Фандъкова: Обмисляме да се намали интервала на влаковете на метрото в пиковите часове

Контролът върху носенето на маски на открито ще бъде изцяло в ангажиментите на Столична дирекция на вътрешните работи, поясни кметът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато им се вземат служебните автомобили и осигурения безплатен паркинг пред общината и им се наложи да пътуват с градски транспорт, защото в синя зона не можеш да стоиш 8ч. дори и да си плащаш, едва тогава ще започнат да вземат по-адекватни решения.

и задните си помисли, освен обмислянето си?

Какво мислят? Че то в цял свят е така. Какво иска да каже?

В София метрото и през една минута да го пуснат,пак ще има доста хора!

В момента няма кьорав човек. Всички ходят пеша след призива.

Една голяма част от коментиращите очевидно не са разбрали, че намаляването на интервала на влаковете в метрото в час пик означава, че се намалява времето за чакане между 2 влакчета, ако е било 4 минути в час пик, като се намали, става примерно 3 минути. Казвам просто.

Като се разредят интервалите на влаковете, ще се повиши концентрацията на пътници на пероните и във вагоните.

Простата логика води до извода, че ако искат да осигурят възможности за спазване на социална дистанция в гр"адския" транспорт, правилното действие би било да състят интервала на движение в пиковите часове, за да не се блъскат много хора в него, след като са чакали два пъти повече за да отидат на работа!?! Явно сред дамите на управляващите ПКП-тата не са изключение, а правило - за съжаление са все на високи позиции и щетите които нанасят са големи...

Значи трябва да намалят и цената на билетчето, като намаляват качеството на услугата. Не да си плащам същата цена и да не мога да се кача във влака в пиковите часове. И без това цената на билетчетата съдът я обяви незаконна, ама още си правят оглушки. Аман от тая фандъчка, която в метро влиза само като има камери наоколо.

Да се увеличат и броя на автобусите по линиите, които имат връзка с метрото. Приме махнаха автобусна линия 306ь но могат да увеличат броя на автобусите по линия номр 4ь а не да се чака по 40 минути. Като че ли хората живея в провинцията, а не в столицата. Той минава през 2 метростанции.

Това с контрола за маските на открито е доста субективно. Махнете тая малоумна мярка!

Една патка , мислила , мислила , и накрая ,..... туп !

Може ли за столицата София , да отпуснат 1.7 милиарда , а да е толкова мръсно , тротоарите с изпочупени плочки , по улиците ---ДУПКА ДО ДУПКА , и какво ли не още .... РЕЗУЛТАТ : НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА УПРАВЛЕНИЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2 /ДВА/ МАНДАТА ,.... ЗАЩОТО НА 3-ТИЯТ МАНДАТ СЕ НАМЕСВАТ МУТРИТЕ КОИТО ЗАПОЧВАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ВМЕСТО УПРАВЛЯВАЩИЯТ !!! За това в другите държави от ЕС , няма 3-ти мандат !!!

Какви талетни кабинки , какво нЯщо , е не работят , ама си ''заслужават'' милионите !?

Фъндислава- връщай комисионните и откраднатите пари от далаверите, боклук такъв

Защо управляващите така ненаситно вземат заеми? Първото предположение е, защото получават комисионни. Второто – защото не са в състояние да накарат икономиката да работи, а държавата и обществото да произвеждат повече, отколкото потребяват. Третото е, че всеки, който не иска да работи, живее на социални помощи, които няма откъде да се вземат. Поощряват се мързела и безделието, а не труда и съзиданието. Четвъртото е в прахосничеството, с което властите се отнасят към всичко, което управляват и не е лично тяхно.

Мисли мисли...

Обмисляла... ти ако можеше да мислиш, София щеше да изглежда като Виена

Много се раздвам като чета коментари на хора, които като видят трамвайни релси ги прескачат...

тоест ? софия ти харесва и нямаш забележки ли ?

ти да не си роднина на белчинския миндил ?

Много ясно че ще ги прескачат бе тъпак! Трябва ли да си късат обувките или да се спуват в тия трапове. Дейба малоумните ви селяци, дето се правите на нещо повече.

Много се радвам като чета коментари на хора, които като видят "перка на акула", се спъват в нея.

Данче, кой ли те взема на сериозно.

Тази госпожа не гледа ли телевизия. Преди няколко дни дадоха претъпканите перони и влакове на парижкото метро, след като намалиха броя на влаковете. Ако хората имат по-добра алтернатива сами биха използвали по-безопасен транспорт. Няма нито условия, нито траиия, нито е безопасно да се кара колело в София.

Пише намаление на интервала, т.е. увеличение на броя влакове. Чети по-внимателно! И аз в първия момент така го приех, но какво да се прави - действаме първосигнално!

