Атакуват Барозу за конфликт на интереси, свързан с Брекзит-а

Франция настоява ексшефът на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу да откаже назначението си в "Голдман Сакс" като съветник по Брекзит-а, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Атакуват Барозу за конфликт на интереси, свързан с Брекзит-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С този започна падението на европа. Шмеркел и юнкер ще довършат започнатото.

На барозу не му пука, защото той, както всички останали на ръководна длъжност в ес са тефлон, както ръководителката си, или както казват турците - гьонсурат. но вие можете да чуете неодобрението на социалистите, зелените и другите напъхани в евросъветската бюрократична машина, как не харесват назначението на Борис Джонсън, но за барозо - ни вопъл, ни стон. друг популярен член на голдмън сакс дружинката, която си е напъхала мръсните кунки в управлението не само на европа е марио драги.

Този с обратната резба трябва да го съдят!!!

Ехооо, я сега да видим КОй от КОГО се УЧИ на КОРУПЦИЯ!!! Ние от ТЯХ или те от НАС??? Но, силно подозирам, ЧЕ АКО ПРИ ТОЗИ БРЕКЗИТ, ингилизите си излезнат от ЕС и си ЗАПАЗЯТ ВСИЧКИ ЕКСТРИ така, че ВСЕ ЕДНО НЕ СА ИЗЛИЗАЛИ ОТ НЕГО....ТОВА НЕМИНУЕМО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НЕОБРАТИМ ПРОЦЕС ЗА ВСИЧКИТЕ ОСТАНАЛИ ГЛУПАЦИииии...! Запомнете тази моя прогноза, дано съм лош пророк, ама НАДАЛИ!!!

този е бил на щат там през цялото време

Много му пука на тоя след като е спазил срока който самите те са си определили а и всичките там са в конфликт на интереси с поне 70% от европейците ама не им пука. Крадците и манипулаторите взели да намират кусури на други такива дето били преди тях на хранилката

Жозе Барозу- Гранде Мафиозу

Ето един от примерите какви хора вземат решенията в ЕС, а после се чудиме защо има Брекзит....

Goldman Sachs стоят и зад лайната с стотиците милиарди невъзврашаеми заеми за "ОХИ"-тата, ако си спомняте! И по-точно - те са ги съветвали КАК ДА СИ ПРЕПРАВЯТ, ФАЛЩИФИЦИРАТ И "СГОТВЯТ" СЧЕТОВОДНИТЕ СИ КНИГИ, РЕЗУЛТАТИ И ПОКАЗАТЕЛИ, ЗА ДА ИМ ОТПУСНАТ ЗАЕМИТЕ! Това между прочем не е случайна, не е коя и да е банка! Това е напомняне за онези, които знаят, за другите - това е дълга история, която си струва човек да прочете и разбере... Ако сме съгласни, че политиката е концентриран израз на икономиката, и че гллобалнита финанси и финансова система са мнго мощни, макар и дискретни и скрити, фактори за куп политически назначения и решения на най-висоми нива, и си припомим, че те са американска банка и ФЕД-а държи резервната валута на светаи Goldman Sachs ВИНАГИ СА ИМАЛИ МНОГО ГОЛЯМО И СИЛНО, МАКАР ИНЕАФИШИРАНО ПРИСЪСТВИЕ В ПРАВИТЕЛСТВАТА НА САЩ (вкл. финансови министри, куп експерти и пр.), мисля, че доста интересни И НЕЛИЦЕПРИЯТНИ изводи могат да направят някои! При всички случаи отиването на работа там (не с есъмнявайте - високо платена) орт човек, заемал толкова висок пост в ЕС би трянвало да е НЕДОПУСТИМО И ДА СЕ СЧИТА ЗА АБСОЛЮТНО НЕМОРАЛНО! А ако бе и невъзможно и преследвано ефективно от закона, АМИ ТОГАВА ТОЗИ СВЯТ НЯМАШЕ ДА Е ТАКЪВ, ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ПО-ДОБЪР, И ЕВРОПА, И БЪЛГАРИЯ...

помните ли джефри сакс? и тои е същата разбоиническа клика...

