Путин: Наложително бе да смажем тероризма, заради Русия

През 1999 г. тероризмът в Северен Кавказ изправи Русия на ръба на разпадането, което наложи решителни действия, заявява Владимир Путин във филма "Президентът".

Обратно в новината

Коментари - Путин: Наложително бе да смажем тероризма, заради Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПУТЛЕР Е ПРАВ-ТРЯБВА ДА СЕ СМАЖЕ ТЕРОРИЗМА-ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ТЕРОРИСТ 1-ОТ СЕБЕ СИ-ДА СЕ САМОУБИЕ!!! МРЪСЕН ФАШИСТКИ КОПЕЛДАК!! ДОЛУ ПУТЛЕР!!!!

Световния терорист Номер едно - Путин тероризира целия свят! Но няма да е за дълго, след година Клинтънката ще го натика там откъдето се е появил, в кучи ......з!

само аз си знам колко неприятен ми е путин, но едното изречение което е цитирано тук прекрасно изчерпва цялата международна политика от последните 70 години в целия Свят: "В никакъв случай, никога и никъде не бива да се правят и опити дори за използване на терористи с цел решаване на собствени моментни политически, даже геополитически задачи"

Супер Путин с нова изцепка.

мхааа-хххх, какво си смазал бе смешно човече :-)!? смазал бил тероризма ... виярваи си ако си ниямаш друга работа! смазал си го, да, вурви и се развива още по-гладко на твоия територия :-)! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

смазваме тероризма, другарю Путин. И как е върви ли? Лек ден.

Ами върви, бе другарю АК. Както бе рекъл А. Ляпчев (надявам се чувал си за него) - со кротце и со благо и со малко кютек - нещата се оправят. Тъй че не плачете на чужди гроб.

Като искате да смажете тероризма защо ФАЩ още съществуват????????????

я-а, какъв богатирски кулак.

Сравняващите ситуацията в бивша Украйна и Чеченската република не трябва да забравят, че всички "прелести" и на двете места бяха сътворени с активното участие на запада. И на двете места Путин действа в отговор на западната провокация!

Не можах да ти разбера мисълта!Почти всички държави от бившия СССР са членове на ЕС и НАТО!Какво по различно има и Украйна да стане член на ЕС,след като руския модел на перестройката е опороченрне са правени никакви реформи,освен ресурсите при определени олигарси!Ти какво му харесваш на руския подел подвластен и у нас 25 години?

Как реши, че повечето бивши републики на СССР са в НАТО и ЕС!?! Недоумявам(!) А исках да кажа, че и в Северен Кавказ/Чеченската република/ и в бивша Украйна причината и основния двигател на хаоса е запада.

От 1917 г насам Русия е ръководена от глупави комплексари и демагози, както и този също.На гърба на руския народ една клика си живее живота и демагоства.

Владимир Владимирович е велик държавник. Всички трябва да се учим от него. Лично го поздравявам за мъжеството и високите му управленски качества. Желая му здраве и дълги години на кормилото на РФ. А соросоидите могат само да показват жалкия си безпомощен плач!

как се показва плач ?

Я па тая!Или уважение или ятаган,думаш!Голем "учител" и голем "вожд" !Ти за какви соросоиди плямпаш,нали всички тролове сте от една наемна агенция-вчера бяхте соросоиди,после "антикомунисти",сега уж "рашисти,под прикритие на путинофили или русофили ,но всички е дребни кинти за покупка на достойнство ви ,за ореола на мунчо!

Двуаршинков тарикат, трепе масово чеченци дръзнали да се делят но нарича опълченци банди в другата страна що разпалват там война, даже праща им чеченци, също горди опълченци.

Нали знаеш,че монетата има и обратна страна???

Ленин ,Сталин .Путлер това са най -големите терористи.Путлер този луд човек като другаря Хитлер се мисли за господар на света .Целият цивилизован свят виждат наглостта и агресията на този сатрап. По-големи терористи и античовешки същества от развилняли се комунисти НЯМА!

Точно така,Путя!Смаза чеченците и сега е ред на инакомислещите,като Немцов,нали?!

Велик и недостижим е Путин.Американците и лелките от Германия да го духат

Cлаба ракия е руския трол!празни дърдорения!и една баничка няма да ви дам!ще си умрете от глад наведени!

путин като почне да се оправдава и обяснява, значи се чувства победител. той когато има проблем си затваря устата и мисли/работи мълчаливо, докато не го разреши.

