ЕС затяга границите си срещу миграционна вълна

Лидерите на Европейския съюз най-после се съгласиха рано тази сутрин за по-широк и всеобхватен отговор на миграционната криза в Европа.

Обратно в новината

Коментари - ЕС затяга границите си срещу миграционна вълна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най после се вслушаха изглежда в общото настроение сред народите на Европа, по повод на "бежанците". Смешно е участието на "регионалните партньори", които се цитират. Например Саудитска Арабия, която не е приела нито един бежанец и която е направо пример за демокрация. Чудно е защо там, тези които се грижат за демократизирането на света не се намесят?

След 3 месеца и 7 часа заседания най-сетне решиха нещо. Нещо, което всяко националноотговорно правителство би решило за 1 ден, а Унгария реши още преди 2 месеца. Дори България почна да прави стена още преди 3 месеца. Въпреки че какъв вой беше, петата колона беше озверявала, пропадаше и планът. Обаче ЕС най-сетне го измъдри. След дъжд качулка. Идва кишата и потокът сам ще секне.

ББ първо ни плаши с 10 млн. бежанци. А когато ни внесе "само" 1 млн. ще го отчете като голяма собствена заслуга, за кеф на Меркел и Юнкер!

"ЕС затяга границите си срещу миграционна вълна"... Малко е късно.След като т.н. "мигранти" опустошиха хубавите европейски градове безпрепятствено благодарение на "поканата" на Меркел.

Като "марокански скакалци" опостушиха хубавата Европа.Иди ги връщай сега обратно!

как можаха да се съгласят на такава наглост -значи центъра на европа ги вика -елате а после разпорежда на периферията да ги държи далеч от него -по-голяма наглост не е възможна -вън от тоя европейски съюз щом бойко едно НЕ не може да каже на наглата меркелица

нау евтино излиза една сериозна и добре охранявана ограда !

само за патриотичния фронт вече ще гласувам -единствено ангел джамбаски ни защити пред тъпата и нагла европа -досега гласувах само за боъко но вече край -това надмина всичко -такова ослушване и понишане никакъв характер -да се поучи от иван костов който отказа категорично да приема косовски бежанци ! край с бойко само патриотичния фронт!

бойко ще бъде изметен на тия избори заради поведението му на мишка и ослуване -трябваше категорично да откаже всякакъв център тук -егати и наглостта на централна еврапа -хем ги кани хем да ги държим ние тук -това надминава всякаква наглост арогантност и двуличие -каква е меркел да се разпорежда с нашата държава

само да има късмет някой наш политик да се съгласи да отвори център тук -българите с камъни ще го линчуват -баба меркел даси ги взима при нея -я колко била нагла хем да ги приема ама хем по периферията не и при нея -ама ненормалнице ти нас за овци ли ни вземаш ма идиотко нагла!

Не се съмнявам, че България ще поиска такъв център, заради парите естествено. Приеха квоти безропотно, ще приемат и център.

За съжаление сме овце и егоисти. Никой нищо няма да направи - всеки ще се спасява поединично. Който е на държавна хранилка - ще краде, който иска да запази живота си ще бяга в чужбина. А някои като мен ще останат тука, пък каквото стане. Като ще се мре, поне да не е напразно. Щом земята ни ще стане ислясмко сборище, може пък да палим гори и да тровим водата. Така или иначе приматите, които ще я населяват ще са изклали българското население

тая нещастница меркел продължава да се разпорежда с чужда територия -бойко веднага да и тегли блтията иначе на изборите няма да му го простим -значи ще ги приемаме в периферията но не при нас абе приемайте ги при вас или никъде ма бабо ненормална и нагла-тулуп нагъл!

- Бабо Меркел, де така? ; - На джамия, Мустафа !

С отпускане на пари няма да се справите с никаква бежанска криза.Глупаво е , но е нормално и обичайно за вас . Чуйте Бойко и този път го вземете на сериозно , този пъп почти е налучкал къде е заровено кучето , казва се САЩ и политиката им . Не търсят разрешаване на проблема и контакти по проблема и разрешаването му съвместно с Русия. Докато там няма постигане на договорености и не се играе с открити карти , проблемът е неразрешим.

В германското градче Нийхайм са започнали да прекратяват договорите за наем на общински жилища с някои от наемателите, за да настанят 71 бежанци. Кметът на градчето е отказал подробен коментар, но е заявил: "Това не беше лесно решение"...

Може и в България да го направят, ако им скимне. Иде зима, а в лагери е много неудобно да живееш цял живот.

