"Файненшъл Таймс": Монументалните последици от присъединяването на Украйна към ЕС

Желанието на Киев да стане член на клуба повдигна сериозни въпроси относно възможността на Съюза да приема нови членове и бъдещето на Европейския проект

Обратно в новината

Коментари - "Файненшъл Таймс": Монументалните последици от присъединяването на Украйна към ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ега ти и съюза! 2-3 държави си набират колонии и после вкупом целуват краварския...

ще докара ЕС и НАТО до границата на Русия. А уж целта на войната, така де спец операцията, беше точно обратното.

Украинците начело на СССР ( Хрушчов и Брежнев ) извратиха комунизма и затлачиха всичко с корупция. Сега укрите извращават демокрацията. Европейския Съюз също ще го извратят - само ги пуснете вътре и гледайте

Да приемат и Македония, и Украйна и когото още пожелаят в колхоза. Ние обаче трябва да го напускаме. Бяхме бедни, станахме най-бедни, и накъде още можем да пропадаме.

украйна без източните части няма да я приемат в ес.

Изглежда фронта в Украйна е в летен холидей ! Ето какво мислят някои за това: Николай Марков Дали забелязахте, че всякакви новини от войната в Украйна изчезнаха от всички медии? Сякаш в американското посолство има ключ, който като го щракнат и света около нас става различен. Нещо като магически ключ, който може да ни приспива и събужда в различни реалности. Месеци наред лягаме и ставаме с победите на славната украинска армия командвана от НАТО и щрак, една сутрин се събуждам с насилието над жени. Следва нов щрак и вече най-важното става конституционната реформа. Щрак - Ковид, щрак - Ислямска държава ще унищожи Европа, щрак - Китай е непосредствена заплаха за световния мир, щрак - Иран има ядрени оръжия и трябва да бъде разбит, щрак - Марийке на портрет, с гъза напред. Добре дошли в демокрацията на престъпниците, измамниците и световните политически боклуци. Щрак!

А Усрайна ще изпълни ли критериите за качество на произведените стоки? Или ще продължат да заливат Източна Европа с боклуци?

_stankow

>>> време на закуска в края на юни .... най-влиятелните лидери на ЕС са започнали сериозно да обсъждат как да включат Украйна в клуба. ??! И какво са им сипали в тази закуска, та от сабаалем са почнали с ненаучната фантастика !? :D :D

Това показв само колко малък е аклъкът на политици като Анджей Дуда и останалите днешни измислени лидери на ЕС. Това са хора на средно ниво - мноо глупави за позициите, които заемат. Популизмът е аргумент за избор на лидери днес и полседствията са драматични. Когато и усетим истински, ще е късно. Народите са повърхностни, с инфантилно мислене, ако може да се нарече мислене. Човечеството влиза в упадък от Великото невежество. Възниква неофашизъм с кампанийно включване в уникално убийствени парадими, само и само да се угоди някому. Ваксинирането с отровни и незаконно допуснати ваксини беше само тест за глупостта - публикациите за тези ваксини бяха налични и овореха недвусмислено за убийствени странични ефекти, които бяха свалени от списъка за наблюдение. Сега правят същите въртели и на други нива, а хората вярват, че експерти се грижат за сиурността им, защото така им казват по телевизията. Не, експертите са изгонение, вкарани са некадърници, чийто единсттвен шанс в живота е да слушкат, защото за друго нямат капацитет. И тази негативна селекция се извършва от горе почти до долу. Кадърен ли е - вън, защото е критичен. Некадърен ли е - да поема нещата, защото е достатъчно прост, за да слуша какво му заповядват и да изпълнява. Това се случва в момента. И най-силният може би израз на тази нова парадигма е Байдън, който е там именно защото не може. Но и в медицината вече е така. В Европа, все повече и повече, ако си добър в медицината, те изтласкват навън. Така е и в държавните администрации, така е и в образованието - в ЕС директори на учебни заведения стават вече хора с изключително нисък интелект! За да слушат, защото в образованието се залага на свалянето на интелекта на наслението и превръщането му в зависимо, неспособно да се ориентира стадо. Факт. Младите не могат да четат с разбиране. Преди хиядолеитие и нещо България е била най-голямата империя в света според западни източници (927 г. е било това). Направила го е с четмо и писмо, което са приемали съседни народи, за да живеят по-добре, както по-добре са живеели българите с образованост и духовност тогава. В Румъние се е служло до по-минлия век на старославянски, дошъл от България! Сега опитват да направят опростяване на народите, за да ги превърнат в маса от роби. Ако успеят, ще е страшно. Тогава няма да има за ядене, както сега. Всичко това се случва откъм САЩ, откъм една примитивна, но мноо хитра еврейска върхушка с произход хазари, приели еврейската вяра.