Мисли с простата си глава как да намалиш цената на билета.щ

Абе отидох аз на доктор преди седмица и що да видя. Един младеж без маска чака. Не е че ми пука много, няма да го разцелувам. Абе случва се. Но след това влязох при доктора. Верно, не уши нос и гърло, ама и той беше без маска! И младежа преди е бил без маска, е не вярвам да са се целували, ама са били повече от близко един до друг. Та добре де, да пазим докторите, ама пък и те да помислят малко да се пазят. Все пак доктора трябва да пипне, да почука, като ти прави ехография ти си му на 80 см. И при доктора не ходят от много здраве, болни по-лесно хващат вируси. Да не говорим че кабинета на доктора беше като бункер без прозорец. Вярно, така се преглежда по добре да речем зрение. Ама те вирусите си обичат на тясно и затворено да си живуркат. Така че малко афиф ми се виждат мерките. Трябва да се направи анализ къде се заразяват и тогава да се действа. Например в такси е по-вероятно, отколкото в рейс ако не е отворен прозореца.

Абе идиоти, вие трябва да го увеличите, за да не се събират тълпи. Ей тия са уникално тъпи. Колкото по начесто минават автобусите, толкова по малко пътници ще поемат. Знаете ли каква блъсканица е по спирките към 5 и половина 6. Ако ги намалите тогава хората ще са един върху друг.

Четеш но не мислиш. Намаляване на интервала, означава че ще има влакове по-начесто. Надявам се че бях полезен.

Евала ефенди!

Фандъкова, ма! Сутрин в 8 ч. и вечер в 17 ч. като видя, че следващият влак е след 8 мин. ми се плаче! Какви мерки за сигурност, когато перонът се пълни за секунди с хора и няма къде да се стъпи, как още някой не са го бутнали по невнимание на релсите. Много ясно, че трябва да учестите влаковете, нали все това искате - да си оставим колите вкъщи, тогава?! Какво има да му се мисли, правете го!

Ама то докато го обмислят, зимата ще мине ,короната и тя.Метрото в час пик на 10 мин.Това не е нормално.

Абе тея в ред ли са ..да се намали интревала ...ли е казала? По-малко влакове за да има повече гъчканица ли? Днес се возих в метрото..искат дистанция 2 метра в час пик и 20 см . са много.. Е тва са мерките ако не сте загряли....пародия...

абсолютни идиоти . вместо да се увеличи интервала те обмислят да го намалят - нали гъчканицата увеличава риска от заразяване....

за това казвам,че са гении

Да се намали интервала, означава метрото да е по-начесто, тоест по-малко гъчканица :)

Машалаааа!

Искате маски на открито, а кой контролира, дали пътниците в наземният градски транспорт са с маска? Питам, защото днес в автобуса имаше хора без маски, а контрольорите проверявайки билети се превеха, че не ги виждат.

иначе ще папкат тупаници

А когато преместихте спирките на К.вЕЛИЧКОВ и сега на новата спирка,на тесния тротоар и с тъпо светещите пешеходни светофари има не струпване, а сме един върху друг. Ма тя и те не се возят в градския...За мръсотията не говоря...

Ох милата! Обмисляла била!!! Та това е практика в целия цивилизован свят, алооо... И неминуемо възниква въпроса - тя може ли въобще да мисли?

Как ше мисли бе?! Тия герберистите нямат собствена мисъл. Техните "мисли" ѝм ги наливат с фуния!

АМА ФАНДЪКОВА ВИЖ СИ ОБЩИНССИТЕ УЧИЛИЩА КАКВА МРЪСОНИЯ Е И КАК ДИРЕКТОРИТЕ И КЛАСНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ КРИЯТ ЧЕ ИМА БНИ УЧЕНИЦИ ОТ КОВИД. ОСНАВКА ЦИГАНСКА КМЕТИЦО.

Некадърницата Фандъкова - или както ще остане в историята с прозвището си "Ремонт на ремонта" нека се повози сутрин в 8.00 в метрото от центъра до летището - да усети,колко е приятно и здравословно е........

ако затворите метрото и пратите в затвора тези, които го направиха ще е най-добре, щото иначе нема да останат туземци на територията! или вие това искате, а? за това ли ви плаща европата, а?

Тази да вземе и да помисли /ако случйно и се отдава/ как да оправи движението от северната тангента към илиенци-"бул.Рожен"по точно улица но някоя общински малоумник го е кръстил булевард-сутрин и вечер е уникално задръстването

Още по-голям малумник е този който е кръстил част от околовръстното ТАНГЕНТА.Това показва,че не учил до V ти клас,когато се учи какво е Тангента!