Някой тук от витийстващите, чел ли е книгата на великия Руски писател Проханов за възхождението на Путин във властта! Казва се "Господин Гексоген", горещо я препоръчвам и на филите и на фобите и на копрофагите!

няма нужда да четем възхвали на путин от велики никому неизвестни руски писатели, те качествата му си личат

Kакво точно си личи като качество,че не довиждам!

Терорист Номер Едно! Наложително бе да смажем тероризма, в Русия! Терористите извън Русия не ни интересуват! Плащат - получават Калашници, не плащат, духат окрошката!

Може да си представи, но не иска... Затова промени конституцията. Малко, но от сърце. ;)

В Руся разправят, че тя е единствената страна, която има микровариант на Конституцията! А той бил - "Путин сказал!"

Най-големият терорист се разправил с конкуренцията...

Ботоксът е проникнал надълбоко ! Изгладил е гънките по челото, но е продължил и е изгладил гънките и на по-голяма дълбочина ;) мани , става за смех вече ама има огромна власт .... най много патят гражданите на русия ....

Ботулиновият токсин не прощава никому! Води до идиотизъм! Справки в Гуоглата!

България трябва да има Путин за президент ,а Роско ще го пратят с всички гербери на запад да го експлоатират в някоя американска тоалетна и да се хвали ,че живее на запад

Не ни трябва крадец за Президент! В най-богатата в света държава, Путин дава минимална работна заплата 180 лева, а в най-бедната, президента Роско дава двойно, 360! Не ни трябва президент, който да ни краде на поразия! Циганите ни са предостатъчни!

шопар я си върви във кочината.Аз живея във Калуга където средната заплата е 44000 рубли.

подлогите вече откачиха!радват се на мазохизма на варягата!мечтаят за по висока корупция.престъпност,насилие и диктатура!ако нашия не става,другия пък хептен!едни същи тролски лиготии и повторения на тъпизми!афив работа!

По данни на Евростат средната заплата в България е 445 евро а в Русия 508 евро, така че недей да плещиш глупости неподготвен.

БРАВО НЕКА УМИРАТ ОПОНЕНТИ НА ПУТИН ОТ ЯТ - ЗАЩОТО СА ПРОСТИ НО БОГАТИ НО НЕ И ПАТРИОТИ КАТО ПУТИН - ПРАВИ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ЗАДА ИЗВАДИ И Я ИЗВАДТИ ЕЛЦИНСКАТА РУСИЯ ОТ БАТАКА В КОЯТО БЕШЕ ДО УШИТЕ !!! КАКИВА ПРЕЗИДЕНТИ НЕ СЕ РАЖДАТ ВСЕКИ ВЕК !!!

Патриот, ама дъщерите и парите му са на Запад! Егати патриота!

как проследи парите на Путин ,това да не е Боко тиквата ,че неговите да са в ЮАР ,не се излагай и стига вярва на западните вестници

"НЕКА УМИРАТ ОПОНЕНТИ НА ПУТИН"ОТ ЯТ" и "ИЗВАДТИ РУСИЯ ОТ БАТАКА" - Иванушка-дурачок отново е на първа линия с блестящите си интелектуални изяви. Най ми харесва "КАКИВА (окакани) ПРЕЗИДЕНТИ"

Лед тронулся господа присяжные заседатели! Ледът се пука, империята започва да поддава. Грузия, Украйна, Чечня, Дагестан, Узбекистан... Не стигат парите за заплати на военните, а много са апетитите на руските олигарски. Корупцията изяжда и малкото пари, които достигат до гранични войски. Насила хубост не става.

Най-интересното е там,че ако Русия сега преотстъпи на концесия на американски корпорации за жълти стотинки добива на природни ресурси, както стана през 1990 при Елцин ,то в същия момент американци ще провъзгласят Русия като нов център на млада демокрация. И като нищо ще предложат ,като много демократично влизане на Украйна в състар на РФ. Продажните номера на американска демокрация са известни.

Ала бала, 108 руски милиардера, живеещи на Запад,без всякакви концесии изпомпват природните ресурси на Русия и трупат доларите си в американски банки! Ква е разликата кой ограбва народа! А кво правят рускините и руснаците? Просто сосут! Така, че бегай у лево! Не нам тия, не нам!

Ти да не бъркаш България с Русия ,защото в България американски и евросъюзнически компании изпопват злато ,въглища за тец марица 1 и 3 ,зърнени компнии ,всякакви източващи природните ресурси като газ ,руда и използват народа за работна ръка ,а управляващото мнозинство къта пари в западни банки ,нещо си бъркал Путин с охранителят на Тодор Живков.

