Терористична заплаха спря ”Рок ам Ринг” (снимки)

Полицията спря популярния рокфестивал "Рок ам Ринг" в западния германски град Кобленц заради терористична заплаха.

Обратно в новината

Коментари - Терористична заплаха спря ”Рок ам Ринг” (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изпонакакахме се...

нов атентат е станал в лондон тази нощ защо мълчите атентаторите ли прикривате или властите

Евала, Машала !

аре да са ви честити талибаните квор сам си напраиш...никой не може...

наистина ли не разбирате защо мюсулмани стават радикални джихадисти и взривяват невинни, ми защото не им понася слободията скоро като станат повече от нас ще я спрат чрез забрана

75% от коментарите са изчезнали безследно !

такива сборища са вредни за мюслитата ще бъдат разпнати от дрогирано алкохолизираните скинари

Тия от 150 години са неадекватни иняман усет завреме-народи-нрави Сега само рокът им липсва

Погледни само какво си написал и КАК си го написал, преди да обвиняваш другите в неадекватност!

Викнете ТЪПАЧКАТА Меркел да пее.

че да пеят на три гласа /тя нали може от чесъна и да пърди?/

По данни на Мосад са взети мерки и е спрян и ,,нашия рок,, в Каварна.

Кой каквото ще да говори,германците си объркаха живота!И то ,заради това,да се пишат големи хуманисти!А да беше Хитлер с неговото Гестапо,бежанци ли,терористи ли?За един ден Германия щеше да бъде изчистена!Нищо добро не ги чака!

То и ние май ще плачем за Дядо Адолф!

Нищо не казвай, просто млъкни, хакер от Радомир.

Докато продължават да се борят с Русия, да не м изгори чергата от терористи. Руснаците искат коалиция против Идил, Меркел се грижи за правата на гейовете в Чечня!

На никой не му пука за тъпата ви Русия. Тъпата ви Русия без износ на газ за Германия е умряла!

Като на кино си живеят германците - не могат да се оплачат, че им липсват СЪСПЕНС и ЕКШЪН формати. Като им чета форумите обаче, се вижда, че доста вече им е накипяло. Та се чудя кога ли чашата ще прелее и Меркел и компания ще търсят убежище в чужбина.

и след парламентарните избори наесен и след изборите за канцлер, когато най-вероятно германците ще я преизберат за канцлер, а партията и ще спечели за пореден път изборите. Не знам какви форуми следиш, ама по-добре вземи да проследиш малко какви са резултатите от изборите за местни парламенти в Германия - проведоха се няколко през последните 7-8 месеца в различните провинции на Германия. Погледни и предвижданията на социологическите агенции за изборите за канцлер. Иначе тука в дирнишкия форум може да се надъхвате 10-на фена българските патрЕотични формации, но това няма да промени изборните резултати нито в България, нито в Западна Европа в полза на анархистки формации като на Болен Лидеров и Мара льо Пен.

За всеки средно интелигентен човек е ясно, че социологическите агенции си имат спонсори, които докарват нужните резултати. За щастие в интернет съществува все още свобода на словото, която показва истинските нагласи на обществото. И това няма нищо общо с българските т.нар. патриоти (с които и аз нямам нищо общо!).

винаги са железни, не са като като нас в българската кочина. Отменят без да им мигне окото и най-грандиозното събитие, сега ще демонтират и проверят всяка гайка и бурма и след ден или два ще сглобят всичко отново и ще проведат концертите. Публиката се разотива спокойно, без страх и паника и дори с нежелание. Тази нация ще преживее всякакви социални и природни катаклизми със спокойствие и желязна дисциплина за разлика например от нас, гърците, румънците и др. южни народи - специално на наср българите, ще ни трябва поне столетие да влезем в пътя, хем хората наготово ни оказват помощ, и финансова, и консултантска вече над 25 години.

Виж ся: В монтажните бригади дет развиват и завиват гайките, я има 10 % германци я няма. А какво и как ще преживеят си пролича от новогодишната нощ в Кьолн, над 1000 изтормозени момичета от арабските младежи и единственият , който се застъпи за 3 от тях беше хърватин (охрана на хотел, в който те са се скрили). Пък ако си редовен ползвател на германските железници ще ти се завие свят да търчиш от перон на перон , заради отпаднали , отменени и закъснели влакове. Естествено е че имат сума ти и достойнства , но не са това ,което са били преди - глобалният либерализъм им такова таковата и на тях , както и на по голямата част от света.

големи сътресения в тяхното общество в следствие на мигрантската криза, но съм твърдо убеден, че те като нация ще го преодолеят. Да не дава Господ обаче на нас да ни се случва нещо подобно, че каквато разгащена команда сме, съвсем ще изчезнем като нация и държава. Ние не можем да се справим с нашите мангали, какво остава да ни влезнат едни пълчища араби и то с желание да останат тук. В случая сме донякъде облагодетелствани, че сме бедна държава със слаба икономика, както и че в следствие на проблемите с циганите сме развили трайна нетърпимост и ксенофобски настроения към всякакви бежанци.

Няма я вече нацистка германия.

Както се вижда от историята неправилните държавни управления не просъществуват дълго време.

По-скоро неудобните за едрия капитал.

нацистка Германия е няма, сега има нацистка България - чети какво се пише по форумите!

просто свиквайте

Абе какви са тия бежанци от война дето взривяват бомби в приютилата ги страна???

Най-вече лекари и инженери.

ГЕРМАНЦИ , ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГО ЛАПАТЕ НА ЧИЧО САМ И СКОРО ЩЕ ХОДИТЕ ПО РОК-КОНЦЕРТИТЕ С ХИНДЖАБИ :)))

Германия никога няма да е каквато беше. Дано немците разберат, че тези клетници камикадзета не са нищо повече от кукли на бутони, ако някой не му натисне бутона, той няма да убива. Всички знаем, кой стои зад бутоните.

"Всички знаем" - а числата от тотото що не знаеш?

Ти като не знаеш, просвети се. Или си природно тъп?

Голяма реклама са направили на феста! За другия ден де! Да го е страх китариста да дръпне една жица ...

устакяри сте, ега ти празноглавците!

Уж всички повтаряха в един глас "Нас не ни е страх,няма да ни уплашат терористите" и т.н.,пък какво стана?обърна им се животът наопаки!

Мунчо.. те хората искаха да останат. Полицията ги изведе.

дкми

Меркел какво им докара на горките немци...

Не Меркел...

дкми

ОК, аз бях.... аз им закарах 1.500.000 бежанеца :) и продължавам да ги каня.

исляма спира рок-а ... да видим какъв ще е отговора на рок-а