Горанов: Има съзнателни опити за дестабилизация на България

Искаме да въведем еврото, но не сме готови. Има сили, които имат интерес от дестабилизация на страната ни.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Има съзнателни опити за дестабилизация на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти дестабилизираш бълхария сега събра всичко дължимо с тоягата през нап ще видиш следващите месеци като уволнихме работниците какво ще събираш

Много глупости се пишат тук - куцо сляпо и сакато, в типичния си български черноглед стил се надпреварват да постят апокалиптични картини - как цените ще нарастнат, ще се удвоят и пр. Всичко това са бабини дивитини. В момента съм в Литва - тя въведе еврото от нач. на тази година. От няколко месеца назад всички цени бяха в двете валути, сега, след въвеждането това продължава и няма никакво покачване. Тук хората не живеят по-добре от нас, просто не се оплакват.

Мда!Митницата в Свиленград събирала по добре,казва!Ами тъй,повече подкупи,повече пари за партийните каси!Повече внос на стоки,нищожни субсидии за зеленчукопроизводителите и животновъдите,съответно скъпи зеленчуци от внос,включително ГМО, да си избият подкупите!А контрабандата на цигари,си е данъчен рай и пай!

На крив х.й вълната му пречи.

Малее,държавата с най ниски доходи и нсй висока миграция,пък сме вървели към еврото и как вървим,аджаба?Искали да имаме икономически ръст,е като знаеш че това е условие и то дългосрочно,защо не почнеш оттам,де е икономическата политика,на доходите,условия за растеж,е като ги няма ,не сме равнопоставени преди да е извървян пътя! Тези хора мислят че като отидат до Брюксел и вече сме равни,но не сме!

Няма да се повишат цените когато преминем към еврото. Само,че пенсията от 200 лева ще стане 100, а хляба няма да се повиши,защото от един лев ще стане едно евро. Тотално ще настъпи мизерия.

Абе Волене, признай си бе! Стига си стабилизирал държавата! А сега относно еврото. Да, няма нищо лошо да го въведем. Обаче, не само че не сме готови. Напротив, абсолютно неподготвени сме! Все едно за някой спортист който току що е претърпял тежка коремна операция да планират кога да се яви на международно състезание по вдигане на тежести за да спечели ... златен медал да речем! Е, има ли смисъл да се коментира???

Левът продължава да се срива 1 Евро е = 4,4.50 лева. Катоокрадат заемите и оглозгат всичко скоро ще лъсне истинската им съшност. Кадърът на Свищов ?

Айдуци. /а една година изтеглиха 8 милиарда. Благодарете се че булгараните са глупав народ и ви търпят заедно с Гоце.

Чудно ми е, защо всички крадливи политици се оправдават с дестабилизация на България....това няма да им помогне, най много да ги свали от власт заради техните оправдания! Днес е 21 век и хората не са глупави за да рзграничат истината от лъжата, независимо дали е изречена от комунисти, или " демократи"!

Има съзнателни опити от вас, да ни направите още по бедни, а вие господа "демократи" с насаждане на вашата омраза между хората, да станете още по богати за тяхна сметка!

Путократуноидите искат България да приеме рублата.Да излезем от NATO и ЕС и да влезнем в СССР2.

Защо България няма собствена, независима икономика?

Заради такива като този горе на снимката, дето постоянно ни говори глупости....за оправдание ,че са некадърни!!!

Той не само говори глупостите, а и ги върши.

Главата му пречи на този! Дали не е чувал или се прави на идиот? Има си едни процедури в ЕС, които поставят доста строги изисквания за въвеждане на еврото. То не кога ти искаш, а кога ще ти разрешат, ако изобщо ти разрешат. И има години преговори да стане това. Естествено, че не отговаряме на изискванията, особено откак ти стана финансов министър. Набълбукахте ни с кредити, седнал да реве, че го бойкотирали. Ти ни бойкотива! И не че ни е затрябвало еврото, ама сигурно е по-добре да се присламчим към него, защото този и приятели ще сринат лева окончателно...

Финансов министър от стопанската академия на Красьо Черния. По-силен дестабилизиращ фактор можете ли да измислите?

Защо хленчи министърчето на ТИМ ? По нареждане на мутрата ли или просто от безсилие ?

г-н Горанов,дестабилизацията на България днес е дело на управляващата четворна коалиция изразяваща се в пълната и некадърност да определи важните приоритети за страната и обедини българските граждани в решаване на проблемите на България, създадени от 25 годишното и съсипване от лъже демократи и патриоти.

И този икономист започна да използва ПОЛИТИЧЕСКА ТЕРМИНОЛОГИЯ.Така беше и при Дянков и резултатите ги знаем.

Силите, които дестабилизираха цяла година страната ни не бяхте ли вие?

Пълни глупости! За какво евро бълнува? Знае каква е МРЗ в БГ, знае, че 48% от населението е бедно, че безрабтицата е повсеместна, че престъпници пишат законите в БГ. Да не говорим, че може да се окрадът милярди в КТБ, без някой да понесе каквато и да е отговорност.

