изкарат.

Заради едни цици що приказки и философии се изприказваха, феменизми и движения се възбуниха и т.н. - остава само и "стой или ще стрелям". А истината е много проста - цицерони и цицомани има не само по нашите земи, а и у френско, че даже и отвъд ламанша. (Нашите пиаровете да се учат как се прави пиар - става и от едни цици.)

От толерастия и педерастия скоро християните съвсем ще изчезнем за сметка на нахалните и плодовити мюсюлмани!!!

внимателно следя изказванията на валс и го подкрепям напълно

"Мариана е с голи гърди, защото това е алегория бе, глупако!" Веднага лъсна лесбийката феминистка, която се прави на историчка. И епитети раздава, противното същество. Мисля, че основният проблем на Европа е да се отърве от кафявата, рязана и африканска кукувича паплач, на която доброволно ни отредиха ролята на роби и слуги, докато ни изтребят. Но не по малък проблем за решаване е да се отървем от цялата педерастка, лесбийска, феминистка, всякаква лтбг измишльотина и толерастка сган, която повлича в самоунищожението си и нормалните хора. Еднопосочен билет заедно с всички "бежанци", до Африка и там да им слугуват на местна почва без да вредят.

Плюс хиляда!

Още хиляда и от мен!

Интересно защо Валс не я осъди за обида.

В търсене на евтина сензация обективността все повече отстъпва в писанията на българските "журналисти". Едва ли всички са осмели премиера, но тук просто е направен подбор с цел съответното внушение. Като че ли авторката е мераклийка да сложи бурката..

Пръдливата историчка и е смешно, ама като и погалят дечицата с ножа, дали ще продължава да се хили?!

Дежурните агенти на антибългарските хелзински комитети слагат минуси на всеки смислен коментар.

Едно е ясно: Западът запада все повече в морално и духовно отношение. Толерастията и педерастията на САЩ и ЕС рано или късно ще ги погуби.

ФАШ и толерантност, ти изперкал ли си, или си такъв по начало?

Да кажем ДА на монокините, и да ги задължим за "носене"!!!

Хайде да не е задължително, че не са чак толкова много на брой които заслужават показване...

наи добре е да се носят трикини : шапка, очила и дяпанки. буркините да си ходят в качти като не им харесва.

срещу наточен ятаган ! Това го няма и в садо-мазото ! :-)

Символът на ЕС на този етап е гол еврогейски гАз и наточен "ятаган".

...а на България - голите г..зове :)

САЩ и Русия са въоражени до зъби. И могат да се разправят с Ислямска Държа буквално за броени часове. Но не го правят. И бежанци не приемат.

Също така СА, ОАЕ, Катар, Кувейт... всички мюсюлмански, богати държави от района, не приемат бежанци. Израел стреля на месо и по границата си и покрай стената на Газа.

Напротив, Обама подписа указ в САЩ да се приемат 6 000 сирийци, бягащи от Асад. Това автоматично изключва всички сирийски християни като кандидати за убежище, тъй като Асад не ги преследва.

Буркините са обида дори и за пингвините!

Според мен има предвид, че на когото не му харесва, как се обличат жените в страната си, може да се върне там, където жените показват само очите си. Никой не ги спира да се махнат от Франция.

Толерастията изисква ние да се съобразяваме с тях, пък те да се гаврят с нас.

а в българия само постна цица, пардон, пица и затягане на коланите, вместо олабване...

цица, жица, все пълна паница!

Както винаги, като нямаш аргументи - обиждаш.

Напоследък като символ на Франция и Запада все по-усилено се налагат две голи мъжки задни бузи.

нали трябва да сме гостоприемни към нуждите на новоприиждащите млади мъже от изтокът...

На еврейчето Путлер задника по време на ласки с Медведев.

Присъединявам се към мнението на историците и добавям, че вероятно, в представите на повечето хора, голите гърди на свободата, са символа на Франция, или поне бяха, докато не станаха символ на нещо, което храни французите. Проблемът обаче е, че с едни голи гърди не могат да се изхранят всички, освен, ако не са достатъчно разумни да престанат да се занимават със символи.

прав е човека, циците са символ и трябва да се показват. Особено ако са хубаво оформени. Бурките да си ходят в мизерните държави.