Нашите дали са се съгласили да ни центроват с такъв център?Тежко ни и горко,ако се съгласят.Въпреки,че за пари са готови на всичко.

Център у нас за разселване на чужденци. Злато да ни дават- твърдо да го откажем. А ако сами го поискаме- сче пълни идиоти.

Кой българин иска това за семейството и за близките си? Само продажните ни политици- те ще си хванат дърмите и ще се изнесат от България, заедно с внуците и правнуците си, ще си купят имоти нейде по света под чуждо име и ще си живеят живота..Въпросът е - какво ще се случи с етническите българи в България- 85% от населението на тази държава!

Да те поправя само: етническите българи са вече под 80%, а във възрастовата група под 30 год. някъде между 70-75%, а под 15 - не повече от 65%. В тази група включвам и арменците, защото те са пример за прекрасно интегрирано малцинство. Сигурен съм обаюе, че и огромната част от турците и ромите също не одобряват масовото арабско и африканско нашествие.

някога трябвало около 10години, докато с набези се изтощят по границите и си обявят войни. После по още няколко години и преразпределение на граници и пари. Днес колко време още е нужно, за да ни ликвидират? Слагайте минуси или трийте, но си е ясно. БГ е изтрита от света.Който може да се спаси!Бог с тези,които го търсят.Вартоломеевата нощ е близо, а после, поредна война и нашите деца не са ходили войници

Яли, пили и се веселили... https://www.youtube.com/watch?v=1fASN9oYGdw&feature=youtu.be

"въпроса за квотите за приемане на 160 000 бежанци в близките две години" ВСЕКИ ДЕН-НОВИ БРОЙКИ?!? ВЧЕРА РАЗПРЕДЕЛИХА 120 000 -ДНЕС:ОЩЕ 160 000 КОЛКО"УТРЕ,ДРУГИ ДЕН и т.н.??? Това е безкрайно и ще продължи докато такива като БОРИСОВ И ДРУГИ МЪЛЧАТ И СЕ ПОДМАЗВАТ

Не са ли идиоти? Пуснаха в Европа хиляди, те я парализираха и превърнаха в кочина, защото хитреците пратиха първо жени и деца, а на тях помощ не се отказва, след това дойдоха мъжете. Заради меркел изнудиха всички с квоти. Сега затягат границите - сигнал за новите, че трябва да побързат да идват. Пари дават - сигнал, че Европа може да приема още, щом има средства. Центрове - ония ще бягат оттам, защото условията не са такива, каквито очакват, пък и "не желаят" България или Унгария да речем. Всичко това, за което сега говорят трябваше да се направи в самото начало, още след първите нелегални, които влязоха. Колкото и усилено да "работят" сега, с нищо не могат да поправят това, което причиниха.

"....Канцлерът на Германия Ангела Меркел каза след срещата, че и България може да поиска създаването на такъв център, съответно и финансова помощ...." НЕ! ЛИЧНО ЩЕ ЛИКВИДИРАМ ВСЕКИ ПОЛИТИК, КОЙТО ТАКА НИ Е ПРОДАЛ НА АФРИКАНЦИТЕ И АРАБИТЕ! СЕГА СХВАНАХТЕ ЛИ, ПАРТИЙНИ ТРОЛОВЕ, ЧЕ ВАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ? ИСКАЙТЕ ДИРЕКТЕН ОТГОВОР ОТ ТЯХ- аз не съм симпатизант на никоя партия и даже ми е омерзително да ги питам, а те да се будалкат с мен!

"ЛИЧНО ЩЕ ЛИКВИДИРАМ ВСЕКИ ПОЛИТИК, КОЙТО ТАКА НИ Е ПРОДАЛ НА АФРИКАНЦИТЕ И АРАБИТЕ!" То можело да има полза и от теб.

Наградиха ни с ХЪБЧЕ за бежанци, мигранти, имигранти, африканци, ислямисти - богат асортимент!

"...не може държавите да бъдат оставени да се справят сами. Това е тема, свързана с известни противоречия, тъй като е част от въпроса за националния суверенитет..." TOЧНО ТАКА! НЯМА ЕС ЗАКОН, КОЙТО ДА ЗАБРАНЯВА НА Р. БЪЛГАРИЯ ДА ИЗВИКА АРМИЯТА СИ И ДА СТРЕЛЯ НА МЕСО В ОНЕЗИ НАШЕСТВЕНИЦИ, КОИТО ИДВАТ ДА ОКУПИРАТ БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪТЯ НА МИГРАНТСКАТА ВЪЛНА- ВРЕМЕ Е НАТО ДА СЕ НАМЕСИ, БЪЛГАРИЯ ДА ПОИСКА ПРОЦЕДУРАТА ПО ЧЛ.4, А ПОСЛЕ- КОЛЕКТИВНА ЗАЩИТА ОТ НАТО НА ОСНОВАНИЕ ЧЛ.5 ОТ ДОГОВОРА!