Скъпи руснаци и рускини, колкото и да се напъвате, пълният член ще ви мъчи докрай.

Ами, шъ мъчи руснаците, рускините се изпотрепват да го използват!

Путин лъже както обикновено. Опитва се да е изискано, но не му се получава!

действа Хасавюртско споразумение от 31 август 1996 г. Въпросът за териториалния статут е отложен до 31 декември 2001 г. Чеченците нямат НИКАКВА причина да започват нова война. По това време имат симпатиите и на международната общност, и на руските граждани. Губещи са единствено държавници и политици (като Сосковец, например), както и висши силовици, които са натрупали сериозни богатства през първата чеченска от оръжейна контрабанда. Предстоят избори за нов президент в Русия, силовиците искат да наложат своя човек, но той е почти неизвестен, а и обикновените руснаци (тогава) не се отнасят със симпатии към КГБ... Взривяванията на жилищните блокове в Москва, Волгодонск и Буйнакс, приписването им на чеченци, "култовата" фраза на Путин "Да ги издавим в нужника!" променят всичко това. А никой не поема отговорност за взривовете (при терористични атаки това е задължително - иначе са безсмислени). Никой не обяснява как е възможно да се случат (извършването им изобщо не е лесна работа). А разследването е безрезултатно и бързо прекратено. Резонният въпрос е ЗАЩО, но никой не отговаря официално. А повечето руснаци знаят (особено след случая в Рязян), че не се отговаря защото са били организирани и извършени от ФСБ! За да се започне втората чеченска.

Сега е време да бъде унищожен руския тероризъм .

Добре де , никсън, сега те падна. Как точно ще го направиш с ракийка и салатка в махленска кръчма? Хващаш автомат и в Донбас. Или ти още живееш при мама и тати и не си свикнал без да се грижат за тебе? Сложи си пракор Чингисхан - завоевателя

БATKO

Ами отивай да го унищожаваш де, какво дремеш по форумите. Ние ще ти гледаме сеира.

Тези дето ни ядат пенсиите, хляба и нагло ни лъжат, че милеят за народа...НЕ СА ПУТИН И ЦИПРАС, а родните ни гербери, социалисти, седесари и депесари.

Преди 15г. Путин спаси Рф от разпад. За 15г. Путин успя да провали всички планове на англосаксите за РФ. Преди 15г. САЩ бяха абсолютен и безапелационен господар на света, а сега са просто залязващата империя, благодарение на дейното участие на руския президент. Путин наистина е "Кралят на разплатата", както го е определил Нострадамус.

а бе много соросоиди има тук бе! Явно Сорос пак е направил някоя далаверка в Украйна и се е опаричил с нЕкой друг милион, че е отпуснал няколко хиляди долара за отворковците (от Отв.общество) в България... да пишат по форумите псувни и обиди за русия и путин. Само че фактите от филма са твърди и който вижда обективно историята и събитията преценява сам, че Путин вдигна Русия след като Елцин я закопа. Затова руснаците го харесват. Има ли демокрация или няма - е друг въпрос. щото в България се шири една демокрация - мале-мила... и сме цъфнали като най-богатата страна в ЕС. Нали така?

Брежнев "вдигна" Русия след като Хрушчов я закопа. А след Брежнев (Андропов и Черненко няма смисъл да броим) Горбачов беше назначен за ликвидатор на СССР. Кой ли ще е синдик на РФ?

Серлисий прочети Течна Дружба за да научиш нещо.

не читатель!

точно пък инджев ли да четем?дето беше на една хранилка и като му спряха кранчето се завъртя на180 градуса....ако не беше от тлъста рода комунистическа сега щеше да размахва мотиката -щото толкова му е капацитета...

Как в Русия се борят с терористите? "5 ЛЕТ ЛИШЕНИЯ СВОБОДЫ ЗА НЕЛЕГАЛЬНЫЙ ВВОЗ APPLE WATCH"! Сиреч, отиваш на почивка на някой НАТО-ски курорт (България, Турция, Испания), купуваш си часовник, връщаш се щастлив в Москва, а там те чакат белезници и Бутырская Тюрма! Новина от майл.ру от Вчера в 13:45!

