Юнкер свиква спешна среща заради бежанците (снимки)

Председателят на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер свиква идната сряда и четвъртък заседание на колегията на ЕС по въпроса за имиграцията.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер свиква спешна среща заради бежанците (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де от Сирия да има бежанциги разбирам,там, има война,но от Сомалия,от Египет.........??????????????? Това са нашественици ,това е по сценарий на запада с цел дестабилизиране на Европа,за да може после да дойдат войници на USA ,да се настанят трайно и да но окупират тотално.Икономиката на САЩ се срива и ето как ,ще я оправят за сметка на нас европейците и съдбите на хиляди имигранти подкокурросвани платени от САЩ,за да тръгнат насам......... Апропо нищо ново не казвам,това всеки го разбра.Така,че Еврокомисията като се събере,знаейки всичко това,какво ще решат,като получават заповеди от Вашингтон???????!

Само седенки и празни приказки!!!! Питайте ОАЕ и Дубай защо не приемат бежанци

Ами много ясно -Турция е в играта! Оттам е плацдарма за завладяване на Европа. Не ги взеха в ЕС и сега намериха начин да си го върнат.

Изказване на същия този идиот от преди няколко месеца: "Тhe failure to be more generous and sharing on the refugee issue meant that this is not the Europe I want to live in"

нова седенка но пък следващата седмица. важното е дедо Ю да не пропусне неделният масаж с юсуфф в местният гейсалон, а и другите си имат час при фризьор... но пък после като се видят на софрата, като се запрегръщат, зацелИват, като се почне едно четене на безкрайните "мегаумни" писания пратени от консултанската фирма в телавив, баба мерк като я схване един патос, направо може да погали някое плачещо талибанче по манерката преди да го пратят обратно в талибания и пак да му каже : "добре се справяш!" ... ааабе... нямам, нямам думи наистина.... то не е болна палячовщина, то не е извратня, то не е гнуссс... то е някаква содомия фашистка хиперперврзена

"...вече има висока степен на съгласие между Германия и Франция,..." От кога тези две държави си присвоиха лидерството в ЕС ?????? Нали всички сме равноправни! Не е ли важно какво ще кажат останалите и ако не са съгласни с всички техни изцепки, изхождайки само от собствените им интереси, несъгласните ще бъдат наказани!!!!! Нека да припомня на господата едно изказване от началото на 20 век на Харолд Макиндър, бащата на съвременната геополитика. Формула, която е в пълна сила и днес. " Който управлява Източна Европа, контролира сърцевината на Стария континент, който управлява сърцевината, контролира световния остров Европа, който контролира световния остров, контролира света !". Така, че не дразнете лъва :)