Лидерите в Давос: Без прекален оптимизъм за 2013 г.!

Икономически лидери предупредиха днес на Световния икономически форум (СИФ) в Давос да не се изпада в прекален оптимизъм за икономическото развитие през новата 2013 година, въпреки че кризата в еврозоната вече е преминала най-острата си фаза, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите в Давос: Без прекален оптимизъм за 2013 г.! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Стати Статев, Калин Христов, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити ..

Оптимизма им стига до там, че им са пълни джобовете /личните сметки/.

Тези търтеи, само ако си намалят черния хайвер и шампанското наполовина, ще отворят хиляди работни места и ще нахранят хиляди безработни семейства!

А що да го правят?

Румен

Защото меда се носи от пчеличките, а ако няма мед, кошерът загива заедно с търтеите.

моля не се занимаваите с европа,г-н ехперт *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нямате си представа каква манджа-с-грозде е на WEF-а... (Нищо. Ще Ги стегнем.)

Тия дни ако ритнеш борче в Давос все ще изпъшка на милиционер или бодигард.

"Политици притискат за печатене пари"- По-неграмотно заглавие трудно може да се измисли! /към редакцията/

Китай ще помете всички евреи по света и от двете страни на атлантика

И тогава какво правим?

Ингилъкът на Банк оф Чайна - казват бил на Highway to Hell.

Без прекален оптимизъм леко и плахо към новия вид социализъм.Ще правите социална политика на квадратен метър 10 пъти повече от бившия соц.лагер иначе ви е спукана работата.Ама то това си е агония.

Реанимация, Колега. По Аварийна Спешност. (Urgent ! So urgent.)

Аз пък съм оптимист. Надявам се да падне една голяяяяяма лавина и да ги разкара всички тия еврейски пиявици. Светът ще си отдъхне и ще дръпнем рязко напред. Със здраве : )

+6

Надай се ти. Само ги тревожи, че ще им паднат печалбите, народите ще озвереят от глад и един призрак пак ще тръгне из европа.

:-)))) ( Да не Ви е уроки - все си Представяте че са я с ооогромни зззъъъббби...я с голееемии ръцеее.) ---------- Колкото до Финансовата Лавина - тя започна. Глобално. ... Та дори и у Нас. (Пазете си парите, Хора ! Те са ваши.)