Държавата плати 2960 лв. на майката на Белнейски

Министерство на правосъдието е възстановило на Фани Белнейска разходите по делата срещу убиеца на двете дъщери Росица и Христина.

Обратно в новината

Коментари - Държавата плати 2960 лв. на майката на Белнейски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за какво АЗ й ги платих тези пари (моята част от тях)? Защото е перфектна майка? Защото възпита перфектно две дъщери? Защото ги опази от пропастите в живота? Питам аз, защо това НЕЩО, наричано майка, след всичко което се случи, още крачи по земята? Питам аз великите ВЯРВАЩИ, къде си пие ракията вашия господ, та не я завре на дъното на ада?

vasil

Ние,вярващите,също сме грешни,разликата(която не ни прави велики)е,че го осъзнаваме.

кой плати? държавата или ние?

Каквито и да са покойните момичета на каквито и да са родители , никой няма право да отнема живота им.Кому какво са направили?А за трагедията на майката недей говорете.Тя си знае какво е на душата и.

покрай всичките кражби не можаха ли да подарят жилището на тези почернени хора?

Тези "почернени" хора са единствените виновни за своето почерняне и не заслужават да живеят, камо ли да получават каквото и да било.

че не знаещ дъщерите / внучките ти какви ги вършат или ще ги вършат след време. Що за простотия и злоба на чужд гръб.

Това тъпо същество на снимката и не по-малко тъпият й съпруг са главните виновници за тази трагедия!!! Възпитали са две морално пропаднали момичета при това не техни рожби! Припомнете си внимателно случая преди да коментирате! Лазар и сие са изроди и трябва да гният в затвора да живот, НО "Да би мирно седяло, не би чудо видяло." В никакъв случай на тия Белнейски не трябваше да се позволява ново осиновяване! Те трябваше също да бъдат привлечени като обвиняеми!

Четейки коментара ти, виждам само едно тъпо същество!Познай от първия път кое е то?

Дядото

Изобщо не е тъп. Това е най-смисленият коментар тук. На НОРМАЛНИ хора не позволяват осиновяване, щото не им стигали 5 лева в минималния доход и не можели да осигурят нормално съществуване на детето. Какво съществуване осигуриха тези двамата изроди на момичетата, че им разрешиха да унищожат още едно дете?

почти всички момичета у нас излизат от малки с мъже по цели нощи, така им се вдига реитинга на вървежни, иначе им викат задръстени, само ако са евангелистки не живеят така.

Ако беха маште цурки пазпасани, на толкоз ли щехте да ги оцените безхаберници и - чки? А ви плащаме луксовете и живеем като скотове заради вас......

Най-жестокото и гнусно убийство в новата ни история ще си остане неразкрито за нас. Само Господ може да накаже убиеца и дано го направи по-скоро!

И де го въпросният Господ? Що се крие като Вальо Топлото от закона. Или може би раздава СПИН на африканските деца. Аааа, сетих се. Зает е да брои труповете в Сирия, Ирак, Афганистан... На него така му се увеличава клиентелата.

убиецът трябва да бъде екзекутиран, разфасован и продаден за органи, а с парите да се плати кръвнината

Що за закони имаме ? Как може да се присъжда обезщетение от стотици хиляди , при положение, че осъденият никога няма да може да ги плати ?И това не е само при тази жена. Такива дела има много. Убийците излизат от затвора след десетина години, защото имали добро поведение, а потърпевшите цял живот чакат присъденото им обезщетение.В случая на тази жена пари наистина са и нужни.Нито е алчна, нито е мързелива.Просто животът и е ад.

Тая мърла не заслужава нищо освен затв. килия! Запознай се със случая преди да плямпаш!

той и мъжо и нарочно се гътна от инфаркт! За да уйдиса на тъпанари като теб!

министерството плаща на ДВЕ ВНОСКИ а колко пари потрошиха за дела през годините...

И плаща след 12 години!

21 век в европейска България държавата си изми ръцете с тези жалки пари от нашия джоб с едно фиктивно разследване и правосъдие и може би един не съвсем виновен в затвора.

Цялата история на семейството е трагедия. Жестока трагедия. Не може да се опише с думи! Тази жена как издържа не знам, това е геройство! Бог да ги пази, да ги среща само с добри хора, с хора които да й помагат!

Е добре е за 2 две дъщери - 3000 лв. За това българките Не желаят да раждат в тази Държава !

Това са съдебни разноски. И даже и те трябва да се платят от загубилия делото, но в случая ги плаща държавата. А че в тукашната територия животът не струва нищо, можеш да се убедиш от изплатените кръвнини след убийствата в България.

Журналисти, моля пишете грамотно. Пълно е с правописни грешки. Моля, пишете грамотно. В учебниците за 5, 6 и 7 клас може да преговорите правилата.

Госпудине пишеме както можеме ако искате елате да пишете вие ние ще ви четеме колко праивлно пишете