ЕП: Преговорите за Брекзит нещо буксуват

Напредъкът по приоритетите на ЕС в първите четири кръга от преговори с Великобритания не е достатъчен, се казва в проекторезолюцията на Европейския парламент.

Обратно в новината

Коментари - ЕП: Преговорите за Брекзит нещо буксуват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом мадам мариа стуарт тереза май смята като бивш министър на вътрешен ред и национална сигурност , а сета действащ министърпредседател на Великобритания , че пакистанската валута има повече да се алиш-вериш откакто с "наплюеният-профукеният" ЕВРО, нека да си го направят там на островчета техен и им . Да не сме ние в Цокъл-европа отговорна за тяхната емиграционна политика в последните 100 години ли ? щом вече са поскоро управлявани от Равалпинди отколкото от Бруксел , заради преразпределението на борчилък , тогава : Freetrade means freetrade .

Британия е троянския кон на САЩ в ЕС.Така,че без нея по-добре!Европа ще продължи да се развива и англичаните много скоро ще усетят изоставането си.

със Kentucky Straight Bourbon 215% както и местен ергенски данък в размер 20% вместо 39% каква работна сила с капиталите си ще остане в Великобритания ? Реформите на Маргарет Татчър ,adieu. Реформа на Тони Блайр,ciao Реформа на Гордон Браун,bye. Или вярват че за тяхната Едвардианска политика освен корабокрушение не й грози същевременно слаби реколти, крах на фермерство, провал на преговорите ? Едва ли британските Пунди да играят както на Формула 1 така и едновременно на Инди 500 . Или има ли убедените че талерите в английският Комонвелт се оказват британски лири вместо американски долари ? ДТ и Хи ще си преразпределят пазарите , Евро си остава Евро, но пунди , лири , стерлинги : yesterday

Sm3hurk0

като буксуват - сложете им вериги за сняг или снегоходки !

Англетата голям ще го обгрижат, но лошо няма. Те и без това бяха все контра в ЕС, все за тях си дърпаха. Сега интеграцията ще е много по-лесна и бърза, и Путин ще изреве още по-бързо на умряло.

Шебек,британците си искат обратно държавата,а не някакви брюкселски педали да им казват какво да правят и колко ислямистки емигранти да приемат.

Да бе, те не че си ги нямат от бившите си колонии.

Лумпени ходиха на референдум и там и тука. Тука нали видехте какво беше с референдума на лисия длъгнест клоун. Бивш продавач на мартеници прави референдум за избирателната система на БГ!

даа евротъпаните си мислеха, че бритнаците веднага ще изкарат едни пачки от милиарди и ще им ги плеснат в челото...... да ама те не щат да плащат и сега разбираш ли преговорите буксували.....

Ей писна ми на дедовия начи,излизането от евросъюза би трябвало да е проста реципрочна процедура- квото за гражданите на ЕС във Великобритания такова и за британците в ЕС.А така ми се струва, че искат да се преебът взаимно.Едно време в Югославия имаше в констиотуцията право всяка република да се отдели при желание.Не го спазиха и стана по тъпия начин. Сега и тука "буксувало". Ми то за да боксува някой трябва да е сложил пясък под гумите иначе за какво да буксува?

Петковски. В преговорите за Брексит няма добра воля и от двете страни. Станалото станало, да се разберат и всеки по живо по здраво. Животът ще продължи и за Великобритания и за ЕС. Много трудно ще е, ако не невъзможно, Брексит да се подмете под килима. Британските политици ги е страх от електората, че няма да ги избере отново ако не материализират Брексит. Или пък им е през оная работа със или без Брексит.

Да ама не!Р.Ирландия е член на ЕС и има твърда граница с UK.Ама Мей не желае да я има,а ако може нещо си и дъра-бъра.

dobrin

ми то с вода и масло дупка ,ако пълниш маж изтича

Сложете вериги, какъв е пробелмът ...