Червей лайнян! Защо никой не отчита, какво става с данъците, които плащаме за домашни любимци?????? С тия пари ли си правиш макияж? Да те изяда червеи на живо?!?!?

Усмихнатото лице на корупцията, което години наред успява да избяга от полезрението на хората, въпреки че е заместник-председател на ГЕРБ. Скандални обществени поръчки, абсолютно неспазване на сроковете за изпълнение на ремонтите. Ремонт на ремонта на ремонта. Лъжи, лъжи, лъжи. Но нали се правело нещо... Много са ни ниски изискванията. Не може повсеместната корупция в столична община да се приема и оправдава, защото е ремонтирана някоя улица... За чудовищна цена и след два месеца се е разпаднала. За справка - ЦЕЛИЯТ Трети лъч на метрото трябваше да е готов Август 2019 година. Вместо това 7-8 пъти променяха срока с различни оправдания. Разбира се, последствия за изпълнителите НЯМА. Сякаш не става въпрос за проект за стотици милиони, а съм извикал съседа да ми лепи плочките в банята.

Батко, какво последствия да има. Първо главния изпълнител взима поръчката ЗАЩОТО ТРЯБВА, това е смисъла да си на власт, че разпределяш баницата на КОГОТО ТРЯБВА. Второ цялото метро реално се строи без проекти или на парче. Ти ако тръгнеш да строиш къща, ще те сцепят от въртели в общината, 6 месеца с молби и подпомагане на финансовото състояние на бюрокрацията ще се бориш за разрешение за строеж. Метрото вече са го направили, проекта още се въргаля из коридорите на общината, че да бъде разписан. Метрото е изливаме бетона, после къртим бетона, че там трябвало да мине еди какво си, па го слагаме, после го местим, че и друго имало..... Е какво да търсиш отговорност от изпълнителя, той ще каже еми как да успея, като постоянно нещо се променя......да не говорим че се и отчита, ако ме разбираш....

Те Втори Метро Диаметър не са завършили(Надлез "Надежда"--"Илиянци").Вие им досаждате с Трети Метро Диаметър им досаждате.

Е, кво има да го обмислятае толко, то е ясно, че така трябва! и какъв контрол за носене на маски на открито - доброто ченге каза, че няма да се носят (нали сичко ви е на принципа "проба-грешка")! Вие контрола на закрито осъществявайте! В метрото секви модели: един без маска, трима с маски под носа, петима с маски под брадата, нема се учудя ако някой и на ... работа си сложи...

Преди короната - в пикови часове метрото беше 5-7 мин . сега 12-15 ... що бе фрау , що бе дупкова ?

Скапана пачавра! Вземи се гръмни и път към Ада! Безсрамница! Колко налапа от данъците ни, урод проклет да си! Заедно с шефа ти, хващайте магистрала Тракия и .... за мезе на чакалите и гарваните

Що не обмислите НАЙ НАКРАЯ да пуснете паркинга с 800 места на метростанция Сливница! Ми тя е от 15 години, то така ще стигнете до пенсия бе, поне НЕЩО свършете мари! Мислели те, живи да ги ожалиш...

Не от 15години ,а от 1979 година!

Ама хайде да речем че паркинга е готов от 15.построен от метростроителите и предаден на МИСЛИТЕЛИТЕ от СО!

А добър ден, от март са на лятно разписание. В трамваите пътиваме Г до Г. Не всички Данче ползват метро.

Да не мислите, че в метрото е по-добре? Влезте и се убедете!

Благодарим г-жо Фандъкова! Много навреме е Вашата реакция. Сигурно защото не ползвате метрото , а служебен автомобил.

Браво бе , Данче, открихте топлата вода. Нищо че трябваше да се случи в нормална обстановка, а на вас ви трябваха само след 7 месеца пандемия да се сетите ...

Работа, работа, работа... На Данчето вече не й вярвам. Гледам да изпълнявам препоръките на ПКП да ходя пеш.

А добър ден.Сетиха се.Толкова е претъпкано, а те седнали 1.5 дистанция и много да искаш е невъзможно.

кво е общото м/у метрото и измислената корона, а Йори?

Браво, Данче - така повече хора ще се бутаме в по-малко влакове! Гениално!!! Те ева в простата даскалска П.

Кибиче, я прочети пак, братко!

Братле, не си разбрал - женицата иска да са повече влаковете. Иначе и аз не й се кефя нещо на Йорданчето.

Да се намали интервала между влаковете означава да са по-често, Не става само с ядене!

Ай стига бе, верно ли - и колко време ви трябва да го обмислите, ей ве?!

Фъндъка трябва да обмисля спешната си оставка, и неминуемото посещение за няколко години на изправителното заведение в Сливен!

Я.. .тая от къде изпълзя да чете опорните точки? Нямаше я никаква 2-3 месеца