Фандъкова: БСП искаше мораториум върху строителството, но не подкрепи промените в ЗУТ

Социалистите предпочитат да подвеждат хората с предизборни и популистки временни ходове, казва тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лъжкиня

замълчи крадливке

Гербаджийската наглост няма край

Аз се радвам на Метрото и разбитите улици на София. А най-много ме радват избирателите ти, които обикалят с каруци и катуни в центъра на София

Заглавието е за учебниците на гербавите подрастващи. В промените на зут има ли мораториум върху строителството та чакаш подкрепа от БСП, фандък с фандък долен?

Що да не наблегнаш на популизма долно червено тролче ? Какъв "мораториум в строителството" в София те гони теб и цялото недоклатено бсп и колко време такъв би издържал в съда ? Да не се чудиш , още на първото заседание такъв "мораториум" пада та тия ви безсмислени напъни си ги споделяйте в гей бара който сте приютили в централата си на Позитано !

Циганско корпоративната кметица на София бившата даскалица Фандъкова ,продължава да се излага с перманентната си неадекватност и чики рики за софиянци.

Както се видя от циганското присъствие на последният организиран от сестра галева протест , не на Данчето са избиратели мангалите като теб ;)

Нагла, лицемерна, алчна и всичко що може да се каже в този смисъл защото отдавна е забравила ако въобще го е имала какво е достойнство.. Не ви ли писна бе мутреси вечно други да са ви виновни????

Тази учителка кой я е упълномощил,да дава мнение по въпроси за които няма необходимият образователен ЦЕНЗ !!! Колко пъти съм изказвал мнението,че за кмет трябва,да е или стр. инженер или Архитект какъвто бе арх. Борислав Игнатов един истински професионалист и с богата практика както в България така и в САЩ.

кметицата - самоковска даскалица, главния архитект - бивш архитект от Плевен /и Мездра/, какво повече да говорим? в Столицата трябва да управляват Столичани - хора с градско чувство и усет за урбанистика. Ама то - в НС управлява ПКП от Кърджали, опозиция е една от с.Крушовица, за щастие не успя да ни стане Президент една селска леля от с.Драгана - "майката на нацията".....страхотия!!!

Нека се помни, как тая щеше да загуби от комунистите в София. Добре, че бяха купените гласове и грешните социологически данни за 13 процента преднина в деня на изборите. С 200 000 гласа кмет на София и над 90 процента за ГЕРБ в ромските секции. Това си е срамно.

Още ли се правиш на Кмет ? Мая Манолова е КМЕТ ! Картофената Принцеса да се разследва и изгони от Софииска Община ! ОСТАВКА !

"Тя напомни, че след промените вече задължително условие за издаване на разрешение за строеж е да има приложена улична регулация. Така се слага край на възможностите в улиците да остават частни имоти и на частните улици. Въвежда се и изискване при въвеждане в експлоатация на сгради с височина над 10 м да бъдат изпълнени благоустройствени дейности и настилки по ред и в обем, определен от общинските съвети." Хайде да уточним и за чия сметка ще е всичко това - на инвеститорите и собствениците на частни имоти! Неща, които са ангажимент на общината, ще се правят от тях! Един вид законен рекет, но вас в това си ви бива, наред с лапането на евросредства...

Нищо не си разбрал.

Напротив чудесно ги е разбрал. В момента общината се опитва да ми отреже част от имота за улица и отказва да ми издаде финалните документи за къщата докато не ѝ даря част от имота си. Тук не говорим да ми платят на пазарна цена, за улицата или пък да ме обезщетят със сходен парцел, а да им ги даря безвъзмезно.

Това го разбрах. Въпроса е, че те не могат да те изнудват ако всичко ти е наред. Този филм съм го гледал преди 3 години. Във всеки закон и във всяка наредба има предвидени срокове. Предполагам, че те бавят. Като наближи крайния срок в който трябва да ти отговорят и нямаш отговор им пращаш нотариална покана по поща и отделно на мейл с копие до всички възможни и отговорни институции по въпроса включително и до 1-2 телевизии. Нещата после стават бързо. Отделно изнудването не е процедура по наредба или закон.

БСП винаги са били такива и няма да се променят - партията на дебилите. Но по-важно е вие каква алтернатива предлагате и как се справяте със задачите си. Там има сериозни проблеми, затова е хубаво да се напомня какви червени боклуци са БСП, но по-важно е вие какво правите.

Е как нали се разбрахме, че до 2008 г. не бил забит нито един пирон в тази държава и от тогава насам ГЕРБ започват от нула да градят европейска държава, това не е лесна работа.

Ако съм разбрал правилно изказването на фъндичка, то причината метрото да спре преди седмица е,че БСП вчера е гласувала неугодно за герб. Гениално фъндичка, браво, аферим!

За да разбереш смисълът на написаното се иска и трета мозъчна клетка - нещо недостижимо за теб. Затова си троли на воля.

Няма защо да се напъваме да схващаме ''смисъла'' на казаното от чиляк дето няма и 1 мозъчна клетка и за това играе по гайдата на ментора си със същия капацитет...

Лисицо,край!

Г-жо явно не ви бива. Това е проблемът. И никой друг не ви е виновен. Но тези които са ви избрали, те са виновни и трябва да ходят с наведена глава.

Популизъм всъщност означава буквално народност, народничавост, народщина, народнячество, народнящина или каквото там измислите на български език. Въпросът обаче е, Фандъкова какво означава. Или другата джофра с очилата, тя същата питанка. Само един си е позволил да се митка из въстаническите райони и зони - Отец Матей Преображенски - Миткалото, сподвижник на Левски! Другото просто си се митка от партия в партия, от треска на треска за да не потъне след крушението.

Кога ще спрете с презастрояването на София,г-жо фънди??????????????Или докато се дават пари под масата ще е така!!!!!!!!!!!!!!!