Поклон пред научно-великите умове, въстанали масивно срещу брутално-аморалното словесно мърсуване на френското конте Валс! Едно бравурно "Браво" на британските политици, историци, философи, психолози, опровергаващи в мощен хор една долнопробно-мазнярска лъжа!!! Целият свят бавно, но сигурно осъзнава непреходните преимущества на традиционните облекла и покривала, закриващи ненатрапващо-сенчесто голотии, срамотии, подканящи добродушно-нааивните мъже, а понякога и жени към смъртен грях, морално падение, духовен гърч и сексуални перверзии! Голите женски гърди не са символ на свобода, а мерзък белег на пропадналост, похот, болестни щения и ужасяващи нагони!!! И не се чудете, че самотно скитащи се, почти разголени леки жени с тениски с къси ръкави и минижупове, било то и на прословутата гара в Кьолн, вкарват в грях честно-морални, стабилни мъже с бради и морални помисли! Самите заголени жени оскверняват чистите помисли на силните мъже! Нека да прикрием греховността и подкрепим всички движения за права, свободи, толеранстност и демокрация!

силно вярващите афганистанци имат традиция много морално масово да изнасилват 10 годишни момчета

Моля те, не проектирай твоите семейни традиции върху хората от Афганистан! В психоанализата проекцията е вид защитен механизъм. Анадън му?

за твоя мозъчен запек!

Моят "мозъчен запек" е на светлинни години от повсеместната езикова, социално-обществена, културна и политическа неграмотност на 95% от българчета, включая и твоята мизерна личност!

Обаче за анала сте на едно мнение с тях а?

Моите чувствително-поглъщащи антенки доловиха веднага проблема ти въз основа на грубоватат. словесно-отвращаващата полюция, изхвърлена тук от теб и от онзи умопомрачен индивид, писал под теб: И двамцата практикувате аналичичния вид телесно-въртелива комуникация. Но явно в момента не сте в състояние да го правите, било поради набъбнали хемороиди, анална физура, анално-венозна тромбоза и т.н.! И сте се докарали до там, защото задничните ви части са били достаа лакоми за.... специфична информация! Вместо да изкарвате яда си върху мен, отидете на лекар-проктолог! :-)

А вас ви таковат отзад, ;-)

Интересно, как в Турция която възхваляваш почти 100 години ходиха без бурки под забрана, но вместо да деградират морално, просперираха икономически? Вим малко снимки от Афганистан, Иран, Мароко, Алжир и др. през 50те, 60те, 70те години: всички в големите градове са свалили бурките. Сега за какви традиции разправяте, плащат да ви промиват мозъците. Едни религиозни бройлери, това сте вие с бурките.

Нещата са прости, първо идват руснаците, да ги направят комунисти, муджихидините подкрепяни от чичо Сам им помага в джихада срещу неверниците. На власт идват муджихидините - ислямисти, но не толкова радикални, изместват ги талибаните - подбрани социопати и изроди, креатура, сещате се на кого, да довършат иконимически, инфрастуктурно и всякак станата. Така процъфтяващият и икономически развит Афганистан от началото на 70-те, за 45 години (с помоща на Русия и САЩ) се превръща в място на разрухата, понастоящем управлявно от нарко картели.

смех, как звучи само "стабилни мъже с бради и морални помисли!". Стабилните мъже са пикльовци, на които още не са им пораснали пишките и искат да "ударят" нещо без пара щото вашите бурки не им пускат гювеч. Освен това съм чувал, че на вашите брадати са им малки.

Абе, на тия "честно-морални, стабилни мъже с бради и морални помисли!" много им слаб ангелът. Те оная работа не могат да командват - хукнали света да превземат и командват... Я ела на себе си, моме, щото тия същите практикуват и обрязване на жени...

показа в една класика кой е символа на Франция.

хората искат да са свободни и да живеят добре децата им да са свободни и да живеят добре :) това е посоката в която ще се движи човечеството най-напредналите държави ще са тези които дават това на народа си :)

А къде сме ние? Кой ще ти даде свобода, свободата Санчо, се дава само на циг*ните.

Тва, че слагаш усмивчици след всяко изречение може да има две обяснения: 1. Намекваш за ирония, макар и недодялана в твоя случай. 2. Си от онези, нали знаеш, вечно нахилените. Ако трябва да залагам, втората опция ми се вижда по-вероятна.

в случая означават усмивката с която казваш нещо в което вярваш и вярваш че е добро и си анализирал и наблюдавал дълго ;) русия се управлява от президент президент е институция идваща от сащ може би първата наистина свободна държава русия върви към сащ но много трудно и продължително

Палячовци и циракджии! Не са ви проблемът нито бурките, нито исляма. Проблемът са тъплите оскотяла арабска сган, които прииждат в огромни количества, подгонени от чичо Сам. Проблемът е, че с местните цигани, които са малцинство, не можете да се справите, не можете да ги култивирате, контролирате - нищо да направите. И сте седнали да бистрите дали голите цици са сивол на Франция. Скоро, ако не се затворят границите не голите гърди, ами ПТКАТА ще стане символ и то не на Франция, ами на цяла Европа. Щото сами ще еете майката на поданниците си, като пуснете тази неконтролируема сган на ваша територия.

