Фандъкова инспектира състоянието и нивото на река Искър (снимки)

Специална система от безжична сензорна мрежа от измервателни станции следи речните нива

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И без инспекциятя на Фандъкова,Искър ще има ниво винаги,докато пресъхне):-)

Фандъкова да отиде на брега на язовир Искър откъм Ихтиман. До водата която пият софиянци кипи строителство , заграждат се парцели, пикаят, серат, тровят.....в устата на софийското население. А тази се прави на луда, че не вижда

Най-добре е да се удави

правилно! след като Б.Б. снема от нея политическото доверие, Фънда трябва да провери дали е достатъчно дълбоко за да се удави от мъка.

Време е тетко да инспектираш Централния Софииски затвор с Агата

Един се крие и ходи с джипката да инспектира разни ниви, откъдето да ни обяснява как той бил най-най-по-по-най. Друг с моторни шейни гази национален парк, за да инспектирал бил нивото на снега !!! Ако е ниско, ще разпореди да го вдигнат !!! Сега пък тая инспектира нивото на Искъро. Ако е ниско, ще разпореди да го вдигнат :))) Ако е високо, ще разпореди да го свалят. Щото то колко му е да се правят глупави инспекции и да се раздават идиотски разпореждания.

Самоковската кралица е застанала като Напелоен пред Суходол.Може да знае руски но не разбира нищо от хидроинженерство.И тя като ожда си мисли , че разбира от всичко,всъщност не разбира от нищо и ще си ходи в картофените полета.

До шопанец,! НЕ СИ КРИВИ ДУШАТА!! ВСИЧКИ КОМУНИСТИ В СИБИР

Тая имитира Борисов. Гледа другите как работа а тя за 2 ст работа не прави. Само гледа от къде наши фирми да вземат някви пари.

Ти какво предлагаш и тя ли да вземе лопатата.

Оставаше кметицата да се върже с жица към р. Искър, за да провери нивото.

Фъндикова да инспектира улиците и булевардите в северните квартли и промишлени зони -......

Дали се прави на луда ??? Май може и да е.

тая разбира от училища да инспектира училищата. От реки не разбира, какъв го дири там? Да не би да не вярва на инвеститорския контрол, който е на нейно подчинение или пък не вярва на строителния надзор, който тя е избрала или какво? може би не вярва на строителната фирма, която пак тя е избрала. Баси

Стига сте хвърляли прах в очите на хората! Не я вълнува Данчето дали всичко е нормално с реката! В момента е голяма лапачка с Веца на Пасарел и тях ги е страх да не би реката при това екстрено и ударно изпускане на язовира за производство и кражбата на Ел. енергия да стане някакво наводнение и да им търсят сметка на хайдуците! Остават им броени часове власт и сега крадът ,като за последно и със гъзовете си! Сега са часове на голямата корупция и на мазните рушвети! Узаконява се незаконно строителство! Дават се разрешения за ново строителство на терени, които са зелени площи и под забрана от закона , но кой ще им попречи, Цацаров ли, пардон-каскета ли! Сега се лови риба в мътна вода и се краде яко!!! МИНУТА Е МНОГО!

хубаво инспектират нивото, но да инспектират и чистотата на водата, защото вандалите превърнаха и речните корита в сметища

тия и двамата са за пандиза. Дано е по-скоро и конфискация на имоти за милиони. Малоумника на снимката от къде има пари за къща за милион в Банкя? Неук послушко. Фандупкова не е за коментиране.

Защо не отиде г-жа Фандъкова в бившата кариера на Холцим в квартал Миленков и да провери т.н. мост изграден от Холцим на река Искър и да провери неговата законност,състояние и основанието на което продължава да съществува?Колко са и платили мутрите Радо за да продължават да засипват бившата карира на Холцим!!???

Ами като само за това става!

Върни джипката на тиквич , че изпадна в немилост

Тази мърла няма ли да я махат вече?

То така се управлява и инспектира. Отиваш с ръце в джобовете, отцепват 4-5 улици да минат богопомазаните. Правиш си 3-4 снимки и хоп - всичко е инспектирано, много сме отговорни, много важна работа вършим. Евала, Фандъчке.

да зима да подава оставка и извънредни избори да има

Влизаш на страницата на МЕТЕО.БГ и виждаш състояншето на всички по -големи реки около София и във България.