ЕЙ БЛИДОЛИЗЕЦ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СЪДБАТА НА ОЛИГОГРЕНА -САТРАП СТЕФАНАКИ СТАМБОЛОФ

На кой да вярвам? На всякъде бившия соц където се премина на евро се промени само индекса но не и цифрата!

Българите отново се борят за загубени каузи. Тъкмо ще влезнем в ERM 2 и то вече няма да има файда от него и ще се разпадне.

България има един син, обаятелен и несломим, мъж решителен и смел, с ясен поглед на орел! С Апостола сравним е той, изправил ръст, незнаещ покой, да буни българина клет, притиснат от соросоиден гнет! Присъствието му е магнетично, излъчването му-харизматично, Волен Сидеров е този мъж, доказал силата си неведнъж, да вдигне глас в защита на народа и с него да е в днешната несгода, да изрича истини нелицеприятни, но за властниците те са непонятни, защото те живеят на друга планета, гдето не срещат хорската несрета и папкат от хранилката държавна и не разчитат на касата здравна! Тези пиявици си имат, съвършено друг социален климат, поддържан от източник незнаен и няма ги тегобите на прехода безкраен! Че Западът объркал е конците, е ясно даже на слепците, лошото е ,че ще повлече и нас, в дупката,що зинала е черна паст! Но вече крайно време е настало, Атака да постави начало, на промени срочни,неотложни, за бъднините ни тревожни! Атака е единствената сила, която би ни спасила, от колапса необратим, що ЕС ни готви невъзмутим Под силата на аргумента, руши се даже и цимента, дори бетонът е лабилен, под натиска на аргумента силен!

Извини се бре,лумпен! Ваканцува ли на варадеро,бе кютук? Шефа ти Сайдера павиан ли е бре,папур? Метка ли пражени кифтаци по келнерите в Брюксел бе,боклук? Свършиха ли рублите на Путя,бе келеш? Страхува ли те бат Бойко,бе тюфлек?

Фикусът - мъж?! Божке ...

ГЪРЦИТЕ НАПРАВИХА ТОВА КОЕТО ТРЯБВА. ИСПАНИЯ И ИРЛАНДИЯ СА НАПЪТ ДА ГО НАПРАВЯТ. КОГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ??? СИЛНА АТАКА СИЛНА БЪЛГАРИЯ!

Червените спръжки, отново плюят срещу вятъра...Безпомощни глупци, с промити мозъци!

На калпавия ченгил все опити за дестабилизация му се привиждат, когато е затънал в клекалото си...

Ограбихте банки, фондове, осигурителни каси, а сега на еврото ли хвърлихте мерника?

...на България го усещаме всички,що годе мислещи и помнещи българи....От известно време ,освен турските сериали,се заредиха и едни филмчета,предавания по всички протурски телевизии включая и БНТ за т.н. възродителен процес...разните му лагери,Белене и издевателства над т.н. "борци" за "Свободна и демократична " България, през годините ,когато тя....СТРОЕШЕ,ИЗГРАЖДАШЕ ТОВА ,КОЕТО ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ...РАЗГРАБЕНО!!!! Иапропо...,какво ще кажат атакистите,днес ревностно "загрижени" за "сепаратистите" от Донецк,ако утре....Кърджали,Гоце Делчевско ,Шуменско и разградско решат да си проведат "референдум" и развеят знамена ...с...полумесец???А ???

Ами виж Косово, Босна, Кипър, ... и си отговори какво ще стане. Нашите "приятели" от САЩ и UK ще говорят за "правото на самоопределение" и ако ще бомбардират България докато стане тяхната.

Дългата ръка на ЦИОН!

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Кои бяха тези - Атака?! Аааа, да! Проруските тролчета, дето се "борят" с келнерите, по ресторантите ... Нещастни ренегати! Пфу!

...С ПЪТНИЧКИ В САМОЛЕТ,НАСЛАЖДАВАТ СЕ НА МРАМОРНИ ЦИЦИ,ХОДЯТ С ПИСТОЛЕТИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ(БЕЗ ДОРИ ДА СА СЛУЖИЛИ ВОЙНИЦИ),СНИМАТ СИ ПИШОЦИТЕ,СЛЕД КАТО НЕ СА НАЯСНО КАК ДА ГИ ИЗПОЛЗВАТ...ИТ.Н И Т.Н.

Тарикати го играят герберите. Парират всички бунтари, които са срещу тях и са заплаха за тяхното властуване с парче от баница.

Дали ще издържи година това правителство, поддържано основно от бтв, нова тв и алфа рисърч и нямащо обществена подкрепа ? Събрали са се 4 партии в него, че и янка янева се набута даже, за да е нахранена и хленчат, че някой ги дестабилизира ! Нека вдигнат още малко тока и ще видят "дестабилизацията" от февруари 2013 в нова светлина !

Ако в "обществената подкрепа" са такива като теб - правителството, няма да има проблеми ...

"В същото време обаче имаме много малко мерки за борба с корупцията, много малко реално случващи се неща." Е, нали сложихте онова нещо, Янито, да ви съветва как да се борите с корупцията.Сега ще я преборите от раз, и отпред и отзад.