По-добре голи гърди отколкото фереджета или чадори или бурки ли са кви са тези чували по жените.

Е пък французите, като искат нека си забулват жените!!! Само нас да оставят намира!!! Пълни тъпанари са франсетата!!! арабите са ги превзели!

Смешен плач. Както вървят нещата,под ръководството на Ма Меркел,в обозримо бъдеще,ще се разделите с голите гърди,късите поли,високите токчета,свинското месо и пр.,и пр. Нищо чудно,след 100 г.,в Европа да няма черкви,а само джамии.Нищо чудно,синеоки германки,да показват очите само зад решетката на чадора.А обикновените немци,французи и др.,да говорят на матерен език само на телетата си.

Като във вица: Германия. 2050 г. Две ченгета спират кола за проверка на документите. После я пускат и единият казва - Абе, Хасан, видя ли го тоя, кво странно име има - Ханс Дитрих?

А САМИЯ ВАЛС Е ИЗБРАН С ГЛАСОВЕТЕ НА МЮСЮЛМАНИТЕ , КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ОЛАНД :))

Разголената проститутка е символ на френската масонска революция и бунта срещу Бога на горделивият и суетен човек срещу Божият порядък, в чието сърце няма няма място за любов и истина. Валс като наследник на тази много вековна дюлгерска традиция не може да говори по друг начин. В техният кръг на "посветените" дълбоко заблудено хора го разбират ясно, а за външният кръг остава учудването и коментарите подклаждани от спекулативните медиийни догадки.

често ли говориш с Бог?? религиите са служили на тираните франция даде съвременната република масоните са били свободни хора - зидари които са били от млакото които са имали възможността да обикалят из европа и да не са закрепостени ти искаш ли да си закрепостен роб??

"Това е истинската и чиста философска религия - да се вярва в Луцифер." "Всички ние, заемащи високи степени, трябва да съхраним масонската религия в светлината на луциферианската доктрина." Албърт Пайк - "Морал и догма", 1871 г. Книгата и до днес е "библията" на световното масонство.

е дала Франция...абе как може да пишете такива глупости и да си вярвате?!?

Да. Често общувам с Бога. Не съм религиозен човек и не вярвам в религиите на подчинението и погублението, измислени от сатана и неговите последователи с които да увековечат беззаконието и статуквотото на човекът на грехът и погибелта. Имам вяра в Творецът и Неговият Възлюбен Син, който сам без грях стана изкупителна жертва за нашите стари грехове и посочи пътят ни за спасение че вяра в Него, искрено покаяние за греховете ни и освещение според Божията воля и закон. Общуването ми с Бога е лично и мога да го правя по всяко време и на всяко място без нужда от посредници. Молитвите ми да са кратки и съдържателни без излишни повторение. Моля за смислени неща, които да ми помогнат да стана по -добър човек според Божиите абсолютни критерии.

А пък църната ръка на голи женски гърди и новият символ на мюсюлманска Германия. Лично Меркантилната е измислила този символ.

Абсолютно всичко дори голите гърди са по добре от ИСЛЯМОЗРАНИТЕ ЗОМБИТА С БУРКИНИ. Бурката е начин жената да бъде доминирана и управлявана.

Това, което пишеш, звучи ужасно, но по-ужасното е, че не знаеш какво има под бурката - дали жена или социопат, индоктриниран и хипнотизиран да върши Бог знае какво.

Не вървят на добре нещата, щом французите започнаха да се обясняват за голотата пред хабибитата и копоите им.

европа франция и англия дадоха съвременната свобода на човечеството сащ подсили това движение към напредък сега дори феодалните империи като турция китай русия имат министър-председатели (идва от англия) и президенти (идва от сащ) посоката е очевидна някакви изостанали малоумни ислямисти или комунисти или путиноиди няма да обърнат посоката на света :) хората искат да са свободни и да живеят добре :) дори ПРЕЗИДЕНТ путлер ще се подчини :) благодарим на франция за идеите за съвременна свобода и република :)

Тва и Карл Маркс в Манифеста не би могъл да го напише по-красноречиво и с толкова патос... Насълзиха ми се очите

някои нации не са подходящи да им се дава прекалена свобода, защото нямат нужната обществена култура, за съжаление и българите са една от тях, подтисничеството години и векове наред си оказва влияние, освен това когато дадеш на глупака малко свобода, не само, че му гледаш сеира, но той става обществено опасен, защото влиза в някакъв негов си филм, и с нищо не можеш да го убедиш, че трябва да се живее в действителността, сред околните среда и хора, а не в киното.