От НАТО отдавна заявиха, че мигрантите не са тяхна работа. Задължението им е да пазят такива като теб от Путин и "мурзилките". Ха, оплачи се сега на арменския поп!

анонимен

Пишете небивалици! КОГА НАТО Е ДАЛ ТАКОВА ИЗЯВЛЕНИЕ- КОГА? КОГА БЪЛГАРИЯ СЕ Е ПОЗОВАЛА НА ЧЛ.4 И Е ПОИСКАЛА СВИКВАНЕ НА ДЪРЖАВИТЕ ОТ НАТО? Или Вие сте онази руска мурзилка, която снощи ме пита кого избирам да окупира България- африканците или руснаците? За това ви плащат- за да обработвате българите, че ако не искат африканци в България, по-добре руснаците да окупират България, а? Ако сте ми насреща, ще изядете един откос с калашника- по-Здрав за ВСЕКИ чужд/ руски/ агент- вербовчик на бг. граждани в бг. форум!

ТЯ КАКВА НАНОВО СТАНА?? ПОНЕЖЕ "НИ СМЕ В ШЕНГЕН"- НАНОВО ЩЕ ТРЯБВА ДА МИНАВАМЕ ГРАНИЦА ЗА ДА ОТИДЕМ В "ЕВРОПА"?? ДО "ВИЗИ ЗА ШЕНГЕН"СМЕ БЛИЗКО. АМА ЩЕ НАХЛУЗЯТ ДА СМЕ "ГУЛАГ"ЗА ЕМИГРАНТИ!!!

Защо се хабите да пишете бе, хора? Всеизвестно е, че Боко не чете! Друго трябва, другооооо... Ама ако напиша какво, ще ме изтрият.

ЕС затягал границите... ГЛУПОСТИ!!! Ако чакахме на брюкселските търтей, а не затворихме ние границите си, до сега да са влезли още 4 милиона емигранти. Пълна глупост е някой друг да пази нашата граница. Тогава ще се обезмисли понятието ,,граница,, и тя ще спре да съществува.

да го посрешнем от брюксел с чалми човека прави голям ихтибар за байряма чака милиони

на следващите избори бойко борисов ще бъде почетен председател на дпс защото ще има 10 милиона гласове от мюслюмани

Още ли не си издал заповед за арест на МУТРАТА Борисов?

Нали и тоя е от същата шайка?!

Боко, искаме какво си приказвал там. Не се прави на непил-невидял. Ти ли предложи горещата точка бе продажник? Вече се продаваш даже за 30 гроша, не стига нито за един сребърник.-

Той вече не се продава, а се дава...

тръпнем в очакване на милиони,,,,,,

От всичките приказки изприказвани на тази среща Тиквуня схванал само, че ще бъдат раздавани едни милиарди. Веднага след срещата е дал номера на банковата си сметка на Кайманите и подписал една пачка бели листа-формат А4, които след това ще бъдат попълнени с текста на договора, съгласно който на всеки български гражданин се ПОЛАГА безвъзмездната издръжка на един циганин и двама сирийци.

"Меркел също отбеляза, че без сътрудничество с Турция не може да бъде обезпечена външната граница на ЕС между Турция и Гърция." А обезпечаване на границата между Турция и България - някой друг път ли?

братя българи джамийте по селата са построени още от преди 10 години сега светна ли ви кво иде към нас горко ни горко ни боко предателю народни продаде си накрая и народа ,,,,,,,,,,

Мутро продажна, ако превърнеш БГ в лагер на орки си за разстрел....

Бойкооо "опичай" си ума ,че ще изхвърчиш на изборите , ПО-ДОБРЕ БЕЗ ПАРИ ОТКОЛКОТО ИМИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ И ТОТАЛНА ИСЛЯМИЗАЦИЯ ,имаме си ги достатъчно !!!!!!!!!!!! Вместо да вършиш глупости мисли за връщане на 2.5 млади българи и българите от ВСИЧИ ДИАСПОРИ .....!

Премиерът Бойко Борисов е поискал на срещата на върха на европейските лидери в Брюксел в България да бъде открит приемен център за бежанци. За това съобщи канцлерът на Германия Ангела Меркел след края на срещата.