Барозу е нечистоплътен и дълбоко неморален тип, и е отлична демонстрация за това, което става в Евросъюза (и по света) И ЗАЩО, И ОТКЪДЕ СА ПРОБЛЕМИТЕ, докато НИ ПЛАШАТ И СЕ ДЗВЕРИМЕ НАД ПОРЕДНАТА ТЕРОРИСТИЧНА ЗАПЛАХА! Това наистина е ОГОРМЕН И ЯВЕН КОФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ! И наистина е скандално! Назначаването на високопоставени политики и управници на високоплатени постове след изтичане на мандата им при МНОГО БОГАТИ И МОЩНИ КОРПОРАЦИИ, ФОНДАЦИИ, БАНКИ ИЛИ КОНЦЕРНИ, ИЛИ ТЕХНИ ДЪЩЕРНИ ФИРМИ ИЛИ ФИНАНСИРАНИЯ, получаването на подобни доходи и длъжности от такива Е НИЩО ДРУГО, ОСВЕН "УЗАКОНЕНА", но неприлична и грозна, недопустима (или поне такав аби трябвало да е така - това за онези, които все още се чудят кой е най-големият бич на нашия век и защо светът и ние сме на това дередже!) Още веднъж, за кой ли път - КОРУПЦИЯТА И НЕЧИСТОПЛЪТНИТЕ, ЛИЧНИ И КОТЕРИЙНИ, И ПРЕСТЪПНИ ИНТЕРЕСИ И ЗАВИСИМОСТИ, ПРОКАРВАНИ И ЛАНСИРАНИ КАТО ОБЩЕСТВЕНИ ОТ ЛИЦА И ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ХОРАТА И ОБЩЕСТВОТО И ГИ МАМЯТ, Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ И ТЕЖЪК, ЖЕСТОК ПРОБЛЕМ И ТУМОР НА СЪВРЕМЕННОСТТА!!! И ПРИЧИНАТА ЗА КРИЗАТА! Франция настоява ексшефът на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу да откаже назначението си в "Голдман Сакс" като съветник по Брекзит-а, съобщи Би Би Си. Френският министър по европейските въпроси Арлем Дезир нарече постъпването на Барозу в голямата инвестиционна банка "скандална". Иначе тук става дума за поредната сделка, но на най-високо ниво - НЯКОЙ Е ИЗВЪРШИЛ УСЛУГАТА, И СЛЕД ТОВА СИ ПОЛУЧАВА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО! И по стойкостта на услугата може да се съди и за ... САМАТА УСЛУГА, разбира се!

Хахаха....Същото е както Кунева беше наградена с висок пост в една френска Банка. Каквото и да ви говорят става дума за много париии > $$$$$$$$$$$

според мен това си е основание за съмнение в корупция! някой осребрава нещо ли, що ли?

Атакуват Барозу за конфликт на интереси, свързан с Брекзит-а Аз не знам дали въобще съществува политик без конфликт на интереси.

Всяка добре свършена работа се награждава.Който не вярва да попита Марин Райков.Може и синът му да пита.Може и най-добрият читател на лекции да пита - Петър Стоянов и т.н...

и такива мошеници ще ни диктуват как трябва да си живеем и какво трябва да парвим? Ай сиктър!

На този парите ли не му стигат , та започна да работи , нали е от Белведерците и управлява света пари не му трябват !

Да изпратим кривоустата евреика отново да му дръпне мъдурките! Голям палавник е станал бившият й жигуло!

Тази новина гръмна преди 4дни.

хахаха... ексшефът на Европейската комисия Барозу назначен в "Голдман Сакс" - е, това ако не е скрита корупция = плащане за услуги. Като нашата Кукунева, дето я назначиха във френска банка след като напусна комисарството.

всички комисари, шефове на НАТО и други такива евроорганизации след това си намират сладка и високоплатена службица. Или им правят фондациики - като на Петьо Стоянов. Сега ще видим Плевела къде се го турят на топло.

И Пръмовица,кани тези да ни учат как да се справяме с корупцията. Май оня ,, ненормалник" Сидеров ще излезе прав за някой неща.

Канцлерът Шрьодер не стана ли чиновник на Газпром...; Северен поток може, южен не може; Шенген- двойни стандарти- по този път ЕС далеч ще стигне

Уф и тук нюанс разлика с нашата "банкерка" Мигрена, с ООН служителя с "добре свършената работа" Н. Младенов - Шрьодер не само не е вредил на Германия от връзките с Газпром, ами сигурно и сега има ползи за нея.

Шрьодер не е чиновник в Газпром, а директор от немска страна на дружеството, което е 50% собственост на Германия и управлява СП-1.

ок, щом това те прави щастлив

даешите би трябвало да се" занимават "само с политика, вместо война на религиите ...

Изглежда френският министър желае Голдман Сакс да си назначат някой некадърник или експериментатор, който да завлече UK и цял ЕС надолу.

Айде бе, само той най-кадърен. На фона на тлъстите ЕС заплати, тия паразити трябва да приемат, че и след напускането има норми, които трябва да се спазват. И ЕС някак зает с кривините на краставиците, защо досега това не го е урегулирал, защото на морал не може да се разчита.

3евзек

Същото де... Ти да не мислиш, че някой европейски министър знае какво точно иска или какво точно ще получи в резултат на исканията?

барозу е специалист в корупционните схеми и съвсем логично е американците да залагат точно на такива ! сега думата е на канцлерката !

Американската банка Goldman Sachs назначила бившия председател на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу като шеф в своя клон в Лондон И какво толкова? Човекът е свършил поръчаната му работа и сега получава възнаграждението. По правилата на бизнеса купуване, плащане Така е и с други. Например, Кунева беше възнаградена с пост в една френска банка у нас. Други политикани и висши чиновници кой знае къде се водят по втора работа Най-лошото е, ако държавната им дейност е втора работа. А бачкането на частно първа И едното е за сметка на другото. По-точно за наша сметка Сега остава да се прецени кога, в какво и с колко Барозу е прецакал европейците

хихи - смешник номер 1 във филма за няколко долара повече - играе го последните 10 години:)

Миграна Кунева се разтича и размазва, само кото го види на снимка

Един от най-корумпираните чиновници в ЕС. Човек на Мигленчето - снаАта на ЦК.