Приемането на окрайна в ЕС ще бъде началото на края на ЕС. Страна в която корупцията властва на ВСИЧКИ държавни и общински нива на администрацията, държава в която шепа помазани от управляващата хунта ограбват безконтролно народа си и природните богатства на страната си, държава с руинирана икономика и селско стопанство, държава от която избяга по различни причини около 30 % от населението, държава за която ВСИЧКИ ние трябва да плащаме за безумието и слугинажа на шепа предатели и т.н. и много още т.н. може САМО и ЕДИНСТВЕНО неотвратимо и бързо да разруши Европейския съюз.

_stankow

Аз съм съгласен да помогнем на братска Украйна. Да ѝ отстъпим нашето място ! България излиза от ЕС, на нейно място включват Украйна. Страните са близки по манталитет и развитие, лесно ще препишат "присъединителните документи". Ще им пратим Габриел да помага. Каквато е хлевуста, за има-няма 7-8 месеца и ще ги зачленуват ! :D :D :D

Тарикатите от ФТ бъзикат европейските гейове от ЕП, КЕС и прочее. А последните са просто за изгонване. Продължават да помагат на президентът на Украйна да избива собствени и чужди граждани на война. Той се самозабрави, а виновни са те с поддръжката за войната. Всеки лош мир е по-добър от война. Украйна щеше да свали гащи отдавна, и правилно. Защото не са искали съгласие на ЕС да водят нацистка и анти-руска политика преди войната. И, между впрочем, търговията с Русия е единствената алтернатива на подобни комшийски военни конфликти.

Ако приемат Украйна: 1. ГОЛЕМИТЕ ЗАПАДНИ АКУЛИ ЩЕ ЛАПНАТ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО В УКРАЙНА ЗЕМЯ, РЕСУРСИ.....ЗАПАДА ВИНАГИ Е НА ДАЛАВЕРА 2.НИЕ ЩЕ ПОЕМЕМ ИЗДРЪЖКАТА НА УКРАИНЦИТЕ. СТАВАМЕ НЕТНИ ДОНОРИ НА ЕВРОСЪЮЗА 3.ЩЕ ЗАХРАНВАМЕ КОРУМПИРАНАТА УКРАИНСКА ВЪРХУШКА, В ДОБАВКА КЪМ НАШАТА ТАКАВА

Тия де били, още ли не са разбрали, че краят на колониализмът е наблизо! Смърт на фашистката хунта в КиевУ, на нейните покровители, спонсори и поддръжници!

Дилемите са тежки и ще засегнат силно начина на живот на големи прослойки в бившите колониални държави. В статията има манипулативно разделяне на Албания и РСМ в присъединителния процес.

"монументални" ще са, наистина. Украйна е най-бедната и най-корумпираната страна в Европа. При това е неонацистка-бандеровска. Пълна с оръжие, раздадено безразборно на населението преди година. Видяхме как се изсипват сандъци на площада и всеки си взема каквото му харесва. С две думи - ЕС ще се превърне в ... клоака.

Еврейския съюз и сега е една голяма Коака с или без Усраина! Смърт на фашистката хунта в КиевУ, на нейните покровители, спонсори и поддръжници!

Украйна е голяма държава и приемането и щеше да е трудно дори да имаше стандарта на Швейцария.

Единен пазар за целия ЕС. Контролирани инвестиции и помощи, спускани от централно планиращ орган в Брюксел. Протекционизъм по отношение на 'неприятелски' икономики - Русия, Китай, Турция. Държавен(централен контрол) върху енергията. -------------- Някой още ли вярва в песничките за 'свободен пазар', 'капиталистическа икономика' и т.н. ? Добре дошли в комунизъм веерсия 2.0. Просто комунистите този път не са руснаци и собстеността не е на държавата, а на банките.

Да не забравят като приемат Украйна, да сменят и знамето на ЕУ с онова от 39-44, бяло-черно-червеното.

"Количествените натрупвания водят до качествени сгромолясвания" Ако не вярвате , питайте Съветския Съюз

Покрайнината ще е последният пирон в ковчега на ес

ЕС бавно и сигурно върви към саморазпад.

То ако е се разминем само със саморазпад , ще е доста добре.На мен ми се струва че ЕС върви към грандиозна катастрофа.

Тамбукту, Бутан, Пакистан, Шри Ланка, Гана, Чад и все в този ред струва ми се е редно да бъдат присъединени щом гореизброените са на път да станат членки на ЕС, особено Украйна, Молдова, Турция, Македония, Сърбия и Албания!

.....също и Буркина Фасо и Брега на Слоновата кост .....