Каква ирония. Най-дестабилизиращата партия да се оплаква от дестабилизация.

Боже, прибери си вересиите, които хвърли на земята .... Тези мекерета превърнаха България в изтривалка и парцал. Беше време, когато на България и казваха Балканският тигър.

Комунистическите изверги се гърчат от злоба заради успехите на демократичното правителство и затова по всякакъв начин се опитват да дестабилизират България!

А сега на вас ОРКИТЕ на Шорош ще ви кажа под секрет , че вашите господари от САЩ са решили че е по изгодно да не си платят дълговете а да ликвидират кредито-дателите си (това е целият свят) защото това е единственият начин да се спасят и за тази цел ще подпалят такъв пожар навсякъде , в който пожар и вие НПО-шерпите наред с други помагачи ще бъдете калкулирани като неизбежни военни загуби))))..язък за надеждите, които възлагате на световните разбойници САЩ))))) най многото на което можете да се надявате е преди започване на фоервергите да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго за помоща която им оказвате)))))

От 1989 г. досега, България се управлява от прозападни мекерета. Вижте му физиономията на бакалин? Стигнахме дотам да ни управляват измекярите на бай Тошо..

друг път като откраднеш компютъра на равина си, помисли, какво ли е било това, което е можел да "мисли" този "ДЕМОкрадЕЦ"

Неудачните гробари пак си търсят виновници за некадърното си управление!!!! Ай сиктир и мутражите!

Бандити и затворници заселват Америка и избиват над 40 млн.индианци.Затворници заселват Австралия и избиват почти 90% от туземците. Америка използува роби 270 г. Два века бюджетът на Британия на 70% е формиран от търгтовиата с роби.Така стои въпросът с Испания, Холандия, Франция и Белгия. Натрупват богатства.Феодалите стават мощни и разделят властта на суверена, чрез долна и горна камара. Американските убийци, заграбили без пари и труд несметни богатства започват да се изживяват като наследници на Рим и да се считат за изключителни. Това е де-факто истината за Богатият Запад. Богатството им мирише на кръв. Емблема на Рим примерно е Колезиума.Сграда където е убивано по всевъзможни начини.И това е символ нва цивилизация ?. Западът сам обяви краденото си имане за цивилизационни ценности. Колониалнаота им политика ни показа от Освобождението досега какви са тези ценности.

БОЖЕ, ПРИБЕРИ КОМУНЯРСКИТЕ ПРОСТОТИИ, БОЖЕ...

Ако не бяха американските "убийци" да измислят Интернет, как щях да се смея на идиотщините, които пишете срещу някоя и друга копейка, а мурзилке? Това признавам не беше летяща кокошка, а направо летящ щраус срещу капитализъма и империализъма. Дерзайте другари, те рублите свършват!

личи си, че си "майданец" --- нямаш и понятие нито кой е измислил нета, и изобщо ...

КОМУНЯГИТЕ ДЕЙСТВАТ ПОДЛО И ПОДМОЛНО.

Могерини Фредерика, с наш Плевню сте лика-прилика, с Боко Тиквата ставате тримка и четиримка с Кристалинка! Почвайте в хор сега да ревете, срещу Русия още санкции наложете, дайте и Шабла за база на НАТО, то ще ви се отплати богато! А,хората ви яко псуват и глупостите ви не щат да чуват, поредната ви простотия блесна, че Украйна ще е плячка лесна! Тук скоро тясно ще се види, на натовските соросоиди, като ги подгони народният гняв, ще усетят тогаз х...я корав! Ей,Плевньо,много се увлече, на хората им писна вече, да слушат твойте простотии и на струпаните около теб мастии!!!

Няма по-голям дестабилизатор от вожда ти, Горанчо. Клатеше цялата държава, за да опази кожата, а сега те кара да ревеш от негово име, че видите ли някой се опитва да дестабилизира България. Гербоклатенето продължава.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Жалка комуноидна утайка, защо се меси в неща . които не са по ума и ?

Още едни такива сметки за ток, още един щаб на САЩ в София и Шабла и още един янки ако наобиколи България скоро, и не дестабилизация, а цяла революция ще ви се стовари на герберските, продажни тикви!

Като му видите мутренската физиономия веднага става ясно какмва мижитурка е сложена з афинансов министър ! Неграмотен, некомпетентен, но послушен и готов на всичко, за да остане на този пост ! Само такива като него ли са кадрите на България, заслужаващи такива постове ?

Мерака за въвеждане на Евро крие опит за бягство от собствената несъстоятелност на финансовата ни и политическа класа за суверенно управление. Слава Богу, докато се наканят, Евро-то вече ще е мъртво..

Трудно е човек да преглътне икономически и политически коментари от човек който явно си личи че става единствено за управител на плувен басейн, както се бе изразил Сашо Морфов по адрес на Бинев. Лицето на това новоизлюпено демократче излъчва само егоизъм, пошла дребнавост и не особен интелект. Също като Светлозар Лазаров секретаря на МВР. Това ли имаме само в тази страна че това избрахме пак ???