Хайде малко цитати: ..."уклонение от уплаты таможенных платежей...", "Штучный ввоз девайсов ничем не грозит, если они предназначены для личного пользования и в подарки родственникам."..."Если часов больше, то придется уплатить ввозную пошлину 30% и НДС 18%, а также подать таможенную декларацию и воспользоваться Красным таможенным коридором в аэропорту. "... Та за какво точно става дума?

someone

путин е човекът с наи-хитрата физиономия, която съм виждал. наравно с един българин, които умееше много добре да си крие истинските чувства и дълго време успя да ме заблуди, че ми е приятел, а реално ми копаеше гроба.

Буш Мл. е човекът с най-тъпата физиономия, която съм виждал. Бараката просто не може да се мери с него.

То пък Ботокса е един красавец! Жена му се изповръща от него!

В Беларус са решили да преориентират експорта за Русия към по перспективни направления.

Путаранкин се оплете. Тия били терористи на свойта си земя, а хилядите наемници чужденци в Донбас били опълченци?? Той изсипа над 30000 руски наемници в Украйна дето отидоха да убиват украински граждани.

Украински граждани от руски етност, на които им беше забранено да говорят на руски. Я си представи какво ще стане, ако се забрани турския език в Кърджали.

Чакай бе?? Как тия опълченци в Кавказ станаха терористи?? Това да не са като терористите дето ти ги прати е Украйна?? И дето трябва да бъдат избити??

"опълченците" в Кавказ бяха терористи, и половината не са от кавказ, а са от чужбина - командирът Хатаб беше саудитец, ако не знаеш. Имаше всякакви моджахидини от целия арабски свят там ... Сега в Чечня си живеят чеченците, никой не ги избива, те си се управляват, милицията си е тяхна, от чеченци, президентът им е чеченец, изповядват си исляма и има мир. Няма бомби и терористи.

НАЙ ВАЖНОТО В ТОВА ИНТЕРВЮ БЕШЕ НО КАКТО ВИНАГИ НАШИТЕ НЕГО ЗАБЕЛЯЗВАТ !ПУТИН ПРИЗНА И ПЪРВИ ПОЗВЪНИ НА ПРЕЗИДЕНТА БУШ ЗА ПОМОЩ - МАКАР МНОГО ДЪРЖАВИ ЗНАЕХА ЧЕ НИКЪКВИ САМОЛЕТИ НЕ СА СА ВЗРИВИЛИ ТЪРГОВСКИЯ ЦЕНТЪТ (БЕШЕ ПРОСТО ФИЛМ С ДИРЕКТНО ПРЕДАВНЕ НО СЪС ЗАДЪРЖАНЕ В 17 СЕК ! ТОЙ ПОКАЗА ЧЕ НА ТЕРОРИСТИ ПОКЛОН НЕ СЕ ПРАВИ А СЕ УНИСТОЖАВАТ КЪДЕТО И ДА Е !!! И ИЗКАЗВАНЕТОМУ В МЮНХЕН ЗА ПОЛЯРНОСТА В ПОЛИТИКАТА- САЩ ЕДИН МОЖЕ ПРАВИ КАКВО ТО ИСКА !!! ТОЙ ИМА ВИША СТЕПЕН НА РАСЪЖДАВАНЕ !!!

Иванушка, неграмотен си.

Не може да си представи да живее Путин извън този пост?!Ами 15 г.не са малко-започва пак голямото гладуване в Русия и ще продължи!Ние преживяхме приватизация и мутризация по рускаму след 1993г та и до днес! Путин не може да окроти Русия и я предаде на мутри-групировки/като ВИС и СИК/.Така реши проблема в Чечня,28 груп."ръководят"Москва,но това не е важно,важно е поредния вожд-Пут.да е начело!Та той предложил на Меркел на срещата на Г-20 да рарцелират Украйна и по този руски патент да решат въпроса!НО!Нека помислим не само елементарно и демагогски:При тази голяма раждаемост 7,2 милиарда,а след 20-30-г.10-12 милиарда насел.на земята и бързото разв.на технич.прогрес и безпомощната не военна икономика на Русия какво я очаква?!При 144 мил.население Русия няма шанс да задържи 1/5 от световната територия дори всички и стари и бебета да използват най-мощни оръжия да спасят границите на Русия!Какво ще ручат ,но Пут.ще си е вожд ли................?!

Най-смешното е да се пърчиш, че си президент на "велика", 140 милионна Русия, а да не знаеш че Китай при нужда може да мобилизира 450 милиона души!

Не знам кое му беше циничното ?но да повторя "амбреаж"разбира само от бой и плътско съприкосновение!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Значи, според тоя, войната за отстояване на независимостта на Чечня било тероризъм. Ама на практика, сриването на Грозни и масовото избиване на чеченци си е чист традиционен мужишки имперски тероризъм.