+ Туамоту и Тубуаи.

Само в България се оформи влиятелна проруска фракция от комплексирани индивиди , която трови всеки дебат в обществото ни. Това според тая прослойка е прогресивна тенденция , а според всички останали е спирачка за развитието ни. Със здраве.

От 9 милина на 6 милиона, 1 от които - цигани? Образование, здравеопазване, армия - къде? Само едни шопари се пооядоха, крадейки народна и европейска пара... Е, и построиха в София малко "нови сгради" с нулево качество. Също бетонираха черноморието...

Проруска ориентация не е работещ контрапункт. Работещ контрапункт е какво не направихме ние и какво направиха страни като Чехия и Полша например за да имат по-качествен напредък от нас. Държавите покрай Русия нито са цъфнали , нито сеа вързали.

Умно-красив си , нали ?

Когато няма доводи почват комплименти. Не , не съм .

Стиснаха си ръцете, после се прегърнаха, завършиха с целувки и снимки за спомен. Не случи на нормални политици ръководството на ЕС, поредица от глупаци след нормалния Барозо - Аштън и Ромпой, Магарини и Юнкер, Мишел и Лайен. Тези двамата последните поне ще се запомнят, че сложиха на карта новата световна война. Хубаво е да се мисли за "разширяване" на Съюза, но защо с НАТО и без Русия? Жалко за Украйна, трилиони за възстановяване, милиарди загуби за ЕС и никаква перспектива за "разширяване".

Монументална глупост би имала монументални последици. Нормално.

Нацията УКРОП е лесно мянипулеруем отпадък .злоба и реваншизъм..Никой няма да ги вземем никъде ..Рф ще си вземе земята ,която и принадлежи .

Тези тримата разсипаха ИЗСРАЙНА...Осакатиха я ..За въжето..

Урсула може да говори всякакви глупости и да се прегръща и целува колкото иска със Зеленски. Истината е, че Западът принесе Украйна в жертва на интересите на САЩ и направи Русия още по-силна.

А таралеж в гащите? Една от най-корумпираните държави в света в ЕС?

Да ама не

Това е стара новина, но изглежда някои не са чували за това: "Генералният секретар на ООН заяви, че Украйна не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата Украйна не съществува…" https://rns.bg/генералният-секретар-на-оон-украйна-н/ "07.04.2014 Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун направи изумително изявление, чието разпространение е забранено в украинските медии и в интернет. На заседанието на Съвета за сигурност на ООН беше повдигнат конфликтът между двете държави. От него беше направен следният извод: Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Регистрацията на границите на Украйна като суверенна държава не е извършена в ООН. Следователно може да се предположи, че Русия не извършва никакви нарушения по отношение на Украйна." Следователно, Украйна като държава не съществува, а като наследник на бившия СССР, както и според Минските споразумения и тяхното продължение, Резолюция 2202 от 2015 на ООН, Русия има пълно право да се намеси военно за защита на избиваното население на Донбас от Украйна и да спре тези престъпления на режима в Украйна дошъл на власт с преврат. Затова няма "война", а СВО на Русия в Украйна. Затова през април т.г. ООН нарече СВО на Русия в Украйна "вътрешен спор".

500 000 +++

Могат да обсъдят и присъединяването на ЕС към клуба Хирошима и Нагазаки.

Малко е вероятно САЩ да избомби Украйна или EU. Все пак единственото доказано работещо ядрено оръжие и е изтествано в Япония от американците.

Дацси чувал за Цар-бомба ?

той мача не е свирен още, а краварите се наредили на опашка за осребряване на залозите...?

Нет ненависти к простому и прекрасному народу Украины. Но, В наших действиях правда одна! Кто поднял Чёрно - Красные флаги - будут уничтожены, кто факельными нацисткими шествиями по городам ходить - будут уничтожены, кто прославляет убийцу Поляков, Русских и Евреев Степана Бандеру - будут уничтожены , нацики Азова - будут уничтожены, кто восемь лет людей Донбаса убивал - будут уничтожены, кто «москаляку на гиляку» кричал - будут уничтожены, кто заживо людей в Одессе в доме профсоюзов сжёг - будут уничтожены, кто Русский язык и литературу запрещал - будут уничтожены, кто День Победы над фашизмом 9-мая отменил - будут уничтожены! Болгария,наши братья!

само лъжи , просто искат световно господство на Америка маскирано като съюз !

