Екстремисти създадоха провинция на ИДИЛ на Филипините

Бойци от четири екстремистки групировки на Филипините се обединиха и обявиха, че създават на остров Минданао провинция на "халифата" "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Екстремисти създадоха провинция на ИДИЛ на Филипините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ,СА ИМПЕРИЯТА НА АБСОЛЮТНОТО ЗЛО!!!

Тия които продават оръжие могат да създадат ислямска държава където си искат Имат интерес от това

са тези които манипулират аватарите. СА са клъвнали въдицата за ИД и плащат ли плащат, а военните заводи в УСА произвеждат на МАХ. Какво по-добро за закъсалата икономика на УСА, долара стана почти 1Е , в момента УСА гребе яко, остава само да поддържат огъня извън УСА като си разиграват коня по цялото земно кълбо, а исляма им идва като по поръчка, защо ли още няма ИД вътре в УСА , при положение че и президента им е ислямист , в речите си той често се обръща с "вие християните".

Остров Минданао е по малък от България и много лесно може да бъде потопен! Тези ислямисти може да изживеят великият потоп,ако не спрат с глупостите си...

Явно САЩ няма да се спрат с разпространението на тероризма, докато Китай и други суверенни държави не се намесят и с общи сили смачкат главата на чудовището, а не да чакат само на Русия.

Даеш метастазират по кръвен път и в други ( отдалечени от първичния) органи на тялото.

Ислямски организации,колкото искаш,то така навсякъде по света може да обявяват халифат... Затова тази религия трябва да се забрани!!! Всеки,които се опитва да разпространява ислям да се арестува и в затвора!Ислямът е учение против всички,то е учение на войната,сатанистко учение! Всички обрекли се на исляма убиват и насилват най много мюсюлмани,след това християни и всички останали... Забранете тази религия!

Дано пък да има Бог ,Аллах, та да накажат всички, които петнят светлите им имена и от алчност за власт и пари рушат мира В СВЕТА, КОЙТО НЕ ТЕ СА СЪЗДАЛИ и спокойния живот на хората !

Интересно, петрол ли намериха на Филипините или в Австралия дебелите американци?

В края на 19в. в суматохата превзеха филипините като "протекторат" и военна база,също като Куба- сега Русия била агресивна. А филипинките се ценят като прислужници и слуги в уса, а и като прости-тутки след което верни съпруги на много американци.Испанците навремето ги направиха католици,но южните острови ги ислямизираха.

Докато се оставят някакви лекета от СА и КАТАР свободно да инвестират парите си в ислямизирането навсякъде по света нещата няма да се оправят. Трябва да се спре пропагандата на това гнило учение иначе няма шанс, защото неграмотен народ има колкото искаш, атой с епродава за жълти стотинки!!!

от тая кочина Америка!! Първо тия дебилни фекалоиди ни докараха на главата Ал Кайда... а сега създадоха и ИДИЛ!!!С такива приятели Гейропейския съюза няма нужда от врагове! Че те лудите крави забъркват кашите далече от домовете си..Пък после Европа да сърба попарата която са надробили лудите крави!

А руснаците ги въоръжават

Тропикал Мънки Обонго ги въоражават!! Дори ГИ БОМБАРДИРАТ С ПАЛЕТИ С ОРЪЖИЯ, БОЕПРИПАСИ,ДОЛАРИ И ХЕРОИН ДОСТАВЕН ТОКУ ЩО В ЛАБОРАТОРИТЕ ЗА НАРКОТИЦИ НА ЦРУ В АФГАНИСТАН:) ЛУДИТЕ КРАВИ ДОРИ ИМ ДАВАХА ЧИСТАК БЪРСАК НОВИ ДЖИПОВЕ ТОЙОТА НА ИДИЛ:) А ПЪК ВОЛОДЯ, МИ ВОЛОДЯ САМО УСТРОЙВА НА ДЖЖИХАДИСТИТЕ СРЕЩА С АЛАХ:) МУХАХАХАХАХАХАХАХ

Гледайте само да не обявят Булгаристан за следващия вилает на ИД!

Тъпаци от всички страни, обединявайте се!

На Филипините няма нефт, затова и събитието е доста бутафорно. По скоро за отвличане на вниманието, или заради самата пропаганда, че ИД крепне и се разширява. ИДилци се интересуват от пари, и то много. Няма ли пари там където са, нещата са за парлама само.

Тъпо е до вчера ти например да си водил пропаганда че Русия ще смаже ИД едва ли не от раз, че ИД заминава и днес - хоп нещо напълно обратно на опорната ти точка, но въпреки това факт от живия живот.... Хайде сега понеже си върл русофил - кажи - кога най-после най-великата армия на земята ще се справи с тея меркантилни типове(твои думи са че се интересуват от пари).... Дай прогноза - кога на Путин ще му е удобно вече да няма външен врага и да започне да се справя с вътрешните проблеми? Ще може ли изобщо? Ще се случи ли преди президентските избори в Русия? Рейтинга важен ли е? Ето вече и янори почти го приполовихме.... а ИД си е там!!!

ама какво значи "смаже от раз". Те ИД отдавна спряха да бъдат просто хунта. В момента са изключително сериозна световна терористична организация. Путин поне е единствения, който се бори срещу тях. Дали ще е от раз или два раз-а или щото идват избори няма значение.

С такъв замах може да работи само една много силна институция. Коя е тя знаят тези, които са я създали!

Редакторите на link, вземете се в ръце и си оправете заглавието! "Виалет" нищо не значи... Айде със здраве!

Меркел още не е обявила, че Германска ИДИЛия се присъединява към халифата.

Но Путин е там

"Дебил", ясно. Ама защо "руски"!?

ОТРЕЖИ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА ДОКАТО НЕ Е КЪСНО !

Как да я отрежат, като даже не знаят коя е главата? Ти например, знаеш ли?

Някаквите принцове на Саудитска Арабия, които се опитват да направят терористична коалиция.