И една патка от неговите вече се е изказала възторжено по въпроса.

газовия хъб на север под полата на меркел само разпределение на тарамбуки ха ха ха

Долу гербаджиите и реаниматорите -предатели .

Това ми прилича на *урвенска игра от страна на продажното немско бабе. Със сигурност нашите чак толкова прости не са, те са страхливи и алчни, ама толкова прости не са. Те не са поискали такован ещо, но са поискали помощ, под предлог, че и ние сме зле и че при нас има проблеми, а бабето, като хитра интригантка веднага е поела играта, щото ги знае, че са дребни и алчни и ги нахендря с думите "ами нали казахте, че искате да сте като Италия и Гърция, да получите помощ, да де, ама те са горещи точки, щом и вие искате да сте...". Нашите са се надявали на някое милионче за цоцкане, ама получават плесница и нахендряне и сега мълчат като мишки, щото усещат дебелия. Да излизат с официална позиция, че България не може да приема нищо повече от тия 800 или там колкото са по квота и толкова. Край. Иначе са национални предатели искащи да превърнат България в гето.

се съгласи с намеците на бабишкерата Шмеркел за създаването на имиграционен център в БГ, трябва незабавно да бъде арестуван и изпратен на принудително лечение в специализирано заведение.

Ципрас, Ципрас, усетили как ти го натряскаха. Сега даже границите няма да може да си пазиш и ще те окупират германците, използвайки сирийски наемници. Имаше възможност да се измъкнеш, ама предпочете Меркел да те командва. За наш Боко даже не ми се приказва. Той отиваше с неудоволствие...

БЕЗ ТЕЗИ МРЪСНИ ,КУ... НОЖМЕРА НА ЕС , има достатъчно лагери в Турция ,че да станем свърталище на ислямисти !!!! Ще се помага на граничащите със Сирия държави и най-важното ЕС да помогне на Русия за справяне ,унищожаване на ИД !!!!

"Един ден милиони мъже ще напуснат Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. НО НЕ КАТО ПРИЯТЕЛИ. Защото те ЩЕ НАХЛУЯТ, ЗА ДА ПОКОРЯВАТ, И ЩЕ ПОКОРЯТ Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си".. А сега си вижте сами варианта на тази реч - "со курецо", КОГА И КЪДЕ БЕШЕ!!!

ico_all

Явно пак неправилно сме разбрали преди няколко месеца нашия прозорлив и мъдър вожд БОКО. То не били газов ХЪБ бе ами бежански център ще изграждаме, пак е нещо и да се радваме и целуваме ръка, ми тъй де.

Върви се по повърхността, търсят се решения, които в никакъв случай не решават проблема, подчерта премиерът и коментира, че всички в Брюксел знаят, че квотите няма да решат нищо.

;о)) Тъй де - важното е, че все пак България става "разпределителен център". Пък че ще разпределя икономически имигранти, а не газ, не е важно - то не било компютри, а компоти и не сме ги изнасяли, а ще ги внасяме ( в случая)!

Мутрата "доброволно" поискал да прави бежански център ама дума не обелва за това. Подъл продажник е!!

Всеки имигрант да подписва договор за лоялност към светската държава и нейните правила. Щом си тури чалмата и си набие жената, спре децата от училище и се дупи по 10 пъти на ден- веднага се разваля договора и обратно! Як контрол!

Ти сериозно ли си мислиш, че това е реалистично!? Да не би да идват тук законно и легално? Дреме им на дедовия за твоите закони, договри и прочее европейски уйдурми!

.... На ТАНТЕТО И ОБЕЩАХА ДА И ПОСТРОЯТ 200 ДЖАМИИ... Да не се харчи и да има ЕВРА за навляците да раздава... Лагер за ТРИ МИЛИОНА човека с КЛИМАТИЦИ НА ПАЛАТКИТЕ стои празен. На границата със Сирия.. ЗА ПРАВОВЕРНИТЕ МЮСУЛМАНИ, но не се допускат в него - БЕЖАНЦИТЕ МЮСУЛМАНИ.. СТРОЕНО И ФИНАНСИРАНО ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ..

Каквото повикало ,такова се обадило.ЕС върви към дестабилизация,играейки си на либералност към навлеците и лъже демокрация към членовете си .Очаквам с нетърпение появата на новия Адолф. Неминуемо е.

Мръсни, долни, продажни гербаджии....

Този идиот Оланд насила ще направи Марин Льо Пен президент на следващите избори с глупостите си...