Ако някой не е забелязал, 10 страни вземат решения зад гърба ни за наша сметка, и нашите мухльовци предатели мълчат и нищо не казват за това!!! Приемането на Украйна в ЕС ще ни натовари с плащания от националния бюджет, които ние как ще поемем според вас промити мозъци сляпо вярващи на тези грантаджии и предатели?! Имайте в предвид, че от 90-та година насам близо 2,5 млн. българи са напуснали страната и работят в Западна Европа! Ако вземем брутния вътрешен продукт на Германия на човек например/не е най-високия/ по 47 000 Евро, това прави 117,5 млрд. Евро БВП произведен от нашите сънародници там, които създават и деца там и всички работят за техните икономики, а не за нашата. Т.е. тези 3-4 млрд. На година, които уж ЕС ни дава всяка година са нищо в сравнение с това което реално даваме като нация на Запада. Освен това всяка година имаме и вноска в бюджета на ЕС от повече от млрд. Т.е. реално ние сме нетен платец на ЕС, а не те на нас!!! Това е големия абсурд и парадокс, в който се намираме!!! Всеки път да ни карат да се чувстваме, като просяци, а реално сме едни много работещи и даващи хора!!! Нашите политици са едни предатели и мълчат!!! Та така за нашите пари и политици!!! ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!

… за да кажат, че европейския съюз е зле…

Превода е малко. "Кучета в резерв" и "Публичен дом." Ама нейсе. Запуши я.

Искат да приемат тази корумпирана страна в ЕС??? И ако я приемат после тя да "издои" парите на другите страни от ЕС. Ще затрият Европа заради тази Украйна! Зелински и сие си заграбиха милиони ,а баламите от Щатите и Европа продължават да им изпращат...

Монументалните глупости на ФТ. Всъщност не са им за първи път

НАТО е едно нещо. Когато има гладна мечка. Пред вратата ти. Финландия и Швеция го разбраха. ЕС е друга бира. Там има изисквания. И не трябва да се правят компромиси.

Украйна, вече я смятат за 26 000 000. Украйнците биха всички в категорията за изчезващи държави. Даже и България! Днес нови 1000 войничета са заминали при Бандера! Перемогата върви по плана!!! На Путин!

Financial Times също пише, че Байдън възнамерява да финансира Тайван със средства, предвидени за Украйна. Демек-САЩ вече гледат на Изток и сега лека полека се изнасят от Европа, както го направиха в Афганистан.

Монументалната последица за Украйна е съсипана, ограбена, обезлюдена държава, която няма да съществува в предишния си вид и граници, защото позволи на кукловодите да поставят за президент един клоун и да му обещават ЕС, НАТО, и всички благини на живота. Оказа се една химера от която спечелиха САЩ, а всички останали загубиха, което е още една печалба за САЩ. Сега само Зеленски се прави, че още вярва в тази химера, а всички останали лекинко се опитват да се изсулят по възможност сухи, докато дискутират уж нещо си, закусвайки монументално обилно на корем в 5* хотел за сметка на европейските данъкоплатци.

Монументално тъпо. И леко идиотско.

Колкото до ограбването. Верно че се изнесоха. Доста тоалетни и хладилници. На изток.

Най-много ми е жал за африканските държави, на които ЕС ще спре да продава евтино жито и да не използва глада като оръжие в бъдеще.

ядрено оръжие ще свърши добра работа в Украйна, време е да се използва от рапаните!

А бе по добре да не го разбутват много. Може да започне да се разпада. Радиоактивно.

е спукан капут начело със зеления наркоман Зеленски и ако не целува кръст ще целува гъз

капут колелета......а зеления наркоман Зеленски се пъне, че остана ще победи! Остана може да получи ядрени ракети, но победа никога!

Педеррусската педерация се разпада

УСРАЙНА СЕ САМОРАЗПАДА ! ЕВРОгейСЪЮЗЧЕТО СЪЩО !! РУСИТЕ ПРЕДЛАГАТ МИР А НАРКОМАНА НАПИКАН НЕЩЯЛ ?? МНОГО Е МЪРЗЕЛИВА ТАЗИ ХОХОЛ !! РУСНАЦИТЕ ГИ СЪЗДАДОХА 91 ГОДИНА ! И БЕШЕ ГРЕШКА !!

УМНИТЕ БЪЛГАРИ ПОДКРЕПЯТ РУСИЯ! И посрещат освободители. На моста на Дружбата. С хляб и сол. И вазелин.

Не се знае... Евали са мйка ти-това се знае !!!

да го духате на товарищ Путина.....!

Не плаши кучето с кокал. На джендърите европедали им е приятно да духат на Вова.

Бе той и Вова не се дърпа много, много... :)

"лидери на ЕС са започнали ///сериозно//// да обсъждат как да включат Украйна в клуба" Юни 2022 Украйна е официален кандидат. Една година след това така наречените лидери започват сериозно да обсъждат това. Надолу не съм чел. Представям си само каква вкисната боза е тази статия.