Не преувеличавай! Кво са за мащабите на Русия един град и едва 200 хиляди избити чеченци! Там "жизнь копейка"!

ТОВА НЕ Е ЗА ТЪПТ КАТО ТЕБЕ КОИТО НЕ СЕДЪТ НА ФОРУМА

Админът нещо трие много избирателно. Защо така бе,"Кацап"?

Ми това му е работата! Явно не е Ибрикчия!

в "най терористичната" държава САЩ. Дъщерята на Путин-в Холандия след боинга в Германия. На Песков във Франция!

Путин явно не е патриот! Истинският руски патриот има: деца в Анhлия, банкова сметка в Швейцария, къща в Германия, вила на Канарите, апартамент в Америка и държавен пост в Русия! Истинския български патриот- атакист, със съдрани гащи е готов за една дървена рубла да се наведе на Путин и да продаде и да предаде баща си и майка си, децата си и даже цяла България!

Иречек, дори никът ти е обратен:-).

ти ли си патриот,друсаики се на члена на макака.

Скоро ще разглеждаш забележителностите на Магадан, заедно с 27-те тюленчета хванати под Славянск миналата година. Приятно прекарване ! Алл инклузив !

След като другаря Путин официално обяви Русия за враг номер едно на България, всеки който се изказва положително за него или за Русия, автоматично се самозаписва в графата "Български национални ПРЕДАТЕЛИ"!

предатели са такива като теб,еврогеиски маимуни.скоро ще доиде вашия ред.ще има маидан по български.

Слабо сте информирани там в Магадан! Ква беше целта на Майдана, членство в ЕС и НАТО! На български се казва "мегдан", ама той отдавна мина! България отдавна влезе и в НАТО и в ЕС! А ти продължавай да ловиш и лапаш мухите!

путак отиваи да опъваш ластика на макака.

върви си ти продажно копеле.

Путин велик! Ще опази Русия, не се откъснал от хората. А наши политици със Плевнята и Тиквата начело- срам и позор на народа!!!

"НИКОГА НЕ НАПАДАЙТЕ РУСИЯ.ЩЕ БЪДЕТЕ СМАЧКАНИ " Оливър Стоун

върви си !

вирви си ти продажно копеле.

В ДИР-а не са доразказали края на исорията със "Сритването на задника" на служителите на ЦРУ от американския президент.Когато от руското ФСБ влизат в контакт с ръководителите на ЦРУ и им представят доказателства какви ги вършат техните служители,получават следния отговор -"Ние ще поддържаме контакти с всички опозиционни сили в Русия и ще поддържаме когото намерим за целесъобразно.Нямаме намерение да се съобразяваме с Вашите препоръки "

С Крим, Лугандон и Даунбас Терорист Номер Едно ще се бори против тероризма! Крадеца крещи, дръжте крадеца!

Безсилието на пропагандата ви е просто забавно.

Явно не е така, щом и ти се изцвъка на метеното!

Имам странното усещане,че този ми ти г-н Путин употребява каквито думи сметне за добре,не върти задника във всички посоки,за да го харесат /сайдисат?/ всички силни на деня. Ако иска да каже геноцид,сигурно няма да се измъкне с "масово избиване",а,ББ? Путин върна Русия на руснаците,Боко даде България на турците.Последното радва май само помака Расим. Та,протестърчета,кажете ми: кого да уважаваме?

Това лапацало смазва тероризма Русия, но най-активно поддържа тероризма навсякъде по света, например с ИД защото имат общ враг, в Украйна, защото независимата държава отказва да му се подчинява, в Сирия, защото Сирия е против евреите, случаят с ХАМАЗ също! Навсякъде се чувства дългата, кървава ръка на Москва!

Относно Сирия: искам и срещу мен да поддържат тероризма по същия начин- с доставки на "Панцырь" и "Бастион". Другото е съвсем рядка словесна диария,не заслужава дори язвителен коментар.

Драги, Панцырь и Бастион не са вибратори, та като ти ги "инсталират" да им се кефиш!

Путин не е новия Хитлер, а новия Ал Капоне.... ....Поне засега, до като в изблик на откровение не цитира някой ден и ''Моята борба''.

Речите му по повод на "присъединяването" на Крим съвпадаха едно към едно с речите на Хитлер след присъединяването на Судетите! Толкова са умствените възможности на един подполковник, не може да измисли нищо ново, та плагиатства речите на един ефрейтор!